Сатурн обади се....Алооо, Сатурн се обажда ...Кво да става, аз не знам къв съм го яла в минал живот ама в този само с тези двамата се връткам, сега Парчето е на смяна....Да, главата ми е свободна, сърцето ми свободно, Нептунските облаци се разкараха....Балъка, не го мисля, ретро Меркурий само чат-пат ми създава проблеми с него - като се активира, случки, сънища, познати ми напомнят за него. Дааам, в сънищата си намирам отговор - за този живот невъзможна любов, но душата знае и е спокойна...Кармичната разплата не знам каква е, прозрях нещо, макар че не искам да е така - оказва се, че аз съм брегът, скалата, където се разбиват вълните.....
Парчето пак направи завой към мен /не мога да кажа че е връзка - за това го наричам интимно-приятелски отношения/, нямам идея какъв е кармичния замисъл тук, но ако следвам логиката на предишната кармична връзка, за да стигна до края и на тази - ще са необходими още 8 години. Нещата се разплитат, когато Лунните възли направят своя възврат, към момента в който се били в момента на запознаването....Та, ако той ми е бил кармичната разплата - ДА - точно след 4-месеца, които си казала се появи на екран отново :aquariuss: