Здравей Гост

Бенките по лицето и тялото

• 25 Отговора
  • 11961 Прегледи
*

nerealna

Re:Бенките по лицето и тялото
« Отговор #20 -: Октомври 23, 2010, 05:51:11 am »
Някъде четох, че така били белязани весталките.

Имам бенки на лявата гърда-Плутон сескиквадрат Луна и бенки на гърба по-големи-Плутон квадрат Слънце  :rolf:

способен си на чиста, всепоглъща  любов и вярност. когато обичаш си готов изцяло да  се отдадеш на жената. надежден партньор.
способен си да прощаваш грешките на другите

на гърба - можеше да станеш спортист . държиш мн на външния си вид и на физиката си. добро здраве, но е възможно да си боледувал повече в детсвото и то от бронхит, пневмонии...
добър събеседник

*

nerealna

« Отговор #21 -: Октомври 23, 2010, 06:01:19 am »
ю

На лицето имам доста видима бенка над дясната вежда, не е голяма, но има релеф и е в кафяво. Бях чела някъде, относно същата бенка, които има Angelina Jolie, че не била много на хубаво - говорела за стаен гняв, дълбока изострена чувствителност и склонност към отблъскване на хората...

На дясната длан, в основата на лунния хълм, на около сантиметър-два над гривните имам кафява бенка.
Някой по-горе казва, че не била на хубаво при жена, за какво ли говори?

глупости. бенка над веждата говори за ум, проницателност, дипломатичност, енергичност
а на ръката -вече писах по-горе

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #22 -: Октомври 28, 2010, 05:17:39 am »

Върху половите органи:
Благороден, честен и открит характер. Галантен човек с добри маниери. Обичате любовта (повече от секса), макар и без излишества. Ще имате щастлив брак и може и да не забогатеете, но никога няма да ви липсва нищо. Такава бенка при жена та показва, че тя ще стане майка на велик гений.[/b][/i] ;D ;D ;D
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 01:10:14 am от Рая »

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #23 -: Ноември 16, 2010, 04:07:13 am »
А аз като имам бенки навсякъде, това значи ли, че всичко важи за мен? Ще съм щастлива, ще съм добра майка, ще имам пари и т.н.? Малко множко ми се струва :)
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

holanda

« Отговор #24 -: Ноември 16, 2010, 04:40:11 am »
А аз като имам бенки навсякъде, това значи ли, че всичко важи за мен? Ще съм щастлива, ще съм добра майка, ще имам пари и т.н.? Малко множко ми се струва :)

КОЛКОТО ПОВЕчЕ,ТОЛКОВА ПОВЕчЕ
 ;D :mellow:

*

nerealna

« Отговор #25 -: Ноември 16, 2010, 04:45:00 am »

да,  защо не  ;)