Цитат на: Марая в Октомври 24, 2010, 02:01:51 amАма си пишете едно към гьотуре.... Везни , те са толкова различни , колкото е различната Венерата /земна-въздушна , зорница-вечерница/. :blink:Не са еднакви първо поради тази причина и второ....Градуса в който попада АСЦ Везни , какъв диспозитор има...0-10 ВЕНЕРА10-20 УРАН20-30 МЕРКУРИЙ....От тук е отправната точка , после е останалото... :blink:Ей сега погледнах моя асц. е на 9º46'' ,та явно я хващам Венерата
Ама си пишете едно към гьотуре.... Везни , те са толкова различни , колкото е различната Венерата /земна-въздушна , зорница-вечерница/. :blink:Не са еднакви първо поради тази причина и второ....Градуса в който попада АСЦ Везни , какъв диспозитор има...0-10 ВЕНЕРА10-20 УРАН20-30 МЕРКУРИЙ....От тук е отправната точка , после е останалото... :blink:
Цитат на: Last_Kiss в Октомври 24, 2010, 02:04:44 amЦитат на: Марая в Октомври 24, 2010, 02:01:51 amАма си пишете едно към гьотуре.... Везни , те са толкова различни , колкото е различната Венерата /земна-въздушна , зорница-вечерница/. :blink:Не са еднакви първо поради тази причина и второ....Градуса в който попада АСЦ Везни , какъв диспозитор има...0-10 ВЕНЕРА10-20 УРАН20-30 МЕРКУРИЙ....От тук е отправната точка , после е останалото... :blink:Ей сега погледнах моя асц. е на 9º46'' ,та явно я хващам Венерата И , в каква *поза* е с АСЦ -Венерката? :blink:
Цитат на: Марая в Октомври 24, 2010, 02:06:19 amЦитат на: Last_Kiss в Октомври 24, 2010, 02:04:44 amЦитат на: Марая в Октомври 24, 2010, 02:01:51 amАма си пишете едно към гьотуре.... Везни , те са толкова различни , колкото е различната Венерата /земна-въздушна , зорница-вечерница/. :blink:Не са еднакви първо поради тази причина и второ....Градуса в който попада АСЦ Везни , какъв диспозитор има...0-10 ВЕНЕРА10-20 УРАН20-30 МЕРКУРИЙ....От тук е отправната точка , после е останалото... :blink:Ей сега погледнах моя асц. е на 9º46'' ,та явно я хващам Венерата И , в каква *поза* е с АСЦ -Венерката? :blink:В какъв смисъл поза?
Цитат на: Last_Kiss в Октомври 24, 2010, 02:07:17 amЦитат на: Марая в Октомври 24, 2010, 02:06:19 amЦитат на: Last_Kiss в Октомври 24, 2010, 02:04:44 amЦитат на: Марая в Октомври 24, 2010, 02:01:51 amАма си пишете едно към гьотуре.... Везни , те са толкова различни , колкото е различната Венерата /земна-въздушна , зорница-вечерница/. :blink:Не са еднакви първо поради тази причина и второ....Градуса в който попада АСЦ Везни , какъв диспозитор има...0-10 ВЕНЕРА10-20 УРАН20-30 МЕРКУРИЙ....От тук е отправната точка , после е останалото... :blink:Ей сега погледнах моя асц. е на 9º46'' ,та явно я хващам Венерата И , в каква *поза* е с АСЦ -Венерката? :blink:В какъв смисъл поза? Ако имаш предвид асцендента с Венера в какъв аспект са....в тригон :blink:
Моят АЦ е в последните градуси на Везни - Меркурий.Оцелила съм ги страхотно - управител на Ац - Венера ми е в Близнаци.
Цитат на: Last_Kiss в Октомври 24, 2010, 02:09:05 amАко имаш предвид асцендента с Венера в какъв аспект са....в тригон :blink:Правилно си разбрала нестандартния въпрос ...От тук се тръгва , когато се говори за АСЦ....Това те прави:Хармонична и балансирана , мека и харизматична в очите на останалите.Отваряш хората към споделяне , търсиш дипломатичните отношения. Важно е да си обградена с красиви взаймоотношения -това е водещо....Понякога обаче не съзираш , че след красивата обвивка може да срещнеш бодил! :blink:
Ако имаш предвид асцендента с Венера в какъв аспект са....в тригон :blink:
Цитат на: Марая в Октомври 24, 2010, 02:13:30 amЦитат на: Last_Kiss в Октомври 24, 2010, 02:09:05 amАко имаш предвид асцендента с Венера в какъв аспект са....в тригон :blink:Правилно си разбрала нестандартния въпрос ...От тук се тръгва , когато се говори за АСЦ....Това те прави:Хармонична и балансирана , мека и харизматична в очите на останалите.Отваряш хората към споделяне , търсиш дипломатичните отношения. Важно е да си обградена с красиви взаймоотношения -това е водещо....Понякога обаче не съзираш , че след красивата обвивка може да срещнеш бодил! :blink:То аз последно време само на бодили попадам,така че... :blink:Благодаря за интерпретацията,мисля,че е точна
Венерата ми е в точен тригон с АЦ.Ако не беше пустия Плутон на АЦ всичко би било идеално!!!
Цитат на: Last_Kiss в Октомври 24, 2010, 02:15:59 amЦитат на: Марая в Октомври 24, 2010, 02:13:30 amЦитат на: Last_Kiss в Октомври 24, 2010, 02:09:05 amАко имаш предвид асцендента с Венера в какъв аспект са....в тригон :blink:Правилно си разбрала нестандартния въпрос ...От тук се тръгва , когато се говори за АСЦ....Това те прави:Хармонична и балансирана , мека и харизматична в очите на останалите.Отваряш хората към споделяне , търсиш дипломатичните отношения. Важно е да си обградена с красиви взаймоотношения -това е водещо....Понякога обаче не съзираш , че след красивата обвивка може да срещнеш бодил! :blink:То аз последно време само на бодили попадам,така че... :blink:Благодаря за интерпретацията,мисля,че е точна Това , което съм подчертала е характерното за кантара! Няма така е или не е така , или вярно е до толкова или невярно е до толкова....Общото е колебанието , но останалото е в аспектите и тънкостите... :wub: :blink:Но това беше АСЦ-Везна! Никога не мога да ги сбъркам! Харесвам ги и то много , защото са ми в 11-ти дом и на секстил от слънце!
Цитат на: Марая в Октомври 24, 2010, 02:21:19 amЦитат на: Last_Kiss в Октомври 24, 2010, 02:15:59 amЦитат на: Марая в Октомври 24, 2010, 02:13:30 amЦитат на: Last_Kiss в Октомври 24, 2010, 02:09:05 amАко имаш предвид асцендента с Венера в какъв аспект са....в тригон :blink:Правилно си разбрала нестандартния въпрос ...От тук се тръгва , когато се говори за АСЦ....Това те прави:Хармонична и балансирана , мека и харизматична в очите на останалите.Отваряш хората към споделяне , търсиш дипломатичните отношения. Важно е да си обградена с красиви взаймоотношения -това е водещо....Понякога обаче не съзираш , че след красивата обвивка може да срещнеш бодил! :blink:То аз последно време само на бодили попадам,така че... :blink:Благодаря за интерпретацията,мисля,че е точна Това , което съм подчертала е характерното за кантара! Няма така е или не е така , или вярно е до толкова или невярно е до толкова....Общото е колебанието , но останалото е в аспектите и тънкостите... :wub: :blink:Но това беше АСЦ-Везна! Никога не мога да ги сбъркам! Харесвам ги и то много , защото са ми в 11-ти дом и на секстил от слънце!Хахах,как си ме уцелила ужасна съм,при мен всичко е ''горе-долу'',нито горе,нито долу,честно си признавам :rolleyes: а относно взимането на решения - просто не се понасям,преглеждам всички възможни изходи на ситуацията,ако взема това или онова решение и накрая пак не знам какво да реша,мразя просто такива ситуации,а последно време ми се налага да взимам важни решения...направо се побърквам в такива случей,не знам какво да направя
Мараяяяяяяяяя :wub: :wub: :wub:Намерила си най-точните думи, които ме описват.Проблемът ми е, че винаги обръщам внимание първо на лошите неща в себе си, в хороскопа си, в света около мен, в хората. Много неприятна черта.
Last_Kiss, с Юпитер на АЦ сигурно си много позитивен човек в очите на другите.
Сатурн е в секстил с Меркурий, но в квадрат с Венера. Плутон пък е в тригон с Венера!