Здравей Гост

ASC Везни

• 74 Отговора
  • 12315 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:ASC Везни
« Отговор #60 -: Октомври 26, 2010, 01:53:11 am »
на мен прогресивният ми асц. е във везни, не знам от кога, сигурно отдавна, но откакто го разбрах това, вече на няколко пъти ми се случва да не мога да взема решение и да направя избор при две и повече алтернативи..което е ужасно проклятие..не знам как живеете така цял живот.. :-\ :-\

май съм жертва на внушение и самовнушение..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #61 -: Октомври 26, 2010, 04:01:19 pm »
ако не изглеждам добре, не си показвам носа навън

И аз така  :blink:
За мен суетата е положително качество. Не харесвам мърляви хора, които не се грижат за себе си, ходят с вехти дрехи и не се замислят как се държат в обществото.
Обичам да съм на ниво, да се грижа за себе си (както за външния си вид, така и за интелектуалното си развитие), обичам да оставям добро впечатление и да се държа добре с хората.

Като недостатък, който ужасно много дразни близките ми, приемам нерешителността и колебливостта си.
Дразнят се и на това, че се интересувам прекалено много от мнението на околните.
Не съм уверена и решителна, постоянно се съмнявам.

Имам трапчинка на брадичката! :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #62 -: Октомври 26, 2010, 04:03:45 pm »
Vision , моят прогр. АЦ отдавна е Скорпион, но по-решителна не съм станала.
По-мнителна, по-дръпната, по-вглъбена - да!

Белика, аз в училище се чувствах почти по-същия начин.
Аз четях много поезия, бях в съвсем друго измерение - на красота и висш идеализъм, затова другите ми се струваха елементарни и груби. Но външно не показвах чувствата си.
А за момчетата съзрях много рано
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 04:10:17 pm от Рая »

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #63 -: Октомври 26, 2010, 04:08:54 pm »
Везни са точката на равновесие на деня и нощта. Символът на знака изобразява изгряващо и после залязващо зад хоризонта слънце.

Цитат
mila_m: А бе нерешителни изглеждат тез Везни! Ама много. 
Да не би да бъркате слънчевия знак с асц. Везни? За кардиналния знак Везни ли става дума, че е нерешителен?  :unsure: Аз нямам такива впечатления.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #64 -: Октомври 26, 2010, 04:30:03 pm »
Везни са точката на равновесие на деня и нощта. Символът на знака изобразява изгряващо и после залязващо зад хоризонта слънце.

Цитат
mila_m: А бе нерешителни изглеждат тез Везни! Ама много. 
Да не би да бъркате слънчевия знак с асц. Везни? За кардиналния знак Везни ли става дума, че е нерешителен?  :unsure: Аз нямам такива впечатления.

Ами, сигурно нещо има сгрешено, щото аз не съм нито от плашливите, нито от колебливите. Ако да съм суетна означава да искам да съм облечена добре и да изглеждам добре....значи съм суетна. Това, обаче, е присъщо на почти всяка жена от различни знаци.  ;) Аз отдавна съм минала годинките на суетност, в които съм искала и съм изглеждала добре.  ;D Но вече ми е все тая на тази възраст. Не познавам човек, който да взима толкова бързо решения, както аз, а за колебания и дума не може да става.  :rolleyes:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #65 -: Октомври 26, 2010, 05:02:40 pm »
 :blink: Скарлет, тук да не е замесена Луната в Овен! ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #66 -: Октомври 26, 2010, 05:05:52 pm »
:blink: Скарлет, тук да не е замесена Луната в Овен! ;)

Естествено!  ;)  Затова го и споменавам. Отворени са 6-7 много теми с "практична насоченост" и четем предимно субективно "споделено". Всичко е толкова индивидуално, че няма накъде. Пък после се чудим защо е намалена активността във форума.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #67 -: Октомври 26, 2010, 05:24:07 pm »

А в теми °познай професията на натива° аз все търся космонавти в убийците или астроложки в манекенките... :unsure:

Искрено ме разсмя, благодаря ти.  ;D Бягам да бачкам, че ме чака работата. Хубав ден на всички!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Октомври 26, 2010, 05:48:15 pm »

А в теми °познай професията на натива° аз все търся космонавти в убийците или астроложки в манекенките... :unsure:

Предполагам, защото съзираш у хората само добрата им (красивата) страна.
Докато Девата все анализира, а Скорпионът търси скритото под повърхността и мира няма, докато не паднат всички маски.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #69 -: Октомври 26, 2010, 06:24:53 pm »

Докато Девата все анализира, а Скорпионът търси скритото под повърхността и мира няма, докато не паднат всички маски.  ;D

А като паднат вече е готов да се самоубие..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Октомври 26, 2010, 07:57:09 pm »
По-скоро този, чиито маски са паднали пред Скорпиона.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #71 -: Октомври 26, 2010, 08:17:28 pm »

А като паднат вече е готов да се самоубие..... ;D

ходете си у ваш'та тема  ;D
помня ,че преди много време в някаква зелена книга четох за Скорпионите и Везните..че първите обожавали да се месят в живота на вторите,да ги взимат под крилото си,но с идеята да ги притежават.
Та и вие така..ще ви се да ни обсебите темичката,но ще се борим!  :mellow:
/много обичам  :97:/

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #72 -: Октомври 26, 2010, 08:23:49 pm »
 Тя и дипломацията има край ;D ;D ;D ;D Заповядайте, като ще се самоубивате, направете го с финес!

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Октомври 26, 2010, 08:36:34 pm »

Ti го каза , иначе пак бедното ми слънце щеше да е на топа... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Октомври 26, 2010, 08:44:18 pm »
книги, филми(най-вече филмите), много поезия и твърде малко истина.. ;D

Mного знаеш брей.....