Здравей Гост

Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак

• 154 Отговора
  • 20032 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак
« Отговор #60 -: Октомври 27, 2010, 08:13:46 pm »
И всеки един момент,когато почувстваш гняв ,ще се стараеш да го задържиш,но заедно с това го развиваш и уголемяваш,именно заради неправилните възприятия спрямо него.Т.е. гнева към другия се обръща в теб ,защото не го изразяваш правилно /може би само ще смъмриш отсрещния/ и му лепваш своя гняв,заради това,че се изнервяш,а това е лоша емоция и те прави лоша в собствените си очи.

аз такива неща избягвам да си причинявам, но по-важното не е да изсипеш кофа с ***** върху някой, а да не допускаш(не е правилната дума)  въобще да ти се образуват ............
аз нямам проблеми с лошите мисли и чувства...много ми е лесно да си казвам всичко, по-лошото е че хората смятат тези неща за нещо нормално, въпреки че и аз не съм идеална ....иска ми се и се стремя да съм по-добра и с по-широк погле над нещата.....

*

holanda

« Отговор #61 -: Октомври 27, 2010, 08:49:37 pm »
заради неправилните възприятия спрямо него
аз такива неща избягвам да си причинявам, но по-важното не е да изсипеш кофа с ***** върху някой, а да не допускаш(не е правилната дума)  въобще да ти се образуват ............

с него* визирах гнева,не другия   :blink:
извинявай,не съм го написала добре,и аз бих се объркала..
Мнението ми не е общо,разгледах само един аспект,една проява..естествено,че силните емоции трябва да се контролират /контрол значи не да ги таиш в себе си,а да използваш потенциала от тях за нещо градивно/..аз писах за лекия гняв,дребнавото вманиачаване в детайли,свързани с практичността/ежедневиетo -Мърморенето и приемането на малки неща за основен проблем,което води до затъване в прагматизъм.Парадоксалното е,че в основата си тези хора дърjaт да са в ред,прилични,подредени..създават си стерилен свят и живеят спокойно,но когато се сблъскат с мръсни чорапи* например,се дразнят и започват да мрънкат.. или го таят в себе си,защото сдърjaността е в природата им.Там вече се включва този гняв към другия и към себе си,че го изпитва,а е отрицателна емоция.Именно за неразбирането на отрицателните емоции говорех.

*

holanda

« Отговор #62 -: Октомври 27, 2010, 09:00:17 pm »
Слагам му ги под възлгавницата!  :P

;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Октомври 27, 2010, 09:11:37 pm »
По отношение на мръсните чорапи - всичките ми приятели са го правили, чорапките под леглото. Аз там вече изобщо не мрънкам и не се ядосвам. Това съм го отработила! Слагам му ги под възлгавницата! Хич не ми дреме!  :P

А ти до неговата възглавничка ли спиш? :rolleyes: ;D
Или просто свикваш с миризмата......Аааа....хванах те , затова пита вчера за Бюти Зоната.... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #64 -: Октомври 27, 2010, 09:13:07 pm »

с него* визирах гнева,не другия   :blink:
извинявай,не съм го написала добре,и аз бих се объркала..
Мнението ми не е общо,разгледах само един аспект,една проява..естествено,че силните емоции трябва да се контролират /контрол значи не да ги таиш в себе си,а да използваш потенциала от тях за нещо градивно/..аз писах за лекия гняв,дребнавото вманиачаване в детайли,свързани с практичността/ежедневиетo -Мърморенето и приемането на малки неща за основен проблем,което води до затъване в прагматизъм.Парадоксалното е,че в основата си тези хора дърjaт да са в ред,прилични,подредени..създават си стерилен свят и живеят спокойно,но когато се сблъскат с мръсни чорапи* например,се дразнят и започват да мрънкат.. или го таят в себе си,защото сдърjaността е в природата им.Там вече се включва този гняв към другия и към себе си,че го изпитва,а е отрицателна емоция.Именно за неразбирането на отрицателните емоции говорех.

добре, но ако средата(примерно работна) или пък като си си в къщи и има един дето да ходи след твоето чистене да разхвърля и да цапа.......това дребнавост ли е...?
аз примерно мрънкам...точно в подобни ситуации, защото човек не живее сам и трябва да се съобразява с околните, а не защото ми е стерилен и подреден живота....
предполагам тези неща с годините се променят....и на мен преди не ми пукаше, живеех си без грижи, не ми правеше впечетлени разхвърленото, защот знаех, че има кой да прибере след мен....на чужд гръб и сто тояги са малко......
може да "звуча" малко рязко, но не искам да оствям впечетление, че се ръбя или карам...
просто по друг нячин не мога да се изразя... :-[ :blink:

*

holanda

« Отговор #65 -: Октомври 27, 2010, 09:29:46 pm »
добре, но ако средата(примерно работна) или пък като си си в къщи и има един дето да ходи след твоето чистене да разхвърля и да цапа.......това дребнавост ли е...?

просто по друг нaчин не мога да се изразя... :-[ :blink:

не,неее..не става въпрос за това  ;D И проблема не е в теб,а аз имам едни светкавички мисли,които за да изразя от-до,ми трябва много време,а не обичам да пиша по много ..и като резюмирам нещата,се получава нещо объркващо.Само ако ме прихванеш на интуитивно ниво,ще ме разбереш,а това рядко ми се случва  ;D
Ако някои ти цапа постоянно,в правото си да изразиш възмущение както ти е удобно.Аз самата си подреждам и чистя,но никога не е достатъ4но за Девата,за която писах.
Незнам как да го напиша,надявам се да ме разбереш интуитивно просто..

отдалечаваме се много и това налага задълбочаване в нещата,и много писане естествено
Ти няма как да си дребнава ако приятеля ти живее като в хотел и нqma елементарни навици.

« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 09:42:31 pm от жълтолилава »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #66 -: Октомври 27, 2010, 09:51:55 pm »

просто по друг нaчин не мога да се изразя... :-[ :blink:

не,неее..не става въпрос за това  ;D И проблема не е в теб,а аз имам едни светкавички мисли,които за да изразя от-до,ми трябва много време,а не обичам да пиша по много ..и като резюмирам нещата,се получава нещо объркващо.Само ако ме прихванеш на интуитивно ниво,ще ме разбереш,а това рядко ми се случва  ;D
Ако някои ти цапа постоянно,в правото си да изразиш възмущение както ти е удобно.Аз самата си подреждам и чистя,но никога не е достатъ4но за Девата,за която писах.
Незнам как да го напиша,надявам се да ме разбереш интуитивно просто..

отдалечаваме се много и това налага задълбочаване в нещата,и много писане естествено
сега вече те разбрах.....
и аз не обичам да пиша по много...моите пък мисли са разхвърляни, малко хаотични...и понякога губя нишката....
явно Девата, за която говориш те ръчка на дълбоко и по точките.... :blink: ;) :P ;D

*

holanda

« Отговор #67 -: Октомври 27, 2010, 10:18:27 pm »

явно Девата, за която говориш те ръчка на дълбоко и по точките.... :blink: ;) :P ;D

Девите не са по дълбокото ръ4кане  :(  ;D  :P
много се радвам,че ми разбра мислата  :blink:.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #68 -: Октомври 27, 2010, 10:27:03 pm »

нали Луната ти е девешка...?

*

holanda

« Отговор #69 -: Октомври 27, 2010, 10:31:51 pm »

нали Луната ти е девешка...?

да,ама сега съм в друга фаза и мислех,че говориш за друго..с Деви  :rolleyes:..и се пообърках.  :rolleyes: ;D

Иначе,ако ми кацат на Луната,би трябвало да се чувствам добре,но нещо се получават разминавания... на мен всичко ми е наобратно,така че не се учудвам. С най-добрия ми приятел имаме опозиция на Луни /изобщо не ме привлича сексуално,както казват за опозиция при Луните/

*

Uran

• 6041
« Отговор #70 -: Октомври 27, 2010, 10:46:55 pm »
Много интересно защо така Меркурий концентрира негативно отношение в тази тема. Пък в Джотиш е най-духовната планета.

Може би защото вижда навсякъде и участва навсякъде,той не може да си прости само да възприема по Близнашки,има нужда и от реално действие по Девишки,а последният особено има интерес всеки елемент да си е на мястото т.е. Меркурий е много чувствителен към това което вижда,защото това е и основната му функция (да разграничава и определя нещата,да им дава имена и функции).И тъй като целта е материята да съответства на зададената и от духа форма той търси именно това-съответствието.
Аз харесвам Меркурий в близнашкия му вариянт. Девишката логорея и претенции ми идват в повече. Харесват ми ( девите) дотолкова доколкото могат да поправят нещо- примерно дреха и др. такива женски сръчности ( в това ги бива наистина много), но да дават съвети за неща дето и на картинка не са ги виждали- не приемам. Колкото аз мога да давам съвети на неврохирург като как да си свърши работата т.е. НЕМОГА и си кютам :blink: :blink: така и не приемам мърморене от тяхна страна по теми по които нямат компетенции- това обаче не ги спира. ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #71 -: Октомври 27, 2010, 11:11:32 pm »
Ама то поне да е казване веднъж-дваж - няма проблем. Те обаче продължават да си пилят едно и също до втръсване, като грамофонни плочи. Аз нали живея с асц. Дева и често споровете ни са: "Ама ти тва ми го каза и вчера и оня ден, и по-оня ден...", "Абе аз пак да ти кажа", "Еми аз няма да се променя, такава съм си , така си върша еди кое си действие, резултатът на мен си ми харесва. И на мен ми се иска да променя башка човек като теб (а и ако може и целия свят), ама няма да стане, затва и нищо не ти казавм.", "Абе, не, аз да си кажа..." и се почва пак едно и също. Абсолютна досада...

*

Santi

« Отговор #72 -: Октомври 27, 2010, 11:44:03 pm »
Да ви имам и забавата без да се обиждате ! Толкова монотонност ми идва в повече - повтаряте едно и също 20-30 пъти като развалено радио, а за хленченето няма какво да говорим .

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #73 -: Октомври 27, 2010, 11:46:09 pm »
Еми вие щом като млади сте такива, като старци кой знае кво ще е... Нали на стари години всички недостатъци - казват - се раздуват неимоверно... Аз имах един дядо Дева, обаче слава богу не съм живяла с него. Снахата, която се грижеше обаче един ден го изгони, явно не можеше да издържа повече - не само тя, а и цялото им семейство... Той си прекара до края сам... не е похвално и не е хубаво, но не може само хората да се съобразяват с теб, трябва и ти да положиш малко усилия... Впрочем, за мен не е учудващо, че измежду тези жени и мъже има най - много стари моми и ергени...

*

holanda

« Отговор #74 -: Октомври 27, 2010, 11:46:38 pm »
Да ви имам и забавата без да се обиждате ! Толкова монотонност ми идва в повече - повтаряте едно и също 20-30 пъти като развалено радио, а за хленченето няма какво да говорим .

Санти се разпали,Ая крий се  ;D

*

Santi

« Отговор #75 -: Октомври 27, 2010, 11:51:25 pm »

Санти се разпали,Ая крий се  ;D

Ти също  :rolf:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #76 -: Октомври 27, 2010, 11:53:39 pm »
Толкова монотонност ми идва в повече - повтаряте едно и също 20-30 пъти като развалено радио, а за хленченето няма какво да говорим .

Такава е тенденцията във форума, не си ли забелязал още.  ;D Предъвкване до втръсване. Дори и на моя Меркурий в Дева му писна на долната част на глифа.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #77 -: Октомври 27, 2010, 11:53:56 pm »
Ти също  :rolf:

аз съм айляк ,бре,приятелче  :mellow: :mellow:

Везните са хубави хора,какво не нu харесваш    ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #78 -: Октомври 28, 2010, 12:08:32 am »
Айде да не сме все пак толкова нападателни. Като изключим този недостатък (и вечната далавера), те нямат други кусури. Добре изглеждащи, семпло, но с вкус облечени хора, чисти, приятни в компания, винаги знаят какво да кажат на място пред публика (дудненето е само за пред близките), направо ще си кажеш: "Какъв съвършен човек". Жените не са и кръшкачи, гледат си съвестно семействата (мъжете не чак толкова баш, там често има тайни историйки и планове, но са срамежливи и не са нападателни, така че и те могат да се окажат верни). Абе, изобщо не са най - голямата напаст. Безобидни са ми на мен поне. Има къде по - страшни и тежки случаи...

*

Santi

« Отговор #79 -: Октомври 28, 2010, 12:11:53 am »
Ти също  :rolf:

аз съм айляк ,бре,приятелче  :mellow: :mellow:

Везните са хубави хора,какво не не харесваш    ;D

Щот' имаш луна в дева  ;D ..

Везни мъж - неее ! Жените сте си екстра обаче  :wink2:

Айде да не сме все пак толкова нападателни. Като изключим този недостатък (и вечната далавера), те нямат други кусури. Добре изглеждащи, семпло, но с вкус облечени хора, чисти, приятни в компания, винаги знаят какво да кажат на място пред публика (дудненето е само за пред близките), направо ще си кажеш: "Какъв съвършен човек". Жените не са и кръшкачи, гледат си съвестно семействата (мъжете не чак толкова баш, там често има тайни историйки и планове, но са срамежливи и не са нападателни, така че и те могат да се окажат верни). Абе, изобщо не са най - голямата напаст. Безобидни са ми на мен поне. Има къде по - страшни и тежки случаи...

Зле е много положението . Познавам доста мърляви представители - нито чистоплътни, нито добре облечени . Много далеч са от съвършенството ..