Здравей Гост

Прогресивна Венера

• 272 Отговора
  • 70220 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресивна Венера
« Отговор #80 -: Октомври 28, 2010, 08:15:26 pm »
Лас Кис , на к5 ли е?

Да  :-\

;D Това вече е новина! ;D
Управителя на к5 в какви аспекти е с венера в натала и по прогресии къде е слънцето и какво прави? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #81 -: Октомври 28, 2010, 08:19:29 pm »
Лас Кис , на к5 ли е?

Да  :-\

;D Това вече е новина! ;D
Управителя на к5 в какви аспекти е с венера в натала и по прогресии къде е слънцето и какво прави? :blink:

Оф,не знам,ама аз хептен се обърквам вече,уж на картата в зелено прогресивната Венера е в 5ти дом,а пък долу в таблицата ми пише,че е във водолей на 29тия градус.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Октомври 28, 2010, 08:26:45 pm »
Лас Кис , твоята пр. Венера отдавна е в 5-ти дом....В средата на дома.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Октомври 28, 2010, 08:36:06 pm »
Лас Кис , твоята пр. Венера отдавна е в 5-ти дом....В средата на дома.... :blink:

А да очаквам ли да ме връхлети любовта или ...?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Октомври 28, 2010, 08:46:50 pm »

Не мисля , че ще е сега....
По-скоро 2012/2013г..., а и ти сякаш не си готова за любов ми се струва....

« Отговор #85 -: Октомври 28, 2010, 08:50:36 pm »

Не мисля , че ще е сега....
По-скоро 2012/2013г..., а и ти сякаш не си готова за любов ми се струва....

Ще я видим тази работа  :unsure:
Не,че не съм готова,просто ме е страх да се влюбя,в случей че отсрещната страна не отговаря на чувствата ми и не желая да страдам  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #86 -: Октомври 29, 2010, 03:57:09 pm »
прехвалена работа е тази прогресивна венера
в съвпад ми е с плутон и Св   не мога да кажа, че съм се позлатила   иииииии скоро  транзитен сатурн ще се тресне там  :-X
 програсивна луна в 8 - опитвам се да мисля позитивно :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #87 -: Октомври 29, 2010, 08:02:02 pm »
Ще я видим тази работа  :unsure:
Не,че не съм готова,просто ме е страх да се влюбя,в случей че отсрещната страна не отговаря на чувствата ми и не желая да страдам  :blink:
Ето това рефлектира и при мъжете, именно този психически проблем при жените.
 Особено ако Stree deerg дистанцията е нехармонична. ;D
:-\ Абе рефлектира,нищо им няма на мъжете,освен че се плашат от обвързване.

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Ноември 24, 2010, 09:34:23 pm »
Ще я видим тази работа  :unsure:
Не,че не съм готова,просто ме е страх да се влюбя,в случей че отсрещната страна не отговаря на чувствата ми и не желая да страдам  :blink:
Ето това рефлектира и при мъжете, именно този психически проблем при жените.
 Особено ако Stree deerg дистанцията е нехармонична. ;D
:-\ Абе рефлектира,нищо им няма на мъжете,освен че се плашат от обвързване.

;D ;D
Не само мъжете.... ;D ;)

« Отговор #89 -: Ноември 25, 2010, 09:06:54 pm »
Моята прогр. Венера направи точен съвпад с Плутон и СЛВ миналата година, прогр.Плутон се сля със СЛВ - омъжих се и станах мама. :)
Също така правише секстил с Нептун в 11д и тригон към К5 :)

*

holanda

« Отговор #90 -: Ноември 25, 2010, 09:19:50 pm »
Моята прогр. Венера направи точен съвпад с Плутон и СЛВ миналата година, прогр.Плутон се сля със СЛВ - омъжих се и станах мама. :)

късметлийка  :blink: Аз на това не мога да разчитам..може би когато прогресивна или дирекционна Венера съвпадне с Уран-У5,но пък ще квадратира натални Слънце и Марс-У7.

*с каква скорост се движи прогресивна Венера? или дирекционна?  :-[

*

holanda

« Отговор #91 -: Ноември 25, 2010, 11:59:42 pm »
някои няма ли да ми отговори на въпроса,че съм започнала да стягам чеизи последните дни  ;D  ;)

« Отговор #92 -: Ноември 26, 2010, 01:01:03 am »
За вторични прогросии става дума под термина "прогресивна", нали? Скоростта зависи от скоростта на наталната ти Венера. Направи си progressed chart в astro.com и в табличката от View the additional tables (PDF) ще видиш скоростта й за 1 година. Скоростта варира - различна е за всяка натална карта и в различните пероиди от време. Дирекционната се движи със същата скорост като дирекционното ти Слънце - приблизително 1гр. за година. Пак можеш да видиш скоростта й по същия начин.

*

holanda

« Отговор #93 -: Ноември 26, 2010, 01:02:43 am »
thanks  :58:

« Отговор #94 -: Ноември 29, 2010, 02:40:54 am »

късметлийка  :blink: Аз на това не мога да разчитам..може би когато прогресивна или дирекционна Венера съвпадне с Уран-У5,но пък ще квадратира натални Слънце и Марс-У7.

*с каква скорост се движи прогресивна Венера? или дирекционна?  :-[

Ами... не бих използвала точно тази дума. Защото не е голямата ми платоническа любов, за съжаление. По-скоро този аспект отразява раждането, защото бракът беше едно формално скромно подписване на документи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Ноември 29, 2010, 03:59:38 am »
Бракът винаги е формално подписване на документи , но и той е по Сатурн... :blink: ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #96 -: Ноември 29, 2010, 04:06:00 am »
Бракът винаги е формално подписване на документи , но и той е по Сатурн... :blink: ;)

по юпи
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Ноември 29, 2010, 04:16:26 am »

по юпи

Syglasna . :blink: Визирам договора по Сатурн... :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #98 -: Ноември 29, 2010, 05:37:32 am »
Имам въпросче.Как се изразява прогресивна Венера в Близнаци? Има ли вероятност поради това, да се влюби в жена Близнаци? :P

*

katrin_ls

« Отговор #99 -: Ноември 29, 2010, 05:44:49 am »
Имам въпросче.Как се изразява прогресивна Венера в Близнаци? Има ли вероятност поради това, да се влюби в жена Близнаци? :P

Възможно е, но не е 100% сигурно..  :P
Със сигурност ще стане по-от'орен към женорята. Ще комуникира, ще се весели, ще флиртува, ще се забавлява, дори да е женен или във връзка, то със сигурност ще се отрази добре на отношенията му с жените :P ;)  Венера в Близнаци е приятелка, за кино, за театър, за шопинг...  :mellow: