Здравей Гост

Сънувах Ванга

• 31 Отговора
  • 11157 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Сънувах Ванга
« -: Октомври 10, 2010, 04:13:20 am »
Цял ден мисля дали да я пусна тая тема или не... :unsure:.
Е , реших се!
Сънувах я цялата в черно и както винаги когато общувахме двечките се смееше...
Каза ми нещо , но не помня какво :'( :'(...Сънувах , че горяха свещи докато си говорехме....

Какво се случи вчера...Както винаги всеки месец аз местя мебели и прочие други неща.., един приятел в стремежа си да помогне , бутнал икона /подарена ми от нея преди много години/. Естествено , че веднага беше вдигната и прибрана .
Днес е събота /ден на мъртвите/....

Дайте някаква насока...Обикновено , тя ме е предупреждавала за лоши неща.... :'(.
Кажете нещо.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Сънувах Ванга
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2010, 04:17:49 am »
Не мисля, че има нещо лошо. Хубаво е, че те посетила в съня ти  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2010, 05:03:12 am »
Дайте някаква насока...Обикновено , тя ме е предупреждавала за лоши неща.... :'(.

Мъжете правят бели - това е ясно.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2010, 05:12:36 am »

Мъжете правят бели - това е ясно.  ;D

Стига де , защо ме бъзикаш?
Той ми е приятел не го бутай в графа -мъже! ;D
Дай насока... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2010, 05:16:45 am »

Насоката винаги е била по-малко да угаждаме на Его-то си.

Ако се научиш да сънуваш контролирано по Кастанеда, може би щеше да запомниш какво ти говори "баба Ванга" :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Октомври 10, 2010, 05:19:13 am »

Насоката винаги е била по-малко да угаждаме на Его-то си.

Ако се научиш да сънуваш контролирано по Кастанеда, може би щеше да запомниш какво ти говори "баба Ванга" :blink:

Аман , това ЕГО ми е на пъпа....и вече се чудя каква посока ще хване... ;D ;D
Как се сънува по Кастанеда Жином....? :-\

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6 -: Октомври 10, 2010, 05:23:16 am »
Как се сънува по Кастанеда Жином....?
:-\

Упражняваш контрол върху съня. Вече не си така удобната пасивна страна, а ставаш активна.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Октомври 10, 2010, 05:25:41 am »
Как се сънува по Кастанеда Жином....?
:-\

Упражняваш контрол върху съня. Вече не си така удобната пасивна страна, а ставаш активна.  ;)

Техниката слънце , техниката ми дай!.... ;D
Обясни го , като на дете....Ако обичаш! :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #8 -: Октомври 10, 2010, 05:33:40 am »
Преди лягане си казваш, че трябва да видиш ръцете си насън. (Ръцете, щото е най-лесно)
Това автоматично увеличава сънното внимание, в резултат на което имаш по-добър шанс, докато сънуваш да осъзнаеш че сънуваш. В този момент поглеждаш ръцете си. Това вече е контролирано сънуване.

« Отговор #9 -: Октомври 10, 2010, 05:36:58 am »
В Методът Силва има описана една доста добра техника. Аз я пробвах преди много години. Интересна е. Да се докараш до Алфа-ниво  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Октомври 10, 2010, 05:37:08 am »
Преди лягане си казваш, че трябва да видиш ръцете си насън. (Ръцете, щото е най-лесно)
Това автоматично увеличава сънното внимание, в резултат на което имаш по-добър шанс, докато сънуваш да осъзнаеш че сънуваш. В този момент поглеждаш ръцете си. Това вече е контролирано сънуване.

Аз май съм извънземно....Това го правех в детската градина ;D ;D..Не ми се сърдиш нали? :-[ :kissd:
Май е другооо , нещо по-различно ! Хайде де , знам , че знаеш ....говори , плс.... :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #11 -: Октомври 10, 2010, 05:41:14 am »
В Методът Силва има описана една доста добра техника. Аз я пробвах преди много години. Интересна е. Да се докараш до Алфа-ниво  ;)

Или до нивото на Алф.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #12 -: Октомври 10, 2010, 05:45:26 am »
Аз май съм извънземно....Това го правех в детската градина ;D ;D..Не ми се сърдиш нали? :-[ :kissd:
Май е другооо , нещо по-различно ! Хайде де , знам , че знаеш ....говори , плс.... :blink:

А, добре- друго.

Преместваш се в съня. Прескачаш от един сън в друг, но по желание. Или пък далечен обект на хоризонта де издърпва към себе си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Октомври 10, 2010, 05:50:38 am »

Или до нивото на Алф.  ;D

:33: :03: :03:
За мезе ме взе!

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Октомври 10, 2010, 05:56:30 am »

А, добре- друго.

Преместваш се в съня. Прескачаш от един сън в друг, но по желание. Или пък далечен обект на хоризонта де издърпва към себе си.

Дай го още по-абстрактно и направо ще се одървя.... ;D ;D

Мислех си , че имено падането на иконата е провокирало това...Ето малко биография ;D
Тя ми беше много близка до последния си ден , много години...Та искаше да ми каже нещо или...подсъзнанието ми.... :(

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #15 -: Октомври 10, 2010, 06:02:03 am »
Тя ми беше много близка до последния си ден , много години...Та искаше да ми каже нещо или...подсъзнанието ми.... :(

Тя е част от едни същества, които живеят в един определен свят. Затова сложих "баба Ванга" в кавички, щото не ти говори точно тя, а това което тя символизира.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Октомври 10, 2010, 06:03:53 am »

Тя е част от едни същества, които живеят в един определен свят. Затова сложих "баба Ванга" в кавички, щото не ти говори точно тя, а това което тя символизира.

А защо да не е точно ТЯ? :rolleyes:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #17 -: Октомври 10, 2010, 06:10:13 am »

Защото няма нужда да е тя. Просто мериш с твоя аршин за всички, а за теб личността е на първо място до степен дори в съня да персонализираш всичко.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Октомври 10, 2010, 06:14:00 am »

Защото няма нужда да е тя. Просто мериш с твоя аршин за всички, а за теб личността е на първо място до степен дори в съня да персонализираш всичко.

:72: Има го в менюто.., но нали живея в свят с хора , различавам ги по вид , по цвят , по вкус , по думи.....
Не може всичко да ми е еднакво...Или бъркам? :-\ :rolleyes:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #19 -: Октомври 10, 2010, 06:19:07 am »
но нали живея в свят с хора , различавам ги по вид , по цвят , по вкус , по думи.....
Не може всичко да ми е еднакво...Или бъркам?
:-\ :rolleyes:

Зависи колко далеч искаш да стигнеш. Който е тръгнал надалеч започва да вижда нещата по-общо. За него подробностите са пречка, детайлите са спънки, цветовете са измамни, вкуса е илюзия...