Да, обаче вселената е безкрайна, ама аз съм още мъничка и слабичка и дребничка.
Едва пристъпвам в новия свят, нямам още силицата да се разпростирам навсякъде и винаги, по малко по малко, всеки ден нова стъпчица в неизвестното.
Служа си с едното краче, после с другото, ама още незаякнали крачетата, всяко нещо с времето.
Ето, разпрострях се досущ буда из небето, от единия му край до другия, протягах се на воля...и после се разболя физическото ми тяло...внимателно трябва, зад всеки ъгъл не знаеш какво те чака, неслучайно много народ се страхува да заглежда там, защото е опасничко.
Като новородено, досега съм била в корема на майка си, всичко ми е осигурено, не съм правила нищо сама, природата се е грижила за мен.
А сега съм се показала на бял свят, няколко дневно бебе, ако няма кой кърма да ми подаде, така ще си ида мърцина...докато стана способна да крача по единия дори тротоар, знаеш ли колко биберони трябва да изпия?
В оня свят човек е новородено бебе и не е препоръчително да знае много много в началото.
А иначе добре си хортуваме, тъкмо си изясняваме заедно и поотделно неясни моменти от бъдещото си битие.