Здравей Гост

Кой е любимия Ви слънчев знак

• 135 Отговора
  • 21045 Прегледи
Re:Кой е любимия Ви слънчев знак
« Отговор #20 -: Октомври 24, 2010, 05:37:03 am »
Last kiss, от ноемврийските съм, на една идея от съвпад с Антарес.

Аз пък съм от декемврийските  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Октомври 24, 2010, 05:39:57 am »
http://www.youtube.com/watch?v=loWXMtjUZWM

:( :blink: :wub:

Аурорка,не и се хващай,днес си е наумила да прелъстява Везните с песни  :P
принципа 2-3-4- винаги работи  ;D

Майната ти Лилавка...., с/у вятъра не тичай! Не можеш да го стигнеш!!!! :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #22 -: Октомври 24, 2010, 05:42:42 am »
Гласувах за скорпион :)) Харесвам много риби, водолеи и везни :))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #23 -: Октомври 24, 2010, 05:45:59 am »
Близнаци!
Чувствам се много добре в тяхната компания.
Непринудени, приказливи, остроумни, с чувство за хумор, добронамерени.
Освен това винаги са готови за забавление!

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Октомври 24, 2010, 05:46:16 am »
Постнало се е случайно след моя пост май  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=93cA18b1jps

Ще ти метна стрелата!!! :kissd:
Що толкова те обичам?! :rolleyes:
Може би , защото беше мила , добра и внимателна , емпатична и не на последно място внимателна!
Първото ми лично съобщение е от теб АУрора и тук пред целия форум ти казвам - Обичам те , заради човещината , заради времето отделено за мен , заради добрината , заради топлината , заради този хумор , тънък , умерен и премерен , ловък , хитър , интелигентен!
Ако щете плюйте , крещете , викайте....Аурора ми е дружка и си я обичам!
Тя обаче е наясно с огъня! Умее да го пали и....да го гаси! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Октомври 24, 2010, 05:49:37 am »
Близнаци!
Чувствам се много добре в тяхната компания.
Непринудени, приказливи, остроумни, с чувство за хумор, добронамерени.
Освен това винаги са готови за забавление!

Защото винаги с двама ? :P :-[ Шегувам се , но като се замисля , не е лоша идея! ;D

« Отговор #26 -: Октомври 24, 2010, 05:51:36 am »
Марая, когато мога - мога, когато не мога -....е не мога. Имала съм възможност - познала съм по някой въпрос. Дай Боже  все по-често и за повече хора.  :blink: Ентусиазмът ти ми идва в повече  ;D ;D ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #27 -: Октомври 24, 2010, 06:00:08 am »
Майната ти Лилавка...., с/у вятъра не тичай! Не можеш да го стигнеш!!!! :P ;D

:rolf:
аз ли да не мога  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #28 -: Октомври 24, 2010, 06:03:47 am »
Чудех се за кого да гласувам.За мен лично беше доста трудно.В крайна сметка реших- любим слънчев знак-Везни. Мили, уравновесени-поне създават такова впечатление, имат чувство за справедливост и като цяло не са лоши хора, и не на последно място красиви и много елегантни. Поне тези, които познавам.

Второ място-за Близнаци...Най-голямите ми приятели. Като се върна назад във времето имам поне 5-6 любимци от тях. Въпреки, че и аз съм Близнаци, страхотно се разбираме. Супер забавни, очарователни, интелигентни, страхотно чувство за хумор, идеалисти.Лично аз ги обичам много.

Трето място- Телец...Малко ме нервира тяхната мудност, но живота показва, че са невероятно кадърни. Бавни, постоянни,постигат доста...

Чета тук една дискусия за Стрелците... ;D Прави сте много са забавни, обаче много често съм забелязвала в мои познати, че изтърват уж "истини", които в повечето случаи са само техни. Мислят, че тяхното мнение е едва ли не експертно.Като цяло няма лошо, но имам чувството, че понеже не се усещат, как ги изтипосват нещата-не могат да пазят тайна. Това е моето впечатление от мои близки хора и познати, може при други техни представители да не е така...

Рибите,Марая...любима моя.... ;D, нема да ги коментирам въобще! ;D ;D ;D

PS: Къде без Лъвовете беее... ;D Харесвам ги като цяло. Благородни, великодушни, широкоскроени, добри. Стига да не ги настъпиш по мазола.... ;D
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 06:09:46 am от Mia21 »

*

katrin_ls

« Отговор #29 -: Октомври 24, 2010, 06:08:05 am »
Чета тук една дискусия за Стрелците... ;D Прави сте много са забани, обаче много често съм забелязвала в мои познати, че изтърват уж "истини", които в повечето случаи са само техни. Мислят, че тяхното мнение е едва ли не експертно.Като цяло няма лошо, но имам чувството, че понеже не се усещат, как ги изтипосват нещата-не могат да пазят тайна. Това е моето впечатление от мои близки хора и познати, може при други техни представители да не е така...

Благодаря ти, Мия21.  :wub: Точно това исках да кажа и аз преди малко. Прекалено екстровертни са, което е типично за всички огнени и въздушни знаци, знаем това. Много емоция влагат във всичко с което се захванат. А по въпроса за истината, това е тяхната истина. Ти си имаш твоя истина, аз си имам моя, всеки си има своята истина. Важно е да уважаваме ''истината'' на всеки. Но тук вече говорим за толерантност.  ;)

« Отговор #30 -: Октомври 24, 2010, 06:09:38 am »
Чета тук една дискусия за Стрелците... ;D Прави сте много са забани, обаче много често съм забелязвала в мои познати, че изтърват уж "истини", които в повечето случаи са само техни. Мислят, че тяхното мнение е едва ли не експертно.Като цяло няма лошо, но имам чувството, че понеже не се усещат, как ги изтипосват нещата-не могат да пазят тайна. Това е моето впечатление от мои близки хора и познати, може при други техни представители да не е така...

Благодаря ти, Мия21.  :wub: Точно това исках да кажа и аз преди малко. Прекалено екстровертни са, което е типично за всички огнени и въздушни знаци, знаем това. Много емоция влагат във всичко с което се захванат. А по въпроса за истината, това е тяхната истина. Ти си имаш твоя истина, аз си имам моя, всеки си има своята истина. Важно е да уважаваме ''истината'' на всеки.

Това в черно горе не е ли хубаво всъщност?Или аз съм в грешка?  :-\

« Отговор #31 -: Октомври 24, 2010, 06:14:48 am »
Не е лошо, Ласт_Кисс! Но тази емоция е вповече при вас. Природа, така сте устроени, да пръщите от енергия.  Има професии и определени кръгове, ( делови, политически ) където не е добре да се влага толкова емоция. В бизнеса, например, няма място за емоции.  Емоциите не водят до нищо добро! Там е Сатурн!!! Дадох прост пример. В дискотеката можем да си дискотечим, няма проблем, прекрасни сте са забави!  ;)

На мен лично политиката ми е неистово скучна,икономически теми също например,но е истина,че ако се задълбоча много се паля,ядосвам и направо е огин...  ;D
Аз пък мисля,че няма лошо да влагаш емоции,просто трябва малко и разум да вложиш,когато се усетиш,че то тия работи идват спонтанно,но аз гледам да балансирам с тоз асц. Везни,ама до колко ми се получава не съм сигурна  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Октомври 24, 2010, 06:17:36 am »
Марая, когато мога - мога, когато не мога -....е не мога. Имала съм възможност - познала съм по някой въпрос. Дай Боже  все по-често и за повече хора.  :blink: Ентусиазмът ти ми идва в повече  ;D ;D ;D

И баш ме брига , какво казваш и как го наричаш!
Стига си я стягала тая луна в прегръдките на дъртия пергиш!
Казах това , което чувствам , мисля , усещам! Баста , на който му идва в повече значи е слаб! :kissd: :19:
Но всичко което казвам е едно към едно и Бог ми е свидетел! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Октомври 24, 2010, 06:20:45 am »

Рибите,Марая...любима моя.... ;D, нема да ги коментирам въобще! ;D ;D ;D

PS: Къде без Лъвовете беее... ;D Харесвам ги като цяло. Благородни, великодушни, широкоскроени, добри. Стига да не ги настъпиш по мазола.... ;D

Едните широкоскроени , а другите Рибите - широкоспектърни! ММмммм! Искам всички риби да изям- мъжките , преди да метнат хайвера! ;D ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #34 -: Октомври 24, 2010, 06:26:46 am »
Марая, теб съм те забелязала, че залиташ по водните...Като каза и за Скорпиона,вече ми дойде малко в повече...Мноооооого потайни, дълбоки води бе...Не знаеш какво ти мисли, а на мен много не ми се и напряга... ;D ;D ;D

« Отговор #35 -: Октомври 24, 2010, 06:30:05 am »

Тъй, тъй. На санитарно разстояние, но се усеща.  ;) Поне познавам собствените си граници и си ги поддържам  ;D А това означава, че виждам и оградката на другия.  :blink:

Айди лека и мека и да сънувате нещо красиво  :wub: :wub: :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #36 -: Октомври 24, 2010, 06:32:50 am »
Аурора, всичко очаквах от теб, ама това ми дойде в повече... ;D,що мека беее.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Октомври 24, 2010, 06:35:05 am »

Тъй, тъй. На санитарно разстояние, но се усеща.  ;) Поне познавам собствените си граници и си ги поддържам  ;D А това означава, че виждам и оградката на другия.  :blink:

Айди лека и мека и да сънувате нещо красиво  :wub: :wub: :wub:

В 02:00 давам антибиотик :(... Така , че до този час , няма да заспя!
Но на теб АУРОРА ти пожелавам красива нощ и пророчески сън! И много , много любов в реалния свят! :kissd:
Лека , мека и розова!

« Отговор #38 -: Октомври 24, 2010, 06:56:46 am »
Риби...., мистици, любовни , сякаш изгубени в океана...самотни ..... :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=HL8k14tXNzM

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Октомври 24, 2010, 07:24:05 am »
Риби...., мистици, любовни , сякаш изгубени в океана...самотни ..... :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=HL8k14tXNzM

Blagodarq! :wub: :blink: