Здравей Гост

За невъзможната любов - посветена на ДЕЙЗИ

• 35 Отговора
  • 5336 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Посвещавам тази тема на ДЕЙЗИ/защото я обичам и тя го знае/ и на всички онези , които са във водовъртежа на невъзможната любов!

Къде и кой е застанал на пътя? Кога и защо? Наказание , грях , мечта , илюзия , миг за който сме готови на всичко / и аз в това число , защото съм била и СЪМ от двете страни на бариерата...кое по дяволите ни прави толкова зависими от тая шибана /Простете Жином и АН израза/ любов...Кое ни прави зависими? Къде се крият надеждите , къде са мечтите ни...
Струва ли си заради един миг , заради един откраднат час страданието на дните и нощите...сълзите с които заспиваме и галят лицето ни , вместо онези длани....
Ние правим ВОЙНА , а не ЛЮБОВ..., защото душата ни е оръжие , а мислите ни куршуми...../боже нещо става с мен :o/....
 :03: http://www.youtube.com/watch?v=ZLTfOtUJVEI&feature=related
Та , защо сме създадени да се измъчваме , след като твореца не е щастлив в нашето нещастие.....
Защо бягаме от себе си , защо търсим ...., какво търсим и какво искаме....
Къде в натала е скрита тази толкова силна и дълбока емоционалност , къде ни кара да замръзнем , да забравим достойнство , собствените си пътища и да се посветим на една посока за никъде? http://www.youtube.com/watch?v=--pJYcYJTxI

Ако на някой му се пише за това , да пише....Съдниците не са добре дошли.....
А всички , които са били от двете страни са добре дошли да споделят ....
Ако музиката подбрана от Диджея не ви харесва.....не я слушайте! ;) :blink: Това е музика за специални сърца и души...не е за всеки!
И още нещо ДЕЙЗИ.....Има ли поне едно ненаказано добро?! http://www.youtube.com/watch?v=z7iJIdq5vS8

Добро утро! Ден на ВЕНЕРА и ЛЮБОВТА....
Пожелавам ти най-красивата , най-чистата , най-истинската любов която заслужава сърцето ти , за която копнее душата ти .....

В окъпаната от сълзи възглавница....от другата и страна един грозд ти носи роза....     Мъничко е нужно да се обърнеш и да я прегърнеш...
ВЯРВАМ И ЗНАМ.....ЗНАМ ЩЕ ГО НАПРАВИШ! НО САМО ТАКА ЩЕ ОТВОРИШ НОВИТЕ ВРАТИ!
Не! Не допускай моите грешки.....
http://www.youtube.com/watch?v=z7iJIdq5vS8vbox7.com/play:9faaeefb- последната е за всички :wub:

Жином , както решиш за темата! Аз съм пас....Може да има и астрология.../все още няма закон ;) ;D/......
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 08:42:05 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:За невъзможната любов - посветена на ДЕЙЗИ
« Отговор #1 -: Октомври 08, 2010, 08:22:30 am »
Затова птицата е черна , а розата червена....Нощта е бременна Крис..., а фаетон далече, много далече..разпръснат в сърцата ни....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Октомври 08, 2010, 02:37:29 pm »
   ОООО, Марая, трогната съм  :88:. Не знам какво да кажа - "душата ни е оръжие, а мислите куршуми".....Ма, не съм разбрала - защо се случва всичко това...
А астологично - връзката е почнала преди 18 години....има интересни попадения с картата на срещата и вчерашната карта на новолунието.....Ма не мога да мисля и да правя анализи....В момента съм блокирала....
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 03:45:29 pm от daisyline »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Октомври 08, 2010, 08:29:31 pm »
Ужас Дейзи,
Значи връзката е по възлите :o...
Много ми е трудно на тези карти....
Ама след малко ще погледна.... :wub:

*

elfidka

• 3129
Re:За невъзможната любов на ДЕЙЗИ
« Отговор #4 -: Октомври 08, 2010, 08:44:22 pm »
Няма го Фаетон и поради тази причина почваме да си задаваме такива въпроси - "Къде в натала е скрита тази толкова силна и дълбока емоционалност , къде ни кара да замръзнем , да забравим достойнство , собствените си пътища и да се посветим на една посока за никъде?", и да я търсим отчаяно в полимеризация на Нептун и Венера. ;D

Мога да ти дам частичен отговор съдейки по моята карта . Венера в 12 дом, правила съм го много пъти. Но най-после си проумях уроците след хилядния път и продължих напред, в стил ''Аз този филн съм го гледала ''
Проумяването е безкрайно трудно. Авторката на темата има подобен проблем.
Риби и пак Риби............. Марайски, знаеш, че те обичам !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Октомври 08, 2010, 09:20:57 pm »
Само една пуста Венера в 12-и дом не може да докара това. Нужно е и още нещо.
Авторката на темата пък има Нептун там.  ;D
Направо да си се вземате, само където никоя от вас не се е родила Вале или Поп пика.  ;D

Ей    ти....Фнимавай какво пишеш за Нептуна , защото ще извадя харпуна..... :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Октомври 08, 2010, 09:43:47 pm »
Всички рибки плуват....само пържените НЕ!
Крис , айде сега на къс пас , като представител на зодия риби /визирам само слънце/ , докъде си готов да стигнеш когато обичаш? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Октомври 08, 2010, 09:49:54 pm »
Безкрая.

Шегуваш ли се? ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Октомври 08, 2010, 10:22:41 pm »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #9 -: Октомври 08, 2010, 11:20:31 pm »
Марая,можеш ли да кажеш малко повече за любовите по 11 и 2 дом.Някъде писа,че по 11 дом е получената любов или нещо от сорта,но аз не схванах идеята.Ако примерно мои планети са в твои 11 дом-аз ли ти давам любов или ти на мен? Също и с 2 дом-приемаш го,че се отнася до леките флиртове и харесвания? /по Венера/
 Деизи,ако е проблем,че питам за това в твоята тема-ще си преместя запитването.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Октомври 08, 2010, 11:44:23 pm »
Марая,можеш ли да кажеш малко повече за любовите по 11 и 2 дом.Някъде писа,че по 11 дом е получената любов или нещо от сорта,но аз не схванах идеята.Ако примерно мои планети са в твои 11 дом-аз ли ти давам любов или ти на мен? Също и с 2 дом-приемаш го,че се отнася до леките флиртове и харесвания? /по Венера/

И на мен нещо не ми е ясно май....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Октомври 08, 2010, 11:57:03 pm »

V 11-ti dom са връзките , който показват , че единия партньор е а ангажиран...има законна връзка.
2-ри дом са енергиините връзки и обмена...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #12 -: Октомври 09, 2010, 12:02:00 am »

V 11-ti dom са връзките , който показват , че единия партньор е а ангажиран...има законна връзка.

Това за синастрията ли е ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Октомври 09, 2010, 12:04:20 am »

Това за синастрията ли е ?

Да , както и в натала..... :blink:

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #14 -: Октомври 09, 2010, 12:57:14 am »
Страхотна тема,Марая!!!Може и май по-добре е да не се подхожда астрологично.Възли-мъзли,Лилит и какво ли не,писна ми да ги изследвам.А болката все си стои по Нептун или по не знам какво си...

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #15 -: Октомври 09, 2010, 01:58:34 am »
Ахх, тези риби!
Понякога наистина много страдаме в името на любовта, борим се за нея, затваряме си очите за недостатъците на хората, които обичаме и всичко правим за тях.. за да изградим нещо красиво.. И очакваме същото в замяна, понякога всички усилия които влагаме в изграждането на хармонична връзка са възнаградени, но също така се случва да получим това, което искаме, но да не сме щастливи... Дали човек намира истинската любов или цял живот се лута? Мисля, че любовта дава смисъл на живота, самата любов е живот! И всеки човек трябва да обича и да бъде обичан!
Дори в наталните карти хората да имат лоши аспекти свързани с любовта, лоши управители на 7ми дом и 4ти, колкото и лоши да са тези аспекти, си мисля, че това пак не е гаранция, че човекът няма да има любов. Всеки трябва да вложи положителна мисъл там където негативните страни преобладават и съдбата ще се усмихне, ако наистина желаем :))) Винаги има изключения и никоя натална карта не е само добра и лоша. Всеки човек може да трансформира хороскопа си и да прогони отрицателната енергия! За всеки има любов, въпрос на време е да я открие :)
Коментарът ми не е много по темата, но реших да споделя тези свои мисли :))) Желая истинска любов на всички!
Марая, понякога отговорите, които търсим може да не ги открием веднага в астрологията или изобщо да не са там. Не мога да ти помогна чрез астрологията, но мога да ти кажа да слушаш сърцето и разума си и да бъдеш с човека, с когото си щастлива и обичана! Не знам защо, но имам чувството, че специално ти имаш отговор на всеки един въпрос  :P Желая ти щастие и любов :)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Октомври 09, 2010, 02:01:26 am »
Страхотна тема,Марая!!!Може и май по-добре е да не се подхожда астрологично.Възли-мъзли,Лилит и какво ли не,писна ми да ги изследвам.А болката все си стои по Нептун или по не знам какво си...

Благодаря Ерис!

Болката си стой във нас... , но за съжаление е чужда и красива. Понякога ни се струва , че притихва за мъничко и после с нова сила ни залива....Това е болката на Хирон ! :(

http://www.youtube.com/watch?v=XsXrLKjGxWY&translated=1     :blink:
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 02:07:12 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Октомври 09, 2010, 02:09:22 am »
Ахх, тези риби!
Понякога наистина много страдаме в името на любовта, борим се за нея, затваряме си очите за недостатъците на хората, които обичаме и всичко правим за тях.. за да изградим нещо красиво.. И очакваме същото в замяна, понякога всички усилия които влагаме в изграждането на хармонична връзка са възнаградени, но също така се случва да получим това, което искаме, но да не сме щастливи... Дали човек намира истинската любов или цял живот се лута? Мисля, че любовта дава смисъл на живота, самата любов е живот! И всеки човек трябва да обича и да бъде обичан!
Дори в наталните карти хората да имат лоши аспекти свързани с любовта, лоши управители на 7ми дом и 4ти, колкото и лоши да са тези аспекти, си мисля, че това пак не е гаранция, че човекът няма да има любов. Всеки трябва да вложи положителна мисъл там където негативните страни преобладават и съдбата ще се усмихне, ако наистина желаем :))) Винаги има изключения и никоя натална карта не е само добра и лоша. Всеки човек може да трансформира хороскопа си и да прогони отрицателната енергия! За всеки има любов, въпрос на време е да я открие :)
Коментарът ми не е много по темата, но реших да споделя тези свои мисли :))) Желая истинска любов на всички!
Марая, понякога отговорите, които търсим може да не ги открием веднага в астрологията или изобщо да не са там. Не мога да ти помогна чрез астрологията, но мога да ти кажа да слушаш сърцето и разума си и да бъдеш с човека, с когото си щастлива и обичана! Не знам защо, но имам чувството, че специално ти имаш отговор на всеки един въпрос   :P Желая ти щастие и любов :)

С Риби ли говоря?!
Те винаги са сигурни в мен.... ;) ,защо ли?

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #18 -: Октомври 09, 2010, 02:15:17 am »
Така усещам нещата, има нещо спокойно в теб, което ме кара да мисля, че имаш подходящ план за всяка една ситуация  ;D
Слънцето ми в скорпион попада в рибешкия дом :Х Много харесвам рибите :))) Според мен всички риби са щастливи, не познавам нещастна риба :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Октомври 09, 2010, 02:32:19 am »
Така усещам нещата, има нещо спокойно в теб, което ме кара да мисля, че имаш подходящ план за всяка една ситуация   ;D
Слънцето ми в скорпион попада в рибешкия дом :Х Много харесвам рибите :))) Според мен всички риби са щастливи, не познавам нещастна риба :)))

Вероятно имаш слънце в съвпад с моя АСЦ.... :blink: ;)
Всичко се придобива с годините..., за съжаление .
Идея нямам дали имам поджодящ план , но със сигурност следвам стъпките на космическата си програма....
Няма риба , която да не е щастлива на всяка цена , без значение дали е на 20 или на 50... ;D /визирам мъжките екземпляри/.
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 02:58:04 am от Марая »