:blink: Оххх така като ви слушам направо ме отчайвате!!!Аз също имам една полувръзка
явно полувръзките са и патент на Сатурн в първи-може би отново някоя характеристика присъща на връзката на Сати с остта 1-7...Та моя е в първи де , а на другият човек е управител на седми и естественно и при него в момента Сатерн се разхожда около Асцендента!Тези движения напред назад са започнали от началото на връзката ни и аз многократно се чудя и мая в кого е причината в него или в мен!Най интересното е че може би отново заради Сатурн тази връзка която започна като несериозна вече се точи цяла година и поне за мен е вече сериозна и много ама много се измъчвам от несигурноста- моята и неговата!Не знам в неговата душа как протичат нещата но за себе си мога да кажа че копнея и очаквам с нетърпение всяка среща ,а като се видим започвам да се държа като спънат кон и правя глупост след глупост!!!А той може би заради всички неща които вие по-горе сте споделили с нищо не ми помага!Интересното е че докато на него Сат ме се мотае окало Ас ,при мен прави секстил с управителя на Ас,който управлява и 5 дом а така също и с управителите на 4 и 12 дом!При него Сатурн също натално е в 12 :ph34r:
А сега като му кацне на Асцендента ,веднага след това ще му квадратира Венерата и ще направи секстил с Луната ....направо се чудя и мая кое по напред да гледам :blink: и как така хем Венерата хем Луната ...нали и двете олицетворяват жените в мъжките карти :blink: След това пък на мен ще ми кацне на ИЦ и веднага след това върху Венера....и вече така ми се е стегнала душичката все чакам нещата да се развиват напред но май няма да стане така!С тия стесове покрай осите и Венерите едва ли нещо хубаво ще се случи!!!!А дали пък не може това да ни събере.....вие как мислите
Та ето ви една изцяло Сатурнова връзка!!!
Zdravei мистик
Hmmmmmmmm iavno Saturnovite vrazki sa mnogo chesto iavlenie v momenta ... :ph34r: Neznma kakvo da kaja..taka kato cheta nishto ne mi idva na akala...Na men kogato Saturn napravi savpad s Venerata U4 i U11 se zapoznah i zapochnah vrazka s parvia mi seriozen maj..ot tozi savpad izlezna edna dosta stabila i zriala vrazka, koiato me napravi po seriozen chovek...Ne vinagi Saturn nosi razdila ili krai i stegnacia ...ako neshtata traibva da stanat stabilni to niam po stabilna planeta ot Saturn , ta nali toi oblicha vischko vav forma, dava zdrava stabilna osnova...No tova koeto sam zabeliazala pri men s takiva vrazki e, che nikoga neshtata ne tragvat leko i lseno ..pone po moe mnenie sa trudni moje bi, za da moje da gi premislim dobre predi te da stanat stabilni i veche da sme gotovi da poemem otgovornostta,,,predpolagam , che tochno na tova ni uchi da badem otgovorni , a da si otgovoren hich ne e lesno...Lunata i Venrata v majkata karta

Lunata- saprugata, maikata,,,Venerata - lubimata , lubovnicata :ph34r:, ako edna jena nameri nachin da e i dvete za edin maj togava e super, nishto niama da mu lipsva te dvete praviat idelanta polovinka za nego.. Kakto pri jenata Slanceto- sapruga, bashtata,,,Marsa - lubovnika, lubimia

pri men sa v kvadraturka

s dve dumi triabva da izbiram ,,,Ako tazi vrazka ne ti triabva i pri dvamata e shtiala da prikluchi ne, che moga da kaja kakvo shte stane taka malko sa mi nesni rabotite, no 1 godina ne e malko vreme

...Pri nego shtom Saturn e U7 toi po silno shte ponasia neshata sega za nego mai tova e mnogo vajno, vsichko svarzano s 7dom ..i ako ima aspekt v radiksa na Saturn kam Venera togava stava oshte po-soljno ...Prosto ne e e tolkova lesno pone kato ste zaedno i vi predstoiat izpitania, ako vrazkata gi izdarji i stane stabilna formolira se kato takava..predpolagam , che tova shte e edna dalga i stabilna vrazka kakvito sa neshtata po Saturn...Uspeh i shte stiskam palci za mnogo shtatie i kasmet v lubovta ....