Здравей Гост

Кой е любимия Ви слънчев знак

• 135 Отговора
  • 21069 Прегледи
*

Nessus

• *
  • 104
Re:Кой е любимия Ви слънчев знак
« Отговор #120 -: Октомври 28, 2010, 08:34:27 am »
Аз гласувах за овните - от скромност :-[
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #121 -: Октомври 28, 2010, 03:57:58 pm »
Аз гласувах за овните - от скромност :-[

;D ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #122 -: Октомври 28, 2010, 06:51:04 pm »
Имам едно предложение, нека да направим една статистика наред с любимото по знак Слънце, къде то попада в наталната ни карта - в кой натален дом. Мисля, че така поне ще изведем евентуално някаква закономерност - къде в нашата карта попадат любимите ни Слънца. Това може да се направи и с най-недолюбванто от нас. Идеята ми е след всичките ни гласувания, да изведем някакви изводи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #123 -: Октомври 28, 2010, 07:14:53 pm »
Имам едно предложение, нека да направим една статистика наред с любимото по знак Слънце, къде то попада в наталната ни карта - в кой натален дом. Мисля, че така поне ще изведем евентуално някаква закономерност - къде в нашата карта попадат любимите ни Слънца. Това може да се направи и с най-недолюбванто от нас. Идеята ми е след всичките ни гласувания, да изведем някакви изводи.

Няколко цели има в създаването на тази анкета ;D ;D...Едната си я схванала... :rolleyes: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #124 -: Октомври 28, 2010, 07:23:46 pm »

Няколко цели има в създаването на тази анкета ;D ;D...Едната си я схванала... :rolleyes: :blink:
на мен примерно едно от любимите ми слънца е овнешкото......
в натала ми попада във 2-ри и 3-ти дом върху нищо....празни домове..имам 4-5 мидпойнта там.....освен квадрата към Слънце и АСЦ...други аспекти...към Уран тригон...към Юпитер секстил....
за другите любими слънца мога да кажа Козирог....АСЦ ми и Скорпионско Слънце... Луната ми и управителя на АСЦ.....

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #125 -: Октомври 28, 2010, 07:50:35 pm »
 Да не би да се окаже, че любимият ни Слънчев знак е този, където попада прогресивното ни Слънце?  :blink: :blink:

И на мен Скорпионското Слънце ми попада във Втори дом. :unsure:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #126 -: Октомври 28, 2010, 08:36:33 pm »
ами Марая да каже какъв извод търсим....? :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #127 -: Октомври 28, 2010, 09:26:39 pm »
Прогр. ми Слънце е в Дева, но както стана ясно девите не са ми много симпатични!
При това прогр. Слънце е в съвпад с Юпитер и Сатурн.

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Октомври 28, 2010, 09:33:12 pm »
Червено , защото е силен , страстен , дълбок , секси , магнетичен , фиксиран , труден за разгадаване , труден за разбиране , носи болката ...., а с нея любовта...той е като лотоса - Дами и Господа на Вашето внимание представям лчбимия знак на форума- СКОРПИОН!

Може би , защото неговата създателка е родена под лъчите на скорпиона , затова и тук се търси дълбочината на прозренията , намеренията и още нещо.....парченца ЖИВОТ!

Благодаря ти АН! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #129 -: Октомври 29, 2010, 05:14:42 am »
   Аз досега се мъдрех кой ми е любим знак, ма май нямам, не съм приемала хората или съм ги харесвала според знака им....Не знам, ама ще цъкна на някой заради спорта  ;D

« Отговор #130 -: Октомври 29, 2010, 05:15:51 am »
  Олеее  ;D ;D ;D - тя анкетата свършила аз докато я изчета....

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Октомври 29, 2010, 05:17:38 am »
E kak e, пише, че любимия на фоума знак е Стрелец.
Тоз скорпион те е ужилил в мозъка или някъде другаде. ;D

Това е БЪГ.... :( ;D ;D ;D
преди малко беше скорпи...

Уххх , че сух рибок! :kissd: :wink2: :tongue2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Октомври 29, 2010, 05:19:58 am »
  Олеее  ;D ;D ;D - тя анкетата свършила аз докато я изчета....

:rolf: Kat оня лаф...*тъкмо да и го .....и тя не дойде....* ;D :wub:

Кажи им , кажи им , че обичаш стрелеца! ;D ;D ;D

« Отговор #133 -: Октомври 29, 2010, 05:23:18 am »
   Няма как, заобиколена съм със Скорпиони и Стрелци, ма 7 ми дом ми е - кърмааа  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Октомври 29, 2010, 05:25:37 am »
Междудругото сега се сетигх за тригона на Венерата към седмия ти дом, в индийската система Венера ти управлява седми дом, а 12-и и 8-и домове са на загубите, смятат се за негативни, но всъщност няма такова нещо като негативен дом, и то не защото аз така казвам, а просто защото когато има планета там, областта която тази планета управлява я захвърляме - това всъщност представлява загубата, не и обръщаме внимание.(аналог Дева/Риби) В тази си логика, ако имаш някакви любовни или бизнез връзки може да останеш без тях, да ги захвърлиш - да ги загубиш.
Но това, което сега пиша е само по Раши картата ти. Друго не съм гледал.

Бебчо , за кой приказваш? :kissd: :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Октомври 29, 2010, 05:34:12 am »
Е за теб как за кой.. ддзн просто се сетих..
Венера би трябвало да ти се намира във втори или трети натален..  всъщност май е трети..

Анаретна кучка! 29:12 kozirog.... ;D :P

2-riiii... ;D
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 06:00:18 am от Марая »