Здравей Гост

Есенните знаци на зодиака

• 2 Отговора
  • 949 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Есенните знаци на зодиака
« -: Октомври 25, 2010, 05:35:49 pm »
Есенните знаци на зодиака....Везни , Скорпион и Стрелец....

Има ли общо м/у тях и какво?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Есенните знаци на зодиака
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2010, 05:39:07 pm »
Lipsava земен елемент  сред тях....
Везни- въздух
Скорпион - вода
Стрелец- огън

А къде е земята?  :blink:

П.П. Кардинал , Фиксиран и Неподвижен ....

От астрономическа гледна точка 22.09 /22.12 ;D

Есента е преходен сезон с понякога доста високи температури в началото (циганско лято) и умерени до по-ниски към края, когато зимното слънцестоене (около 21 декември в Северното полукълбо и 21 юни в Южното полукълбо) бележи астрономическото начало на следващия сезон.
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 06:11:08 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Есенните знаци на зодиака
« Отговор #2 -: Октомври 25, 2010, 06:30:24 pm »
През есента , времето застудява и всеки бърза да се прибере на топло.
Трайни стават чувствата ни , правим равносметка на летните флиртове и авантюри през жарките летни месеци.
Тук любовта става по- трайна /везни/ , по- дълбока/скорпион/, по-духовна/юпитер/.
От гледна точка на мунданната астрология това е 7-ми дом , 8-ми дом и 9-ти.... .
Или другите , секса , раждането и смъртта и далечните пътувания в различните реалности....
За разлика от пролетта в която преобладават бонбонените  цветове , есента ни предлага силни и наситени багри...
Венера тук е по-пъстра отвсякъде , Марс е дълбок /за разлика от пребиваването си в овен където бележи раждането/ , тук той бележи смъртта и края /Плутон не случайно е бог на подземното царство/, а Юпитер с нощното си управление е онзи свят до които всеки иска да се докосне.....далеч , широк , духовен....