Стрелец - вяра и виждане,отвъд границите на Сатурн тук и сега,живеят в бъдещето и затова тяхната истина не се възприема от тези,който живеят в миналото иили настоящето... огромен оптимизъм,способен да зарази целият китайски народ
все пак стрелец, това е знакът, в който има най-много празници през годината коледа, нова година, именни дни ...хората се веселят
Цитат на: nerealna в Октомври 25, 2010, 06:01:29 pmвсе пак стрелец, това е знакът, в който има най-много празници през годината коледа, нова година, именни дни ...хората се веселятИ те все се падат в следващия знак.
Любим знак нямам,но имам странна слабост към мъже Раци.Вероятно причината са Венера,Марс и ЮЛВ в този знак. :blink:
Цитат на: demmetra в Октомври 25, 2010, 07:31:30 pmЛюбим знак нямам,но имам странна слабост към мъже Раци.Вероятно причината са Венера,Марс и ЮЛВ в този знак. :blink:Интересно съждание... :blink:Нямам аспирации към сухите козирози и в колекцията ми липсва този знак....
Няма такова нещо при мен като любим, ако е Овен и кво?! .. ако луната му е в Риби мм? Тук ми куца теорията за любим знак.. Всеки един от изброените има своя греат скил Пък и това, което виждате в Стрелеца примерно, то всъщност е сидералния Скорпион, но и това няма особено значениe, понеже асцендента е пъти в по-важен. .. затова аз давам вот на недоверие :rolf:
Та , кой е знака?
И накрая какво се оказа - любимците на зодиака за огнените знаци. Може би, определящо е географската ширина на която се намираме - гореща (южняшка) кръв си имаме. Дайте ни чалги до дупка, кючеци, люта ракия и всякакви забавни мероприятия. Аз не ги мразя огнените знаци, но определено ентусиазма и амбицията им ми идват вповече и този стремеж да се наложат на всяка цена. В дискотеката трябва да са център на внимание , най-най-най, най-новите дрехи трябва да са облекли, тази показност определено е смешна, особено когато е без покритие. Вземат дрехи назаем само и само да се покажат. Ето, това не харесвам. И че са много разхвърляни, като от самолет са им пуснати дрехите по пода, по шкафове нахвърляни, смачкани дрехи, бюрата им са малки кочинки. Ето, това не харесвам. Не са организирани. Ако имат нещо да вършат, то го правят в 99 секунда. Преди това може няколко дена да се разгелдисвали по улиците. Имат спешна работа, но те казват - има време. Накрая цяла нощ вършат това което имат. На сутринта издават работата. След това припадат от преумора и напрежение. Ей такива наблюдения имам. Иначе са най-големите купонджии, спор няма. Спят по 2 часа, отиват на работа, връщат се къпят се, обличат новите дрехи, щракат с пръсти до 4 часа и после спят пак 2 часа и пак на работа. Каквото припечелят го изхарчват на момента. Ако избират сладолед в супермаркет, отидоха 2 часа. Веднъж ходих с едни стрелкини да избираме сладолед. Първо замръзнах до фризера. После си взех една клечка, платих я, излязох, хапнах го. Стоях още 1 час, те още се мотаха, избираме сладолед. Полудях буквално. Накрая не купиха сладолед, защото нямало не знам си какъв там с еди какви си спешъл работи вътре... Абе, пусти глад за тях