Здравей Гост

Драконова карта

• 101 Отговора
  • 16283 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Драконова карта
« Отговор #80 -: Октомври 04, 2010, 12:16:20 am »
и аз се включвам малко късно, но ето я моята драконова карта и натала ми....
интересно е, че драконовото ми Слънце е в съвпад с СЛВ, Венера и К4 в натала....Луна/Плутон драконови са в съвпад с К8 в натала.....нямам идея какво може да означава това..... :unsure: :blink:
в драконовата карта имам доста въздух и огън...кардинални и мутабални.....неща, които в натал ми липсват....освен това пак имам интерпрестирани Лъв-Водолей....
 :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #81 -: Октомври 04, 2010, 12:30:10 am »
сега се замислих нещо....
имам съвпад на натален Юпитер с драцонова Венера не един важен за мен човек....също и драконов Марс с наталния ми АСЦ...
дали някакви чувства/спомени по между ни могат да се дължат и на съвпадите между натални и драконови планети....? :unsure:

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #82 -: Октомври 04, 2010, 04:36:10 pm »
При мен водният акцент се засилва още мъничко /не че беше нужно/. Афинитета ми към скорпита среща един стелиум там. И като цяло много фиксираност много нещо. Интересно наистина.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #83 -: Ноември 11, 2010, 01:32:47 pm »
трябва да парвиш любовен слугинаж и да изслушваш, подкрепяш и спасяваш/успокояваш
масажни техники също не е зле
ама ти вместо това с тази венера в риби си риба- пеперудка- омайваш ги с добро и мило отношение, ама  не ги спасяваш за дълго ;D

нали си момченце гледай  мид.п. венера-луна, къде отива в драконика
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #84 -: Ноември 11, 2010, 04:35:28 pm »
Интересно! Осите ми в драконовата карта стават от подвижни в неподвижни с АС в Скорпион и Плутон в първи дом а Слънце,Сатурн и Мерка ми стават Лъвски на МС.Луна на трон близо до натален южен възел.В този си живот винаги съм усещала недостиг на огън в себе си и по точно недостиг на Лъвски черти. Усещам някаква вътрешна сила в мен но я чувствам толкова дълбоко в себе си ,че не мога с нищо да я достигна и да я извадя.Нещо като гореща лава на дъното на ада.Незнам....странно ми стана. :unsure:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #85 -: Ноември 11, 2010, 05:21:37 pm »
И още нещо.Проследихте ли връзките на драконовата карта със наталите на ваши близки и обратното.Направи ми впечатление,че с всички хора ,които са се задържали по дълго в моя живот има съвпади на планети.Някой път точни някой път в рамките на около 2 градуса.Например оказа се,че с една от най-дългогодишните ми приятелки имаме съвпад на мое др.Слънце с нейна Венера и то точен и действително между нас има много топли чувства.С първия ми приятел пък негов др.Сатурн в съвпад с мой АС и действително след приключването на връзката осанах с усещането,че съм научила много неща от него.Със съпруга ми пък мой Марс в съвпад с негов др. Меркурий и специфичното в нашата връзка е ,че постоянно спориме.Това потвърждава твърдението ,че всички по важни хора в живота ни сме ги срещали в минал живот и имаме карма в този ,която трябва да решим.Добра или лоша.Вие как мислите?

*

holanda

« Отговор #86 -: Ноември 11, 2010, 05:42:56 pm »
.Това потвърждава твърдението ,че всички по важни хора в живота ни сме ги срещали в минал живот и имаме карма в този ,която трябва да решим.Добра или лоша.Вие как мислите?

всички взаимодействия с други хора са базирани на концепцията за нерешени кaрмични нещица..накъдето и да погледнеш все е карма  ;D..дали имате малко за преработване или повече-не е важно..аз съм спряла да мисля за тези неща,..
Cлед като някои се появи в живота ти,значи има нещо,на което е важно да се научиш и той ще бъде проводника.
При мен асцендента в драконовата карта е в Скорпион..и наистина,цял живот си имам взимане-даване с хора,с които този знак ни свързва.
Сега виждам,че наталния Марс на интересен за мен човек е в съвпад с моя Скорпионския Асц в Драk.карта..

« Отговор #87 -: Ноември 11, 2010, 09:12:51 pm »

Cлед като някои се появи в живота ти,значи има нещо,на което е важно да се научиш и той ще бъде проводника.
При мен асцендента в драконовата карта е в Скорпион..и наистина,цял живот си имам взимане-даване с хора,с които този знак ни свързва.
Сега виждам,че наталния Марс на интересен за мен човек е в съвпад с моя Скорпионския Асц в Драk.карта..

Мисълта ми беше дали може да се разбере по този начн типа карма,която имаш с този човек според вида на планетите в тази връзка.Говоря хипотетично.Например в примерите ,които съм дала преди това съвпада на Слънце и Венера с моята приятелка да казва:добра карма=приятелство,любов ,помощ.Или пък  съвпада на Меркурий с Марс при мен и съпруга=да се научим да уважаваме гледната точка на другия=толерантност и разбиране и т.н.
   Примерно този човек с Марс на АС-то ти да се появява в живота ти за да стимулира някаква част от теб или личностната ти изява.Нещо в този смисъл.Дано не звучи много откачено.

*

holanda

« Отговор #88 -: Ноември 11, 2010, 09:18:28 pm »
 Мисълта ми беше дали може да се разбере по този начн типа карма,която имаш с този човек според вида на планетите в тази връзка.Говоря хипотетично.Например в примерите ,които съм дала преди това съвпада на Слънце и Венера с моята приятелка да казва:добра карма=приятелство,любов ,помощ.Или пък  съвпада на Меркурий с Марс при мен и съпруга=да се научим да уважаваме гледната точка на другия=толерантност и разбиране и т.н.
   Примерно този човек с Марс на АС-то ти да се появява в живота ти за да стимулира някаква част от теб или личностната ти изява.Нещо в този смисъл.Дано не звучи много откачено.

Ами защо не,ако Драконовата карта изразява потенциал,идващ от миналото,то идеята ти хич не е безсмислена.Аз едва вчера прочетох и си построих драk.карта,но още не съм търсила подробна информация из нета..
*сега гледам видео уроците ,постнати от Прия,интересно е
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 10:02:49 pm от жълтолилава »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #89 -: Ноември 12, 2010, 07:40:50 pm »
Oo, ama Kaya аз това го правя цял живот с излушването, подкрепянето и успокояването(само като изключим слугинажа, въпреки, че така погледнато си е слугинаж ;D), и масажите и те .. тц тц
Пък тоооо пеперудка, колко да съм пеперудка като трЕбва масажи да правя ;D

А мид.п. Венера - Луна в драконика е в съвпад с натална Венера във Водолей  :lol:
a мерси за включването  :blink:
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 07:47:08 pm от kris »

*

Uran

• 6041
« Отговор #90 -: Ноември 12, 2010, 07:44:43 pm »
Аз без потенциал от миналото ли съм в защото драконика и радикса съвпадат?
В смисъл млад дух ли съм?

« Отговор #91 -: Ноември 12, 2010, 08:05:41 pm »
Аз без потенциал от миналото ли съм в защото драконика и радикса съвпадат?
В смисъл млад дух ли съм?
  Можем само да гадаем.Отговора на този въпрос може да го даде само някой окултист ясновидец,но при всички случаи ще е интересно да се разбере.Имаше ли ретро планети в натала?

*

Uran

• 6041
« Отговор #92 -: Ноември 12, 2010, 08:07:03 pm »
4 на бр.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #93 -: Ноември 12, 2010, 11:48:41 pm »
при мен пък драконов плутон съвпада точно с натален меркурий в риби - какво според вас може да означава това? другото интересно е че натално имам сатурн в съвпад с асц, а драконовия ми асц е козирог. наталния ми асц пък съвпада с драконовото слънце :rolleyes:

колкото до синастрията аз имам натална венера в съвпад със ЮЛВ. миналата година когато прогресивното ми слънце съвпадна с наталната венера срещнах мъж чийто драконови марс, меркурий и слънце съвпадат с наталната ми венера. ъвпада на марса е точен до минути.
 единственото което мога да мисля, е че е връзка от минал живот. питам се и дали това което чувствам към него не е просто много силен спомен от връзката в миналия ни живот

*

sunrain

• 6710
« Отговор #94 -: Ноември 26, 2010, 03:13:43 pm »
Учидващо е, че съвпада е само с 2 минути разлика :unsure:

Какви неща обяснява според теб, ако върви да навлезеш в подробности?
« Последна редакция: Ноември 26, 2010, 03:26:19 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #95 -: Ноември 26, 2010, 04:03:53 pm »
При вас запазват ли се наталните аспекти ? При мен аспектите и домовото положение са същите ,само знаците са сменени ? :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #96 -: Ноември 26, 2010, 04:07:26 pm »
Запазват се аспектите, да, осите, знаците са други вече.

*

holanda

« Отговор #97 -: Ноември 26, 2010, 06:09:47 pm »
и аз погледнах Южния възел (все го забравям като не ми е отбелязан) и какво видях ( ;D) : натален Южен възел съвпада с МЦ в драконовата карта  :o В Лъв

Ако броим астероидите (което ми се струва глупост) имам натална Венера в съвпад с Juno от драконика,oo yee  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #98 -: Ноември 27, 2010, 01:24:30 am »
по-важното е, че Уран ми е на драконовия АС. ;D ;D

Във връзка с гореказаното ли е поне, че спомена Уран сега?  :rolleyes: Що се отнася до него, мен ми е на драконик ДЦ. А др.Уран ми е почти върху ЮЛВ в натал, в 5 дом.

Въпросите ми са да сверя вие какви изводи си правите относно тези моменти, за да видя до колко се припокриват с някои мои насоки при разглеждането.     

*

sunrain

• 6710
« Отговор #99 -: Ноември 29, 2010, 09:36:15 pm »
Крис, що си се затрил, не успях да ти отговоря даже. Ама голямо триене пада в тоз форум.  ;D