Здравей Гост

Краен диспозитор на натала - Меркурии Астропсихологически портрет

• 30 Отговора
  • 4481 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Той е уникален , лесно и леко променя образ , когато го докосне друга планета или когато е в близост до нея.
Дали обаче е така и в психологическия портрет на натива , чиято крайна диспозиция е Меркурии...
Добрия оратор или бърборко ,,,,, :blink:
Общото и различното :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
За Меркурии мисля , че мога спокойно да го нарека актьора...
Той винаги играе роли , може да бъде силен боец в близост до марс , нежен поет в прегръдките на Венера , изкусен лъжец в съседство с Нептун.... ;D

Така , че Крис той винаги е описван като хермафродит според мен по тази причина.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Мне ;D
Не съм съгласен в случая, той е единствения, който пробва нови варианти, нови начини, неговата сила е в гъвкавостта, подвижността.
 Меркурий не играе роли когато е с Венера примерно, нито лъже когато е с Нептун, той просто им помага да правят това, в което са най-добри, но него не го интересува дали това е добрро или лошо..
Кажи ми как след като Меркурий управлява астрологията, или да кажем е ключов за нея ще играе роли.   ;D ;D

Ако визираш ведическата ДА , той управлява астрологията..., но при ведите краен диспозитор няма по вериги , а по градуси , ако ме ме лъже паметта....
Западната астрология , както не веднъж съм казвала според мен е по Уран и Сатурн....

А тази помощ аз определям като роля... ;D ;)

*

Uran

• 6041
Марая, твоите крайни диспозитори май са Меркурий и Юпитер.
Мисля, че поведението ти и изобщо себеизразяването ти до голяма степен се представят от тези 2 планети- експанзивност и младежки дух.

*

Марая

• 28287
Марая, твоите крайни диспозитори май са Меркурий и Юпитер.
Мисля, че поведението ти и изобщо себеизразяването ти до голяма степен се представят от тези 2 планети- експанзивност и младежки дух.

Абсолютно вярно и точно...
Като в моя случай са и във взаимна рецепция. Те не само не се противопоставят , а с чиста съвест казвам , че се допълват. Всъщност съм много контактна по меркурии , изглеждам по-млада пак заради него , а ширината на възгледите идват по Юпитер... :-[ :blink:

*

Марая

• 28287
Добър е за актъор, да играе роли, да, това е защото е гъвкав и винаги изпробва как е така, как е инак, но това не го прави актъор. ;D

А комик ли го прави? ;D

*

Марая

• 28287
Добър е за актъор, да играе роли, да, това е защото е гъвкав и винаги изпробва как е така, как е инак, но това не го прави актъор. ;D

А комик ли го прави? ;D
Ти може да си добра в правенето на парфюми, но това парфюмирист ли те прави?
Риторичен въпрос.

Защо НЕ? Всеки ли може да го направи? :rolleyes:
Естествено , че не!
Аналога е доста куц , за меркурии...
По редица причини Меркурии е планета , която е от изключително значение за всеки.
Проявата му е много различна при всеки индивид , именно защото той има орбис който е рамкиран.
В близост до Слънце в рамките на 5* се казва , че Меркурии е изгорен.
Когато е в контакт от типа съвпад с Марс , меркурии говори бързо , мисли бързо и не на последно място в зависимост от знака в който се случва това можем да определим стила му.

*

Марая

• 28287
Защо не? Ами защото може да си добър в това да правиш парфюми, но да НЕ искаш. ;D ;D
Тоест това, че си добър в нещо, не е задължително да го практикуваш. ;D
И мен ме караха да ставам много неща, ама .. що ли.. ;D

редицата причини са, че Меркурий е този който поставя всяко едно нещо на мястото му, той е този който показва умението на човек в дадена насока - помага съвместно с дадена планета

Ако го визираш като ума- да!
Но много зависи и знака в който попада... :blink:

*

Марая

• 28287
Визирам едно от свойствата, разбира се той е в стигията си в подвижните знаци, и му е некомфортно в огъня.

Защо смяташ така Крис? :blink:

*

sunrain

• 6710
Ето един Меркурий. Само той. Иначе въпросната личност е с новолуние в Близнаци.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
Ето един Меркурий. Само той. Иначе въпросната личност е с новолуние в Близнаци.

Качи му картата , искам да направя опит за интерпретация по диспозитора.... :blink:

*

sunrain

• 6710
Качвам, жена е.
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 11:54:59 pm от sunrain »

*

Марая

• 28287
Сънрейн , мисля , че жената е много любопитна и има остър речник , както и хаплив и заядлив тон.
Наред с това изглежда доста младолика , има младежко излъчване. Умело отстоява позициите си , никога не от губещите и послъгва. Характерно е , че май и тя бива често лъгана....

*

sunrain

• 6710
Ми много добре си я описала, но това само по диспозитора ли...

*

Марая

• 28287

Да , дори не знам какъв е асц...не го и погледнах...

*

sunrain

• 6710
Е че що беше картата тогава?  ;D Питам, щото нали целта е да ги разграничим някак си. При нея има толкова силен акцент на Близнаци.   

*

Diyana

• 2705

Ами в такъв случай защо искаш карта, карай само на диспозиторските вериги?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287

Ами в такъв случай защо искаш карта, карай само на диспозиторските вериги?

Защото ме интересува дома и аспектите на диспозитора и нищо друго....Не , че и само по диспозиторските не може да се извади , но в картата е по-нагледно...
Ще се пробвам и само по тях... :blink:

*

Марая

• 28287
Визирам едно от свойствата, разбира се той е в стихията си в подвижните знаци, и му е некомфортно в огъня.

Защо смяташ така Крис? :blink:
Защото е така. ;D

Не звучи сериозно... :blink: , наивно е...
Кажи защо смяташ така , не е нужно да се цитират древните , класиците , ведите...Твоето мислене е по-важно в случая.

*

Divna

Аз как да разбера кой ми е крайния диспозитор, като са 3 май  :-\?
Някой може ли да ме "светне", че ми е "пълна мъгла".
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 01:47:33 am от Divna »