Здравей Гост

V. I. P. Луксозни вещи и интересни вкусове от света

• 53 Отговора
  • 14541 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:V. I. P. Луксозни вещи и интересни вкусове от света
« Отговор #20 -: Октомври 10, 2010, 08:22:02 am »
Знам Кая :(..., но това е другата страна на живота...
Впечатли ме първо картината , защото нищо не усетих в нея , а струва неимоверна цифра с която аз лично бих могла да сътворя нещо с което да дам възможност на стотици да намерят препитание и хляб..... :blink: , и от там започнах с кафето ...ей така за закачка....Живот!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:V. I. P. Луксозни вещи и интересни вкусове от свk
« Отговор #21 -: Октомври 10, 2010, 02:37:21 pm »

Kopi Luwak - най- скъпото кафе в света. Произвежда се в Индонезия и цената му достига до 1200 $ за килограм.

сетих се веднага за един филм,уникален и любим, гледах го 5-6 пъти с удоволствие

"Да ритнеш камбаната с финес" с Джак Никълсън и Морган Фриймън

и все пак всички сме смъртни :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #22 -: Октомври 10, 2010, 03:19:12 pm »
Най-скъпия биберон в света. Изработен е от диаманти. За да го закупите за вашето бебе ще трябва да платите 17000$.  ;D

*

Divna

« Отговор #23 -: Октомври 10, 2010, 03:19:43 pm »
Най-скъпите сандали в света Stuart Weitzman. Произведени са от платинени нишки, в които са инкрустирани 642 рубина. Може да ги закупите за скромната сума от 1 милион английски лири.  ;D
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 03:25:18 pm от Divna »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #24 -: Октомври 10, 2010, 06:19:04 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 12:38:45 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Divna

« Отговор #25 -: Октомври 10, 2010, 06:26:34 pm »
Какво ви става бе хора?  :o
Супер негативизъм има напоследък  :-[.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #26 -: Октомври 10, 2010, 06:32:34 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 12:38:57 am от priya »

*

Divna

« Отговор #27 -: Октомври 10, 2010, 06:41:11 pm »
На мен Сатурн ми свали "розовите очила" и в момента гледам и приемам живота такъв какъвто е. С всичките му прелести и недостатъци. Щастлива съм, че поне спрях да се измъчвам и да вярвам, че мога да променя нещо или някой. Илюзиите останаха далеч зад гърба ми. 

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #28 -: Октомври 10, 2010, 06:51:07 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 12:39:06 am от priya »

*

Uran

• 6041
« Отговор #29 -: Октомври 10, 2010, 06:56:58 pm »
Най-високата цена в никакъв случай не гарантира качество. Това си е маркетингов трик да се измъкнат парички от тези, които ги имат като им се пробута усещането за "класа".
Коняк с накиснати тигрови тестиси и други подобни идиотщини.
п.п.С риск да ме вземат за пейзанка ще си признач, че НЕ харесвам хайвер и трюфели и нямам намерение да насилвам вкусовите си рецептори, за да мина за "познавачка".

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Октомври 10, 2010, 06:59:59 pm »
Съгласна съм с Белика. Овращава ме картинката - човек облечен с парцал струващ външния дълг на страна от третия свят да ме поучава на тема съпричастност, емпатия, благотворителност..

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Октомври 11, 2010, 01:11:48 am »
Темата имаше друг замисъл , по-дълбок и някак си по-интересен според мен , от това да критикуваме или осъждаме...
Защо трябва да се тормозя за неща , които имат вероятно кармичен оттенък...Да , не всички могат да бъдат богати материално , но и не всички богати материално са бедни духовно , както и не всички бедни са богати духовно...
БОГАТСТВОТО Е ОТГОВОРНОСТ!

Исках в тази тема , да се погледне по различен начин на снобизма , на прищявките , на кича , за който богатите са готови да платят..., за безумията и шаржа ....Да осмееш някой поради липсата на не дотам добър вкус е по-различно...от това да съдиш! Защото красотата е тази към която се стремим , разбира се в зависимост от представите си...Една малка и тънка разлика , като всичко в живота.... :blink: :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Октомври 11, 2010, 07:11:43 am »
На мен лично темата не ми дразни рецепторите, макар и да си давам сметка, че "Вип" удоволствията, за които се говори, са в сферата на непостижимото за мен... поне в този живот.  ;D Нито се стремя към тях.
В пъти повече ме дразни евтиният популизъм, който бълват медиите у нас, всички онези "благотворителни" предавания, за които по-горе спомена и Белика. За мен са по-грозни и от "картината", която ни показа тук Марая, струваща цяло състояние. Дразнят ме и призивите за благотворителност, които се отправят във виртуалното пространство, когато виждам, че зад тях прозира евтин мотив като вдигане на рейтинга или привличане на внимание, да речем. И такива случаи е имало.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #33 -: Октомври 11, 2010, 07:19:46 am »
В пъти повече ме дразни евтиният популизъм, който бълват медиите у нас, всички онези "благотворителни" предавания, за които по-горе спомена и Белика.

А мен медиите ме дразнят, щото са 100% комерсиални. Значи представете си хора, които ходят на работа единствено с мисълта, че това е поредния ден в който ще забършат нечий задник и ще обслужат силните на деня.

Затуй вестници не чета и не гледам тв, понеже гледайки подобна "журналистика" човек сам се принизява до тяхното жалко ниво на полуразвитие.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Октомври 11, 2010, 07:24:02 am »
В пъти повече ме дразни евтиният популизъм, който бълват медиите у нас, всички онези "благотворителни" предавания, за които по-горе спомена и Белика.

А мен медиите ме дразнят, щото са 100% комерсиални. Значи представете си хора, които ходят на работа единствено с мисълта, че това е поредния ден в който ще забършат нечий задник и ще обслужат силните на деня.

Затуй вестници не чета и не гледам тв, понеже гледайки подобна "журналистика" човек сам се принизява до тяхното жалко ниво на полуразвитие.  ;D

:o :o :o :-X

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #35 -: Октомври 11, 2010, 07:31:37 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 02:32:41 am от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Октомври 11, 2010, 07:32:22 am »

От моя отбор си значи.  ;D
Всички новини научавам във форума, не от медиите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Октомври 11, 2010, 07:41:02 am »
Жином е от мойта партия. ;D

А МЕН МЕ ВПЕЧАТЛИ , ЧЕ НЕЩО ГО ДРАЗНИИИ.... :o :o :o

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #38 -: Октомври 12, 2010, 01:25:55 am »

Реално не ме дразни, ама нали трябва да опиша някакво човекоподобно състояние.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Октомври 12, 2010, 01:37:44 am »

Реално не ме дразни, ама нали трябва да опиша някакво човекоподобно състояние.  :-\

И при мен понякога е така , но не се оправдавам...Прикривач такъв! :P ;D