Здравей Гост

Сатурн и здравето

• 59 Отговора
  • 9939 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #20 -: Април 29, 2005, 03:32:04 pm »
Цитат
edna, спокоооо!!!!
Сатурн щеше да е прекратил връзката ти до сега според мен, ако не беше с нещо важна за теб.
Въпросът е с какво ти е важна.
На какво ще те научи?
И сигурно ще продължи... не се предавай!

Макар че и аз имам една полувръзка, която все повече не разбирам. Т.е. не разбирам аз какво правя в нея, тъй като не ми е съвсем по вкуса...
И си мисля точно такива неща като теб - че просто ще приключи.
Пък защо не АЗ да я приключа... :ph34r:
Lin  :ph34r:
Az neiskam da prekasvam tazi vrazka ,,,tia me pravi mnogo shtastliva i chustvata sa ni spodeleni mnogo, no si ima i dosta problemi i uslujnenia  :ph34r:  i rabotat hich ne e lesna...Neznam kakvo me chaka s takava vrazka ..poprincip ne e prespektivna ot edna strana, no ne e slojen krast i ima niakav 1% na shans e ne e edin haide da sa 5% ;) i za tova predpolagam, che sas Saturn tia shte bade prekrasnata i izhvarlena na bokluka, kadeto biaha zahvarleni i drugite mnogo po-nadejdni ot neia  :ph34r: Lin pone znam, che Saturn vinagi prekasva nestabilnite neshta, koito niamat badeshte  :ph34r: nali ni e upravitel na 7dom, a sega s taia revolucia vsichko, koeto niama da ni varshi rabota za neshto stabilno shte bade premahnato i shte za da se napravi misto na stabilnite otnochenia ...za da poemem otgovornosta si po linia na vrazkite :) po linai na 7dom ;) Taka, che vremeto shte pokaje...Az samo ti preporachvam da ne nasilvash neshta za prikluchvane, ako triabva te shte se prikluchat ot samo sebe si...pone az taka smiatam ako li ne sa za prikluchvane i ti skasash sled tova pak shte zapochnat nali saturn e planeta na karmata, ako ima neshto za pravene toi shte go napravi....

*

Guest_Lillie

Сатурн и здравето
« Отговор #21 -: Април 29, 2005, 08:46:42 pm »
Цитат

Сатурн щеше да е прекратил връзката ти до сега според мен, ако не беше с нещо важна за теб.
На какво ще те научи?

Макар че и аз имам една полувръзка, която все повече не разбирам. Т.е. не разбирам аз какво правя в нея, тъй като не ми е съвсем по вкуса...
И си мисля точно такива неща като теб - че просто ще приключи.

...наистина до болка познато звучи! пак ще спомена, че точно по време на квадратура на тр.Сатурн към натална Венера в 5 дом започнах и аз връзка...или както и да се казва там... с една напълно съзнателна мисъл, че от нея нищо няма да излезе и че няма бъдеще, затова може би просто живея в настоящето, защото всеки миг, в който се чувстваме поне мъничко щастливи, е много ценен и незабравим. И ми се струва, че вече знам на какво ме е научила тази опитност...  :rolleyes:  

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #22 -: Май 03, 2005, 06:02:24 pm »
Цитат
edna, спокоооо!!!!
На какво ще те научи?
И сигурно ще продължи... не се предавай!

Lin kakto se ochakvashe tazi moia vrazk prikluchi s minavaneto na Saturn prez Asc...toi shte e v tochen savpad na 15.03 ...no vse pak i 03.05 e pochti sashtoto...Bilo kavoto bilo  :ph34r: mnogo mi e gadno, no vsichko se prejiviava ..dori i silnata maka...i bolka... :(  

*

Guest_lin

Сатурн и здравето
« Отговор #23 -: Май 04, 2005, 12:10:32 pm »
Цитат
Lin kakto se ochakvashe tazi moia vrazk prikluchi s minavaneto na Saturn prez Asc...toi shte e v tochen savpad na 15.03 ...no vse pak i 03.05 e pochti sashtoto...Bilo kavoto bilo  :ph34r: mnogo mi e gadno, no vsichko se prejiviava ..dori i silnata maka...i bolka... :(
Ama ti sigurna li si, che e okonchatelno?! :blink:  :ph34r:
Pri men chistkata na Saturn zapochna oshte s vlizaneto mu v 12-tija mi dom. I dokato si beshe tam razchisti vsichko!

I kogato vleze v 1-vi, po-skoro zapochna da obnovjava zabraveni ot men prijatelstva i poznanstva - javno tija, koito shte mi ostanat oshte za dylgo v jivota.

Ta zatova mi e stranno Saturn v 1-vi da se projavjava taka...

/Sorry za latinicata, ama sym v otpusk i pisha ot klub/

*

Guest_lin

Сатурн и здравето
« Отговор #24 -: Май 04, 2005, 12:12:27 pm »
I oshte neshto....
Na men saturn 2 pyti mi minava prez Asc-to... i 2-ta pyti ne prekrati onazi poluvryzka, za kojato spomenah, vypreki, che vse tova mi se vyrti iz glavata.

edna, ako tazi vryzka ti e vajna, Saturn njama da ti ja "vzeme" - sys sigurnost!

*

Guest_lin

Сатурн и здравето
« Отговор #25 -: Май 04, 2005, 12:19:05 pm »
Цитат
...наистина до болка познато звучи! пак ще спомена, че точно по време на квадратура на тр.Сатурн към натална Венера в 5 дом започнах и аз връзка...или както и да се казва там... с една напълно съзнателна мисъл, че от нея нищо няма да излезе и че няма бъдеще, затова може би просто живея в настоящето, защото всеки миг, в който се чувстваме поне мъничко щастливи, е много ценен и незабравим. И ми се струва, че вече знам на какво ме е научила тази опитност...  :rolleyes:
Lillie, i na men mi predstoi tochno takawa kwadratura, samo che Saturn mi e tranziten v 1-vi dom, a nat. Venera mi e v 10-ti.
Da ne govorim, che tazi kvadratura mi e v radiksa po princip...

Zashto taka si se nastroila?
Zashto oshte v nachaloto si predubedena, che nishto njama da se poluchi?
Az napravih tazi greshka... i choveka si otide ot men... javno useshtashe, che ne vjarvam dostatychno v otnoshenijata ni.
E, sega ne syjaljavam...  prava sym bila. No e trjabvalo da dam poveche shans na vryzkata ni.

A predvaritelnata nastrojka mnogo chesto prechi da vidim istinskata syshtnost na neshtata.  

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #26 -: Май 04, 2005, 01:07:24 pm »
Цитат
Ama ti sigurna li si, che e okonchatelno?! :blink:  :ph34r:
Pri men chistkata na Saturn zapochna oshte s vlizaneto mu v 12-tija mi dom. I dokato si beshe tam razchisti vsichko!

I kogato vleze v 1-vi, po-skoro zapochna da obnovjava zabraveni ot men prijatelstva i poznanstva - javno tija, koito shte mi ostanat oshte za dylgo v jivota.

Ta zatova mi e stranno Saturn v 1-vi da se projavjava taka...

/Sorry za latinicata, ama sym v otpusk i pisha ot klub/
Lin az sam se obarkala 15.05 ne 15.03 ...ami az nemoga edina svestna vrazka da zavarja otkakto Saturn vlezna v 12dom i pri men e kato pri teb  :ph34r: Dano pone kato vzlene v 1 dom da se popraviat neshtata...I az vchera prikluchih ,,,,neznam dali sa okonchatelni neshtata...veche nishto neznam i ne razbiram...? Hmmmmmmmmmmm a dali pri men shte stane kato pri teb da obnoviava stari vrazki / vapreki che pri men starite sa pochti nevazmojni :))  

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #27 -: Май 04, 2005, 01:23:38 pm »
Цитат
I oshte neshto....
Na men saturn 2 pyti mi minava prez Asc-to... i 2-ta pyti ne prekrati onazi poluvryzka, za kojato spomenah, vypreki, che vse tova mi se vyrti iz glavata.

edna, ako tazi vryzka ti e vajna, Saturn njama da ti ja "vzeme" - sys sigurnost!
Hmmmmmmm Lin znaesh li az si imah edno gadje deto se iamehme ama ne seriozno ...Ta s parvoto minavane prez Asc az skasah s nego, no toi prodalji da me tarsi ne nastioatelno, no vse pak da se obajda i v ponedelnik s 2-to  okonchatelno daje prekratih i tova s  nego...?

Iskam ia taia vrazka , no dali e vajna :) tva nali sa razlichni neshta ..a saturn misli samo za vajnite i presepktivni vrazki  :ph34r:  

*

RaRa

Сатурн и здравето
« Отговор #28 -: Май 04, 2005, 10:48:54 pm »
Привет
Просто не успях да се въздържа да не пиша по тази тема- и при мен Сатурн “кръжи” около Асц., мина веднъж през есента после се върна в 12 и след около месец пак ще мине, като естествено също е управител на 7, но се намира в 2ри. Спомням си че миналата година много мислех за това, което може да се случи и дори се приемах за “подготвена”, но не всичко може да се измисли…. :ph34r:  <_<  Когато мина за първи път над Асц.  не се случи нищо особено- освен това че изкара от миналото една стара връзка и постави под въпрос настоящата. Така започна един много мъчителен период, в крайна сметка цялата ми увереност и самочувствие че знам коя съм и какви са ми границите се изпари…Аз също имам имам някакво очакване, че с второто си преминаване през асц. ще отпаднат ненужните неща и хора :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #29 -: Май 05, 2005, 10:28:01 am »
Цитат
Привет
Просто не успях да се въздържа да не пиша по тази тема- и при мен Сатурн “кръжи” около Асц., мина веднъж през есента после се върна в 12 и след около месец пак ще мине, като естествено също е управител на 7, но се намира в 2ри. Спомням си че миналата година много мислех за това, което може да се случи и дори се приемах за “подготвена”, но не всичко може да се измисли…. :ph34r:  <_<  Когато мина за първи път над Асц.  не се случи нищо особено- освен това че изкара от миналото една стара връзка и постави под въпрос настоящата. Така започна един много мъчителен период, в крайна сметка цялата ми увереност и самочувствие че знам коя съм и какви са ми границите се изпари…Аз също имам имам някакво очакване, че с второто си преминаване през асц. ще отпаднат ненужните неща и хора :ph34r:
Zdraevi RaRa :D

Iavno Saturn deistava taka kakto opisvame vsichki, koito sme s  negovo upravlneie na 7dom i v momenta minava prez Asc...I az veche neznam koia sam i kakvo iskam...Znachi ti imash seriozna vrazka, no saturn e izvadil i stara na iave...? vse stava vapros za vrazki... :ph34r: dano pone ni pomogne da napravim pravilnia izbor ...i tozi koito shte bade traen ... :ph34r:  

*

мистик

Сатурн и здравето
« Отговор #30 -: Май 05, 2005, 02:21:43 pm »
:blink: Оххх така като ви слушам направо ме отчайвате!!!Аз също имам една полувръзка ;) явно полувръзките са и патент на Сатурн в първи-може би отново някоя характеристика присъща на връзката на Сати с остта 1-7...Та моя е в първи де , а на другият човек е управител на седми и естественно и при него в момента Сатерн се разхожда около Асцендента!Тези движения напред назад са започнали от началото на връзката ни и аз многократно се чудя и мая в кого е причината в него или в мен!Най интересното е че може би отново заради Сатурн тази връзка която започна като несериозна вече се точи цяла година и поне за мен е вече сериозна и много ама много се измъчвам от несигурноста- моята и неговата!Не знам в неговата душа как протичат нещата но за себе си мога да кажа че копнея и очаквам с нетърпение всяка среща ,а като се видим започвам да се държа като спънат кон и правя глупост след глупост!!!А той може би заради всички неща които вие по-горе сте споделили с нищо не ми помага!Интересното е че докато на него Сат ме се мотае окало Ас ,при мен прави секстил с управителя на Ас,който управлява и 5 дом а така също и с управителите на 4 и 12 дом!При него Сатурн също натално е в 12 :ph34r:
А сега като му кацне на Асцендента ,веднага след това ще му квадратира Венерата и ще направи секстил с Луната ....направо се чудя и мая кое по напред да гледам :blink: и как така хем Венерата хем Луната ...нали и двете олицетворяват жените в мъжките карти :blink: След това пък на мен ще ми кацне на ИЦ и веднага след това върху Венера....и вече така ми се е стегнала душичката все чакам нещата да се развиват напред но май няма да стане така!С тия стесове покрай осите и Венерите едва ли нещо хубаво ще се случи!!!!А дали пък не може това да ни събере.....вие как мислите
Та ето ви една изцяло Сатурнова връзка!!!

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #31 -: Май 05, 2005, 04:27:08 pm »
Цитат
:blink: Оххх така като ви слушам направо ме отчайвате!!!Аз също имам една полувръзка ;) явно полувръзките са и патент на Сатурн в първи-може би отново някоя характеристика присъща на връзката на Сати с остта 1-7...Та моя е в първи де , а на другият човек е управител на седми и естественно и при него в момента Сатерн се разхожда около Асцендента!Тези движения напред назад са започнали от началото на връзката ни и аз многократно се чудя и мая в кого е причината в него или в мен!Най интересното е че може би отново заради Сатурн тази връзка която започна като несериозна вече се точи цяла година и поне за мен е вече сериозна и много ама много се измъчвам от несигурноста- моята и неговата!Не знам в неговата душа как протичат нещата но за себе си мога да кажа че копнея и очаквам с нетърпение всяка среща ,а като се видим започвам да се държа като спънат кон и правя глупост след глупост!!!А той може би заради всички неща които вие по-горе сте споделили с нищо не ми помага!Интересното е че докато на него Сат ме се мотае окало Ас ,при мен прави секстил с управителя на Ас,който управлява и 5 дом а така също и с управителите на 4 и 12 дом!При него Сатурн също натално е в 12 :ph34r:
А сега като му кацне на Асцендента ,веднага след това ще му квадратира Венерата и ще направи секстил с Луната ....направо се чудя и мая кое по напред да гледам :blink: и как така хем Венерата хем Луната ...нали и двете олицетворяват жените в мъжките карти :blink: След това пък на мен ще ми кацне на ИЦ и веднага след това върху Венера....и вече така ми се е стегнала душичката все чакам нещата да се развиват напред но май няма да стане така!С тия стесове покрай осите и Венерите едва ли нещо хубаво ще се случи!!!!А дали пък не може това да ни събере.....вие как мислите
Та ето ви една изцяло Сатурнова връзка!!!
Zdravei мистик  :D

Hmmmmmmmm iavno Saturnovite vrazki sa mnogo chesto iavlenie v momenta ... :ph34r: Neznma kakvo da kaja..taka kato cheta nishto ne mi idva na akala...Na men kogato Saturn napravi savpad s Venerata U4 i U11 se zapoznah i zapochnah vrazka s parvia mi seriozen maj..ot tozi savpad izlezna edna dosta stabila i zriala vrazka, koiato me napravi po seriozen chovek...Ne vinagi Saturn nosi razdila ili krai i stegnacia ...ako neshtata traibva da stanat stabilni to niam po stabilna planeta ot Saturn , ta nali toi oblicha vischko vav forma, dava zdrava stabilna osnova...No tova koeto sam zabeliazala pri men s takiva vrazki e, che nikoga neshtata ne tragvat leko i lseno ..pone po moe mnenie sa trudni moje bi, za da moje da gi premislim dobre predi te da stanat stabilni i veche da sme gotovi da poemem otgovornostta,,,predpolagam , che tochno na tova ni uchi da badem otgovorni , a da si otgovoren hich ne e lesno...Lunata i Venrata v majkata karta  ;) Lunata- saprugata, maikata,,,Venerata - lubimata , lubovnicata  :ph34r:, ako edna jena nameri nachin da e i dvete za edin maj togava e super, nishto niama da mu lipsva te dvete praviat idelanta polovinka za nego.. Kakto pri jenata Slanceto- sapruga, bashtata,,,Marsa - lubovnika, lubimia  ;) pri men sa v kvadraturka  ;) s dve dumi triabva da izbiram ,,,Ako tazi vrazka ne ti triabva i pri dvamata e shtiala da prikluchi ne, che moga da kaja kakvo shte stane taka malko sa mi nesni rabotite, no 1 godina ne e malko vreme ;)  ...Pri nego shtom Saturn e U7 toi po silno shte ponasia neshata sega za nego mai tova e mnogo vajno, vsichko svarzano s 7dom ..i ako ima aspekt v radiksa na Saturn kam Venera togava stava oshte po-soljno ...Prosto ne e e tolkova lesno pone kato ste zaedno i vi predstoiat izpitania,  ako vrazkata gi izdarji i stane stabilna formolira se kato takava..predpolagam , che tova shte  e edna dalga i stabilna vrazka kakvito sa neshtata po Saturn...Uspeh i shte stiskam palci za mnogo shtatie i kasmet v lubovta ....  

*

RaRa

Сатурн и здравето
« Отговор #32 -: Май 06, 2005, 03:12:31 pm »
здравей Мистик
ами според мен е малко вероятно да измислиш точно какво ще се случи,маи прекалено позволяваме на предварителните нагласи и страхове да влиаят на преценката ни.. Както писах вече аз си  ислех че съм измислила всички възможни варианти.. :ph34r: Голямата изненада маи беше че всъщност не се случи нищо кой знае каво като събития и промени-старата нова връзка, за която споменах е в друг град и въпреки че приства в главата и сърцето ми в реалността всъщност я няма. така че нещата които ми се случват покрай това минаване на Сатурн през Асц. в мъчителни преживявания вътре в мен, размисли, преоценки и въпроси в стил "тук ли ми е мястото?, това ли искам? и така нататък. Мисля че ако преди някои  ми беше казал че така ще премине щях да му се изсмея- защото една дева с Луна Водолей от душевни драми не се плаши. обаче ето че си ги преживявам и то доста мъчително..Може би като преживеем Сатурновото завръщане ще станем по-мъдри и ще успяваме да мислим за бъдещето по-спокойно :)
А за твоя приятел- преминаването през Асц. както виждаш си е тежко :ph34r: , а квадратурата към Венера не е задължително да се отрази точно върху връзката- аз при моята се готвех за изпити и четях доста упорито, беше ми тръдно но пък си заслужаваше взех ги добре :rolleyes:

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #33 -: Май 09, 2005, 10:40:40 am »
Привет на всички! :)

Очевидно всички имаме сходен опит с тр. Сатурн в 12-ти, на Asc и в 1-ви дом...

Интересно е, някой да сподели, какво става с една такава връзка след като премине Сатурновото завръщане.

Това, което ме интересува е, дали тези връзки ни се дават просто за да ни учат на нещата, които Сатурн изисква от нас, или ни се дават като нещо трайно и за в бъдеще.

Нали Сатурновата революция бележи нов етап от живота ни. Е, дали тези връзки ще бъдат част от този нов етап, или те са просто като 'помагало' за учене на уроци?!?! :ph34r:  :blink:  

*

мистик

Сатурн и здравето
« Отговор #34 -: Май 09, 2005, 03:25:13 pm »
Абе не знам аз с моя объркан емоционален живот дали съм най добрия пример,но мога да споделя, че при мен Сатурновото завръщане определено подложи на изпитание връзката която имах тогава!!!И тя издържа колкото и чудно да е при всичките напрегнати аспекти на Сатурн към наталните ми планети!Мисля че Сатурн тогава отчаяно и с право се опитваше да ме предпази от по-нататъшни грешки и лутане, но не успя ;) Затова пък миналата година Плутон като се лепна от другата старана на т-квадрата,вече нямаше нищо за задържане -определено!Може би Сатурн само подготви почвата опитваше се да ме предупреди че после става по-сложно...но :unsure:Ама както виждате прескочих от трън та на глог-сега трябва да се справям с плутоновите си транзити ,Сатурновото падение в ниското че и преминаването му през Ас на новия обект на бляновете ми :unsure: Казвам блянове защото при мен Нептун е на Дс и е в тригон с Венера така че можете да си представите как всъщност сам в състояние да украсявам и да си въобразявам!Та като нищо тази връзка може да живее само в моето съзнание де,в реалността не знам до колко я има въобще-ние също се от различни градове!Така комуникацията става още по трудна а изясняването на взаимоотношенията пък съвсем!Когато виждаш някого за няколко часа месечно не ти се губи време, пък и не събираш сили и смелост да поставиш въпросите на изясняване?!
Но конкретно на въпроса ти може би това са връзки които ни учат на нещата които Сатурн изисква, а дали остават трайни може би си зависи от позициите в радикса-а при мен както се оказа и от транзитите на по-тежките планети!Склонна съм да си мисля че са помагало,дано не съм права!

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #35 -: Май 09, 2005, 03:39:46 pm »
Цитат
Склонна съм да си мисля че са помагало,дано не съм права!

Аз съм почти 100% убедена, че са помагало...
При мен Сатурн само тази полувръзка не разчисти... а ако беше махнал и нея, щях да съм си пей сърце отвсякъде!
Т.е. щях отдавна да съм забравила всичките си терзания спрямо този човек и да не анализирам постоянно...
А така повече се вглеждам във всичко наоколо - в себе си, в него - нали това иска Сатурн - 2 + 2 прави 4 - ясно е!  :D
А и от отсрещната страна не ми се дава никаква индикация за да мисля обратното.

Сатурн като ни учи да сме толкова дисциплинирани и стриктни, дали не трябва да бъдем и ние точно такива - когато знаем, че дадени отношения няма да доведат до нещо градивно - да вземем сами да ги прекратим - защо да чакаме действията на Сатурн?!
Обикновено като се стигне до тях, те са под формата на "наказан в ъгъла с вдигнати ръце", че може и по-назидателно...  :(  :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #36 -: Май 09, 2005, 04:43:17 pm »
Цитат
Сатурн като ни учи да сме толкова дисциплинирани и стриктни, дали не трябва да бъдем и ние точно такива - когато знаем, че дадени отношения няма да доведат до нещо градивно - да вземем сами да ги прекратим - защо да чакаме действията на Сатурн?!
Обикновено като се стигне до тях, те са под формата на "наказан в ъгъла с вдигнати ръце", че може и по-назидателно...  :(  :ph34r:
:ph34r: Zdravei Lin :)
Pri men visichko keto se sluchva e po natal ....Direkciite, koito sam nabludava prez godinite davat sabitiata, a po traznitite te se sluchvat...Mnogo e interesno, che tranzitite na satrurn sa bili osnova pri men za zapochvane na vrazka i za prekratiavane na vrazka...nishto poveche nishto po malko ..no obshto vzeto ne e bilo lesno ...A i s tranzita mu prez 12dom tolkva neshta prejiviah  :ph34r: Obache vsichko svarzvam s direkciite i kogato tranzita e tejak neshata se lsuchvat po-bavno ta taka ,,,Dali shte ima badeshte edna vrazka parvo triabva da se pogledne v radiksa da se vidiat periodite za sadavane na takava i te tia neshta vinagi savpadat s niakoi tejak tranizt...Samo edno neznam, ne moje da se kaje s koi shte e :) moje da se vidi che predstoi , moje da se kaje kolko shte e seriozno , no ne moje da se kaje s koi e  :ph34r: no pone po direkcii moje da se kaja kak shte zapochne i kak moje da zavarshi :)) Veche Saturn mina s niakolko minuti Asc-mi i moga da kaja, che taka sam se tresla ot emocii tia dni kogato savpada beshe tochen i takiva iznenadi i loshi i dobri...No sega znam edno pone stignah do edno zakluchenie taia moia vrazka tia e ot 1-2meseca kolko pati misleh da i prekasna, kolko pati se gneviah i kolko pati ia prekavsah i kazvah mainata ti...obache ne shte i sarecto mi neiska, koeto e po-loshoto  :ph34r: ..I vzeh reshenie, moje bi naistina triabva da mina prez vsichko tova, moej bi traibva da sam naranena do krai za da spre vsichko..prosto porednia urok po Saturn...no se nadiavam edin den vsichki takiva uroci da dadat smisal i plod koito da ni radva ...Gotova sam da poema otgovornosta i posledstviata dori i da sa fatalni za men i sled vreme mnogo da stradam(niama da e neshto novo za men) ..primirih se iavno taka traibva da e....koi znae kakvo shte stane utre .. :ph34r:  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #37 -: Май 09, 2005, 05:02:42 pm »
Ей! edna  :)  Честито за излизането на Сатурн от 12-ти!!!!

Ама значи все пак продължава тази твоя връзка, нали?!
Щом сърцето ти това иска, значи така е правилно!
Дефакто и аз това съм си избрала /засега/ - да се справя с проблема, а не да избягам от него.
И прогрес има - бавен /като Сатурн/, но пък положителен. Не толкова в отношенията с половинката;), а в мен самата.
Така че - стискам палци!

А прогностика пък съвсем не мога да правя - нямам толкова познания, за да съм сигурна какво показва радикса, транзитите и дирекциите... Просто забелязвам някои неща и гледам да не си правя крайни заключения.  

*

DD

Сатурн и здравето
« Отговор #38 -: Май 09, 2005, 06:56:38 pm »
Цитат
Ей! edna  :)  Честито за излизането на Сатурн от 12-ти!!!!

Ама значи все пак продължава тази твоя връзка, нали?!
Щом сърцето ти това иска, значи така е правилно!
Дефакто и аз това съм си избрала /засега/ - да се справя с проблема, а не да избягам от него.
И прогрес има - бавен /като Сатурн/, но пък положителен. Не толкова в отношенията с половинката;), а в мен самата.
Така че - стискам палци!

А прогностика пък съвсем не мога да правя - нямам толкова познания, за да съм сигурна какво показва радикса, транзитите и дирекциите... Просто забелязвам някои неща и гледам да не си правя крайни заключения.
На кой му е заминал сатурн от 12 дом? И аз искам да го махна ..хе хе. Отврат е. В какви ли не интриги ме забърка ,още не мога да изплувам)))Бе то не е за разказване

*

RaRa

Сатурн и здравето
« Отговор #39 -: Май 09, 2005, 11:18:37 pm »
Цитат
i ..I vzeh reshenie, moje bi naistina triabva da mina prez vsichko tova, moej bi traibva da sam naranena do krai za da spre vsichko..prosto porednia urok po Saturn...no se nadiavam edin den vsichki takiva uroci da dadat smisal i plod koito da ni radva ...

и аз взех същото решение...и все си напомням че  сигурно ще придобият някакъв смисъл всички тези неща които ми се случват, лошото е че Сатурн с приближаването си до Асц. ми донсе не само емоционални терзания, но и много отговорности свързани с работа и учене, така че от толкова много работа започнах да губя смисъла- какво правя и защо... :angry:
А за дирекциите аз обикновено откривам събитията в ретроспекция, погледа напред  никак не ми се отдава. :ph34r:
Еdna, усещаш ли някакво облекчение, когато Сатурн премине Асц ти?