Чудех се за кого да гласувам.За мен лично беше доста трудно.В крайна сметка реших- любим слънчев знак-Везни. Мили, уравновесени-поне създават такова впечатление, имат чувство за справедливост и като цяло не са лоши хора, и не на последно място красиви и много елегантни. Поне тези, които познавам.
Второ място-за Близнаци...Най-голямите ми приятели. Като се върна назад във времето имам поне 5-6 любимци от тях. Въпреки, че и аз съм Близнаци, страхотно се разбираме. Супер забавни, очарователни, интелигентни, страхотно чувство за хумор, идеалисти.Лично аз ги обичам много.
Трето място- Телец...Малко ме нервира тяхната мудност, но живота показва, че са невероятно кадърни. Бавни, постоянни,постигат доста...
Чета тук една дискусия за Стрелците...

Прави сте много са забавни, обаче много често съм забелязвала в мои познати, че изтърват уж "истини", които в повечето случаи са само техни. Мислят, че тяхното мнение е едва ли не експертно.Като цяло няма лошо, но имам чувството, че понеже не се усещат, как ги изтипосват нещата-не могат да пазят тайна. Това е моето впечатление от мои близки хора и познати, може при други техни представители да не е така...
Рибите,Марая...любима моя....

, нема да ги коментирам въобще!

PS: Къде без Лъвовете беее...

Харесвам ги като цяло. Благородни, великодушни, широкоскроени, добри. Стига да не ги настъпиш по мазола....