Здравей Гост

Асцендент Рак xxx

• 24 Отговора
  • 4200 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Асцендент Рак xxx
« -: Октомври 27, 2010, 03:40:55 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:00:38 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Kaya

• 2893
Re:Асцендент Рак
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2010, 03:50:57 am »
аз попадам за другарство на една идиотска комбинация слънце овен, асц рак
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2010, 03:57:56 am »

Много е тежко и с тримата. Най-вече за най-близките им, защото те често изхождат от схемата,
че на най-близките им се пада честта да понесат тях в пълната им тежест и реалност, включително с обиди, обвинения и всичко...

Ами решението е да НЕ живеят заедно с близките си   ;D

Не разбрах ...ти ли си с комбинацията АСЦ Рак и Слънце в Овен ?
( или някое приятелче )   :-\
Естествени минерали и амулети

« Отговор #3 -: Октомври 27, 2010, 03:59:02 am »

Привет Каиа, какво ти е мнението за тази комбинация, МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО, що за хора са те ?

:rolleyes:

« Отговор #4 -: Октомври 27, 2010, 04:03:33 am »
Имах две приятелки Телец с Ас Рак и на двете Луната в Скорпион. От едната с времето се дистанцирах, с другата прекратих общуването изведнъж. То не можеш дума да им кажеш прямо в очите. Фасони, фасони, мързел....

Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо.... :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5 -: Октомври 27, 2010, 04:56:45 am »
брат ми е със слънце в лъв, асц. рак и луна в козирог..добричък е, обича си семейството и децата и се грижи за тях..тъй като е и моето семейство и го знае, се грижи и за мен.. :blink:

но си има и трески..например събота е, около обяд, ранна сутрин за мен, демек.. направила съм си една бака кафе, чета си вестник в кухнята и мързелувам славно, нямам никаква спешна работа, и той няма, и децата нямат, снахата работи в събота, времето навън е мрачно, вали..ще кажеш че е иделаният ден за мързелуване и всеки да прави каквото си иска..той изведнъж скача и започва да прави нещо- да подрежда някакви шкафове, да сваля нещо в мазето, да изхвърля някакви боклуци..аз продължавам да си чета вестника, но започвам постепенно да се чувствам все по- виновна и все по- малко удоволствие остава от допреди малко почти пълното ми блаженство..и това го излъчва той!! във въздуха се носи- хем сам си е решил, хем излъчва силно неодобрение към тези, които не се включват да му помагат..много ме изнервя така..най- често не издържам на напрежението и се включвам, но понякога решавам да съм дебил и се изнасям в стаята си с кафето и вестника и той се цупи после цял ден.. ;D ;D

а като реши изведнъж да готви ела и гледай батални сцени в кухнята!! ;D ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #6 -: Октомври 27, 2010, 05:01:58 am »
Имам си и аз такъв познат с асц.Рак и Слънце в Дева.Не е лесно,бързо се ядосва и трябва да внимаваш какво ще кажеш,за да не го обидиш.За комплексите да не говорим,и за маминка също.Гледам да стоя далеч,но не винаги се получава. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2010, 05:07:28 am »
Имам си и аз такъв познат с асц.Рак и Слънце в Дева.Не е лесно,бързо се ядосва и трябва да внимаваш какво ще кажеш,за да не го обидиш.За комплексите да не говорим,и за маминка също.Гледам да стоя далеч,но не винаги се получава. :blink:

Дсц - рак , диспозитор ЛУНА.....има ме-нема ме , не поВнШ ...нищо не поВня...., боли ме глава , око , зъб...в най-лекия случай г*...з...
Брат ми , малка щерка и няколко каиша- партийни лидери.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #8 -: Октомври 27, 2010, 05:16:44 am »
Вижън, страхотен разказвач си. И друг път са ти го казвали  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #9 -: Октомври 27, 2010, 04:18:37 pm »
Аз и детето ми сме с асц. Рак, мама е зодия Рак, много не я разбирам..
Темата е интересна и ще я следя, за себе си мога да кажа, че съм много чуствителна, обаче не го показвам, всички ме мислят за железарка, и съм много злопаметна, и това ще да е от ацс. не от зодията  :blink:
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Феникс

« Отговор #10 -: Октомври 27, 2010, 04:29:43 pm »
Кой какво прави,асц Рак чисти!То бива бива загриженост ;D,ама те все нещо правят за дома,за децата,за персонала..и после се чувстват недооценени :-XКой им е крив като не знаят да разпускат-все за нещо са угрижени.Много пъти заради възникнал според тях много важен ангажимент/примерно на 17 годишния син му се преяла баница :angry:/ :P :rolleyes:,могат да отложат уговорка за кафе

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Октомври 27, 2010, 04:33:22 pm »

Луната....важна е луната. Къде се намира? В кой знак и какви аспекти сключва.
Дъщеря ми е вероятно с асц. Рак (а може би и Близнаци) - на границата е.
Слънцето е в Дева, но няма описаните качества като бързо ядосване, лесна обидчивост и обвиняване на околните.
Ще следя с интерес темата, за да определя с по-голяма точност асцендента и.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #12 -: Октомври 27, 2010, 06:07:52 pm »

Луната....важна е луната. Къде се намира? В кой знак и какви аспекти сключва.
Дъщеря ми е вероятно с асц. Рак (а може би и Близнаци) - на границата е.
Слънцето е в Дева, но няма описаните качества като бързо ядосване, лесна обидчивост и обвиняване на околните.
Ще следя с интерес темата, за да определя с по-голяма точност асцендента и.
Луната му е в Стрелец в шести дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #13 -: Октомври 27, 2010, 06:38:09 pm »
Най-голямата ми дъщеря е с АСЦ рак...
Страшно суетна , много чувствителна , променлива визия...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2010, 08:25:29 pm »
Имам колежка с асц. Рак, най-недоволното същество, което познавам. Ако й взема думата и й кажа, че издребнява и не е права, започват фасони, цупене и рев със сълзи и дори сополи. Темата й на разговор "Много ми е трудно и всички само ме нараняват!".
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #15 -: Октомври 27, 2010, 08:33:35 pm »
Баси, тотално се засЙЕгнах от туй, дето сте написали-))))...и квоооо...аз съм с асц. рак.КОй казва, че не мога да разпускам?! Да съм обидчива?-ам, глупости. Че, мога пална от раз, мога, ама това ми е от марса. Да обвинявам другите?!-тц,че за какво-))). И да съм недоволна?!-аааа, понякога съм си анти-))), но пък, за сметка на това, имам цинично чувство за хумор, опитвам се да разбирам отсрещния и влагам повечко търпение.
В крайна сметка, всичко си зависи от аспектите към асцендента, а и цялата карта.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #16 -: Октомври 27, 2010, 08:44:20 pm »
В крайна сметка, всичко си зависи от аспектите към асцендента, а и цялата карта.

Това е повече от ясно, но интересно защо всеки път се хвърляме да оплюваме някоя зодия или асцендент. Просто хващаме елемент от чарта на недолюбваната персона и човек си излива душата  ;D :P

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #17 -: Октомври 27, 2010, 08:46:51 pm »
Kabala, на теб кой ти е недолюбвания асцендент?  ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #18 -: Октомври 27, 2010, 08:59:09 pm »
нямам такъв. Има хора, с които не ми е приятно да общувам, но не мисля, че има нещо общо със здиакалния знак или асцендента ;D
Ааааааааааааа, не знам, що се хвърляте да оплювате зодия или асцендент-)))...по-скоро се майтапя, че не харесвам овните, 'щото свекърва ми е овен-))), но имам приятелка от детството, която е с точно този знак-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Diyana

• 2705
« Отговор #19 -: Октомври 28, 2010, 01:40:18 am »
аз съм с асц. рак.

И аз, бе душо! Ма то тия дни стана да те е страх да си кажеш АЦ-то и слънцето по форума. Чета и мисля, мисля и чета, па ред сълзи, ред сополи. Ша трябва да са реинкарнираме без време, видяло се е, ма чакам да видя кво ша каже народът - кое слънце къде, луната къде и с кое АЦ най-убаво. Че то нищо не ми е за света на мен.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda