Здравей Гост

Прогресивна Венера

• 272 Отговора
  • 70298 Прегледи
Re: Прогресивна Венера
« Отговор #260 -: Октомври 06, 2013, 01:27:38 pm »
Здравейте, аз по не съм наясно и да попитам за градусите при прогресивна Венера, същите ли са като при Луната или е трябва да са по-точни за да има влияние?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #261 -: Октомври 06, 2013, 02:54:38 pm »
Ако прогресивна венера прави аспект с прогресивна или натална планета орбисът е 1 градус т.е. влиянието е около година.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #262 -: Октомври 06, 2013, 11:31:18 pm »
А при любимия-ингрес в дева. :-\

загуба на любоффф
все пак е падение отива..
прогресиите  действат   до 1- 2 години
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #263 -: Октомври 07, 2013, 05:10:27 pm »
А при любимия-ингрес в дева. :-\

загуба на любоффф
все пак е падение отива..
прогресиите  действат   до 1- 2 години

:o Ужасни новини.

« Отговор #264 -: Октомври 07, 2013, 06:24:38 pm »

Чакай малко.
Наталната в кой дом е, какво управлява?

При майка ми е в дева, от както се е родила. Прогр. е минала през нат. Венера, (която е в дева и е ретро) - У5,10, след това през нат. Плутон/У11, Меркурий/У7,9 и Слънце.
Нямало е загуба на любов. А раждане на дете, издигане в кариерата и работа заедно с партньора в чужбина... :blink:

Моята Венерка след 8 дни прави ингрес в овен/У2.
Интересен ингрес при теб.
Има ли промяна в гардероба ти? Привличат ли те червените цветове,спортните дрехи?

Винаги съм носила и спортни дрехи. Промяна - не бих казала, че има. Червено - не, единствено като лак за нокти  :blink:

иначе за пр Венера в овен пише- пламенна, агресивна и страстна любов
ще преследваш обекта на желанията, ще има свади с последващо бързо сдобряване

О, да! Мога да потвърдя за страстната любов. Моята там се татрузи и да, любовта е много страстна. Точно свади още няма, но има малко на асансьорска връзка. Вече веднъжси тръгна обекта, после пак се върна.

Ще видя как ще е, но чак такива страсти не са ми много по вкуса, на този етап. Предпочитам разумни отношения с повече романтика ;D
« Последна редакция: Октомври 07, 2013, 06:36:10 pm от romantica »

« Отговор #265 -: Октомври 07, 2013, 06:55:52 pm »

Чакай малко.
Наталната в кой дом е, какво управлява?

При майка ми е в дева, от както се е родила. Прогр. е минала през нат. Венера, (която е в дева и е ретро) - У5,10, след това през нат. Плутон/У11, Меркурий/У7,9 и Слънце.
Нямало е загуба на любов. А раждане на дете, издигане в кариерата и работа заедно с партньора в чужбина... :blink:

Наталната е в лъв,11дом-управлява 1 и 8домове. :blink:

« Отговор #266 -: Октомври 22, 2013, 09:01:39 pm »
какво да очаквам, когато прогресивната ми венера влезе от риби в овен и по същото време, пр. луна от телец в блузнаци? венера у4 луна на 12?¿ ? всичко е в 29, 50..
:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #267 -: Ноември 25, 2013, 07:05:49 pm »
Какво ще кажете за квадрат на прогресивна Венера и прогресивен Сатурн? Сатурн съвпада и с прогресивна Луна в 10ти прогресивен. Наталните вървят с един дом напред.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #268 -: Ноември 25, 2013, 07:10:49 pm »
То прогресивния сатурн е сигурно на почти ъщото положение като наталния, нали? Т.е. налице е пр. венера квадрат сатурн, като пр. луна прави съвпад със сатурн и активира прогресията допълнително. Напрежение във интимните връзки, проблеми в работата, и с парите.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #269 -: Ноември 25, 2013, 08:27:32 pm »
Моята направи ингрес във водолей. Какво да очаквам според вас?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #270 -: Ноември 25, 2013, 08:34:39 pm »
То прогресивния сатурн е сигурно на почти ъщото положение като наталния, нали? Т.е. налице е пр. венера квадрат сатурн, като пр. луна прави съвпад със сатурн и активира прогресията допълнително. Напрежение във интимните връзки, проблеми в работата, и с парите.

Ми не, Сатурн е на 3гр от наталната позиция, та, като се разпадне тази прогресивна квадратура, следва квадратурата на Венера с натален Сатурн. Е, поне ще знам какво да чакам.
А дали са от значение прогресивните домове, които управляват планетите? 7, 11 и 3 - може да се захвана с политика  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #271 -: Ноември 25, 2013, 08:46:10 pm »
Да, това означава, че за около период от 3 години ще имаш тази квадратура по прогресия. Разбира се, че имат значение домовете - може би проблеми с братя и сестри, партньори (бизнес и интимни) ще възпрепятстват плановете ти и реализацията им.

Анджи, не усещаш ли промяна? Виж какви аспекти ще прави с натални и прогресивни планети докато е във водолей?

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #272 -: Април 24, 2014, 01:23:39 pm »
Здравейте,

Някой има ли идея :-[ как може да се отрази съвпада на прогр. Венера с нат. Нептун в 5 нат. дом/стрелец/.
Венера е У3 и У10, а нептун е У8.
Може бе нещо по нептун лъжовно,объркано, свързано с аналогиите на 5 дом- дете, любов  ;)

Имате ли опит?