Здравей Гост

АСЦ лъв

• 79 Отговора
  • 9709 Прегледи
*

nerealna

АСЦ лъв
« -: Октомври 25, 2010, 03:22:51 pm »
като сме почнали да вадим асцендентите ...къде без царя  ;)

тази картинка, мисля че говори много  :P

*

nerealna

Re:АСЦ лъв
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2010, 04:02:02 pm »
великодушни, горди, авантюристични. обичат да са център на внимание, дори това да е чрез някаква дрaма...
щедри и обичливи.
мразят да ги командват !
за тях професията е мн важна- непременно трябва  да успеят в нея, за да получат пълно удовлетворение.
държат на външния си вид ...най вече на косата. познавам мн мъже с акцент на лъв, които са с дълги коси .
жените обожаваме накитите

сега кажете вие лошите черти, че аз съм пристрастна  ;)

по принцип не обичаме критиките ..но все пак...да ги чуем  :wub :P

*

nerealna

« Отговор #2 -: Октомври 25, 2010, 04:12:19 pm »
хората с асцендент овен ходят с главата напред

с асц стрелец - с корема напред , а

с асц лъв с гърдите напред
 ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2010, 04:53:38 pm »
Синът ми е Слънце и АСЦ Лъв. Надявам се един ден да стане това, за което пишете, че в момента е доста послушно и добро дете. Вярно великодушен, но това е. По-скоро Луната в Скорпион се показва, може би, защото Луната е свързана с вътрешните усещания, инстинктите и емоциите, а на тази възраст той все още не се е научил да ги контролира. Може и от Слънце в 12 да е, може и от опозицията на Луна и Марс...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

nerealna

« Отговор #4 -: Октомври 25, 2010, 05:04:10 pm »
Синът ми е Слънце и АСЦ Лъв. Надявам се един ден да стане това, за което пишете, че в момента е доста послушно и добро дете. Вярно великодушен, но това е. По-скоро Луната в Скорпион се показва, може би, защото Луната е свързана с вътрешните усещания, инстинктите и емоциите, а на тази възраст той все още не се е научил да ги контролира. Може и от Слънце в 12 да е, може и от опозицията на Луна и Марс...

и аз бях послушно и добро дете. наще никога не са имали проблеми с мен.
но имам слънце в телец

а иначе съм чувала, че асцендента започва да се проявава най вече след 30 тата годишнина.

« Отговор #5 -: Октомври 25, 2010, 05:28:02 pm »
И аз бях много послушно дете. Общо взето родителите ми не разбраха, че са имали дете. Бабите починаха рано и съ ме гледали само 1-2 месеца по летните вакации.

Започнах да си показвам зъбките към 25-26 години  ;D Е, с бащицата малко си мерехме териториите /подозирам, че той също е с АС Лъв/, но пред всичко се съпротивлявах на желанието някой да ме командва, да ми дава посока и да ми налага мнение.

Майка ми ми казваше от малка, че съм егоистче, а като порастнах и урсусче, но едва ли е имало човек, който да обеча повече. :-[  :blink: 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Октомври 25, 2010, 05:34:00 pm »
Лъвовете са благородни, без значение Слънце или АСЦ. А фактът, че си знаят тяхното, си е предимно за уважение, ако не са самовлюбени тирани, де  ;D Ще се надявам да стане и дребчо такъв, че сега всички му взимат играчките. Факт е обаче - изключително разбрано дете - обяснявам му защо нещо не може и то горкото вика "добе" и с това се приключва. Малко се притеснявам, но ще чакам да узрее.
Нереална, при него и Слънцето е там  :blink:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7 -: Октомври 25, 2010, 06:46:06 pm »
Аз не бях послушно дете. Не съм била и дивиант, но имаше все за какво да ми се скарат.
Правих опит да създам вулкан и незнам как не подпалих къщата. Домъкнах болен щъркел след като му бях омотала клюна и крилете с колани, за да не ме кълве и да не пърха. Без да мога да плувам се бях нацедила в една селска река с дрехите...
Баща ми имаше графичен портрет направен от близък.Реших, че му липсва колорит и с химически молив му сложих медали и му начервих устните (тогава съм била най-много на 6г). ;D ;D Големи шамари имаше. Помня, че бях много възмутена. ;D

:rolf: :rolf: :rolf:

А Шопенхауер

« Отговор #8 -: Октомври 25, 2010, 07:02:44 pm »

с асц лъв с гърдите напред
 ;D
    :blink: :blink: :blink:Хареса ми! Точно и кратко. :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

elfidka

• 3129
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2010, 07:34:32 pm »

с асц лъв с гърдите напред   ;D
    :blink: :blink: :blink:Хареса ми! Точно и кратко. :blink:

:57: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

Е, по-точно нема как.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #10 -: Октомври 25, 2010, 08:04:17 pm »
А Скорпио с г..а напред ли.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #11 -: Октомври 25, 2010, 08:11:03 pm »

:rolf:   :rolf: :rolf:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #12 -: Октомври 25, 2010, 08:54:19 pm »
Аз не бях послушно дете. Не съм била и дивиант, но имаше все за какво да ми се скарат.
Правих опит да създам вулкан и незнам как не подпалих къщата. Домъкнах болен щъркел след като му бях омотала клюна и крилете с колани, за да не ме кълве и да не пърха. Без да мога да плувам се бях нацедила в една селска река с дрехите...
Баща ми имаше графичен портрет направен от близък.Реших, че му липсва колорит и с химически молив му сложих медали и му начервих устните (тогава съм била най-много на 6г). ;D ;D Големи шамари имаше. Помня, че бях много възмутена. ;D
;D ;D ;D :P

отговаряй ти си от тях :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Октомври 25, 2010, 09:02:00 pm »
Отговарям. :P :mellow: С риск да разяря Лъвските, че им навлизам в територията, но нал сме гадове, това е положението.   

"Скорпионът бил лош и затова никой не искал да си играе с него.
Един ден от далечна страна дошъл някакъв бръмбар.
Срещнал скорпионът и го попитал: “Искаш ли да си играем?”
От учудване скорпионът забравил, че е лош и отговорил: “Искам!”

Започнали да играят на различни игри – и на “Прескочи бръмбар”, и на “Не се сърди скорпионче” и на гоненица, и на криеница.
Веднъж, когато бръмбарът се криел, една муха му пошушнала: “Защо играеш с този скорпион? Той има отровно жило!” Бръмбарът отговорил: “Глупости! Та той е толкова добър!”
Скорпионът бил наблизо, чул думите на бръмбара и разбрал защо е бил лош. Защото никой не искал да си играе с него.
ПОУКА: Ако скорпионът забрави за жилото си, не му напомняй!"

;D ;D ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #14 -: Октомври 25, 2010, 09:08:38 pm »
хеййй ..направeте си тема !  :angry:

не спамвайте тук , моля  :P

а..ма вие сте имали ...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Октомври 25, 2010, 09:11:03 pm »
И аз да се причисля към хората с АС лъв.
За мен мога да кажа,че походката ми е горда.Хора които не са ме познавали(после се запознаваме),са ми казвали,че изглеждам надута.Ходя гордо,и често си мятам главата за да си наместя косата.Наистина косата в моя външен вид играе огромна роля.Навремето имах дълга,сега нямам нерви за много дълга коса.Но винаги трябва да ми е направена така ,че да се харесам(не ходя във фриз.салони да ми я правят)сама си я правя.Може лакът на ноктите да не ми е направен добре,но косата трябва да е.
Великодушна съм,обичам да говоря за себе си,дори с напълно непознат човек.Общителна съм и усмихната.
Над много близките хора(като например мъжът ми обичам да властвам ;D и както казва той да го командоря ;D
Но на него си му харесва.
Обичам да съм заобиколена с хора,които ме харесват и ценят.
Когато попадна в компания където това не е така,не се чувствам добре и се затварям в себе си или изнамирам,някой от компанията с когото бихме си говорили и да ме харесва.
Обичам сцената,но слънцето ми в риби много ми пречи.
Харча много :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ когато има какво да похарча ;D

*

nerealna

« Отговор #16 -: Октомври 25, 2010, 09:18:47 pm »
АСЦЕНДЕНТ В ЛЪВ  ПРИ ЖЕНИТЕ

Коса, която прилича на грива и блести на слънцето, лъчезарна усмивка, какви ли не накити-и скъпи, и от най-евтините, са част от аурата на жената с изгряващ знак в Лъв, звездата на всички изгряващи знаци. Сигурно ви се струва глезла и си е такава. Без да прави никакви усилия, съвсем естествено привлича вниманието, вдъхновява и ръководи така, сякаш това й се полага по рождение.

Жената с асцендент Лъв не е какъв да е модел, тя е луксозен модел. Мъже, които изпитват непреодолимо желание да се разпореждат и да командват парада, по-добре да стоят далечко от нея.Тя ще посрещне с леко презрение подобни домогвания да бъде водена за носа. За нея е много важно да се чувства във връзката си с мъж равноправна.

Има големи заложби в най-различни области, но ще свърши и най-дребната, делнична работа с много въображение и творчески устрем.

Гордее се, че не е като другите. Колкото и да е вълнуваща и неотразима, притежава прекрасното качество да умее да се радва на живота като дете, да се смее, да се шегува, да е закачлива.

Допусне ли ви до себе си, е щедра и обичлива, но към онези, които са й чужди, се държи студено и отчуждено. А ако ви задраска от обкръжението си, очаквайте ледено безразличие.

Тя е решителна, упорита и устремена и представлява предизвикателство, на което ще устоят малцина мъже. Но мъжът, спечелил уважението й,  ще бъде доста изненадан: жената с изгряващ знак Лъв може да бъде укротена. Укротена, но не и победена. Докато смята, че мъжът до нея е достоен за внимание и уважение, тя ще му бъде най-верният и сигурен приятел.

Не се плаши от никакви несрети и ще издържи семейни бури, при каквито жените, които няма да рухнат наистина се броят на пръсти.
Възможно е да профучите през живота й като торнадо, отшумяло за нула време, но тази жена няма да допусне за нищо на света мъжът до нея да е дребнав, елементарен и лишен от въображение. А също да се заседява в петък в кварталната кръчма.

Линда Гудман

*

Kaya

• 2893
« Отговор #17 -: Октомври 25, 2010, 09:21:23 pm »
хеййй ..направeте си тема !  :angry:

не спамвайте тук , моля  :P

а..ма вие сте имали ...

това е стара вражда между знаците  ;D ти пък сега ли чуваш лъв и скорпи ( особено в женски варианти)
затова ги Аресвам аз лъуете...
ама мноооооооооооооооого искат да ги хвалят- не се търпи, стават гуру на идиоти, щото всичкото тъпанар на тоя свят се омайва от гласа и осанката на лъва, пък на самите лъвове хич не им пука, че обожателите били илитерати ...обичат сцена, обичат да са под прожектор , да дирижират ( не им хрумва, че има и сиви кардинали), не им пука за парите, които изкарват стига слава да има
обичат да се показват по светски прояви и да ги уважават навсякъде- в транспорт, в личните отношения, в банката, в плод и зеленчука и в операта ( нищо че билета бил на 3 балкон до ангелите)
като цяло са доста потентни, но  малко им куца романтиката  даваааааааааааааааааай  тук някой да не се обърка няма общо с прелюдията щото и нея я обичат
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #18 -: Октомври 25, 2010, 09:31:57 pm »
И аз да се причисля към хората с АС лъв.
За мен мога да кажа,че походката ми е горда.Хора които не са ме познавали(после се запознаваме),са ми казвали,че изглеждам надута.Ходя гордо,и често си мятам главата за да си наместя косата.Наистина косата в моя външен вид играе огромна роля.Навремето имах дълга,сега нямам нерви за много дълга коса.Но винаги трябва да ми е направена така ,че да се харесам(не ходя във фриз.салони да ми я правят)сама си я правя.Може лакът на ноктите да не ми е направен добре,но косата трябва да е.
Великодушна съм,обичам да говоря за себе си,дори с напълно непознат човек.Общителна съм и усмихната.
Над много близките хора(като например мъжът ми обичам да властвам ;D и както казва той да го командоря ;D
Но на него си му харесва.
Обичам да съм заобиколена с хора,които ме харесват и ценят.
Когато попадна в компания където това не е така,не се чувствам добре и се затварям в себе си или изнамирам,някой от компанията с когото бихме си говорили и да ме харесва.
Обичам сцената,но слънцето ми в риби много ми пречи.
Харча много :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ когато има какво да похарча ;D

Забравих да кажа,че обичам да нося злато :blink:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #19 -: Октомври 26, 2010, 02:00:45 am »
И аз съм с Асцедент Лъв, но не мисля че това е комплимент, имайки предвид Лъвовете, които съм срещала и които винаги са били част от живота ми по един или друг начин.