Здравей Гост

Драконова карта

• 101 Отговора
  • 16366 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Драконова карта
« Отговор #40 -: Октомври 02, 2010, 05:08:38 am »
По-добре формулирайте въпрос, за да се даде по-точен отговор.
Какво изкупвам в този живот въз основа на драконовата карта? ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Октомври 02, 2010, 05:09:04 am »
В смисъл-какво изкупвам в момента и изобщо изкупвам ли нещо? :lol:

Не е нужно нещо да "изкупуваш".
Но когато правим определен избор в сегашния си живот, други неща (и възможности) могат да отидат на по-заден план.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Октомври 02, 2010, 05:12:06 am »
да де да :blink:знам ги тези неща.
Но въпросът ми беше показва ли драконовата карта,какво точно изкупваме от предишният живот.
Драконовата карта е предишен живот,а наталната -сегашния.....

може би интерсептираните знаци и домове....

*

Uran

• 6041
« Отговор #43 -: Октомври 02, 2010, 05:13:08 am »
Белика, пътешественик си и по тази карта. :blink:
Има и ..едно ..подчертаване на темите по 5 дом -деца/любов .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Октомври 02, 2010, 05:14:54 am »
Драконовата карта е предишен живот,а наталната -сегашния.....

Може би да се сравни драконичната с наталната - да видиш кои теми са на дневен ред в наталната и какво е заложено като минала опитност в драконичната. Тук ще да е разковничето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #45 -: Октомври 02, 2010, 05:15:04 am »
ох, нещо не ми минават отговорите, заби ми нета май..проба пак!!

ако се изчисли преди колко години е имало тази конфигурация реално, която се явява по драконическата карта, дали не може да се намери времето на минал значим живот??например по градуса на плутон в скорпион..според това за колко години се връща на него пак..двеста и нещо ли беше??ама то пък ще излезе така, че винаги на толкова години става прераждането, а не е така май..

оправи се нета, обаче освен плутон трябва да съвпада положението и на другите планети..възможно ли е това теоретично??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #46 -: Октомври 02, 2010, 05:17:37 am »
ама то пък ще излезе така, че винаги на толкова години става прераждането, а не е така май..

не е, защото когато всеки път се раждаш планетите ще са различно разположени спрямо възлите.

Простете, ако пиша глупости, но не чета всичко.  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #47 -: Октомври 02, 2010, 05:17:57 am »
В такъв случай съм млада душа без опитности. В този живот ще мина ниво детска градина, в другият- следващото стъпало. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Октомври 02, 2010, 05:24:21 am »
Аз пък съм с паднала ретро Венера в драконичната карта... Да се пазя от срамни болести ли?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #49 -: Октомври 02, 2010, 05:25:36 am »
Е, аз се оказах с 6 кардинални планети плюс Асц. Везни. Което вече и не ме изненадва даже. Но пък всичко останало да е подвластно на Сатурн, ми се струва малко прекалено. Екзалтирал Сатурн, 4 планети барабар със Слънце в Козирог, а Луната и Венера са в друтия сатурнов знак.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #50 -: Октомври 02, 2010, 05:30:07 am »
А може ли да кажете и нещичко за моята драконова, по последни ректификации... :wub:

ако приемаш чисти фантазии..била си мъж- марс е на трон по знак, кариерист- слънце в десети дом, юпитер в девети дом, стрелец- на трон по знак и по дом- духовно лице, което се е отказало от семейство, жена и деца- празен пети дом в рак и лъв..силата на вярата- /плутон в първи дом, риби/ те е пречистила духовно..слв в първи дом- трябвало е точно по този начин да изявиш личността си..хирон във везни, осми дом- това, че си се отказала от семейство и деца и било несправедливо, заради криворазбрана вяра, наложено отвън..всичките тези емоции и чувства /венера, луна/, подтиснати заради религия..сега сигурно трябва да ги изживееш, налага се..сатурн в 11-ти дом, козирог, пак на трон по знак, пак ограничения, наложени от страна на другите, но пък сега тези други изкупуват карма към теб като са ти добри приятели в този живот, или не знам къде ти е сега сатурн, нямам ти сегашната карта..венера в девети- развила си философско отношение към любовта като към Божията любов..била си подвижна, сега фиксирана ли си??осите..
малко си ги нагодих нещата само от гледната точка на една идея, която ми хрумна.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #51 -: Октомври 02, 2010, 05:31:09 am »
ама то пък ще излезе така, че винаги на толкова години става прераждането, а не е така май..

не е, защото когато всеки път се раждаш планетите ще са различно разположени спрямо възлите.

Простете, ако пиша глупости, но не чета всичко.  :lol:

ти извинявай, че се допълних после, ама не ми минаваше отговора сума ти време, направо се изнервих..

*

Vision

• 3523
« Отговор #52 -: Октомври 02, 2010, 05:59:11 am »
Вижън, благодаря много за интерпретацията!  :blink: То и в сегашния ми живот усилията и съобразяванията с *другите* са основна тема...

понеже съм чела, че общуваш с много астролози и други езотерици, се надявах някой да ти казал каква си била в предишни животи и да кажеш има ли някакво попадение..на мен ми стана ясно, че това не се отнася само за един живот, а за тенденции, довели до натрупване на енергии в много предишни животи..сега юлв-то ти в девети дом ли е??дали не е и в стрелец??..чудя се има ли някаква връзка просто..

*

Vision

• 3523
« Отговор #53 -: Октомври 02, 2010, 06:12:34 am »

Вижън - позициите по домове на планетите, и СЛВ/ЮЛВ и аспектите между тях в наталната и в драконовата карта са еднакви... Само знаците се променят... Като в драконовата СЛВ се настанява в 0* на Овен... Така че, и в наталната карта Венера и Юпитер са ми в 9ти дом, Слънце в 10ти, и Хирон в 8ми...

Според астро тълкуванията за предишен живот - съм била някаква форма на висш духовен учител, постигнал голяма осъзнатост и успял да предаде вяра и важни напътствия на хората... За съжаление в сегашния ми живот се налага да се боря със съмненията във вярата на хората и да опитвам с много усилия да им помогна да я възвърнат в доста трудни за тях ситуации... Което неминуемо донася доза съмнения и терзания за крехката ми и не толкова осъзната душа...
На друго ниво - в предишния живот не съм имала възможност да изпитам щастието на междуличностните близки връзки, затова сега поне от това не мога да се оплача, макар някои от тях да са свързани с редица изпитания, включително предателства....

да, вярно че се запазват домовете, но не и знаците..нали видя, че съм доста разсеяна днес..иначе значи има много голяма логика в тази драконическа карта, след като и от други места са ти казали същото..много интересно..
извинявай, че така те разпитах..

*

Vision

• 3523
« Отговор #54 -: Октомври 02, 2010, 06:39:35 am »
О, има със сигурност голяма логика в драконовите карти... Просто аз лично не съм съвсем сигурна относно значението, което отдавам на идеята за преражданията, и кармата пренесена от предишни животи... Сякаш повече клоня към - да има значение за мен, но по-скоро на ниво духовни натрупвания, трудно ми е да приема, че е възможно със сигурност да се изтълкува - астрологично, или по какъвто е друг начин - човек какъв е бил в предишен живот като професия, битови условия и материалности, и в кой минал живот по-точно? По-скоро би могло да се каже какво е донесъл със себе си в сегашния си живот, и какво му е липсвало в предишния... Така ми се струва...

ти каза на Ая, че домовете и са като ''по конец'' и има голяма сила в това...а моите са точно наобратно..венера, марс и луна на трон по знак, но в Тао квадрат, самите им тронове са такива..все едно ако избереш трон, избираш и сблъсъка на енергии, който върви в комлект с него..тежка е царската корона, такива неща..и в същото време сатурн на мц, но в рак, в опозиция с трона си..още мисля за това..а в този живот съм с не толкова блестящи неща, но енергиите на марс, венера и луна пак са в същата конфигурация, тази тема вечна ли ще бъде??или може би сега, като не са си на троновете са на нещо като кръгла маса и е по- лесно..

« Отговор #55 -: Октомври 02, 2010, 07:34:13 am »
Хм,много интересна темичка.При мен всичко се завърта на точно 180*-АЦ става ДЦ,МЦ става ИЦ.Аз все още се лутам из натала,сега и Драконовата карта :'(
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #56 -: Октомври 02, 2010, 07:39:58 am »
Хм,много интересна темичка.При мен всичко се завърта на точно 180*-АЦ става ДЦ,МЦ става ИЦ.Аз все още се лутам из натала,сега и Драконовата карта :'(

Не се коси!
Първо е натала...кармата и тази карта -драконическата идва  около определена възраст!
Как си Касиопеа? Отдавна не съм те *срещала*.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #57 -: Октомври 02, 2010, 07:49:31 am »
Част от тази карта е изобразена тук...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #58 -: Октомври 02, 2010, 07:55:19 am »
Не се коси!
Първо е натала...кармата и тази карта -драконическата идва  около определена възраст!
Как си Касиопеа? Отдавна не съм те *срещала*.... :blink:

Добре съм,Марая,благодаря.Вярно нямаше ме дълго време,нямах възможност да пиша,но следях форума през цялото време :blink:Вече ще се включвам  :08:

Извинявам се за спама :25:

« Отговор #59 -: Октомври 02, 2010, 07:58:21 am »
Знам,че първо е натала,но мен винаги ме е вълнувала кармата ми и по-скоро това което трябва да изчистя в този живот.А и той натала си е следствие от драконовата карта си мисля :-\