Здравей Гост

Астрология xxx

• 67 Отговора
  • 11209 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Психологическа Астрология
« Отговор #20 -: Октомври 14, 2010, 12:27:24 am »
И моето мнение се доближава до твоето, Лилавке.  :blink:

За психоанализа и дълбинна психология - Марс и Плутон във връзка с Луната, Меркурий-Плутон. За усет е нужен и силен Нептун, но тук той не е от ключово значение, а по-скоро добавка. Добре дошъл ще е някой плавен нептунов аспект - емпатията и умението да изслушваме отсрещния винаги са от значение при такъв тип работа.

При популярната астропсихология на преден план излиза Нептун, особено във връзка с Луната, Меркурий или някъде на видно място в хороскопа.

И в двата случая е необходимо да има стабилизиращо сатурново влияние, за да могат да се използват градивно енергиите на Нептун и Плутон. В противен случай астрологът рискува, терапевтирайки клиентите си, самият той да се озове в някой филм с неочакван край.

Нептун извлича състрадание , симпатия и дълбоки мистични чувства , както от себе си , така и от другите. По силния Нептун са медиумите , както наскоро споменах за мен висшата октава на луната е нептун.
Около силния Нептун се разкриваш и дори не подозираш как изведнъж си се слял с него...Нептун е лакмус-отглеждам си го в 12-ти дом.... :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Октомври 14, 2010, 12:28:08 am »
Vedite i do dnes ne priemat Плутон , но това не им пречи да правят добра астропсихология ....Нали не бъркам? :-\ :blink:

Някои школи в Индия работят и с транссатурновите, но за основни се считат планетие от септенера плюс възлите. Сатурн дефинира границата на видимост в небето. В голяма степен влиянието на транссатурновите планети се замества от Раху и Кету за сметка на по-задълбоченото тълкуване на нодалната ос.

Ето една карта само с планетите от септенера. Какво ще кажете?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Октомври 14, 2010, 12:30:19 am »
Vedite i do dnes ne priemat Плутон , но това не им пречи да правят добра астропсихология ....Нали не бъркам? :-\ :blink:

Някои школи в Индия работят и с транссатурновите, но за основни се считат планетие от септенера плюс възлите. Сатурн дефинира границата на видимост в небето. В голяма степен влиянието на транссатурновите планети се замества от Раху и Кету за сметка на по-задълбоченото тълкуване на нодалната ос.

Ето една карта само с планетите от септенера. Какво ще кажете?

Тях визирам! :blink:
Какво искаш да кажем по картата?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Октомври 14, 2010, 12:31:51 am »

Каквото се вижда в нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Октомври 14, 2010, 12:36:41 am »

Каквото се вижда в нея.

Ретро меркурии в стрелец в съвпад слънце. Тригон на луна със Сатурн във везни. Кету в съвпад с марс...
На първо четене. ;D

П.П. Юпитер ретро...в аспект слънце и меркурии...

*

Uran

• 6041
« Отговор #25 -: Октомври 14, 2010, 01:02:40 am »
Осите в мутабелни знаци, пълнолуние, Сатурн в 7д, Венера- в 11д..акцентирана ос 3-9
На първо четене -динамични отношения с околните както и високи изисквания към тях. Образованието е ценност . възможно е и професията да е свързана с образование/комуникация.
На прав път ли съм?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Октомври 14, 2010, 01:35:12 am »
Според вас може ли да бъде добър психолог или не? И защо?  :blink:
После ще пусна карта с включени транссатурнови планети.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Октомври 14, 2010, 01:45:46 am »
Не виждам добре картата, но мисля, че има - да.
Марс - управител на 8 дом в съвпад със СЛВ в 12 май.
Сатурн в 7 дом, диспозитор на възела в рецепция с Венера в 11 дом, което е предпоставка за връзка с околните, другите, дейността, мисията в този живот пряко касае хората.
Юпитер - управител на АЦ и на МЦ е в Телец и отново Венера е диспозитор.

Слънцето като диспозитор на ЮЛВ е в 9 дом и е в съвпад с Меркурий. Този човек може да е духовник или нещо от сорта. Сега не мога да си кажа всичко, дето имам наум, че тръгвам, а и картата ме затруднява в този вид.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Октомври 14, 2010, 01:49:14 am »
Според вас може ли да бъде добър психолог или не? И защо?  :blink:
После ще пусна карта с включени транссатурнови планети.

Мъж или жена?

Картата е много показателна Лили и е от приказливите....
Мисля , че е мъжка карта.
На първо място смятам , че човека е много духовен /слънце в съвпад меркурий в стрелец/. Мерка е ретро, той идва с инфо от предишни инкарнации и може да го предаде чрез писане и слово.
Възела е в съвпад с Марс в знака на Водолей- това са необходими и колективни знания за човечеството , далеч пределите на времето...
Умее да лекува душата с думи , да овладее емоциите тригон на близнашка луна със сатурн....
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 02:14:40 am от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Октомври 14, 2010, 02:43:46 am »
Мъж или жена?

Жена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Октомври 14, 2010, 02:45:38 am »
Мъж или жена?

Жена.

Няма разлика в интерпретацията ми....Смятам , че е жена достойна за времето си и то ....мъжко момиче, доста флексабилна... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Октомври 14, 2010, 02:53:00 am »
Този човек може да е духовник или нещо от сорта. Сега не мога да си кажа всичко, дето имам наум, че тръгвам, а и картата ме затруднява в този вид.  

Пускам астрокомска карта с добавени транссатурнови планети.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Октомври 14, 2010, 02:57:52 am »
Картата е на СИМАР! :rolleyes: ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Октомври 14, 2010, 03:00:12 am »
Кой Симар?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Октомври 14, 2010, 03:03:20 am »
Кой Симар?  :-\

Един вери спешъл от 7-мо измерение.... :P :P
Движи се с орбитите на 2 новоизлюпени планети СИНУХЕ И МАРАЯ! :P :P ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Октомври 14, 2010, 03:09:03 am »
Лилиии , къде изчезна по трасето? ;D ;D :P

« Отговор #36 -: Октомври 14, 2010, 03:09:41 am »
Въпросът е става ли за психолог притежателката на картата, така ли? Забелязала съм, че при психолозите има силни връзки между 4-ти, 6-ти, 8-ми и 12-ти дом, може към тях да се добави и 7-мия, макар че мисля, че той по-скоро изпъква при дипломатите. И така - У4 в съвпад с У6 в дома на висшето образование, куспидата на 8-мия е в Скорпион - много показателно за психолог, единият У8 в 6-ти - служене на другите, другият У8 е в 12-ти дом - много показателно за психолог. Плутон аспектира Луната на IC, която е втори управител на 4-ти дом. У12 е в 5-ти - това не ми пасва много, но то не може абсолютно всичко да пасва. А може би и пасва, просто аз не го осъзнавам. У10 аспектира Марс. Като цяло - става за психолог. Умее сериозно и умерено да борави с клиентите си, ако има такива. Не им дава фалшиви надежди... Щеше да е по-добре, ако имаше малко планети (2 поне) в 8-ми дом. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Октомври 14, 2010, 03:13:06 am »
Въпросът е става ли за психолог притежателката на картата, така ли?

Да, това е въпросът, в унисон с темата.

Цитат
Забелязала съм, че при психолозите има силни връзки между 4-ти, 6-ти, 8-ми и 12-ти дом, може към тях да се добави и 7-мия, макар че мисля, че той по-скоро изпъква при дипломатите.

Тук се съгласявам напълно, а 7 дом често участва по някакъв начин при консултантска практика.  :blink:

Лилиии , къде изчезна по трасето?

Ще почакам още малко и ще обявя на кого е картата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #38 -: Октомври 14, 2010, 03:16:03 am »
Цитат
Тук се съгласявам напълно, а 7 дом често участва по някакъв начин при консултантска практика.  :blink:
Точно така е! Виж как не се сетих. :-[... Допълвам се. Е, няма планети в 8-ми дом, но пък У10 е във 2-ри, така че оста 2-8 е активирана.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Октомври 14, 2010, 03:30:43 am »
За пишещите по темата и най-вече за МИРАБЕЛА....,за това , че бях сигурна в нея....
 :kissd: :clap:

http://vbox7.com/play:54d15fef