Здравей Гост

Титаник и Айсберга

• 24 Отговора
  • 4523 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Титаник и Айсберга
« Отговор #20 -: Октомври 19, 2010, 12:21:43 am »
Ако разглеждаме "радикса" на кораба като както си му е реда, то доста обезпокоителен е съвпадът на Уран с Марс в 6-ия му дом при това част от Т-квадрат- сиреч на кораба му е писано в ежедневната си работа каквато се явява пътуването, да среща внезапни (Уран) препятствия/стълкновения (Марс) водещи до съсипващи имиджа/енергетиката/Азът/тялото му(СлънцеУ1) при това публично- Слънце в съвпад с МЦ. ;D ;D Другата планета от Т-квадрата е Нептун и ясно, че за потъване става въпрос.
От своя страна Слънце е в съвпад със Сатурн (У6) и би трябвало да има известна дисциплина/ред, а на практика отсъствието й е потопила непотопяемият.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Октомври 19, 2010, 12:39:32 am »
Не съм гледал много картите,но се вижда повторение при 2те карти-тази на тръгването на кораба и тази на началото на построяването му-управител на 4ти Венера в 9ти дом.На странни мисли ме навява ДСЦ от сблъсъка-съвпада точно с Плутон от картата на построяването,което говори за намеса на враг,който всъщност е някаква потайна група... :rolleyes: Дали сблъсъка с айсберга не е някаква манипулация? :unsure: Щото не вярвам Плутон да е природата,макар че може като висша планета,но айсберга не е ли по Сатурн  :-\

А защо не по Нептун? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Октомври 19, 2010, 12:51:11 am »
Леда е по Сатурн,както всичко твърдо.Нептун е мястото-океана.

Saturn ne moxe da sytvori ajzberga bez material- ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #23 -: Октомври 19, 2010, 12:58:09 am »
 Управителя на 11 дом / групите, обществото/ в 8 дом/ риби- / вички са жертви,  в квадратура с Плутон/владее смъртта/. Веднъж  хората са жертви, и кораба като високо постижение за богати хора/ Телец 10дом / и управител Венера също в дома на смъртта в лош аспект с Плутон. , потъва и кораба.  Така ли? :unsure:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Октомври 19, 2010, 12:59:42 am »
Дааа , формата е по Сатурн... :blink:

Hiron e 8-ми дом в картата на строежа на кораба...
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 01:13:26 am от Марая »