Здравей Гост

Марс в Стрелец 2010

• 89 Отговора
  • 12585 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марс в Стрелец 2010
« -: Октомври 28, 2010, 08:00:11 am »
Честито на стрелците и на всички при които марс ще изпрати погледите си....
Мъжете са от Марс , Жените от Венера....Тя леко е позакъсала горката , ама ще навакса! ;D

Вие сте - споделяйте! ;D
Очаквания , намерения , аспекти....
Марс е Червен....пожелавам  Ви го с роза.... ;D :wub:

« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 08:59:00 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Марс в Стрелец 2010
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2010, 08:10:49 am »
Не ми се спи , Марс ми е на АСЦ....А и много сънувам напоследък , от мига в който ми полази Нептунчето в Скорпион ойде коня в ряката..... ;D ;D

Сега ще цъфне в/у ЮЛВ , ще направи един бърз кекс с Меркурий , ще изквадтратира Сатурн , ще квадратира МЦ/ИЦ , ще се изплези на Плутон , ще скръцне зъбки на Уран , и за капак ще се огледа в Юпитер....

Дааа , с нетърпение ще чакам минорните му прояви... ;D ;D

И като знам , че се иска действие и ми се иска да заспя и да се събудя като влезе в козирог....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #2 -: Октомври 28, 2010, 08:11:23 am »
Аз се чудя, от къде толкова внимание към него тази вечер ;D
Значи
наближава звездния ми час.
Времето когато транзитния огнен принц ще пусне  дълги тригонални погледи към наталния ми марс и слънце, ще разбуди венерката ми,  ще ме посипе с енергия и ще ме метне на коня си, за да ме отнесе в страната на ......
Простете бях задрямала....
 :34:
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Divna

« Отговор #3 -: Октомври 28, 2010, 08:13:09 am »
Честито на стрелците и на всички при които марс ще изпрати погледите си....
Мъжете са от Марс , Жените от Венера....Тя леко е позакъсала горката , ама ще навакса! ;D

Вие сте - споделяйте! ;D
Очаквания , намерения , аспекти....
Марс е Червен....povelawam Ви го с роза.... ;D :wub:

Марая, как съм се смяла на тоя израз  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2010, 08:19:07 am »
Радвам се Дивна... :wub:

*

Santi

« Отговор #5 -: Октомври 28, 2010, 08:21:30 am »
На мен ще ми лази през МЦ, опозиция на Венера,Слънцето, съвпади Сатурн,Уран и тригони към Луната и Юпитер .

*

Divna

« Отговор #6 -: Октомври 28, 2010, 08:25:52 am »
На мен ще ми направи точен съвпад с Нептун и Юпитер и от там ще задейства опозицията им със Сатурн.
Марая, имаш ли предположения какво да очаквам?

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #7 -: Октомври 28, 2010, 08:30:42 am »
Не ми се спи , Марс ми е на АСЦ....А и много сънувам напоследък , от мига в който ми полази Нептунчето в Скорпион ойде коня в ряката..... ;D ;D

:o
точно от там мина и точно с нептунчо се срещна тия дни пак там в/у АКЦ и точно така много сънувам :o, та чак не ми се заспива
двама сме на тоя май ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Октомври 28, 2010, 08:36:38 am »

:o
точно от там мина и точно с нептунчо се срещна тия дни пак там в/у АКЦ и точно така много сънувам :o, та чак не ми се заспива
двама сме на тоя май ;D

Ха- така ли?
Дай да видя! ;) ;D

*

holanda

« Отговор #9 -: Октомври 28, 2010, 08:40:07 am »
о.Виж ти.Марса в Стрелец прави секстил с личните ми планети в 12 дом,квадрат с Луната май,ама не ми пречи много,обичам да ми е ръбаво  ;D

А сега защо ми било странно-купчинката транзитни Слънце,Марс,Меркове ..купчинката там ми действа на натална Луна в положителен аспект..нали..а транзитна Луна ако наистина е на около 9 градуса в Рак в момента-ми каца на Юпитер натален и задвижва Тао-квадратура и там разни..още...допълнителни...глупаво се чувствам  :unsure:  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Октомври 28, 2010, 08:41:17 am »
На мен ще ми направи точен съвпад с Нептун и Юпитер и от там ще задейства опозицията им със Сатурн.
Марая, имаш ли предположения какво да очаквам?

Вече не ....отивам да си взема възглавницата на Жином от стаята.... ;D

и утре ще ти кажа.....

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #11 -: Октомври 28, 2010, 08:42:18 am »
 ;D
На виж
Вярно е  ;D
АКЦ ми е в последните градуси на скорпи и там се е намърдал и нептунчо. Нищо ново под слънцето ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Октомври 28, 2010, 08:43:39 am »
Ето,  Марс напуска знака Стрелец на 8 дек 2010.
Тогава вече и УРАН ще е обърнал посоката ( 6 дек). На 10 дек, Меркурий обръща ретрограден.

На 8ми дек, наталният ми Меркурий ще бъде чудесно аспектиран от Венера в Скорпион  ;D , от СЛВ,Меркурий и Плутон в Козирог...  както и Луната от  Козирог  в тригон с нат. Венера/Сатурн! :rolleyes:

С нов солар ще съм тогава.... ;D ;D, ама до тогава... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Октомври 28, 2010, 08:45:17 am »
;D
На виж
Вярно е  ;D
АКЦ ми е в последните градуси на скорпи и там се е намърдал и нептунчо. Нищо ново под слънцето ;D

Ne ne vijdam.... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Октомври 28, 2010, 03:38:38 pm »
Марс в Стрелец ще ми прекоси 12-ти дом в секстил със светилата и с моя натален Марс и ще премине през асцендента. Сигурно няма да имам спокойствие, очаквам повишена физическа активност и дано не вдигна температура - нещо, което често се случва с Марс на асцендента.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Октомври 28, 2010, 03:59:46 pm »
При мен току що е влязъл в 5ти дом,ще направи съвпад с нептун и опозиция сатурн :-\И съвпад с вертекс.
Опозиця луна и марс.
Как ви се вижда всичко това? :blink:

« Отговор #16 -: Октомври 28, 2010, 04:07:53 pm »
Моя транзитен Марс е във втори дом,точно между скорпион и стрелец,на 0 градуса,така че ще влезе в Стрелец  :P брей какво съвпадение значи ;D ,иначе прави тригон с Юпитер и Уран.Не знам какво да очаквам  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Октомври 28, 2010, 06:55:37 pm »
Колкото по-усвоена е енергията на транзитиращата планета , толкова по лек е и нейния транзит /просто наблюдения/.
Планетата Марс се свързва с активноста , с действието , той е бърз , импулсивен , решителен и като такъв иска от нас същото.
Или действията ни следва да бъдат съобразени с неговата динамична природа....

При всеки от нас той ще премине през различните домове на наталната ни карта , но знака ще бъде Стрелец - твърде противоречив знак... :blink:
Защото стрелеца е кентавър , получовек , полуживотно той умее да се бори...

Марс през знака на Стрелеца ще даде повече активност и експанзия не само за стрелците , а и за всички представители на мутабелния кръст.

През първи дом транзита на Марс ще повиши  изявата на личността , както и волята и..

През втори дом ще ни направи по- импулсивни по отновение на харчовете , ще търсим стойностите и ще боравим за тях.

През трети дом не изключвам напрегнати отновения  с братя , сестри ,съседи ...Комуникацията ще бъде клюяова по време на неговия транзит.

През четвърти дом , ми се струва няма да е особенно хармонично присъствието му.
Битовите проблеми биха могли да бъдат в основата на други , особено тези сжързани с 10-ти дом. Пожарите - с тях следва да бъдем внимателни..

Далеч по- интересен ще бъде транзита за онези , на които Марс ще транзитира 5-ти дом.
Активността по темите на 5-ти дом , следва да бъдат наш приоритет ,  сега е мига да признаем , чувствата си , емоциите и желанията си...

През шести дом , марс ще ни накара да обърнем повече внимание на здравето си , да бъдем активни в делниците си , както и на работното място..

През седми дом ....изливно е да споменавам , че партньорските отновения свързани с ДСЦ , е най-добре да не бъдат поставяни на изпитания...Наред с това тежките думи , могат да бъдат заличени на по-късен етап , едва когато Венера премине през 7-ми дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Октомври 28, 2010, 07:33:00 pm »
Колкото по-усвоена е енергията на транзитиращата планета , толкова по лек е и нейния транзит /просто наблюдения/.

Значи да приема, че при мен марсовата енергия е усвоена и облагородена.  ;D
Неговите транзити този път не ми донесоха абсолютно нищо - нито в съвпад с нат. Уран и квадрат с нат. Сатурн, нито преминаването му през АС, нито опозицията с нат. Юпитер в 7 дом непосредствено преди ингреса му в Стрелец.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Октомври 28, 2010, 07:41:19 pm »

Значи да приема, че при мен марсовата енергия е усвоена и облагородена.  ;D
Неговите транзити този път не ми донесоха абсолютно нищо - нито в съвпад с нат. Уран и квадрат с нат. Сатурн, нито преминаването му през АС, нито опозицията с нат. Юпитер в 7 дом непосредствено преди ингреса му в Стрелец.

Така мисля , наблюдавайки няколко карти...
Наред с това , ако приемем марс за управител на скорпиона и управител на асц скорпион , то е ясно , че сме го не усвоили , ами издоили.... ;D ;D