Здравей Гост

Титаник и Айсберга

• 24 Отговора
  • 4532 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Титаник и Айсберга
« -: Октомври 18, 2010, 12:26:09 am »
Момичета и момчета ,

http://www.youtube.com/watch?v=zmbw8OycJrE

Какво ще кажете да разгледаме картата на сблъсъка на Титаник...?
Качвам картата с часа на сблъсъка с айсберга.. Не гледайте домовете , тъй като е в Атлантическия океан , а програмата не ми дава да поставя координати. Затова поставих координатите на Хю Йорк - пътувал е за там....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Титаник и Айсберга
« Отговор #1 -: Октомври 18, 2010, 12:28:24 am »
Първото което ме впечатли ретрограден Юпитер на трон в Стрелец :o и ретро меркурий в овен.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Октомври 18, 2010, 12:32:24 am »
Поздравления, Марая! Страхотна тема.
Поразрових се из нета - http://www.astrologyweekly.com/special-horary/spica.php (тук свързват трагедията със съединението на IC със Спика), http://www.aquarianzone.net/titanic.html.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Октомври 18, 2010, 12:39:27 am »
Белика , не случайно предупредих , че домовете нямат значение... ;D ;D
Аз мисля , че е по-важно планетни цикли , както и аспекти...
А и ние ,  че знаем точното място на потъването...
Прави впечатление критичния градус на луната в часа на потъването...02:20 мин....

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Октомври 18, 2010, 12:47:58 am »
Белика , не случайно предупредих , че домовете нямат значение... ;D ;D
Аз мисля , че е по-важно планетни цикли , както и аспекти...
А и ние ,  че знаем точното място на потъването...
Прави впечатление критичния градус на луната в часа на потъването...02:20 мин....

За градуса на Луната и до колко е критичен е от значение часът на сблъсъка от кой часови пояс се отброява. И от каква географска ширина поне. Ако броим от Флорида, или от Аляска, или от София - би бил различен.

Не искам да изпадам в подробности , но виждам , че ти е нужно точно до минутката да поравиш , та в тоя ред на мисли , за да не скапваме хубавата тема , вместо да ме апострофираш и правиш забележки , дай точни координати!

« Отговор #5 -: Октомври 18, 2010, 12:49:03 am »
Below is the chart of The Titanic Sinking - Actual position was Long. 41N46 Lat. 050W14 - http://futureadvocate2.tripod.com/A_Falling_Star.htm.

Titanic sank April 15, 1912 at 2:20 AM according to written historical accounts, its survivors.
Wreck's location per Cdmr. Robert Ballard, USN records.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Октомври 18, 2010, 01:02:17 am »

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Октомври 18, 2010, 01:11:34 am »
Нухеее , виж Ретро Юпитера в стрелец в огнения дом е в точен тригон със СЛВ и Слънце в 9-ти....Това е кармично пътуване и потъване....

*

Divna

« Отговор #8 -: Октомври 18, 2010, 01:20:39 am »
Някой знае ли кога е "освещаването" на кораба?
Мисля си, че е най-добре да се тръгне от там, за да се види неговия път "съществуване".
Кораба още при първото си излизане търпи крах "смърт" и в същото време става почти веднага след "раждането си" популярен. За нещастие в лош аспект /причина за хиляди жертви/.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #9 -: Октомври 18, 2010, 02:08:13 am »
http://www.cinefish.bg/movie_reviews.php?id=7673&material_id=169

Една от версиите е, че не е освещаван. Ето събитието  по часове.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Октомври 18, 2010, 03:12:24 am »
http://www.cinefish.bg/movie_reviews.php?id=7673&material_id=169

Една от версиите е, че не е освещаван. Ето събитието  по часове.

Не ми се рови Мила , ще ми се , ако имаш възможност да намериш деня в който е построен кораба , т. е излязъл е на рейд.... ;) :blink:. Моля те!

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #11 -: Октомври 18, 2010, 03:37:49 am »
 Спускането на вода на кораба става на 31. 5. 1911 г., а след успешното приключване на изпитанията на 3. 4. 1912 г. (макар и попретупани) „Титаник” вече е готов за своя първи рейс до Америка. Съществуват определени противоречия относно неговите резултати: в едни книги четем, че корабособственикът Исмей настоявал да се пътува с максимална скорост с цел сдобиване със „Синята лента” още в първия рейс. По-логично с оглед обстоятелствата и милите, които са изминати през всеки от дните е, да се разработи добре корабът и да се демонстрира готовност за атака, може би още при обратния рейс, защото при най-добри изчисления „Титаник” би пристигнал в Ню Йорк във вторник (16. 4. 1912 г.) надвечер, а това надхвърля рекордните 4 дена и близо 11 часа на „Мавритания”.

Началото на рейса и многото „ако”-та:

В полунощ на 3. 4. 1912 г. „Титаник” влиза в Океанския док на Саутхямптън. Тук му предстоят две много важни процедури: проверката за безопастност на Британската търговска дирекция и вземане на провизиите за изпът.

Искаш ли линка ? Защото има голяма мистерия и лъжа май около Титаник :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Октомври 18, 2010, 03:44:32 am »
Поръчка: 1907г. Начало на строителните работи: 31 March 1909 Пуск на вода: 31 May 1911 Комплектовка: 31 март 1912
10 април 1912
• 11:00 - "Титаник" напуска пристанището в Саутхамптън

това май ще й стигне на Марая
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #13 -: Октомври 18, 2010, 03:49:12 am »
Точно , щял е да се блъсне което е било знак ,но ето да си избере

http://www.bg-history.info/861/KRATKIIaT-ZhIVOT-NA-'TITANIK'-chast-I.html

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Октомври 18, 2010, 03:53:31 am »
Яяяя , Мила М , благодаря ви! Много!...Ще извъртя картите до утре и тази , която преценя ще кача...., много смърт , масова смърт по вода....За това са отговорни Плутон , Нептун и Юпитер....СЛВ е в точен съвпад Слънце - дома е 9-ти...и на фона на това е една красива , много красива любов.... :blink: :( :-X

*

Yaya

• 2265
« Отговор #15 -: Октомври 18, 2010, 06:07:16 am »
 ;D Марая, много филми гледаш, душка,   ;D тая либоффффф от къде я роди баш накрая на изречението  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Октомври 18, 2010, 06:10:39 am »
;D Марая, много филми гледаш, душка,   ;D тая либоффффф от къде я роди баш накрая на изречението  ;D

тццц-не позна! Много рядко в последните години...
Просто знам,,,,,, ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Октомври 18, 2010, 11:50:08 pm »
Поръчка: 1907г. Начало на строителните работи: 31 March 1909 Пуск на вода: 31 May 1911 Комплектовка: 31 март 1912
10 април 1912
• 11:00 - "Титаник" напуска пристанището в Саутхамптън

това май ще й стигне на Марая

Kartata с начало на строителните работи на лайнера Титаник.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Октомври 18, 2010, 11:57:40 pm »
Невероятно интересна карта ....
Управителя на АСЦ-Слънце е в 10-ти дом в съвпад с управителя на 6-ти Сатурн.
Замисъл на нещо голямо , лъскаво и грандиозно. М/у АСЦ и слънце аспекта е тригон .
В първи дом се намира и лъвската луна , управител на 12-ти дом в точен тригон със Слънце и МЦ.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #19 -: Октомври 19, 2010, 12:18:20 am »
Аз намерих сайт с хороскопа на сблъсъка на Титаник с айсберга: http://darkstarastrology.com/wp-content/uploads/2010/06/Titanic-hits-iceberg1.jpg

А ето и картата от астро-ком: