Здравей Гост

Марс в Стрелец 2010

• 89 Отговора
  • 12579 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Марс в Стрелец 2010
« Отговор #20 -: Октомври 28, 2010, 08:51:15 pm »
Зависи от конфигурациите в картата. Ако ти засяга кардинален квадрат няма как да мине спокойно периода. При мен наталният Марс във Везни е в квадрат с натален Юпитер в Рак (У1) и възвратът на Марс е много изтощителен откъм действия период...при разходящият аспект ми трябват 2 дни, за да реанимирам. ;D Така съм "усвоила енергиите" (разбирай "надхитрила"), че обикновено си пускам отпуска преди точния съвпад (Марс е в 10-ти дом).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #21 -: Октомври 28, 2010, 08:54:44 pm »

Далеч по- интересен ще бъде транзита за онези , на които Марс ще транзитира 5-ти дом.
Активността по темите на 5-ти дом , следва да бъдат наш приоритет ,  сега е мига да признаем , чувствата си , емоциите и желанията си...

На кой ли ще се обяснявам в либов?? ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #22 -: Октомври 28, 2010, 09:29:16 pm »
При мен Марс не е значение, май.
Мина ми през Плутона в 12-ти, през наталния Марс, през АЦ, през Уран - нищо запомнящо се.
Не съм и пълна с енергия, дори доста ме помързява и търся спокойствието.
Сега минава през 2-ри дом, където ще направи съвпад с Нептун и опозиция на Венера, тригон със Слънцето и СЛВ.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Октомври 28, 2010, 09:36:30 pm »

Далеч по- интересен ще бъде транзита за онези , на които Марс ще транзитира 5-ти дом.
Активността по темите на 5-ти дом , следва да бъдат наш приоритет ,  сега е мига да признаем , чувствата си , емоциите и желанията си...

На кой ли ще се обяснявам в либов?? ;D

На този , които я заслужава! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Октомври 28, 2010, 11:01:51 pm »
Хич не гледам квадратите щото ми е в точен (ама точен до 1 минута) съвпад със Слънцето. Чудя се аз защо от два-три дни нещо ме тегли към машината за ходене, да правя гимнастика и т.н. Някакси тялото ми го иска.  А то физическата активност е най-добрият начин да си го укротиш Марса. Затова човек трябва да си слуша тъничкия вътрешен гласец. И щом го тегли към нещо, което не е много обичайно за поведнието му, да се вслушааа. Иначе малко ме нерви, ако някой нещо се опитва да ме командори, така че той по-добре да не опитва, нали разбирате.

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Октомври 28, 2010, 11:40:32 pm »
Хич не гледам квадратите щото ми е в точен (ама точен до 1 минута) съвпад със Слънцето. Чудя се аз защо от два-три дни нещо ме тегли към машината за ходене, да правя гимнастика и т.н. Някакси тялото ми го иска.  А то физическата активност е най-добрият начин да си го укротиш Марса. Затова човек трябва да си слуша тъничкия вътрешен гласец. И щом го тегли към нещо, което не е много обичайно за поведнието му, да се вслушааа. Иначе малко ме нерви, ако някой нещо се опитва да ме командори, така че той по-добре да не опитва, нали разбирате.

;D ;D , Това ми е любимо нещо да ти кажа.... ;D...
Май няма стрелец , който да обича да го командорат...., та било то и марс в червено ;) :blink:..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Октомври 29, 2010, 12:01:29 am »
Транзита на Марс през 8-ми дом , ще донесе странни прживявания по отношение на сънища , секса ще бъде доволно активиран - не прекалявайте... ;D ;)

В 9-ти дом възможностите ще донесат контакти с чужденци  , ако ви прдстоят изпити сега е удачното време да ги  активирате ....Внимателно с пътищата...Възможна е среща с гуру...

Оооо , МЦ - осторожно и внимателно и не на всшка цена...Изчаквайте не бързайте.

11-ти дом - не бъдете агресивни в подхода към групи и приятели...Бихте могли да го постигнете и без натрапчиво поведение...

Белите на Марс са бързи , така , че не се осъждайте излишно , не се винете...Но направете всичко възможно да разровите душата си , да начертаете целите си , защото Марс пътува към АСЦ-то.... :blink:

« Отговор #27 -: Октомври 29, 2010, 01:58:00 am »
Към 10.11. Марса ще ми мине Венерата У3ти и У10 - пак ще е нещо по работа  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Октомври 29, 2010, 03:19:00 am »
Към 10.11. Марса ще ми мине Венерата У3ти и У10 - пак ще е нещо по работа  :-\

КОМАНДИРОВКА...., На това мирише.... ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Октомври 30, 2010, 08:32:43 pm »
Да Ви светна днес е точния съвпад на Марс и Ерос /433... ;D

*

Divna

« Отговор #30 -: Октомври 30, 2010, 09:41:22 pm »

В точен съвпад са ми с нат. Юпитер. За сега е спокойно  ;D.

*

holanda

« Отговор #31 -: Октомври 30, 2010, 09:52:54 pm »

супер  :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #32 -: Октомври 31, 2010, 03:01:25 am »
Е ,аз вчера си взех дозата кекс ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Октомври 31, 2010, 03:03:14 am »

Po график ли бре Милки..... :rolleyes: ;D....
Вчера за вчера , днеска за Ерис 433..... ;D :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #34 -: Октомври 31, 2010, 03:08:25 am »

Не по график...така се случи ;D
Айде,вече няма да ви споделям,че почвате да се подигравате ;D
Но аз съм ви казала,че с мъжа ми кекс не правим и един път да се случи си е празник ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #35 -: Октомври 31, 2010, 03:09:33 am »
Тук сведение и за половия живот ли се дава вече?  :P
 ;D
Милки, нали ти беше с баткото в градинката... шарят ти очите и пак при благоверния се връщаш. Браво!  ;)
Хубави очи-шарят ;)
Шаренето на очите нищо общо няма с кекса...нали Ая?

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Октомври 31, 2010, 03:11:21 am »

Не по график...така се случи ;D
Айде,вече няма да ви споделям,че почвате да се подигравате ;D
Но аз съм ви казала,че с мъжа ми кекс не правим и един път да се случи си е празник ;D
[/b][/size]
Секса не е най-важното...според мен!
А и ....съмнително е това , което споделяш...
Всяка игра почва така..... ;D

и не ти се подигравам :angry:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #37 -: Октомври 31, 2010, 03:13:08 am »
Що да е съмнително.
Аз съм си откровена и си споделям с вас.Чувствам ви близки. :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #38 -: Октомври 31, 2010, 03:14:16 am »
Празник, значи! Жалко че е така. Опитай се да промениш нещата, защото сексът е здраве, както за теб така и за него.  :-[
Липсата на полов живот или непълноценен такъв води след себе си катастрофални последици, особено за мъжете - инфаркти, инсулти и какви ли не други гадни болести.  :'(
Няма ли секс и топлина ( ласки) бягайте хора, това не е живот. Търсете си щастието на емоционално ниво, стига с тия битовизми, че съвсем се побърка света, всеки 2-и се оплаква и реве.  :'(
Тогава не се жени ;D И няма да има битовизми ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Октомври 31, 2010, 03:18:37 am »
Що да е съмнително.
Аз съм си откровена и си споделям с вас.Чувствам ви близки. :-\

Щото е редно , да го нападаш...., да няма време за грешни мисли... :rolleyes: :wub: ;)