Здравей Гост

ASC Deva

• 72 Отговора
  • 12014 Прегледи
*

ana125

• *
  • 141
Re:ASC Deva
« Отговор #60 -: Ноември 16, 2010, 02:13:59 am »
Да вметна на момента. Аз откровено стисната Дева не съм срещала.  Да, правят си сметката. Но и нищо не им липсва. Няма да се лишат от нещо важно, наистина необходимо (освен ако няма достатъчно силно влияние на Рак примерно) и да живеят като помияри. Те си осигуряват нищо да не им липсва и то от достатъчно добро качество. Що се отнася до отношенията им с околните - те искат от всичко да намажат и да има "далавера", но и другия е доволен до някаква степен от цялата работа/бизнес (и пак да спомена - за разлика от Раци и донякъде Телци, които искат само да вземат и нищо да не дадат).

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Ноември 16, 2010, 02:23:48 am »
Като говоря за АСЦ ДЕВА  започвам от : СИНУХЕ , ДЪЩЕРЯ МИ , МАЙКА МИ , ЕДНА ВИП ДЕВА/жена/, и още няколко мъже и жени.....
Всичко което съм написала за този АСЦ е на база лични наблюдения в/у картите както и характера на тези персони.....Ми няма такова издребняване и детайлизиране на нещата каквото има тук! Вчерашен пример СИНУХЕ -РАЗСЛЕДВАНЕ НА КОЙ Е ТАЗИ ЧИНИЯ- КАЧИ МЕ НА ЧЕРЕШАТА! Дъщеря ми -вечно се събужда намусена и навъсена вместо добро утро тя е просто в скандал....Майка ми , която цял живот ми задава излишни въпроси от типа , колко , как , къде , защо , с кой? Излишно е да споменавам , че това са хора които обичам , но ме побъркват тези неща-жадят ме от равновесие!   

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #62 -: Ноември 16, 2010, 02:45:03 am »
жадят ме от равновесие!   [/b]

Жадu?
От сериала с Мароканските мадами?\'
извинявай,просто ми стана смешно,защото когато текста е с по-тъмен шрифт,сбърканите буквички са адски забавни  :-[ ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Ноември 16, 2010, 02:49:33 am »
жадят ме от равновесие!   [/b]

Жадu?
От сериала с Мароканските мадами?\'
извинявай,просто ми стана смешно,защото когато текста е с по-тъмен шрифт,сбърканите буквички са адски забавни  :-[ ;D

Не съм го гледала...., нямам време за сериали ;D ;)?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #64 -: Ноември 16, 2010, 03:12:18 am »
Не съм го гледала...., нямам време за сериали ;D ;)?

не помня как се казваше,но беше арабски с една мадама,която се влюбва в бразилец,а се жени за някакъв от техните.Супер стар сериал,по него време се изнесох от къщи и заживях с една съученичка,която беше луда фенка на мъja на мадамата  ;D ;D
що ли не съм те знаела още тогава,че да се преместя във вас и да не ми се налага да го гледам  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Ноември 16, 2010, 03:12:22 am »
Хони , въпроса не е в анализа , а в детайлизирането и издребняването....Нали се сещаш , че когато почне да се слага аршина всичко придобива селскостопански характер.....
Девата наред с положителните си качества има и много отрицателни , с малка подробност...., че ме кара да гледам точно там където не бива и не е в нейна полза....
Като цяло аз имам МЦ в Дева в доста интересен градус , така , че не ми е чуждо всичко онова , което казвам за АСЦ-то Дева...И тук вероятно моя Плутон и Уран мачка сериозно нечие его..... ;D ;D , дори и с тези ми думи....

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #66 -: Ноември 16, 2010, 03:21:52 am »
Що се отнася до отношенията им с околните - те искат от всичко да намажат и да има "далавера", но и другия е доволен до някаква степен от цялата работа/бизнес (и пак да спомена - за разлика от Раци и донякъде Телци, които искат само да вземат и нищо да не дадат).

Като има малоумници да дават....ще вземат.  ;) Не е луд този дето яде баницата,а този дето я дава.  ;D

*

holanda

« Отговор #67 -: Ноември 16, 2010, 03:25:13 am »

Клонинг се казва сериалът :) И аз му бях фенка едно време, това ми беше последният, преди да откажа сапунките. :) Беше много свеж. Ето ти една песничка от него. И типично по асц си Дева да издребнея, че сериалът си беше бразилска сапунка, а голяма част от действието се развиваше в Мароко (което именно го правеше толкова екзотичен и приятен за окото и ухото)
http://www.youtube.com/watch?v=RSihwytPMgI

ма аз го мразех този сериал ,, :41: :41: и заради него много се дрънках със съквартирантката ми Рак   ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #68 -: Ноември 16, 2010, 03:28:36 am »
Марая, всеки има кусури, дори и ти  :P както и добри качества. А и нещата като палачинка можем да ги обърнем според както ни изнася и двама души да видят коренно различни неща гледайки едно и също нещо.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Ноември 16, 2010, 03:59:35 am »
Сега се замислих дали във всички българи няма нещо от Дева - ние все гледаме да пестим, затваряме буркани за зимата, не дупчим билети, осигуряваме се на по-малки заплати, отколкото получаваме, сигурно няма и 5 човека във форума с легален софтуер... Хмм, май това не са типични девишки черти, май по-скоро бият на близнашки, ама пак е замесен Меркурий. Та какво мислите, дали не сме под управлението на Меркурий?

Мчи Сатурн малко ли пести?  :blink: България нали е под знака Козирог.

Навярно ще се окажа една от петте с легален софтуър.  ;D Лаптопа съм го купила с оригинална Виста и Уиндоус ХР, антивирусната ми също е корпоративна версия. И, да, нямам нищо в Дева освен МС. :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Ноември 16, 2010, 04:14:35 am »
Марая, всеки има кусури, дори и ти  :P както и добри качества. А и нещата като палачинка можем да ги обърнем според както ни изнася и двама души да видят коренно различни неща гледайки едно и също нещо.  ;D

Това казах Асол с предпоследния си пост за АСЦ ДЕВА....
Не мога да разбера обаче защо всичко се приема прекалено лично в този форум?! ;D :rolleyes:
Това е моето мнение и то не може да бъде променено , защото не се базира само на писаното в учебниците по астрология... ;) ;D,,,
Изтъкнала съм и едни от най-добрите черти на този АСЦ , ЩЕ ГИ ПОВТОРЯ  ;D ;D

Добър ден на всички Деви! ;D

За АСЦ -Дева не е много трудно да се пише , защото всичко е предсказуемо , изчислено до милимунда, анализирано в детайли , до най-малките подробности.... :blink:
Като визия ми прави впечатление , че са доста слаби , имат добри пропорции и изглеждат  добре....Никога не можеш да дадеш на този АСЦ- реалните години...., макар , че на пръв поглед изглеждат доста резервирани и проучващи....
Суетни  са , трудно се печели приятелството им , защото това е знака , който умее да анализира по най- умелия начин всичко.....
Променливи в общуването си с околните и обикновено реагират според обекта  - могат да бъдат както много галантни и приветливи, както  и доста  хапливи и мега  критични.

*

Asol

• 4140
« Отговор #71 -: Ноември 16, 2010, 01:27:17 pm »
 ;D А ти защо проявяваш типично девешки качества и издребняваш търсейки кусури на хора, които казваш че обичаш ? :-\ Защо го поставяш на въпрос и като предмет на дискусия - да чуеш нечие друго потвърждение на това което мислиш ли ? То ако се наложи на всеки можем да намерим недостатъците. ;D Лично се приема според теб и в твоята глава. Не виждам смисъл да влизам в безсмислени и неконструктивни дискусии и да убеждавам някого, поради причините които написах по-горе. ;)
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 02:06:37 pm от Asol »

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #72 -: Ноември 16, 2010, 03:15:44 pm »
Що се отнася до отношенията им с околните - те искат от всичко да намажат и да има "далавера", но и другия е доволен до някаква степен от цялата работа/бизнес (и пак да спомена - за разлика от Раци и донякъде Телци, които искат само да вземат и нищо да не дадат).

Като има малоумници да дават....ще вземат.  ;) Не е луд този дето яде баницата,а този дето я дава.  ;D

Еми тва е, че свършиха балъците. И тези си остават само с искането. Плюс евентуално загуба на ценни бизнес партньори. То е хубаво да мислиш и малко в перспектива, а не само да намажеш на момента.

Иначе Девите намърморват всеки ден, верно за дребни неща. Понякога всичкото това ежедневие почва да намязва силно на истински психотормоз (има много начини да тормозиш някого, тия не са по физическия тормоз или крещене в лицето, както го може само един Телец примерно, тяхното е по-префинено мъчение, уж с цел нещата да вървят по - добре, но на практика хора около тях страдат). Обаче все пак като цяло от десетобалната система, аз им пиша около 5, не са най - лошите в никакъв случай - от моя гледна точка.