Здравей Гост

Подарък за АУРОРА

• 66 Отговора
  • 7785 Прегледи
Re:Подарък за АУРОРА
« Отговор #60 -: Октомври 19, 2010, 07:59:30 pm »
да направя нещо подобно, макар по-скромно, прогнозиране за година по ведическите техники...    :rolleyes:

аз после ще пробвам да го преведа с гугъл транслейт  ;D

Белика, не се притеснявай.  :wub: Дано не съм в някоя много задръстена даша-маша. :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #61 -: Октомври 19, 2010, 08:56:10 pm »
Дано не съм в някоя много задръстена даша-маша. :-[

Не бе, не си. В момента си в главен период на Сатурн все още - той трае от 1992 до наши дни, а Сатурн ти е сигнификатор на бащата - или на авторитетите в картата. Но от 15 януари 2011 влизаш в цикъл на Меркурий, който ще трае до 2028 г. За теб Меркурий е много важна планета - сигнификатор на духа, на аза, Атмакарака. А за дашата на Атмакараката, незивисимо от всичко се казва, че носи благодат, успехи и късмет. А в наталната ти карта - Рази при теб е във Везни, в съвпад с Дара караката - сигнификатор на партньора, в случая Слънце, в седми от HL в рази и управител на седми от Арудха лагна в навамша. Тъй че, иде, онзи с главното П.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #62 -: Октомври 20, 2010, 12:33:16 am »
Тъй че, иде, онзи с главното П.
и аз така казах с други методи ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #63 -: Октомври 20, 2010, 02:00:36 am »
Дано не съм в някоя много задръстена даша-маша. :-[

Но от 15 януари 2011 влизаш в цикъл на Меркурий, който ще трае до 2028 г. За теб Меркурий е много важна планета - сигнификатор на духа, на аза, Атмакарака.

Ейййй, от тоя цикъл няма отърване! ;D Където и да се обърнеш - цикъл.   :-[

Благодаря, Дияна. А хороскопът, който ми изпрати е много интересен и подробен. Фърли мЪ в оркестъра, да знаИш! :blink:

« Последна редакция: Октомври 20, 2010, 02:14:24 am от Aurora Borealis »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #64 -: Октомври 21, 2010, 10:05:41 pm »
 Аурорче, аз се забавих, мило, но Марсовата опозиция ми действа с пълна сила и около мен е лудница.  ;D
 Написах това, онова. Надявам се да ти е добра годината и да си щастлива.През соларната 2010/2011 година соларните оси акцентират рождените 9 и 12 домове, като Асцендента е Лъв, както и наталния. В натала Марс в 9 дом управлява 9 дом и е в заточение в Телец, а Уран в съвпад със Слънцето в 3 дом управлява 7 дом. Това създава натални предпоставки за юридически дела с роднини /по-вероятно за имоти, тъй като Венера в 4 дом е диспозитор на Марс, на Слънцето и Уран, а и Марс съуправлява 4 дом/. Първият управител на 4 дом Плутон в момента е акцентиран от транзитния Сатурн във 2 натален дом, който е в 3 соларен дом – взаимоотношения с роднини, документи и пари, служебни пътувания /Сатурн управлява 6 дом/. Може да имаш и доста разходи през годината. Меркурий ти управлява 2 дом в натала, а той е добре аспектиран от Луната и не мисля, че можеш да очакваш сериозни финансови загуби по принцип, но близки роднини / предполагам лели, чичовци по 6 дом, колеги, наематели/ могат да ти скъсат нервната система – Меркурий прави сескикаре към Сатурн. Този аспект е коварен както за взаимоотношенията с описаните по 6 дом, така и за здравето. При определени транзитни аспекти може да задейства проблеми, които да повлияят на здравето. Уязвима е нервната ти система и кръвообращението - – Слънце в съвпад с Уран, храносмилателната система и млечните жлези /гърдите/ - Луна в съвпад със Сатурн /У6/ може да даде и хронични такива.    
 Транзитният Плутон е в квадратура с наталния Плутон – управител на 4 дом. Знаеш, че 4 дом освен твоят дом и недвижимото имущество, представя и родителите. При положение, че майка ти е покойница, трябва да се грижиш през 2011 за здравето и на татко. За това загатва и соларния Асц. В 12 дом – грижи за здравето на близък роднина. Имаш възврат и на Лунните възли в квадрат с нат. Плутон. Възвратът на възлите винаги носи събития през конкретната година. Сатурн все пак управлява дома на работата и здравето ти /освен лелите и чичовците по майчина линия/ и тези предизвикателни аспекти на транзитния към наталния Сатурн и Луната тази година могат недай Боже да повлияят и на твоето здраве, но може и да е на здравословното състояние на някой чичо или леля. За теб е важно да не се претоварваш с много работа и с емоционални проблеми, за да не се отразят негативно на твоето здраве. Прогресивната Луна също е в 4 дом, в падение в знака Скорпион, което затвърждава акцента върху ангажименти в/с дома /родител/ или с имотните дела, като управител на 12 дом. Положително може да отработиш тези влияния с някаква промяна на работното място, смяна на работата, командировка в чужбина, промени у дома или ремонт.
 Соларната Луна във Водолей в 7 соларен и натален домове е в съвпад и с Хирон, който също се свързва с брачните взаимоотношения. Но може би да имаш възможността за нова връзка – приятелство, свободна връзка /Водолей/, когото да срещнеш на път, в съда, чрез интернет, в учебно заведение ...... някъде по 9 дом, защото диспозитора на тази Луна е в 9 соларен дом. Въпросната Луна също е в съвпад с Нептун, в тригон към наталните Слънце и Уран във Везни, което е Божи дар....за любовта.
 Слънчевото затъмнение на 4 януари акцентира твоя 5 дом – любовта, удоволствията, децата. Това от една страна е добре, но ме притеснява опозицията му с наталната Луна – управител на 12 дом. Този аспект може да донесе известно чувство на самота и отдръпване от света, любовта. Но аз се надявам на донесе една любов и дете, за които всяка жена мечтае през тази година. Новолунието през м. март 2011 г. е на куспидата на нат. 8 дом, заедно с Марс в Риби са в тригон с нат. ти Луна, а Венера от картата на Новолунието е в съвпад с нат. Юпитер – управител на 5 дом – любов, секс, удоволствия. В лунара за март Венера е в 7 лун. дом и в 6 нат. и са акцентирани 3/9 и 6/12 домове както в солара. Възможно е да заминеш някъде или по време на служебно пътуване /чрез работата/ да завържеш нова любов.
 През май имаш Марсов възврат и освен активиране на енергията, добре е да внимаваш за травми и инциденти по време на него, както и за здравето на баща ти.
 Слънчевото затъмнение през юни акцентира 10-я ти дом, но има добри аспекти /макар и с по-широк орбис/ с наталните Слънце, Уран и Юпитер. Може да има издигане в работата или промяна на работата през второто полугодие. Юпитер е в Телец и прави квадратура с нат. Юпитер – У5 дом. В следващите месеци трябва да бъдеш внимателна в любовта. Но Юпитер съуправлява и 8 дом, което след август може да задвижи отново въпросите за пари, имоти или здраве.  Юли месец според мен ще ти е натоварен, но през август 2011 може да почиваш и пътуваш. Интересното е, че точно в края на август имаш и прогресивно Новолуние /ново начало, нов етап от живота ти, нова пътека/ на 2 гр. в Стрелец в 4 дом....в точен секстил с нат. Юпитер в 6 дом /У5/  и с нат. Плутон във 2 дом. Време е за приключване на кармични и стари модели и отношения – транз. Уран в опозе на нат. Плутон. Ще има радости, но ще има и болка. Сатурн в квадрат към нат. Луна и Сатурн...няма да е леко. Но ти си мъжко момиче и вече си подготвена за трудностите със своите знания по астрология.
 През септември и октомври 2011 година предполагам ще се задвижат пак въпросите с дела и особено октомври ще ти е много напрегнато – Новолунието е в 3 дом, в точна опозиция с нат. Марс и транз. Юпитер, в квадрат към нат. Юпитер. Транзитният Сатурн наближава съвпада с нат. Слънце и Уран и си влияе както на делата на 3 дом, така и на тези по 4, 9 и 6. Между 20 и 30 октомври е добре да внимаваш и при шофиране – около 13,14,18,19 и 20 октомври 2011 г. Тогава аспектите са доста напрегнати, а и по 3 дом са и кратките пътувания.....та, да се застраховаме.
  Възможности за дете виждам през 2012. Тогава Юпитер – У5 дом е в 5 соларен дом, в тригон с натален Юпитер. Освен това соларният Асц. е в 5 нат. дом. Слънчевото затъмнение през юни 2012 акцентира 10 дом, Венера е в тригон с нат. Слънцето и Уран, Марс е в тригон с нат. Марс. МЦ от картата на затъмнението е на куспидата на нат. 5 дом. Много целувки и успешна нова соларна година, Аурорче!  :58: :88:
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 02:57:31 pm от Скарлет »

« Отговор #65 -: Октомври 22, 2010, 12:52:57 am »
Аурорче, аз се забавих, мило, ......

Нищо, така има прогнози всеки ден!  ;D Скарлет, много ти благодаря!  :blink: :wub:

Скъпи колеги, благодаря ви, че отделихте време за мен и станахте част от празника ми!

ПП Това е към всички включили се в темата, в тарото, на лични и на всички отзоваващи се на въпросите ми когато и да било през годината!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #66 -: Октомври 22, 2010, 12:58:15 am »
Аурорче, аз се забавих, мило, ......

Нищо, така има прогнози всеки ден!  ;D Скарлет, много ти благодаря!  :blink: :wub:

Скъпи колеги, благодаря ви, че отделихте време за мен и станахте част от празника ми!

ПП Това е към всички включили се в темата, в тарото, на лични и на всички отзоваващи се на въпросите ми когато и да било през годината!

За човек като теб, за мен /а както виждам и за много други съфорумци/ е удоволствие да го направим.  ;D  :58: :88: