Здравей Гост

Управителя на 5-ти дом и транзитите към него

• 27 Отговора
  • 4110 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Той е като природно явление , но за съжаление , често се търси в натала...
Гледаме кой го тригонира , кой опозира , кой секстилира , кой квадратира....
Въртим сучем ежедневието и го гледаме в очакване някой да го подбутне...
Всъщност най- трудно е да намерим подходящия момент да изразим любовта , чувствата си , да оправдаем надеждите да им покажем  пътя и посоката , понякога се страхуваме да признаем пред себе си , друг път пред другия.....
Да поговорим за управителя на 5-ти , какво очаквате от него , кога и случвало ли ви се е да мине през него природно явление , ако самия той не е такова....
Приятно писане....
Благодаря за провокацията Аброд ....На теб АН целувки и намини да ни видиш... ;) :blink:

http://www.vbox7.com/play:665c462c&al=1&vid=
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 03:57:28 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Управителя на 5-ти дом
« Отговор #1 -: Октомври 21, 2010, 03:16:01 am »
Управител на 5-ти Марс , екзалтиран  в козирог във втори дом :blink:...
Аспекти: перфектни , един лош няма.... ,  ;D квадратира с изключителна точност куспидата на К5.
Много любов , дори в повече...., но не онази , която ми е нужна.... :blink:

Предстоящи....
Сатурн квадратура марс
Юпитер квадратура марс
Уран на к5 квадратура марс
Плутон съвпад марс.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

Re:Управителя на 5-ти дом и транзитите към него
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2010, 05:23:54 pm »
СЛВ се е запътил към натален Уран /У5 ..след 3 градуса време ще направи точен съвпад. В радикса СЛВ е във Водолей  :o

някакви предположения? /без раждания/

*

Santi

« Отговор #3 -: Ноември 04, 2010, 05:59:42 pm »
Е бременност е малко вероятна, въпреки че възлите носят и бели . Да не се появи някоя стара любов ? Сега е на мода .

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2010, 06:01:36 pm »
Е бременност е малко вероятна, въпреки че възлите носят и бели . Да не се появи някоя стара любов ? Сега е на мода .

A Сатурн къде е ?

Иначе има резон... ;) :blink:

*

holanda

« Отговор #5 -: Ноември 04, 2010, 06:09:58 pm »

A Сатурн къде е ?

Сатyрн е пак там,но от другата страна т.е. СЛВ отуска съвпада си с него и сега наближава натален Уран,но интересното е,че наталната позиция на възела е във Водолей,5 дом.
Уран,Сатyрн и Нептун в 3 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Ноември 04, 2010, 06:14:47 pm »

A Сатурн къде е ?

Сатyрн е пак там,но от другата страна т.е. СЛВ отуска съвпада си с него и сега наближава натален Уран,но интересното е,че наталната позиция на възела е във Водолей,5 дом.
Уран,Сатyрн и Нептун в 3 дом.

Предстой нова кармична и силна връзка ....Доста интересна ще бъде. Единия партньор ще бъде по-мъдър и уравновесен....Сериозна връзка е , не е еднодневка....Аспектите на Сатурн са важни , а и събитията по него стават на по-късен етап....До 3гр. след аспекта може даде събитие....

*

holanda

« Отговор #7 -: Ноември 04, 2010, 06:21:26 pm »
супер,Марая,но какво общо има Сатyрн,възела го е подминал с 3 градуса  :-\..hmm..изглежда сега е по средата между Уран и Сатyрн.

*

Santi

« Отговор #8 -: Ноември 04, 2010, 06:29:52 pm »
Сатурн е бавен, не го мисли  :blink: . Има логика да е поява на човек, с когото имаш сериозна кармична връзка, но може и да е такъв от миналото ти както казах - все пак ретро периода на Венера ще остави влияние до към 10 декември  :blink: .

Мен когато Сатурн ми мина през ЮЛВ в 7-ми дом имаше доста раздвижване и напрежение същевременно в едни взаимоотношения  ;D ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Ноември 04, 2010, 06:36:30 pm »
супер,Марая,но какво общо има Сатyрн,възела го е подминал с 3 градуса  :-\..hmm..изглежда сега е по средата между Уран и Сатyрн.

Сатурн маркира събитията той е вратата  , възела държи бравата , а Луната е ключа.... :blink: ;)
Метни ми ако искаш данните си на лични... :blink:

*

holanda

« Отговор #10 -: Ноември 04, 2010, 06:36:56 pm »
имаше доста раздвижване и напрежение същевременно в едни взаимоотношения  ;D ...

раздвижване и напрежение водят до екстаз  ;D

за наталния Сатyрн ставаше въпрос  :blink:,че е от другата страна на транзитен северен възел,а транзитния Сатyрн сега е в 12 дом при натално Слънце разходящ съвпад и изглежда квадратира nat.Уран и Сатyрн и транзитния в\ъзел там 

*

Santi

« Отговор #11 -: Ноември 04, 2010, 06:41:12 pm »
Има време, докато стигне до Урана ти . М/удругото и Марс отива другия месец в Козирог, така че да не ти го налазят колективно Урана си виж  ;D .

*

holanda

« Отговор #12 -: Ноември 04, 2010, 06:43:37 pm »
точно това ще се случи..от шатра ще стана на дворец,както казва Марая  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #13 -: Ноември 04, 2010, 06:53:41 pm »
У5( и У8) ми е Меркурий и е на ДЦ...има си квадрат от Луна/Плутон....и ако се зачита секстил от Венера 6 градуса орбис....ами личи си, че е любовта и партньорството са много важни теми за мен ....както и секса....
аспекта между Меркурий и Луна/Плутон...доста често мисълта за секса и вътрешното изживяване на страстта при мен са много важни и водещи......опозицията на У5 с АЦ и квадрата от Луан/Плутон...може би не ми позволяват да действам както ги усещам и мисля нещата.....тригон от Сатурн към Меркурий....предпочитанията ми са към сатурнови партньори....зрели, мъдри....
Тр Меркурий е тръгнал към тригон със себе си.....ще видим..
Тр Венера квадрат към Меркурий.....
Тр Юпитер и Уран са в тригон към Меркурий....
аз си казах всичко.... :-[:blink:

*

Santi

« Отговор #14 -: Ноември 04, 2010, 06:54:53 pm »

Мдаа, теб марс ти управлява 7- ми  ;D .

За този транзит по принцип не се пишат хубави работи, ама знае ли човек  ;D

Марс-Уран :

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици. Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #15 -: Ноември 04, 2010, 07:00:28 pm »

Мдаа, теб марс ти управлява 7- ми  ;D .

За този транзит по принцип не се пишат хубави работи, ама знае ли човек  ;D

Марс-Уран :

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици. Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.
и на мен скоро Марс ще ми налази Урана.....
и аз си мислех, че е притеснителен период, но ако съумеем да изконтролираме внезапните изблици(понеже сме наясно до къде могат да ни доведат)...и вложим енергията си в нещо конструктивно или изморяващо....няма да имаме много проблеми.....

*

Santi

« Отговор #16 -: Ноември 04, 2010, 07:06:59 pm »
Да, това е основното .

При мен пък Сатурн от 7-ми ще ми опозира Луната(у5,6) от другия месец  :41: . Предната помия ще ми се изсипе в/у главата най-вероятно .
След това Юпитер ще ми налази Луната - това трябва да е хубаво вече  ;D .

*

holanda

« Отговор #17 -: Ноември 04, 2010, 07:14:44 pm »
Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

само това видях,благодаря  ;D
добре удърjaм Урановите енергии,предполагам ще има събития ,надявам се от положително естество. А с електричеството винаги съм имала проблеми,при мен техниката се скапва много бързо и абсолютно винаги.
Да видим кое ще се бъгне този път  :lol:

*

Santi

« Отговор #18 -: Ноември 04, 2010, 07:25:29 pm »
Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

само това видях,благодаря  ;D
добре удърjaм Урановите енергии,предполагам ще има събития ,надявам се от положително естество. А с електричеството винаги съм имала проблеми,при мен техниката се скапва много бързо и абсолютно винаги.
Да видим кое ще се бъгне този път  :lol:

И с тези възли какъв ли бъг трябва да е  ;D .. Виж си по прогресии и дирекции дали изниква нещо .

*

holanda

« Отговор #19 -: Ноември 04, 2010, 08:15:53 pm »
Да, това е основното .

При мен пък Сатурн от 7-ми ще ми опозира Луната(у5,6) от другия месец  :41: . Предната помия ще ми се изсипе в/у главата най-вероятно .
След това Юпитер ще ми налази Луната - това трябва да е хубаво вече  ;D .

и теб любови ще те мъчат,a.. :P
опозицията не е лошо нещо,нема да се плашиш,някоя сластна кака ще ти дойде..може би бив6а сластна кака.. :rolleyes:
заради Юпитер над Луната ти ще заживеете мирно и щастливо и..може да родиш  ;D ;D