Здравей Гост

Разрешаването на задачите по Ретро планетите в картата

• 140 Отговора
  • 21591 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Венера е ретро и реших , че би било добре да поговорим по темата за ретро планетите в натала....
Всички знаем , че те са свързани с кармата....Как действат в натала , как разрешаваме въпросите свързани с тях?
Какво е влиянието им по време на транзитите им..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Та как разрешаваме темите.... :blink:
В моята карта две планети са ретро , едната е Юпитер , другата е МеркуриЙ...
Сякаш най-трудно вървят темите по Меркурий....Имам чувството , че всяка ретро фаза ме изправя пред някакво изпитание...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
В моята  карта една планета е ретро - Сатурн. Трябва да се науча на търпение . Щото Сатурн ми е голямо бебе в Овен.  ;D Друга планета ретро нямам. ;D ;D
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
В моята  карта една планета е ретро - Сатурн. Трябва да се науча на търпение . Щото Сатурн ми е голямо бебе в Овен.  ;D Друга планета ретро нямам. ;D ;D
.
Принципно това показва , че в предишна инкарнация сме бягали от отговорност
Интересно е в кой дом попада Ретро Сатурна...

*

milla_m

• *
  • 222
.

в 6 дом .  Да бе, кой знае на чия кълка съм лежала... ;D
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
.

Едва ли , по-скоро неприемането и бягството на осъзнаването на обществеността. Бил е важен за теб престижа и това всичко свързано с работа и ежедневие....

*

milla_m

• *
  • 222
.

Едва ли , по-скоро неприемането и бягството на осъзнаването на обществеността. Бил е важен за теб престижа и това всичко свързано с работа и ежедневие....

Боже, ами че то тогава значи,че съм на грешен път в отработването  на карма. Не ми е вече важен престижа и съм го осъзнала това, че е преходно, ама  в ежедневието и работата пак съм завряна.И все за нещо трябва да съм отговорна/ в такива ситуации попадам, да/ .. :unsure:  Когато ретроградната планета е в даден дом не означава ли, че точно този дом трябва да се отработва нон стоп. и неговите аспекти.?  Четох някъде,че ретроградините планети се считат  за нещо като последен шанс, т.е в много минали животи е повтаряна еднаква грешка. Планетата изисква определена обективност и, че точно там не сме обективни.

*

Марая

• 28287
Точно там сме обърнати прекалено навътре. Дома дава информацията къде , а планетите как...

*

nerealna

аз имам ретро плутон в 3ти, уран в 4ти и нептун в 5ти .

какви задачи трябва да решавм - св. с общуване, семейство, любов и деца ли ?

*

milla_m

• *
  • 222
 Точно гледам, че и ако планетите които са ретро са изолирани и са като модел  и структура образуваща  ведро или фуния прояврението било л е по- драматично.
 Юпитер ретрограден намирал фокуса на религиозните и духовни мечти на хората покрай него и  и получавал проекция чрез другите.  :blink:

При много ретроградни планети , с 4 например /имам такава позната, всички са и на гърба/ . Това съм забелязала при нея. При все,че са в различни домове.

Да си кажат и другите, как си ги чувстват.

А аз имам 4!ретр планети и всичките долу-Плутон/1д ; Уран/2д ; Юпитер и Нептун /3д...Най-съществени са проблемите ми в контактите с най-близките ми,да/особено с майка ми/...имам разминавания и със себе си/личностно колебливост някаква/
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287

По 3-ти дом са братята и сестрите , по 4-ти дом са корените и традициите , по 5-ти децата и любовта.
Начина на отработване според мен в този случай е както следва : марс , меркурий и луна...Тук би трябвало да наблягаш... :blink:

*

nerealna

А аз имам 4!ретр планети и всичките долу-Плутон/1д ; Уран/2д ; Юпитер и Нептун /3д...Най-съществени са проблемите ми в контактите с най-близките ми,да/особено с майка ми/...имам разминавания и със себе си/личностно колебливост някаква/

защо трябва да има проблеми там където са ретро планетите ??

аз има 3 ретро , както писах по-горе и нямам проблеми в тези области на живота.

*

Uran

• 6041
Имам доволно ретро планети в радикса си.
Меркурий ретро в 7 дом- водолей
Юпитер р. в 3 дом-везни
Уран р в 3 дом-везни
Плутон р, в 3 дом-дева

Единствено Юпитер чувствам негативно. Всеки път като реша да надскоча себе си или да предприема експанзия ми изкачат изневиделица котви, спирачки, врагове...
Меркурий не съм сигурна, че щеше да бъде по-положителен ако беше директен с този силно застъпен огЕн в картата ми.
За Уран и Плутон съм пас.Все още немога добре да дефинирам  влиянието им.

*

nerealna

По 3-ти дом са братята и сестрите , по 4-ти дом са корените и традициите , по 5-ти децата и любовта.
Начина на отработване според мен в този случай е както следва : марс , меркурий и луна...Тук би трябвало да наблягаш... :blink:

като се замисля, това са областите от живота ми за които не трбява изобщо да се напъвам :)
всичко си върви нормално...поне до този момент. имам брат, родители, съпруг и дете с които се разбирам чудесно..

*

abroad

ретроградна натална Венера...
колапсен ретро нейн период, а толкова разчитах на него ;D
ретрограден натален Сатурн - не съм обръщала специално внимание на ретро циклите му върху мен..но скоро и на това ще имам възможност да обърна внимание ;D

*

elfidka

• 3129
Интересна тема...
Това, което аз знам за ретро планетите е, че показва областта в която един вид сме зациклили и има нужда от преговор по темата. Това разбира се е много общо казано.  
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
И аз имам ретро планета - марс в 7ми дом... марс е свързан с енергията и понякога имам желание да направя толкова много неща, но не става :( действа навътре.. духом имам енергия, но не мога да изразя физически / мързи ме / :Д но не всеки път е така :))) какъв друг проблем поставя този лош марс ;д
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
И аз имам ретро планета - марс в 7ми дом... марс е свързан с енергията и понякога имам желание да направя толкова много неща, но не става :( действа навътре.. духом имам енергия, но не мога да изразя физически / мързи ме / :Д но не всеки път е така :))) какъв друг проблем поставя този лош марс ;д

Би могло да има проблем с партньорите и обществото...,на база използването на партньорите , брака , работата за собствения си успех в предишни инкарнации...
Внимание и грижа за другите са панацеята на ретро марс в 7-ми дом.

*

elfidka

• 3129
Моята щерка има ретро скорпионски Мерк в 11 дом. Ретро Водолейски Нептун в 3 дом и ретро рибешки Уран пак в 3 дом, на 7 гр. от ИЦ. Това за Мерка вече го виждам, барбори нон стоп и не мога да я надприказвам / проговори рано / Януари тази година вече ми разказваше разни случки от яслата.
Но не знам как да тълкувам Урана и Нептуня.
« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 01:08:08 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!