Здравей Гост

ASC Везни

• 74 Отговора
  • 12357 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ASC Везни
« Отговор #40 -: Октомври 24, 2010, 03:43:36 am »
Брех, вий ударихте АСЦ Лъв по нарцисизъм у земята, цяла тема за аз съм така, пък аз така, пък ти, ама верно ли... ;D

Венера котик! :wub: Венера....ааа...ааа...., ама я обичам! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #41 -: Октомври 24, 2010, 03:48:19 am »
Това с шамара не е от Везни, отново се мъчите да вкарвате частни случаи.. не става въпрос за вашите карти, става въпрос за това, че Везни е в пълна опозиция на шамара - Марс.
Марс е по безкомпромисността, действието, той е воин, Венера иска удоволствия, да спи повече, да яде хубави неща..
все по безсмислено разбирате нещата ;D

че кое му е безсмисленото,опитваш се да изразиш идеята,че щом Овен е войнствен,дисциплиниран и активен,то Везните-след като са на другия край,изразяват кореннопротивоположни принципи.А не си ли чувал,че при опозицията едната страна олицетворява дадени характеристики,а другата-противоположните и,но в действителност тези черти ги притежава ''едната страна'', просто не ги вижда/затъмнени са/,и доказателство за това е противоборството между ''противоположностите се привличат'' и ''подобното привлича подобното'' .Второто е следствие на известно развитие в разбирането за първото.

За чист принцип може да си говорим,когато става дума за животинските зодии и асценденти -те са земни,осъзнават природата си и когато кажеш ''Стрелец е готин,защото се управлява от Юпитер,а това е планетата на висшите инспирации'',най-вероятно ще си прав.Там няма противоречие,имаш един Зевс,един кентавър,едни духовни и религиозни търсения и оттам си правиш сметката,в зависимост от допълнителните акценти.Но когато заговориш за Везни,няма да си прав,защото това е метал,вярно-управлява се от Венера и това поставя ударение над приятните неща,заради Афродита,която си dжиткала със златния пояс и призовавала богове и хора да се пецкат до последни сили..но не разчитаи на планетите и енергиите стане ли дума за предмет,които не притежава себе си.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Октомври 24, 2010, 03:54:53 am »
Това с шамара не е от Везни, отново се мъчите да вкарвате частни случаи.. не става въпрос за вашите карти, става въпрос за това, че Везни е в пълна опозиция на шамара - Марс.
Марс е по безкомпромисността, действието, той е воин, Венера иска удоволствия, да спи повече, да яде хубави неща..
все по безсмислено разбирате нещата ;D

че кое му е безсмисленото,опитваш се да изразиш идеята,че щом Овен е войнствен,дисциплиниран и активен,то Везните-след като са на другия край,изразяват кореннопротивоположни принципи.А не си ли чувал,че при опозицията едната страна олицетворява дадени характеристики,а другата-противоположните и,но в действителност тези черти ги притежава ''едната страна'', просто не ги вижда/затъмнени са/,и доказателство за това е противоборството между ''противоположностите се привличат'' и ''подобното привлича подобното'' .Второто е следствие на известно развитие в разбирането за първото.

За чист принцип може да си говорим,когато става дума за животинските зодии и асценденти -те са земни,осъзнават природата си и когато кажеш ''Стрелец е готин,защото се управлява от Юпитер,а това е планетата на висшите инспирации'',най-вероятно ще си прав.Там няма противоречие,имаш един Зевс,един кентавър,едни духовни и религиозни търсения и оттам си правиш сметката,в зависимост от допълнителните акценти.Но когато заговориш за Везни,няма да си прав,защото това е метал,вярно-управлява се от Венера и това поставя ударение над приятните неща,заради Афродита,която си dжиткала със златния пояс и призовавала богове и хора да се пецкат до последни сили..но не разчитаи на планетите и енергиите стане ли дума за предмет,които не притежава себе си.

:clap: , Но не е толкова елементарно! :wink2: Повярвай ми!
Защото Стрелеца е един от най-неуловимите по-бърз е от вятъра! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #43 -: Октомври 24, 2010, 04:08:48 am »
в никакъв случаи не казвам,че е елементарно,аз лично обожавам Стрелците и Водолейте-първите,заради Юпитера ми в 9 дом,вторите-заради СЛВ във Водолей в дома на Слънцето.
Но до Стрелците стигаш по-бързо и ги усещаш,те знаят какво са,знаят си максимума ,уверени са ..Когато четеш за Стрелеца и после се запознаеш със силен такъв-той ще се проявява почти идентично с прочетеното,защото е себе си и подхранва и развива себе си,но не се самосъздава,както би било с една Везна.Надявам се,че ще ме разбереш правилно  :wub:

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #44 -: Октомври 25, 2010, 01:56:13 pm »
 А бе нерешителни изглеждат тез Везни! Ама много.  ;D  Везните ще си мятат двете блюда нагоре , надолу за да претеглят всички аргументи относно "за " и "против" Ще разгледат нещата и от първа и от втора инстанция.Ще вземат предвид мнението на половината свят, и накрая като сложат всички аргументи където им е мястото, обикновено ще са с вярно до болка решение. Всичко ще е обмислено от всички страни.  Не си прощават лесно когато не са допретеглили нещата и от там и това колебание. Но  ако една Везна вземе решение и си науми, защото твърдо е решила, няма назад. И ще и се задейства Марс. Ако "убие" някого, най- вероятно ако я питаш пак ще има  логично обяснение. До тогава има родилни мъки. Мнението на околните е точно толкова важно ,колкото и нейното мнение. А вземе  ли решение, въобще не я интересува кой какво ще каже. До тогава обаче, ще има "ти какво мислиш" , ти какво ще кажеш, "от друга страна "Това е за да се претегли всичко, да не се изпусне някой аргумент. ;D ;D А пък двойна везна  с четири блюда, ужасссс.  ;D По Четири пъти ще слага и маха от теглилките. Слънцето обаче няма начин да не прояви характеристики на първи дом, пък той си е на Овен.
Вярно, че опозицията е осъзнаване, но докато дойде осъзнаването, има противопоставяне по различен начин. Ако при Телец ината е показен,/ дано не засегна някой Телец/ при една Везна това не е така.
Везните не обичат да засягат хората и затова си премълчават понакога, за да няма конфликт и да има баланс в хорските отношения.. Ще се помъчат да преодолеят скандала и да  го потушат, ако не става започва да действа противоположният дом на Овен. Пък може това да им е подготовка за следващият знак Скорпион. Скорпиона не се впуска в действие веднага, но пък... няма празно.
Но първоначално Венера няма да действа брутално. Тя си има хиляди други начини да те накара  да капитулираш. Со благо, со кротко.
Накрая ще излезе, че сам си се осъзнал.
Ако хорото по главата и е продължило доста дълго, може точно преди хорото да завърши, да се окаже, че и кърпата и играча е вече на земята.
Мятането на Везните няма нищо общо  и с промяната в мнението на Близнаците. / И Близнака си има неговото обяснение все пак :blink:/Те просто още не са взели решение... Като го вземат не го променят, защото са си кардинален знак.
 Харесвам динамиката на огнените знаци и понякага се дразня на себе си, че мога да мисля по 5 дена на 1000 половината -дали е 10 с две нули или си е цяло 1000. ;D ;D Най -бавно действам в хранителен магазин. :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

holanda

« Отговор #45 -: Октомври 25, 2010, 05:01:56 pm »
Най -бавно действам в хранителен магазин. :blink:

Mилa,как може да ги напишеш тези неща-сега ми куца алибито  ;D
И аз съм двойна Везна,но решенията ги взимам доста бързо.Единствено в хранителен magazin се бавя  :08: Или на мqсто,където трябва да избирам храна,а нямат от това,което искам . В tozi момент изпадам в лек шок и се обърквам,защото виждам,че няма да стане както аз искам   ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #46 -: Октомври 25, 2010, 05:30:32 pm »
И аз като седна в ресторант и не знам какво да избера. Обикновено, последна поръчвам. Така съм и с пердетата, полилеите... Но, като кардинален АСЦ, като си взема решение, мое си е, държа си на него (понякога и на инат, но това е от Луна на ДСЦ). Пише, че АСЦ Везни винаги имали трапчинки по лицето. Вие имате ли? Аз имам от двете страни на устата, под носа  :blink: не са на бузите, но са там някъде.
Факт е, че премислям винаги и положителни, и отрицателни страни на един въпрос. Което много ми помага в работата  ;) Понякога не знам дори какво да облека, но пък всички жени сме така. Но! Като кошница не мога да си позволя да изглеждам. Дори анцунга искам да ми е хубав  :P което си е трудно с парите, но, доколкото можем, правим...
Колкото до избягването на конфликтите - не влизав в пряк двубой първа никога. Но вкарат ли ме в такъв, не пусна ли чужда кръв, не излизам  ;D (е, не чак толкова, но не се давам лесно)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #47 -: Октомври 25, 2010, 06:10:58 pm »
Ами, да.. Венера си представя една вечеря, пък то това не е както трябва, онова  ГМО.  Суета си е Венера.
  И огледалата все не стигат сутрин, при все гардероба не е хранителен магазин, и не, че огледалата  са малко....   ;)

Аз имам изкуствени 4 трапчинки от инжекции.  И те трябва да се броят сигурно? Венера в Дева в знак на медицината, ранена. Как се е наложила Венера само... И като не  е могла да се прояви по класическия начин, насила ги  е сложила . ;D

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

holanda

« Отговор #48 -: Октомври 25, 2010, 06:38:42 pm »
Пише, че АСЦ Везни винаги имали трапчинки по лицето. Вие имате ли?

Колкото до избягването на конфликтите - не влизав в пряк двубой първа никога. Но вкарат ли ме в такъв, не пусна ли чужда кръв, не излизам  ;D (е, не чак толкова, но не се давам лесно)

имам трапчинки,да
а при належащ проблем,често аз поемам инциативата
и при конфликт  ;)
за суетата-не много,само като излизам се вкарвам в приличен вид,иначе вкъ6ти съм неглиже и се разкарвам по дълга риза  (имам няколко,само им навивам ръкавите,материята е уникална) ,тениска или само боксерки (това е докато се разбудя-3 часа* и взема душ,после избирам риза или тениска  ;D).
Всички мои познати Везни са екстремно суетни,дори в тях си стоят с 2-та тона грим от вчера,но понаправен,за да става и за днес  :-X.Това има и хубава страна,поне не ги сварват неподготвени и винаги са в добра форма за флирт.

Аз си кретам измитичка,несресана (вкъ6ти и в квартала)..няма очарование по Везни..няма герданчета и пръстенчета..от бижута слагам само обеци и часовник  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #49 -: Октомври 25, 2010, 06:48:47 pm »
и аз не се гримирам много - само тониращ крем за лице и молив за очи. Рядко и малко гланц  :blink: но, ако не изглеждам добре, не си показвам носа навън

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #50 -: Октомври 25, 2010, 06:53:49 pm »
и аз не се гримирам много - само тониращ крем за лице и молив за очи. Рядко и малко гланц  :blink: но, ако не изглеждам добре, не си показвам носа навън

е,без грим ако си стоя вкъ6ти или трябва да сляза до магазина или като тичам сутрин..
но ако излизам по задачки-задължително спирала,гланц за устни ,даммм..
приятно заговорихме за красота  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #51 -: Октомври 25, 2010, 07:06:19 pm »
и аз така, но не предполагах, че е от Везните

А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #52 -: Октомври 25, 2010, 07:12:04 pm »

После на едни приятелки, била съм 1ви-2ри клас пак, им разказвах за книгите по астрология и хиромантия, които баба ми ми беше подарила, и аз се затруднявах при четенето им, макар да ми бяха много интересни, с красивите си кожени корици и картинки, защото имаха от онези букви от преди 9ти септември. Отново бях осмяна, и ми лепнаха прякор °вещицата°.
До 3ти клас някъде предпочитах да обсъждам мислите си с възрастни хора, учители - ходех на всевъзможни уроци и класове, защото те поне от възпитание не ме заклеймяваха...
После, като започнах да забелязвам момчетата, и аз започнах да се социализирам, макар в известна степен да си останах извънземно отвътре...

важи и за мен.Не помня дали бях в първи, втори или 3ти клас,но четох астрологичните книги на голямата ми сестра.Отнякъде ми беше изпаднала малка jълта книжка за хиромантия-и нея проучвах.В началните класове  бях доста непонятна като особа на съученици и дори преподаватели.
Но това не мисля,че има отношение към асцендента-да,Везнишките акценти носят интелигентност,но интереса към окултното не е по Венера,там са се включили други планетки,оцветяващи Венера или Слънцето . А ти си Рак май.
Това мога да посоча като нагледен пример за Везната,която определя себе си според качествата на доминантните енергии,идващи от другите светила  :blink:
p.с. била съм във втори клас

*

holanda

« Отговор #53 -: Октомври 25, 2010, 07:30:03 pm »

Но те разбирам, това сигурно е от ексцентричния ти темперамент на луната ти, която попада в Магха. ;D  

прощавам ти всичко,само защото ми направи комплимент  :mellow:

не съм се спирала да анализирам  Стрелеца,просто го дадох за пример,за да изразя мнението си,че животинските /и човешките/ зодии са по-осъзнати за природата ,която развиват и следват.

ето тук може да ме хванеш,давам ти се - животинските и човешки зодии са на Земята  ;D ,следователно действат според нейните принципи ,докато везната е метал,извънземно  ;D и възгледите и логиката и не се подчиняват на общоприетото

Реално наименованието за Стрелец преведено от санскрит ознчава лък.

виж,за това не бях подготвена,признавам  :P

« Отговор #54 -: Октомври 25, 2010, 07:52:01 pm »
А бе нерешителни изглеждат тез Везни! Ама много.  ;D  Везните ще си мятат двете блюда нагоре , надолу за да претеглят всички аргументи относно "за " и "против" Ще разгледат нещата и от първа и от втора инстанция.Ще вземат предвид мнението на половината свят, и накрая като сложат всички аргументи където им е мястото, обикновено ще са с вярно до болка решение. Всичко ще е обмислено от всички страни.  Не си прощават лесно когато не са допретеглили нещата и от там и това колебание. Но  ако една Везна вземе решение и си науми, защото твърдо е решила, няма назад. И ще и се задейства Марс. Ако "убие" някого, най- вероятно ако я питаш пак ще има  логично обяснение. До тогава има родилни мъки. Мнението на околните е точно толкова важно ,колкото и нейното мнение. А вземе  ли решение, въобще не я интересува кой какво ще каже. До тогава обаче, ще има "ти какво мислиш" , ти какво ще кажеш, "от друга страна "Това е за да се претегли всичко, да не се изпусне някой аргумент. ;D ;D

Абсолютно вярно си описала процеса на взимане на решение - направо са си родилни мъки.Единственното отклонени,при мен лично е,че като взема решение,взимам го,опитвам се да изключа вече околните мнения и изобщо не искам и да ми ги дават повече,обаче ми се случва понякога уж твърдо съм взела решение,обаче почват пак някакви съмнения ''ами ако така,ами ако иначе'' и процеса се повтаря още веднъж,направо си е истински ад,много си се ядосвам,че не мога да взема решение,на мен всичко ми е на везните по равно,знам му и плюсовете и минусите и накрая хептен се обърквам и не знам какво решение да взема....много неприятна ситуация  :'(

И аз като седна в ресторант и не знам какво да избера. Обикновено, последна поръчвам. Така съм и с пердетата, полилеите... Но, като кардинален АСЦ, като си взема решение, мое си е, държа си на него (понякога и на инат, но това е от Луна на ДСЦ). Пише, че АСЦ Везни винаги имали трапчинки по лицето. Вие имате ли? Аз имам от двете страни на устата, под носа  :blink: не са на бузите, но са там някъде.
Факт е, че премислям винаги и положителни, и отрицателни страни на един въпрос. Което много ми помага в работата  ;) Понякога не знам дори какво да облека, но пък всички жени сме така. Но! Като кошница не мога да си позволя да изглеждам. Дори анцунга искам да ми е хубав  :P което си е трудно с парите, но, доколкото можем, правим...

Аз имам тръпчинка на дясната буза  :P

*

holanda

« Отговор #55 -: Октомври 25, 2010, 10:53:43 pm »

Везни е търговец с везна в едната си ръка ..

А  везната му от к'ъф мат'риял е  ;D

*

holanda

« Отговор #56 -: Октомври 25, 2010, 11:10:22 pm »
Но това не е това което представлява самия знак, моля не изопачавайте художествени измислици и фантазии на някои болни хора..

шегувам се ,бе,много насериозно прие нещата пък и ти
демоне  :58:

*

holanda

« Отговор #57 -: Октомври 25, 2010, 11:19:29 pm »
Думичката е ''суетни''!

заради палмата ли се вкисна  :P
шегувам се,не ми се хващай на глупостите,още светя червено заради коляното  ;D

права си,и аз съм забелязала такова нещо,както вече писах-носят си грима по 2 дни  :-X Аз не правя така,но наистина,ако излизам-все се опитвам да докарам ефектна вън6ност.
Признавам това Венерино качество.
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 11:43:40 pm от жълтолилава »

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #58 -: Октомври 25, 2010, 11:40:04 pm »
везната е метал,извънземно  ;D и възгледите и логиката и не се подчиняват на общоприетото
Не е метал.. ;D
Въздуха е царството на хората, тоест знака Везни като създание представлява човек, самата стихия въздух има отношение към търговците..
Везни е търговец с везна в едната си ръка ..

Ами тя и Темида държи везни, Крис. По-скоро Везни са свързани с правосъдието и справедливостта, отколкото с търговията.   :blink:
Меркурий е по търговията. ;)

*

holanda

« Отговор #59 -: Октомври 25, 2010, 11:41:15 pm »
Не знам за каква палма говориш. Трудно мога да се вкисна.  ;D :wub:
Влюбчиви са също така.  :P Обичат да флиртуват, кикотят се. Като котарани са в присъствието на мъж.  ;D

ти си добра Девичка,няма да се вкисне6 само,защото не е хубаво и показва лоши обноски.Знам аз.. ;D.

това за влюбването е така,но само ако Сатyрн е далеч от Слънцето.Сега Везните сме за спасение,няма любов за нас,не чувстваме нищо,студенооо..лоy batery.. ;D empty world  ;D