Здравей Гост

Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак

• 154 Отговора
  • 20041 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак
« Отговор #20 -: Октомври 27, 2010, 05:23:49 am »
Няма да кажа мястото на което ги поставям.... :angry: :angry: :angry: :-X , но е сантиметри ....около 20 под пъпа ми!

Преди не бяха ли 15 (сантиметрите)?  :P  :93:

:rolf: :rolf: :rolf:
След пластична 20...., неее...не съм сигурна...Отивам да меря! :kissd: :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #21 -: Октомври 27, 2010, 05:26:34 am »
По картата на Lillie...

Lillie, дамата е на сцена според мен. Талантлива е много! Или е ТВ водеща или нещо друго, на говори или изпълнява талант на сцена.  :mellow:
Красива, сексапилна, известна, богата. Много мъже е имала... за бракове ме съмнява. Управител на ДС е в 9 дом съвпад СЛВ в Овен. Имала е мъже чужденци.
За славата - Имаме Слънце и У10 Венера в 10 дом.  Управител на АС е Луна в 11 дом, там е и Марс. Сигурно се е занимава и с благотворителност. Имаме и Плутон в 2 дом - БОГАТА Е!
Юпитер като У5 е фокална точка в 1 дом ситуиран, квадратира Венера и Нептун. От тук идва славата и известността! Много трудности е преживяла, лишения, дори може и здравето да е било засегнато!  Управител на 8ми е Нептун, намираме го в 4ти дом. Имала е заболяване според мен, по Нептун. Квадратира Юпитер в Лъв. Най-вероятно е прекалявала с дрога или алкохол. Може да е имала и разни други мании. Но здравето е засегнато, със сигурност. Подлагала се е на лечение. :unsure:  Може да бъде И актриса!!! Има го като заложба. Балерина също.
« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 05:37:22 am от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Октомври 27, 2010, 05:38:57 am »
Добре бе , що тия близнаци са ни трън в очите....? :rolleyes: :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Октомври 27, 2010, 05:42:37 am »
Lillie, дамата е на сцена според мен. Талантлива е много! Или е ТВ водеща или нещо друго, на говори или изпълнява талант на сцена.  

На всяка снимка е различна, изключителен хамелеон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Октомври 27, 2010, 06:19:06 am »
Страхотна мин'онка.....Пребори рака! Капа и свалям! :blink: :wub:

« Отговор #25 -: Октомври 27, 2010, 06:29:42 am »
Темата е малко относителна, но... включвам се и аз  :blink:
Най-трудно се разбирам с хора от зодиите - скорпион; лъв (жени) и везни (мъже).

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #26 -: Октомври 27, 2010, 06:37:21 am »
Представяте ли си комбинация  - Близнаци / Козирог , две противоположности...  ;D

или Рак / Лъв , например  ;D  Голям смях... Лъвът колкото е показан и демонстративен, Рака е толкова стеснителен  и мнителен.

Или Дева и Водолей  ;D  Девата е строга и прагматична, а Водолея е ексцентричен, бунтар, който не обича реда...  ;D

Вие всички хора ги прошнуровахте и пронумеровахте според знака им. За кво да живеят повече? Направо да си слагат въжето.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Октомври 27, 2010, 06:41:36 am »
Представяте ли си комбинация  - Близнаци / Козирог , две противоположности...  ;D

или Рак / Лъв , например  ;D  Голям смях... Лъвът колкото е показан и демонстративен, Рака е толкова стеснителен  и мнителен.

Или Дева и Водолей  ;D  Девата е строга и прагматична, а Водолея е ексцентричен, бунтар, който не обича реда...  ;D

Вие всички хора ги прошнуровахте и пронумеровахте според знака им. За кво да живеят повече? Направо да си слагат въжето.  ;D

Това ли?

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #28 -: Октомври 27, 2010, 06:49:04 am »
Шефе, има си вселенски закони! Не може един Близнак да съжителствува с един Козирог, например... те ще се избият, горките им съседи!

Ако ги разглеждаме на ниво АЗ-ове може и така да е, но ако са на по-високо ниво, тогава какво правим? Тогава характера няма да е водещ. Помисли си.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Октомври 27, 2010, 06:55:31 am »
Или Лъв и Рак, както вече споменах, те ще са като Гуньо и Муньо.
Абсурдна комбинация е просто!

Или Скорпион и Близнаци - Сульо и Пульо.  ;D
Но Близнакът понеже е с две лица, може да въплъщава и двете, докато Скорпионът го съзерцава.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Октомври 27, 2010, 06:56:52 am »
Шефе, има си вселенски закони! Не може един Близнак да съжителствува с един Козирог, например... те ще се избият, горките им съседи!

Ако ги разглеждаме на ниво АЗ-ове може и така да е, но ако са на по-високо ниво, тогава какво правим? Тогава характера няма да е водещ. Помисли си.  :blink:

Мълчим! ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #31 -: Октомври 27, 2010, 07:10:11 am »
Ние говорим за характери ( съвместимост). Тук не става дума за приятели или познати. Говорим за хора, които живеят под един покрив или които имат общ бизнес.

А аз ти казах, че при хора които са духовно напреднали характера се размива и ти казах да си помислиш.

Мен ме интересуват само духовно напреднали, а останалите да си завират характерите където си щат. Нямам време да се занимавам с характери, нито ми е интересно.  :blink: Капиш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Октомври 27, 2010, 07:14:30 am »
Но кои хора според теб са духовно напреднали?!  Астрологично погледнато, това са Стрелците и Рибите.

Забрави ли за картата, която наскоро разглеждахме? Лауреатът със смъртна присъда. АС и Юпитер в Стрелец и три планети в Риби.  ;D

Изключително егоцентрични същества съм виждала и от двата слънчеви знака.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Октомври 27, 2010, 07:21:33 am »
Мисълта ми беше, че няма "духовни" и "недуховни" знаци.
Този, дето го е измислил това делене, сигурно е паднал от Нептун.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Октомври 27, 2010, 07:23:56 am »
Този, дето го е измислил това делене, сигурно е паднал от Нептун.  ;D

Това ли Е долюбван и недолюбван? ;D ;D ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #35 -: Октомври 27, 2010, 07:25:06 am »
Как би формулирал понятието ''духовно напреднал''.  :-\

Хората, които се стремят към свобода стават духовно напреднали. Нали се сещаш, че тия които се стремят към свобода не се стремят към връзки, защото връзката е обратното на свободата.  :blink:
Е, има и такива. Това, че не сте срещали означава, че не ви е дошло времето да ставате свободни.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Октомври 27, 2010, 07:25:31 am »

ТАКА Е! Но нали цитираме книжките, това което сме чели там. Там е основата, ние си го доразвиваме като интерпретираме. Няма спор обаче, Рибите са мъдреците на зодиака, както и Стрелците са ФИЛОСОФИТЕ ( бохемите, авантюристите ) на зодиака. Има неща, които не можем да променим, така е по природа. Да, можем да развием в една или друга посока, но няма мърдане от там!  :P

Има мърдане , но се иска дупе и сила! ;D

*

nerealna

« Отговор #37 -: Октомври 27, 2010, 07:27:34 am »
пак за егоизма ...  пак клишета ;D

какво лошо има в това да си егоист  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #38 -: Октомври 27, 2010, 07:28:36 am »
Желанието да не се обързваш си граничи с егоизъм, прощавай Шефе!  :-\

Желанието да обвързваш е егоизъм.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Октомври 27, 2010, 07:30:27 am »

ТАКА Е! Но нали цитираме книжките, това което сме чели там. Там е основата, ние си го доразвиваме като интерпретираме. Няма спор обаче, Рибите са мъдреците на зодиака, както и Стрелците са ФИЛОСОФИТЕ ( бохемите, авантюристите ) на зодиака. Има неща, които не можем да променим, така е по природа. Да, можем да развием в една или друга посока, но няма мърдане от там!  :P

Има мърдане , но се иска дупе и сила! ;D

Да бе, да. Иска се дупе, но се навличат и много неприятности. Все едно аз да стана оперна певица  ;D  Не съм родена за сцена, колкото и пъти да минат планетите през МЦ, няма да стане!  ;D

Просто не си поискала....
Искай и ще ти се даде....Вярвай ми , така е!  :blink: