Здравей Гост

Истината винаги излиза наяве!

• 20 Отговора
  • 6795 Прегледи
*

katrin_ls

Истината винаги излиза наяве!
« -: Октомври 07, 2010, 11:32:17 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 08:02:18 am от aiia »

*

holanda

Re:Истината винаги излиза наяве!
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2010, 11:38:07 pm »
аз ще взема  :blink:..трябва ми нещо да се поохладя..а малко размисъл винаги помага.
Кажи повече за какво иде реч  ;)

*

katrin_ls

« Отговор #2 -: Октомври 07, 2010, 11:39:18 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:41:38 pm от aiia »

*

holanda

« Отговор #3 -: Октомври 07, 2010, 11:46:56 pm »
пък аз цял ден..сега ще ти кажа нещо,ама само на теб.Днес осъзнах,че съм активна,доминираща като темперамент.Но навиквам и натискам само най-близките си хора.Слънце в 12 дом,Везни,а.. :-X

в момента съм много намагни/е :unsure:/тизирана и не мога да се фокусирам,трябва да ми отвориш вратичка и ще дам приноса си за твоите 2 часа time*  :wub:

*

katrin_ls

« Отговор #4 -: Октомври 07, 2010, 11:55:41 pm »
Истината винаги излиза наяве, понякога малко късно, но излиза.  :mellow: Всяко нещо направено с измама, с лукавство, с непочтени средства за постигане на определена цел се разкрива. С измамно поведение до никъде не се стига, за да блеснеш се представяш пред някого в различна светлина, но всичко това е временно. Хората проглеждат... и оценяват, по поведение и по факти, а не по силни приказки. А когато фактите говорят, всичко останало е безмислено!  Но чисто астрологично, кога се случва това? При силна аспектация на Сатурн, може би... твърд аспект на Сатурн с Луна. Ако погледнем картите си в конкретния ден, можем да направим някакви заключения.  :-[

"Истината понякога се подтиска, но никога не се пречупва. Тя изплува над лъжата, както маслото над водата."

*

holanda

« Отговор #5 -: Октомври 08, 2010, 12:07:22 am »
ако става въпрос за нещата,които човек премълчава или предприема с користна цел..Да..наистина се 'освобождава'' след време.Понякога съм си мислела и изглежда,дъбоко в себе си,всеки има една валидна представа,ясно разграничение и универсално разбиране за това какво е добро и какво е лошо.В момента,в които правим нещо нередно,лъжем или каквото и да било,дълбоко в себе си активираме това свое висш-азово морално възприятие и задействаме мотивацията си /несъзнателно/ за повлияване над събитията да донесат 'възмеzдие''...

*

katrin_ls

« Отговор #6 -: Октомври 08, 2010, 12:10:57 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:40:53 pm от aiia »

*

holanda

« Отговор #7 -: Октомври 08, 2010, 12:19:21 am »
аз добре се справям с душевния си багаж.Не съм възпитавана,не ми е обръщано внимание,затова не страдам от предразсъдъци и представата ми за морал е на базата на проба-грешка.Имам безкрайно много 'истини'',които не са за чувствителни уши,но след като съм установила някакъв контрол и разбирателство с ..да го кажем..висшия Аз,се справям по-добре,отколкото някои приятел би могъл да ми помага.Това е лично за мен,затова и не мисля ,че друг би могъл да  удържи  'истините'' по-добре от мен.

*

katrin_ls

« Отговор #8 -: Октомври 08, 2010, 12:22:00 am »
Как си го обясняваш астрологично?! Може би, Слънце (Его-то) в 12 дом?!  :-\

*

holanda

« Отговор #9 -: Октомври 08, 2010, 12:24:38 am »
Как си го обясняваш астрологично?! Може би, Слънце (Его-то) в 12 дом?!  :-\

мда,с Марс там..боря се с демоните си..но спираме дотук  :mellow:..да минем към екзистенциалните въпроси

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #10 -: Октомври 08, 2010, 12:29:27 am »
Ето нещо мъдро за Истината....Според мен тя е като монета -има две лица и едно име...
http://www.youtube.com/watch?v=PUyY1x3EfeI

И ОЩЕ НЕЩО...Едни малки истини от ежедневието....
http://www.youtube.com/watch?v=yMQ6yVcswTw&feature=related :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #11 -: Октомври 08, 2010, 12:33:36 am »
Ето нещо мъдро за Истината....Според мен тя е като монета -има две лица и едно име...

Да, така е! Истината е обективна и субективна, но носи едно име ''истина''. За всеки тя може да бъде различна, обаче. Но тук говорим за безспорната истина, доказана с факти. И какъв ужас изпитваме, направо шокиращ момент, когато разкрием тайната ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Октомври 08, 2010, 12:42:51 am »

Да, така е! Истината е обективна и субективна, но носи едно име ''истина''. За всеки тя може да бъде различна, обаче. Но тук говорим за безспорната истина, доказана с факти. И какъв ужас изпитваме, направо шокиращ момент, когато разкрием тайната ...

Мисля , че шока е за кратко...., ако не сме били сигурни в нея. После идва свободата. В този ред на мисли искам да ти кажа , че аз наистина я усещам като свобода...За мен истината е свобода...Сякаш обаче ,след всяка истина се чувствам по-празна , по-безтегловна, по-лека.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #13 -: Октомври 08, 2010, 12:49:26 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 08:01:37 am от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Октомври 08, 2010, 12:52:42 am »
Да Аия , това е живота , но ти визираш материалната истина...онази през която пречупваме другата и чрез това търсим баланса...
Всъщност духовното и материалното винаги вървят ръка за ръка , колкото и да го отричаме...

*

katrin_ls

« Отговор #15 -: Октомври 08, 2010, 01:06:28 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:40:12 pm от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Октомври 08, 2010, 01:12:20 am »
И за всичко е виновна луната , ако търсим астрологически символи в това....
Бог да го прости! :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Октомври 08, 2010, 03:51:27 am »
Някои тайни се отнасят в гроба, други рано или късно са разобличават...
Често ми се случва да разбуля някоя тайна или нещо, което отсрещният се опитва да скрие, без да си го поставям за цел. Колкото повече усилия се хвърлят да се създава фалшива представа, толкова повече съм мотивирана да изкарам лъжата наяве. Когато човек е искрен, това не му коства усилия, той не преиграва и не е зантересован в крайния резултат. Споделеното пред публика, аудитория в повечето случаи има някаква цел, да се създаде определен образ, имидж, представа. Истината няма нужда от евтини демонстрации, няма нужда от аплодисменти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #18 -: Октомври 08, 2010, 03:54:01 am »
Истината няма нужда от евтини демонстрации, няма нужда от аплодисменти.
:clap:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #19 -: Октомври 08, 2010, 03:55:22 am »
... установяване на измама, предателство (изневяра),   шок   че   някой   ни   е манипулирал ( лъгал), кражба в особено големи размери на наши лични средства и т.н. и т.н.

Т.е. непознаване на човешката същност, което идва от непознаването на твоята собствена същност.