Здравей Гост

Казвам Ви Уран е планетата на късмета!!!

• 142 Отговора
  • 18269 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Казвам Ви Уран е планетата на късмета!!!
« -: Октомври 19, 2010, 05:54:20 am »
Той е! Сигурна съм , не защото е най-високо поставен и е вери импортант!
Просто е той! Защото за него граници няма , защото за него спомени няма , защото той е над дребните неща , той не е тук днес или утре , той е твърде далеч , неговите стъпки усещам и кънтят в прахта на спомените ми.....
Върнете се назад , вижте аспектите и споделете! Изследването на собствените ни карти , както и хороскопите на близките ни може да бъде много важно , за разбирането на тази енергия! ВСИЧКИ СТЕ ПОД НЕГОВОТО ВЛИЯНИЕ- БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ , ИНАЧЕ ЩЯХТЕ ДА ЧЕТЕТЕ КНИЖКИ , А НЕ ДА ТЪРСИТЕ....

АЗ ОБИЧАМ УРАН , А ВИЕ?
ТЪРСЕТЕ ГО В НЕГО Е ИСТИНАТА!

АИЯ!БЛАГОДАРЯ ТИ! :wub: ПРОЗРЕНИЯТА ГИ ПРОВОКИРА ТИ , ТОЙ МИ ГИ СЕРВИРА.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Казвам Ви Уран е планетата на късмета!!!
« Отговор #1 -: Октомври 19, 2010, 06:09:35 am »
АЗ ОБИЧАМ УРАН , А ВИЕ?

Да , обичам го, но много ми се спи вече  ;D Като направи квадрат или опозиция с транзитен Юпитер и ме праи сама да си говоря. :lol:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Октомври 19, 2010, 06:14:10 am »
Не знам дали е на късмета, относително е. Дава и взема в същото време. При всички случаи трудно приемаме неговите дарове, защото в повечето случаи са неочаквани.
В радикса Уран е диспозитор на Луна в 5ти. В екзалтация е в 2 дом , връх на т-квадрат с Юпитер и Луна.
В момента той се намира, както съм казвала, опасно близо до ДС.  Вие сами виждате, изчезвам , връщам се, изчезвам, връщам се и до кога така. Ами просто Уран трябва да тръгне най-после директен и аз да изчезна и повече да не се връщам.  ;D  Защото Уран като диспозитор на Луна във Водолей не търпи ограничения и окови. Една дума на криво и съм си събрала партакешите. Направо се изстрелвам на мига, Уран, какво да го правиш. Не е лесен твърд аспект Уран-Луна, доста стресиращо е... имам си го.  :mellow:

Аия , миличка , много съм писала за него , защото с него имам невероятен експирианс....
Той е пич , просто сладур , той носи дивия късмет , не Юпитер , защото ТОЙ-УРАН , ни прави непредсказуеми , различни , ексцентрични.....Той просто е една друга бира - тъмна и мътна , но само докато я отвориш...после е резлива и пенлива , някак си утолява жаждата но се чувстваш жаден.....И колкото повече стъпва в/у планети , кардинални оси , точки , астероиди...толкова по-жаден се чувстваш....Искаш да пиеш още и още от неговата дива и луда чаша.....
Това е Уран ...

За теб знам , още малко- изчакай до май! И не ме забравяй! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Октомври 19, 2010, 06:31:26 am »
До май ли? Какво ще има през май 2011?  ;D  Не знам май ли е, ама сериала почна....

Togava e razvryzkata  , около 24-ти май! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Октомври 19, 2010, 06:32:18 am »
АЗ ОБИЧАМ УРАН , А ВИЕ?

Да , обичам го, но много ми се спи вече  ;D Като направи квадрат или опозиция с транзитен Юпитер и ме праи сама да си говоря. :lol:

Тоя филм съм го гледала....395 -та картинка на ИЗГУБЕНИ В РАЯ ;D ;D...
Нооо , после е интересно , след съвпада има кармични аспекти 100 и 102 , творчески 108 и следва тригоналния нацеп....нема мърдане- мръднеш ли , поемаш целия- Уран визирам.... ;D ;) :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Октомври 19, 2010, 06:37:54 am »
До май ли? Какво ще има през май 2011?  ;D  Не знам май ли е, ама сериала почна....

Togava e razvryzkata  , около 24-ти май! :blink:

Сега погледнах тразнитите отнесени към въпросната дата - забелязвам нодална ос точен съвпад Иц - Мц.  :-X  Друго особено не видях. Но ще видим. Хайде да не спамя повече за мойта карта в темата ти.

В тази тема - МОЖЕ , в ДРУГАТА ДЕБНЕХМЕ - ПРИКРИВАЧА....
НЕ СЕ СЪРДИ АИЯ , НЕ Е БИЛО С ЛОШО ЧУВСТВО...
НО ТОВА , КОЕТО СЕГА ТИ КАЗВАМ Е ТАКА! ТОВА , КОЕТО ВИЖДАМ , ЧУВАМ.....
Имам ШИБАН УРАН НА МЦ! Съжалявам....., запомни периода и датата.... :wub: ;)

*

Divna

« Отговор #6 -: Октомври 19, 2010, 06:52:28 am »
Марая, чак пък на късмета  :-\
Уран не ми е тръпка. Голям хаос създава. Добре ми е аспектиран в радикса, с изключение на съвпада му с Лилит. И това, че е на К12 съвсем го прави кармичен, а на мен ми писна от тая карма  :-X.
Не знам, нищо хубаво не ми е донесъл Уран, а уж СЛВ е с диспоз. Водолей.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Октомври 19, 2010, 07:14:38 am »
Момичета кокичета  :blink:...Уран е дивак , простак , непредсказуем , идиот и каквото се сетите....
Но ТОЙ И САМО ТОЙ отваря сетивата Ви , само той руши старото , ненужното , гнилото , мръсното...съсипва го , прави го на пух и прах , руши стени и мостове , руши душите ни , но ни ДАВА ШАНСА- ОНЗИ ШАНС В РАМКИТЕ НА 7г. ,който НИТО ЕДНА ДРУГА ПЛАНЕТА НЕ МОЖЕ И НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НИ ДАДЕ.....
Уран не харесва стандарта , той е над него  :blink: , за него няма форма , няма рамка , няма вчера и утре....за него има бъдеще.....
Днешните сълзи са бъдещи усмивки момичета - те са по Уран! :wub:

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #8 -: Октомври 19, 2010, 07:18:10 am »
Момичета кокичета  :blink:...Уран е дивак , простак , непредсказуем , идиот и каквото се сетите....
Но ТОЙ И САМО ТОЙ отваря сетивата Ви , само той руши старото , ненужното , гнилото , мръсното...съсипва го , прави го на пух и прах , руши стени и мостове , руши душите ни , но ни ДАВА ШАНСА- ОНЗИ ШАНС В РАМКИТЕ НА 7г. ,който НИТО ЕДНА ДРУГА ПЛАНЕТА НЕ МОЖЕ И НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НИ ДАДЕ.....
Уран не харесва стандарта , той е над него  :blink: , за него няма форма , няма рамка , няма вчера и утре....за него има бъдеще.....

Абе, поне освежава ;D Не се оплаквам. :P
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

katrin_ls

« Отговор #9 -: Октомври 19, 2010, 07:18:17 am »
...

Да вървиш по улиците и сълзите да напират в теб... хората вървят срещу теб и те гледат как плачеш, това какво е? Уран ли е?  :'(  :73:
Само защото любимия не иска да те чуе, не го интересуват обяснения и такива неща... Защото когато някой господин Х ме погледне по-влюбено, тоест някой флиртува, аз какво да обясня. Казвам - ''...виждам този човек за пръв път през живота си'' , но кой да вярва... и пак започват едни съмнения и едни филми. Изморих се, няма доверие...  :'(
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 07:22:19 am от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Октомври 19, 2010, 07:25:31 am »
...

Да вървиш по улиците и сълзите да напират в теб... хората вървят срещу теб и те гледат как плачеш, това какво е? Уран ли е?  :'(  :73:
Само защото любимия не иска да те чуе, не го интересуват обяснения и такива неща... Защото когато някой господин Х ме погледне по-влюбено, тоест някой флиртува, аз какво да обясня. Казвам - ''...виждам този човек за пръв път през живота си'' , но кой да вярва... и пак започват едни съмнения и едни филми. Изморих се, няма доверие...  
:'(

И тоя филм съм го гледала.... :( :'(...Тъжен е сега АЯ ..., после свикваш с предсказуемия ревнивец...Но това НЕ Е УРАН , това е Плутон и Сатурн в картата на партньора....в аспект с твоята Венера и /или/ Луна....

*

Divna

« Отговор #11 -: Октомври 19, 2010, 07:27:39 am »

Това не беше ли по Сатурн? :-\
Не знам нещо съм много скиптична към Уран. Не ми е донесъл нищо, което да ме зарадва. Само хаос и то такъв, че да не знаеш на коя планета се намираш.
Той нали скоро ще ми направи опозиция с нат. Слънце. Тр. Сатурн пък ще мине върху нат. Уран, който пък е в съвпад с нат. Лилит. К4/краят/ ми е във Водолей. Абе мога само да се моля  :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Октомври 19, 2010, 07:28:50 am »
Марая, чак пък на късмета  :-\
Уран не ми е тръпка. Голям хаос създава. Добре ми е аспектиран в радикса, с изключение на съвпада му с Лилит. И това, че е на К12 съвсем го прави кармичен, а на мен ми писна от тая карма  :-X.
Не знам, нищо хубаво не ми е донесъл Уран, а уж СЛВ е с диспоз. Водолей.

В хаоса е късмета , само трябва да протегнеш дланите си и да го докоснеш....Той е узрял и ще падне в ръцете ти... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Октомври 19, 2010, 07:32:34 am »
Но ТОЙ И САМО ТОЙ отваря сетивата Ви , само той руши старото , ненужното , гнилото , мръсното...съсипва го , прави го на пух и прах , руши стени и мостове , руши душите ни , но ни ДАВА ШАНСА-

При Сатурн няма шанс! Той е сигурен и има цел , път , посока! При Уран няма път , няма посока ....има бъдеще , а там в бъдещето е онова , което сме посели....то е готово за жътва....КАЗВАМ ВИ УРАН Е КЪСМЕТА! ;) :blink:

*

Divna

« Отговор #14 -: Октомври 19, 2010, 07:34:48 am »
Ох, момичета! Обичайте си го Уран! Нямам нищо против това.
Днес се чувствам много изморена и само при мисълта за хаос се чувствам още по-изморена.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Октомври 19, 2010, 07:35:52 am »
Уран е като птичето, което каца на рамото, долетяло неочаквано. Отделен е въпросът дали ще го уловим. Често го изпускаме и съжаляваме след това.  :(  Но когато изгубим нещо или някого, тогава го оценяваме.  :mellow:

ТОЧНО! :clap:

*

Divna

« Отговор #16 -: Октомври 19, 2010, 07:40:11 am »
Но ТОЙ И САМО ТОЙ отваря сетивата Ви , само той руши старото , ненужното , гнилото , мръсното...съсипва го , прави го на пух и прах , руши стени и мостове , руши душите ни , но ни ДАВА ШАНСА-

При Сатурн няма шанс! Той е сигурен и има цел , път , посока! При Уран няма път , няма посока ....има бъдеще , а там в бъдещето е онова , което сме посели....то е готово за жътва....КАЗВАМ ВИ УРАН Е КЪСМЕТА! ;) :blink:
[/b]

Тогава съвпада тр. Сатурн/нат. Уран и Лилит на К12, където Уран ми е У4 как го виждаш? Нещо много се притеснявам от тоя съвпад на малефици с коренно противоположни действия. И на всичкото отгоре участват 8ми дом /Сатурн е в 8ми натален/, 12 дом /съвпада е на К12/ и 4ти дом /Уран е управител на 4 дом/, а на ИЦ ми е и СЛВ. Каша, Марая. По-голяма каша от това здраве му кажи  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Октомври 19, 2010, 07:40:50 am »
Днес се чувствам много изморена и само при мисълта за хаос се чувствам още по-изморена.

Въобще не те бързам ;D, знам , че след няколко месеца ще го обичаш!
Уран е късмета....
Юпитер е бързак , бързо влиза ,.... :-[ ;D , но и бързо излиза...., все бърза за следващия знак и тъкмо да обереш реколтата...тя незряла , зелена ,окепазена ....и ако има аспект с Плутон ела да гледаш за какво иде дума....
УРАН Е КЪСМЕТА- ОТ МЕН ГО ПОМНЕТЕ! :blink:
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 08:54:27 am от Марая »

*

katrin_ls

« Отговор #18 -: Октомври 19, 2010, 07:41:00 am »
Често пъти ни казват - '' внимавай какво си пожелаваш, може да ти се сбъдне'' и е истина, така е!  Години наред може да се молим за нещо да ни се случи, или просто за миг да сме си пожелали нещо, и не след дълго да се осъществи това желание ( пожелание). И за един миг, буквално в рамките на няколко часа, обстоятелствата да се подредят така, че ние да сме най-щастливите на света. Това е УРАН, но колко дълго ще трае щастието? Няма значение, Уран винаги оставя траен отпечатък в съзнанието ни.  Никога няма да забравя събитията предизвикани от неговите транзити.  :mellow:

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #19 -: Октомври 19, 2010, 07:45:31 am »

Ще те освободи от старите мисли, сега що не вярваш.? :58: Това поне го твърдя със сигурност.  Но преди това ще минеш през " стягането с менгеме" и чувството за " умираща душа".
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.