Здравей Гост

Прогресивна Венера

• 272 Отговора
  • 70459 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Прогресивна Венера
« Отговор #200 -: Септември 15, 2012, 05:24:44 pm »
Ако искаш, задай въпрос и който желае ще се включи с мнение.

За да може астрологът да помогне, обаче "клиентът" трябва все пак да знае какво иска. Иначе нЕма начин  :haha: :confuse3:

:blink: валидно правило и за в живота, по принцип

*

Grace

• 2257
« Отговор #201 -: Септември 15, 2012, 05:31:19 pm »
и малко по заглавието на темата, прогр ми Венера направи ингрес в Рак. някой може ли да сподели опит или мнение за прогр Венера в Рак? въобще, наблюдавали ли сте промяна при ингреса на Венера в следващ знак ?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #202 -: Септември 15, 2012, 06:04:17 pm »
Grace , извини ме , но живея в чужбина и нямам компютер с кирилица ,

Grace може ли да ми кажеш от astro.com кой чарт да сложа. Интересуват ме две неща , личен живот и професионален живот. В професионалния живот имам проблеми с шефа си които не са особено в моя полза , очертава ли ми се период без работа , мога ли да го избегна?
 в личния живот има един проблем , просто не мога да изградя успешна връзка, ето последния опит отново вложих доста усилия но така нареченото ми гадже .... нqма особено сериозни намерения кym мен , от мен ли идва проблема? Кога ще ги преодолея тези неща. Граце , вече съм си правил близо 4етери хороскопа и повечето отговарqт по един и същи на4ин но искам да чуq и твоето мнение по въпроса. Притеснява ме Наталния квадрат Нептун- Венера ... Другото което аз виждам е Прогресивна венера , скоро май ще си смени знака в Телец , или греша?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #203 -: Септември 15, 2012, 06:07:59 pm »
vtorata

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #204 -: Септември 15, 2012, 06:10:35 pm »
pyrvata

*

Grace

• 2257
« Отговор #205 -: Септември 15, 2012, 06:19:17 pm »
Гого, прогресивна Венера е в знака Овен и още доста време ще бъде там, заедно с прогресивния Марс. Интересното е, че имаш прогресивно пълнолуние по оста 4-10 дом. И тъй като пр Луна е в Дева, също в 4-и дом, мисля, че темите свързани с дом, местоживеене, работа, родител би следвало да са актуални в момента. Да не си се замислил да сменяш местоживеенето? Относно връзките, вече ти казах, не очаквай стабилност в момента, и Уран и Плутон атакуват съвпада ти Марс/Венера. Нещата ще се случват бързо, неочаквано, странно, но вълнуващо. В работата не са изключени проблеми и напрежение с шефове и висшестоящи, избягвай да влизаш в конфронтация, особено от Ноември нататък.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #206 -: Септември 15, 2012, 06:28:40 pm »
Otgovora ti e pravilen , v momenta , dom , semeistvo , grad , gadje , rabota , ama vsi4ko mi e v glavata , vse edno 4e nqma drug izhod ... jiveq den za den , URan i Pluton shte sprat da se zaqjdat sled Dekemvri nali ? Spored teb trqbva da ima polojitelna razvryzka? rabotata e kofti polojenieto ....

*

Grace

• 2257
« Отговор #207 -: Септември 15, 2012, 06:29:28 pm »
Обаче, мисля, че в професионален план имаш всички шансове скоро да намериш истинското си призвание, оглеждай се. Юпитер също дава едно рамо на Слънцето ти / помощ от партнъор, човек от чужбина, преподавател, ..? /, с една дума и късмета е с теб  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #208 -: Септември 15, 2012, 06:31:45 pm »
Гого, какво казват професионалните астролози по твойте терзания? Интересно ми е да чуя.  :blink:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #209 -: Септември 15, 2012, 06:32:40 pm »
Az samiq jiveq v 4ujbina ;-) mnogo ti blagodarq i drugi mi go kazaha tova ;-))))) Napyvam do kraen predel v rabotata. Grace a s gadjeto 4akane 4akane .... tozi Uran kakvo mi donese ne e istina , na 12 Dekemvri minava direkten ..... molq se za tazi data .............

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #210 -: Септември 15, 2012, 06:36:17 pm »
Ami dosta obstoino si govorihme i mi kazaha 4e problema e v men osobeno s Neptun i Venera .... mnogo kofti kvadrat , trqbva da priema ideqta za semeistvo ... problemi ot detsvoto .... neizjivqni , tova dosta me kara da se zamislq .... kazaha 4e reshavshtiq period za vryzki e kraq na tazi godina ,  zashtoto proletta na 2013 Pluton se doblijava nai mnogo do Lunata ? Kakvo misish po vyrposa , sled sredata na 2013 trqbva vsi4ko da e nared. No mi kazaha 4e tozi period e mnogo karmi4en , az taka go i useshtam , edno tejko ....... razplata vyv semeistvo rabota i partniorstva , mislq 4e s idvaneto na Saturn v Skorpion jivota mi zapo4va po napylno nov pyt pre4isten , ne znam dali gresha?

*

Grace

• 2257
« Отговор #211 -: Септември 15, 2012, 06:40:58 pm »
2013 ще е много Сатурнова година за теб, година на промяна, себеутвърждаване, упорита работа, търпение и постоянство. Кармична разплата, да - предстои обратен възврат на нодалната ос. А Плутон и Луната ще се обичат чак 2014 г.  :blink:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #212 -: Септември 15, 2012, 06:44:15 pm »
Dobre na men mi kazaha proletta na 2013? 2013 ne e opredelqshta i za partniorskiq jivot? predstoi mi mai semeino premestvane?

*

Grace

• 2257
« Отговор #213 -: Септември 15, 2012, 06:49:08 pm »
за семейно преместване съм склонна да се съглася. за партнъорството - освен Уран и Плутон, те мъчи и Нептун - внася объркване и неяснота и докато не се отмести достатъчно / а това е до края на 2013г / тази тенденция вероятно ще продължи. 

*

Grace

• 2257
« Отговор #214 -: Септември 15, 2012, 06:51:44 pm »
Другия вариант е да решиш да се ожениш, което не знам дали е най-разумното в момента.  :blink:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #215 -: Септември 15, 2012, 06:52:22 pm »
da imash osnovaniq , moje bi pove4e tyrpenie trqbva , spored vryzkata trqbva da syshtestvuva predi tova , moje bi Neptun bi izbistril neshtata otkolkoto da donese neshto novo,  Neptun v momenta mi se razhojda po MC .... ujas e , jiveq den za den , bez da znam kvo stava s mene .... a be izobshto show-to e pylno , sybitiinostta idva ot direkciite nali?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #216 -: Септември 15, 2012, 06:55:08 pm »
tazi sedmica mi idva i Indiiskia horoskop , interesno mi e kolko shte e po-razli4en ..... do sega pylen horoskop po vedi4eskata sistema ne sa mi pravili

*

Grace

• 2257
« Отговор #217 -: Септември 15, 2012, 06:56:50 pm »
това, че Нептун се разхожда по МЦ е супер. той натално си е в секстил към МЦ и У МЦ. стига се тюхка, а се вземи в ръце и насочи внимание към собствената си реализация и мечтите си. това е шанс, който се случва веднъж в живота !

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #218 -: Септември 15, 2012, 06:57:45 pm »
tazi sedmica mi idva i Indiiskia horoskop , interesno mi e kolko shte e po-razli4en ..... do sega pylen horoskop po vedi4eskata sistema ne sa mi pravili

ето това вече е интересно, пусни ни го, ако нямаш нищо напротив, за да го видим (предполагам все пак си си избрал професионалист) и да черпим знания.  ;) ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #219 -: Септември 15, 2012, 06:59:12 pm »
Az naistina to4no tova pravq , osyznah go , 4istq karma i rabotq vyrhu sebe si , no vytreshno mnogo me trevoji partniorskite otnsheniq , kakvo da napravq tam , shte se opravqt li ...... nai-vajnoto v jivota si a trudno se promenq ...