Здравей Гост

Прогресивна Венера

• 272 Отговора
  • 70401 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:Прогресивна Венера
« Отговор #140 -: Юни 07, 2011, 11:06:30 pm »
При мен имаше драстично отслабване, когато Венера се обърна, но това се дължеше на повишено ниво на стрес и опозицията на Сатурн към Марс по-скоро. Впоследствие си възвърнах нормалното тегло, вече не съм скелет.  ;D
абе то и аз през последните 4-5 години имах драстични промени в килцата, но тях по-скоро по Юпитер.. не е шега работа в майчин дом влязох 94+ а преди това да съм била макс. 60-65  :-[, но сега пак си влизам в "дънките от преди" (не очаквам да имам фигурата на 18г.), но си е важно да момичетата да изглеждат добре  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Юни 07, 2011, 11:16:30 pm »
Интересно...преди 4 г. свалих много килца , в период юпитер на асц.... :rolleyes: :-\...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Юни 08, 2011, 12:26:03 am »
абе то и аз през последните 4-5 години имах драстични промени в килцата, но тях по-скоро по Юпитер..

Уф, аз като стана повече от 55, рИва и си гледам с ужас задника в огледалото.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #143 -: Юни 08, 2011, 12:33:26 am »
абе то и аз през последните 4-5 години имах драстични промени в килцата, но тях по-скоро по Юпитер..

Уф, аз като стана повече от 55, рИва и си гледам с ужас задника в огледалото.  :-[

мани, мани то да беше реване.. по едно време се чувствах като пенсия.., че и колената ме боляха на стълби, то вярно моето си беше до някъде оправдано, но ако съм честна съм имала и други период с резки качвания и след това сваляния - мисля, че кв. юпитер-венера е това  ;D надявам се да не допусна стремително качване от тук на сетне, не съм фен на класически диети - като реша да свалям мога с дни (седмици) почти нищо да не ям, но пия много водичка :)))

п.с. 55 са си супер... поне за мен  ;D но много под 60 някак си не ми е комфортно - все пак съм въздушничка и това си ми личи по височината  :72:

« Отговор #144 -: Юни 08, 2011, 04:24:21 am »
Прогресивната Венера на мъжъ ми тръгна директно .Тое е на 40 сдоби се с някои неща но загуби други
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Юни 08, 2011, 04:26:32 am »
Прогресивната Венера на мъжъ ми тръгна директно .Тое е на 40 сдоби се с някои неща но загуби други

Нормално...,всички планети са в нонагон...Вероятно и смъртни случай е имало...около него... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #146 -: Юни 09, 2011, 04:56:37 pm »
имам питане

прогр.Венера съвпад прог.Слънце в 6 дом , У7 и У5, женен, какво бихте казали :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #147 -: Юни 09, 2011, 05:30:07 pm »
Някакъв съвместен творчески проект  :rolleyes: 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Юни 09, 2011, 08:06:19 pm »
имам питане

Някаква радост или придобивка в семейството? Дете, внуче, племенниче?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #149 -: Юни 09, 2011, 08:14:00 pm »
имам питане

Нов офис, подобряване на условията на труд и на здравето, сполучливи и етични партньорства. нов творчески проект.
Прогресиите са хубаво нещо, но главното е какви аспекти правят с наталната карта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #150 -: Юни 09, 2011, 08:22:23 pm »
Може да нарасне популярността му сред членовете на работния му колектив или подчинените му. Може да привлече нови партньори за съвместна работа, които да се готови да инвестират в идеите му. Изобщо одобрение в службата, вероятно там ще проявява по-креативен подход от обикновено, който ще срещне симпатиите на останалите. Ще се справя по-леко с административните инстанции (които знаем, че създват проблеми често)... Е, злобарите биха казали, че може да започне любовна афера на работното място (със секретарката), която ще се отрази добре на егото му. Това последното е шега, за което се извинявам. :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #151 -: Юни 09, 2011, 08:26:15 pm »
Е, злобарите биха казали, че може да започне любовна афера на работното място (със секретарката), която ще се отрази добре на егото му. Това последното е шега, за което се извинявам. :wub:

И на това сме били свидетели. те злобарите никога не спят.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Юни 09, 2011, 08:27:39 pm »
имам питане

Знак телец или везни?
Слънце кой дом управлява... :-\

« Отговор #153 -: Юни 10, 2011, 02:55:51 am »

Нормално...,всички планети са в нонагон...Вероятно и смъртни случай е имало...около него... :blink:
Загуби коня си ,но той го третираше като сродната му душа
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #154 -: Юни 10, 2011, 03:24:03 pm »
В момента прогресивната Венера ми е в Риби в дванадесети дом в тригон с Нептун, упр. на 12-ти, който е в седми дом в натала (както и в прогресията естеств.). Тя е освен това и в тригон със себе си спрямо наталното си положение. Прогресивната ми Венера е и в опозиция с Плутон в шести. Според вас какво да очаквам, мили мои?

« Отговор #155 -: Юни 10, 2011, 06:24:58 pm »
по натал са на 10гр.съвпад Слънце/Венера , а сега по прогресии  са на два градуса и са Лъв, интересно като стане точен
 злобарите не спят...

« Отговор #156 -: Юни 11, 2011, 03:09:23 pm »
та ако погледнем 6 дом като задължения, една от проявите за сега е неточният партньор, неточен тайминг за работна инвестиция, по 5 дом са спекулациите и всичко това ти променя ежедневието коренно, а Венера идва от 4 дом , и е в Рак/недвижимост/ и е  в каре с Плутон Везни /7д. , а директивен Марс У1 е върху нат.Венера У2, 7, сам е направил св.грешен избор
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 03:13:26 pm от strelicka »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Юни 11, 2011, 04:52:13 pm »
При мен прогресивната Венера така и не успя да стигне Слънцето в 7 гр. Овен. Стигна до 8 гр. на знака, обърна се директно и още стои закотвена в този градус - ни напред, ни назад.  :-\ И общо взето така може да се опише ситуацията в последните три години.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #158 -: Юни 11, 2011, 05:51:54 pm »
Момичета,кажете ми къде да видя в каква фаза е прогресивната Венера,отбелязано ли е в астрокома ?

« Отговор #159 -: Юни 11, 2011, 07:31:55 pm »
Астро.ком показва ретроградността (r), не отчита с допълнителен символ преминаването на планета през стационарна фаза.