Здравей Гост

Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак

• 154 Отговора
  • 19971 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак
« -: Октомври 27, 2010, 03:59:19 am »
в тоя ред на мисли се зачудих, дали не съм по-подходяща за тема "Кой е недолюбвания за вас слънчев знак"

Аброд , адмирации.... :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2010, 04:02:27 am »
БЛИЗНАЦИИИИИИИИИИИИ!!! ;D
РИБИИИИИИИИИИИИИ!!!!! ;D

И още нещо....Зодия Страхливци!!!! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2010, 04:12:51 am »
Зодия Фалш  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2010, 04:13:26 am »
Аааа, НЕ!
Пишещите правят изключения.... ;D ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2010, 04:19:09 am »
Aaaa, няма да им връзвате кусур на мъжете близнаци. ;DНеможете да покриете изискванията им и да удържите на темпото им и..дай сега..въздухари и лицемери. ;D ;D
С половин дума съм се разбирала с мъже-близнаци. За мен това е важно, че никак не обичам безсмисленото сипене на херци из ефира.

« Отговор #5 -: Октомври 27, 2010, 04:22:10 am »
Аз нямам нито любима нито омразна зодия, но за близнаците - те, милите доста често говорят с гъ*а си
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Октомври 27, 2010, 04:22:48 am »
Аз нямам нито любима нито омразна зодия, но за близнаците - те, милите доста често говорят с гъ*а си

Това тръгва към бисерите.... :rolf: :rolf: :rolf:

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2010, 04:28:30 am »
Що така бе Аурора? Вярно, че за съжителство са трудни- хиперактивни ми идват от към социален живот, но за компания и раздумки са си ОК.
п.п.Нямам впечатления от жени-близнаци, но май са нещо като Супер Биянка. ;D

*

abroad

« Отговор #8 -: Октомври 27, 2010, 04:38:14 am »
Марая, постави ме в трудна ситуация, няма как да характеризирам и игнорирам някой само по слънце, даже викат по луна за жените била по-показателна, май са прави, ако успеем да се обърнем към инстиктите си, което не е никак лесно (поне в моя случай) :blink:

Но, ако се позова само и единствено на нелекия си опит ;D, имам все пак едно такова слънце - в Телец, и нямам абсолютно никаква представа защо, не че много съм се умисляла по въпроса. Попадат ми в 5ти дом  :unsure:, вероятно твърде разстроеният ми Марс там е причина за това, но далеч не съм сигурна, то по таз логика и ранената ми Луна трябва да е извергната за Раците, а съвсем не е така...

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Октомври 27, 2010, 04:42:51 am »
Марая, постави ме в трудна ситуация, няма как да характеризирам и игнорирам някой само по слънце, даже викат по луна за жените била по-показателна, май са прави, ако успеем да се обърнем към инстиктите си, което не е никак лесно (поне в моя случай) :blink:

Но, ако се позова само и единствено на нелекия си опит ;D, имам все пак едно такова слънце - в Телец, и нямам абсолютно никаква представа защо, не че много съм се умисляла по въпроса. Попадат ми в 5ти дом  :unsure:, вероятно твърде разстроеният ми Марс там е причина за това, но далеч не съм сигурна, то по таз логика и ранената ми Луна трябва да е извергната за Раците, а съвсем не е така...

Аурора , рече ДАЙ МИ ЦЕЛ И МИ ГЛЕДАЙ СЕЙРА....
Извини ме , ако съм те накарала да се чувстваш зле ...Никак , ама никак не съм искала....
Колко му е нужно на стрелеца!? :rolleyes: -Да му палнеш Фитила......?! ;D ;D ;D

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #10 -: Октомври 27, 2010, 04:50:50 am »
 :blink: Рак.  Изобщо не се разбирам с тях. Във всяко нещо се "презапасяват " и ми се виждат дребнави за каквото и да било..  С каквито и раци да ме е срещал живота, после всеки по пътя си. Не се задържаме на едно място... ;)  ;D

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

nerealna

« Отговор #11 -: Октомври 27, 2010, 04:52:59 am »
да ме извиняват везните ....ама  ВЕЗНИ  :'(

никога не си изпълянват обещанията,.... бездушни са...правят се че те разбират ...а всъщност правят всичко само и само, за да се харесат. това им е като мания. мненито ми е  от везните, които познавам, а те не са малко...

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Октомври 27, 2010, 04:53:10 am »
:blink: Рак.  Изобщо не се разбирам с тях. Във всяко нещо се "презапасяват " и ми се виждат дребнави за каквото и да било..  С каквито и раци да ме е срещал живота, после всеки по пътя си. Не се задържаме на едно място... ;)  ;D

Има го...., особено когато играта е Всичко Коз.... :72: и козовете са изиграни..... :57: :33:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Октомври 27, 2010, 04:54:58 am »

никога не си изпълянват обещанията,.... бездушни са...правят се че те разбират ...а всъщност правят всичко само и само, за да се харесат. това им е като мания. мненито ми е  от взените, които познвам, а те не са малко...

И щооо....плачеш? ;D ;D ;D
Радвай се....казваш им го в очите.....
Лелеее...Ь Жином ще ме изяде!!!! /тая фонетика ми е в повече/ :33:
Той май е Везна :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:! :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2010, 05:05:59 am »
А Близнак кой го изкара тогава?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Октомври 27, 2010, 05:08:18 am »
А Близнак кой го изкара тогава?  ;D

Не съм АЗ! Той е прикривачччччччччч....! ;) ;D

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #16 -: Октомври 27, 2010, 05:16:34 am »

никога не си изпълянват обещанията,.... бездушни са...правят се че те разбират ...а всъщност правят всичко само и само, за да се харесат. това им е като мания. мненито ми е  от везните, които познавам, а те не са малко...

Ааааа, не си извинена. ;D :96:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Октомври 27, 2010, 05:17:12 am »
Близнаци са: Бойко Борисов, Царя, Гергана Грънчарова-Паси, Иван и Андрей, супер Бианка, Евгени Минчев, Анджелина Джоли..  ;D

Картата по-долу е на една от малкото жени Близнаци, които харесвам.
При това с новолуние в знака и цял стелиум там.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Октомври 27, 2010, 05:20:31 am »
Близнаци са: Бойко Борисов, Царя, Гергана Грънчарова-Паси, Иван и Андрей, супер Бианка, Евгени Минчев, Анджелина Джоли..  ;D

Няма да кажа мястото на което ги поставям.... :angry: :angry: :angry: :-X , но е сантиметри ....около 20 под пъпа ми! :-X :angry:
Стига с политиците и марионетките...., дайте нещо от реала! ;D ;)
ИМА ХОРА , КОИТО СА ХОРА , ЗАЩОТО СА ХОРА , А НЕ ПОЛИТИЧЕСКИ МАРИОНЕТКИ! :blink: ;)
Нищо лично АЙЯ.... , Дай нещо , което не е под прожекторите....Осветени са ми очите! ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Октомври 27, 2010, 05:21:57 am »
Няма да кажа мястото на което ги поставям.... :angry: :angry: :angry: :-X , но е сантиметри ....около 20 под пъпа ми!

Преди не бяха ли 15 (сантиметрите)?  :P  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.