Здравей Гост

Бенките по лицето и тялото

• 25 Отговора
  • 11977 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Бенките по лицето и тялото
« -: Октомври 17, 2010, 06:34:34 pm »
Да побъбрим днес за бенките....
Наричат ги Божии знаци , знаци на Буда....
Имате ли бенки , къде и какво знаете за тях? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

Re:Бенките по лицето и тялото
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2010, 06:52:59 pm »
имам няколко бемки по тялото и лунички по лицето,които се появяват пролетта и лятото,а есента и зимата избледняват.Сега не се виждат  :mellow:.
А това за луничките и беmките са си баш бабини деветини  ;D.
Някъде съм чела,че не е хубаво жената да има бемки по дясната ръка,крак ,ухо,буза  ;D ..и т.н,а мъj -по лявата част от тялото.
 тези петънца са под влиянието на Венера,затова се казва,че които ги има е голям късметлия.

p.с. бемка с ''м' ли се пише или ''н'  :unsure:  ;D
аз пиша с ''м'' ,идва от BМХ  ;D
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 08:32:47 pm от жълтолилава »

« Отговор #2 -: Октомври 17, 2010, 07:53:40 pm »
Аз имам доста бенки по тялото. Някъде четох, че така били белязани весталките. А в един филм гледах, че това било маркировка на дявола  ;D

Някъде в БС има доктор, който ги премахва за 20 кинта на посещение. А в СФ една колежка беше намерила един, който ги маха за 50 лв всяка  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2010, 08:03:03 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 12:50:21 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2010, 08:06:04 pm »
имам няколко бемки по тялото и лунички по лицето,които се появяват пролетта и лятото,а есента и зимата избледняват.Сега почти не се виждат  :mellow:.Падам си малко риж тип,ест.ми цвят е кестеняво-червеникава.
А това за луничките и беmките са си баш бабини деветини  ;D.
Някъде съм чела,че не е хубаво жената да има бемки по дясната ръка,крак ,ухо,буза  ;D ..и т.н,а мъj -по лявата част от тялото.
 тези петънца са под влиянието на Венера,затова се казва,че които ги има е голям късметлия.

p.с. бемка с ''м' ли се пише или ''н'  :unsure:  ;D
аз пиша с ''м'' ,идва от BМХ  ;D

Мисля , че се изписва с *н*....

Имам няколко бенки , едната е на лявото рамо и е тъмно кафява...
На дясната гърда малко над зърното имам също....
На лицето имам няколко....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2010, 08:38:26 pm »
"Според езотериците, разположението на бенките върху човешкото тяло има значение. По този начин се определя характера, както и близкото бъдеще на даден човек.

Ето и значението на бенките според тяхното разположение:

Ако бенката е на глезена на мъж, това означава, че той е доста плашлив, ако обаче е на глезена на жена, то тя е интелигентна, духовита и много смела.

Ако имате бенка на гърба, вие трудно се  доверявате, проверявате всеки факт и събирате нужните документи, преди да се впуснете в каквото и да било начинание.

Ако бенката ви е на гърдите, вие често ще се сблъсквате със затруднения, но ще успявате да се измъкнете от тях с повече усилия.

Ако имате бенка на лицето и  ако тя е на брадичката, вие сте щастливци по рождение и сте много гостоприемни. Ако е на лявата буза, може да преживеете и някои разочарования.

Ако имате бенка на носа, на вас  ви липсва дисциплина. Ако тя се намира на и около веждата, вие сте работливи, упорити и целенасочени.

Бенка на шията показва, че ще бъдете щастливи и богати, ако е в задната й част. В случай, че е от едната й страна, ще преживеете възходи и падения, може обаче да получите и наследство.

Бенка на ръката - това означава, че вие сте възпитани и добронамерени. Ако е на лявата ръка, ще се радвате на богатство и здраве.

Бенка на пръста пък означава, че понякога сте нечестни и правите от мухата слон."

http://www.teenproblem.net/s/19557.html

" Ако бенката се появи на челото, това носи щастие за мъжете. За жените тези бенки означават щастие в брака. Бенка, намираща се от дясната страна на челото е знак за човек с изключителни качества. Специалистите твърдят, че в този случай той/ тя ще имат много успешен живот. Бенка от лявата страна показва човек с голяма сила и решителност. Този човек е екстравагантен по природа.

Бенка на бузата в областта около устните, показва че имате забавен и весел живот. Може също да означава, че ще сте известен. Бенка на бузата, близо до ухото, сочи слава и щастие в много ранна възраст. Писано ви е да просперирате, но бъдете внимателни за вашето бъдеще и се подсигурете за него. Бенките на дясната буза показват привлекателен човек, който обича да флиртува. Бенка на лявата буза предполага човек, който е много фокусиран в живота. Бенки и на двете бузи сочат някой, който трябва да положи много усилия и упорито да работи, за да има успех в живота.

Бенките под веждите също имат значение. Бенки под дясната вежда индикират човек с лек и приятен характер, който също така може да се пребори с всички трудности в живота. Бенките под лявата вежда показват високо ниво на интелигентност и човек, който е благословен с творческите умения. Тези хора трябва да следват инстинктите си, за да имат успешен живот, придружен с богатство. "

http://sanovnik.bg/n4-3669-%D0%97%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BF%D0%BE_%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D1%82%D0%BE

*

holanda

« Отговор #6 -: Октомври 17, 2010, 08:54:39 pm »
бенки имам по ръцете-няколко малки,1 на кръста /долу,при вдлъбнатините,които незнам как се наричат/ и една в десния подмищeн учаctЪк ;)  :blink:

*явно някои ще трябва да постне link,всички си изплакаха болките  ;D..ще потърся нещо,помня че намирах
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 06:06:50 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Октомври 17, 2010, 11:54:04 pm »
http://kliukite.namama.net/Lyubopitno/Kakvo-kazvat-benkite.html

:o

Върху гърдите:
Ако бенката е от дясната страна- вие често се хвърляте от едната крайност в другата.

Петънце върху горната устна говори, че вие сте много женствена и кокетна. Признак на весел характер. Вие сте чувствен човек, обичате разкоша, не обичате да поемате излишни отговорности.

Не е съвсем вярно... :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #9 -: Октомври 18, 2010, 12:30:40 am »
Не съм сигурна, че значат нещо бенките, но е вярно, че се "онаследяват".
Сестра ми и щерка ми имат бенка на стъпалото на едно и също място.
Аз имам в средата на шията, м/у гърдите и симерични на ушите. :blink:
Имам и на рамото и бузата.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #10 -: Октомври 18, 2010, 01:12:10 am »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 08:21:17 am от Синухе »

« Отговор #11 -: Октомври 18, 2010, 05:44:15 pm »
Интересна тема :blink: Моята най-важна бенка сигурно е тази, която е в центъра на пъпа ми :rolleyes: Но имам и още една централна - върху трапчинката на дясната ми буза ;D Дали има някакво по-специално значение, че са в центъра   :unsure: ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Октомври 18, 2010, 06:11:51 pm »
Интересна тема :blink: Моята най-важна бенка сигурно е тази, която е в центъра на пъпа ми :rolleyes: Но имам и още една централна - върху трапчинката на дясната ми буза ;D Дали има някакво по-специално значение, че са в центъра   :unsure: ;D
Венера какви аспекти сключва с Плутон,Марс и Меркурий и имат ли отношение към асцендента ти?

« Отговор #13 -: Октомври 18, 2010, 06:22:14 pm »
Венера какви аспекти сключва с Плутон,Марс и Меркурий и имат ли отношение към асцендента ти?
Венера е в съвпад със Слънцето :blink: и със Плутон ... с Мерка и Марс няма асп., но има една вероятност да е диспозитор на Луната ми :-\ Все още не съм сигурна дали АСЦ. ми е Стрелец или Скорпион, но така или иначе Меркурий има отношение към упр.на АСЦ- има асп. и с Юпитер и с Плутон...

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #14 -: Октомври 23, 2010, 03:05:54 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:24:17 pm от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Октомври 23, 2010, 04:04:30 am »
http://mistichno.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B5%D1%80

аз ще съм мнoгoдетна майка,яко   :lol:

ауу аз обичам любовта повече от секса и въпреки, че може да не забогатея, за сметка на това ще имам щастлив брак с жълтолилава и никога нищо няма да ми липсва, супер  ;D

Много сте сладки и готини! ;D :58:

*

holanda

« Отговор #16 -: Октомври 23, 2010, 04:54:21 am »
ауу аз обичам любовта повече от секса и въпреки, че може да не забогатея, за сметка на това ще имам щастлив брак с жълтолилава и никога нищо няма да ми липсва, супер  ;D

prosto s men hva6ta6 Jackpota  :P

*

nerealna

« Отговор #17 -: Октомври 23, 2010, 05:34:42 am »
бенки имам по ръцете-няколко малки,1 на кръста /долу,при вдлъбнатините,които незнам как се наричат/ и една в десния подмищeн учаctЪк ;)  :blink:

*явно някои ще трябва да постне link,всички си изплакаха болките  ;D..ще потърся нещо,помня че намирах

бенките по ръцете говорят за мн уязвими, раними чувствителни и дори сръхчувствителни хора към най малките грубости и невнимание към тях.
с бенка на ръкатъта също говори, че ще си мн добра, мила и нежна съпруга и мъжът ти ще те носи на ръце  :mellow:

на талията дава нервност

*

nerealna

« Отговор #18 -: Октомври 23, 2010, 05:35:36 am »

:o

Върху гърдите:
Ако бенката е от дясната страна- вие често се хвърляте от едната крайност в другата.

Петънце върху горната устна говори, че вие сте много женствена и кокетна. Признак на весел характер. Вие сте чувствен човек, обичате разкоша, не обичате да поемате излишни отговорности.

Не е съвсем вярно... :rolleyes:

на гърдите – мн добра, грижовна майка, жента е създадена да бъде майка , изцяло посветена на децата си  :blink:

над устните – обаятелна, но властна и със силен дух. успех в обществото дава също

п.с. фантазия и оригиналност
« Последна редакция: Октомври 23, 2010, 06:07:46 am от nerealna »

*

nerealna

« Отговор #19 -: Октомври 23, 2010, 05:41:11 am »

на корема - страхове, които с никой не споделяш.
страсти и пороци

на бузата - мн обожатели. някакъв талант развиван в детството