Здравей Гост

Краен диспозитор в натала- Луна Астропсихологически профил

• 4 Отговора
  • 1129 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Тя е отражение на емоционалния свят , на чувствата и рецепторите ни...
Тя бързо преминава зодиака и бързо поема неговите послания и енергии....
Като краен диспозитор на натала , дали не дава най-чувствените и най-чувствителни души...?
Кое е общото и кое различното в картите , чиито краен диспозитор е ТЯ- Лунната богиня?! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
При мен тя е краен диспозитор по дом ;D
Бих казал, че най-трудно ми се стига до луната :D

Важен е крайния диспозитор по знак... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Рая , ето я темата!

Разсъждавайки по нея , мисля , че тук нещата са повече от интересни , защото имат възможност да бъдат интерпретирани дори според фазите на луната.
Имам в предвид , че една пълна луна като краен диспозитор може да има различно звучене от една  новолунна...

*

Рая

• **
  • 1094
Ох, Марая, не мисля, че мога да кажа нещо по темата. :(
Очаквах Слънцето да е изхвърлено от матрицата, защото така го чувствам, но Луната да ми е диспозитор - НЕ!
Кривата ми Луна в 7-ми дом - Телец, да е водеща в хороскопа ми не искам, но в действителност емоциите и взаимоотношенията с другите хора са водещи при мен.

*

Марая

• 28287
Ох, Марая, не мисля, че мога да кажа нещо по темата. :(
Очаквах Слънцето да е изхвърлено от матрицата, защото така го чувствам, но Луната да ми е диспозитор - НЕ!
Кривата ми Луна в 7-ми дом - Телец, да е водеща в хороскопа ми не искам, но в действителност емоциите и взаимоотношенията с другите хора са водещи при мен.

Доколкото знам , това е една добра луна в телец...
Много е важно как е аспектиран крайния диспозитор и в кой знак попада....