Здравей Гост

Марс в Стрелец 2010

• 89 Отговора
  • 12621 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Марс в Стрелец 2010
« Отговор #60 -: Ноември 14, 2010, 04:04:22 am »
Как усещате разбойника? ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #61 -: Ноември 14, 2010, 04:09:45 am »

засега влиза меко,но не е докрая,чакам да стигне макса си като отиде в Козирог и тогава ще пиша как го чувствам  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Ноември 14, 2010, 04:11:36 am »

засега влиза меко,но не е докрая,чакам да стигне макса си като отиде в Козирог и тогава ще пиша как го чувствам  :P

При мене е до край и не ще и лекиичко да мръдне ;D ;D...С кеф го чакам в козирог..., ще сменим силата и ритъма... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #63 -: Ноември 14, 2010, 04:14:23 am »
При мене е до край и не ще и лекиичко да мръдне ;D ;D...С кеф го чакам в козирог..., ще сменим силата и ритъма... :P

късметлийка,поемаш го от различни ъгли,и аз обичам така  :-[ ;D..да видим дали ще се представи подобаващо,за да му дам добра оценка  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Ноември 14, 2010, 04:20:30 am »
Марс е готин, той е силен и твърд. ;D

Само меки шутки , скивай я Венерка как се завря като прасе в тикви :angry:...
Народа се бори за твърди аспекти , иначе как ще разбере , че е жив , здрав , прав и корав? ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Ноември 14, 2010, 04:21:31 am »

късметлийка,поемаш го от различни ъгли,и аз обичам така  :-[ ;D..да видим дали ще се представи подобаващо,за да му дам добра оценка  ;D

И колкото по-плътно , толкова по-добре ;D ;D.... ;) :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Ноември 14, 2010, 04:42:37 am »
Само меки шутки , скивай я Венерка как се завря като прасе в тикви :angry:...
Народа се бори за твърди аспекти , иначе как ще разбере , че е жив , здрав , прав и корав? ;D ;)
Ми аз моя твърд аспект го хванах, пък и нали съм потаен, не щЪ народа да разбира. ;D
Народа може да хване влака след нова година.  ;)

Ако въобще влака дойде.... ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Ноември 14, 2010, 04:57:57 am »
Мисля си , кога е ще имат секстил марс и венера , в кой градус....
Нямам ефемериди при мен , а тоя астроком от няколко дни ми е трудно отварянето.... :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Ноември 14, 2010, 05:03:48 am »
Мисля си , кога е ще имат секстил марс и венера , в кой градус....
Нямам ефемериди при мен , а тоя астроком от няколко дни ми е трудно отварянето.... :angry:

До нова година няма да има точен аспект секстил Венера/Марс. Разминават се все с 4-5 градуса. Венера много бърза, като хвъркавица е. А Марс не може да я настигне... сега ще проследя да видя след нова година, дали Венера ще забави ход и Марс да я спипа...

Mersi mnogo Aйя! :blink:

*

Divna

« Отговор #69 -: Ноември 14, 2010, 05:10:52 am »
Не знам за какво ти е тоя секстил. Аз го имам по натал, да ти го подаря, м?  ;D
Получават се нещата с лекота, ама е боза, все едно манджа без сол. Все търся драмата - футболната, де...  ;D

Ая, в един даден момент човек се измаря от драми - футболните имам впредвид, де ...  ;)

*

Divna

« Отговор #70 -: Ноември 14, 2010, 05:23:09 am »
Нещо се чувствам изморена и хич не ми е до драми.  :-[

Вие къде най-добре усещате Марс? При мен в Скорпи ми е много шит, в Стрелец ми е слаба ракия  ;D. Не знам в Козирог как ще е.

*

Divna

« Отговор #71 -: Ноември 14, 2010, 05:28:31 am »
Крис, кое не те кефи?! Иначе е боринг, вери бо:ринг.
И ти трябва да вкарваш драма.... серенади под прозореца, крадене на мома и т.н.  :P

Дивна, Марс в Стрелец - нали ви писах, имам енергия. Като един  АЕЦ съм..
Малеееееееее, блазя ти!  ;D
Дай малко и на мен енергия от твоята /на заем де/.  ;D

*

Divna

« Отговор #72 -: Ноември 14, 2010, 05:31:01 am »
Където и да е от трите изброени за мен е перфект, все е силен войн. ;D
В Скорпион - това ми е АС
В Стрелец - Юпитер се намира в осми дом  ;D
В Козирог - той там и без това си е силен  ;D
Във Водолей - завръщане и съвкупление с натална Венера  ;D

Крис, къде забрави Марсовия възврат? Тогава съвкуплението излеза през носа.  ;D

*

Divna

« Отговор #73 -: Ноември 14, 2010, 05:32:17 am »
Крис, кое не те кефи?! Иначе е боринг, вери бо:ринг.
И ти трябва да вкарваш драма.... серенади под прозореца, крадене на мома и т.н.  :P

Дивна, Марс в Стрелец - нали ви писах, имам енергия. Като един  АЕЦ съм..
Малеееееееее, блазя ти!  ;D
Дай малко и на мен енергия от твоята /на заем де/.  ;D

Марс ми квадратира Слънчо. После ще квадратира Венера/Сатурн и на финала АС-то ми...  :P
Ааа, ще съвпадне  с управителя на 7ми Нептун. Ох, Дивничка, още 5 дена, мацко... Стискам зъби. Ще пусна карта за 19 ное.

Какво си си я заплюла тая дата? Какво ще става тогава? Разпали ми любопитството.  :blink:

*

Divna

« Отговор #74 -: Ноември 14, 2010, 05:35:15 am »
Ох, това ли било. Помислих си го, ама не знаех, че такива почести им отдаваш.  ;D

« Отговор #75 -: Ноември 14, 2010, 02:45:00 pm »
тр.Марс У8 през  4 дом,  днес е в точно каре към  Асц/ нат.Марс
ден преди това ми пломбираха мъдрец и взех заем, поръчах си кухня от Явор

събирах пари за  саниране и подмяна на олуци, вчера всички ми се издължиха,което си е подвиг ,
ретро скорпи  Венерата тр.в 3д. съвпад с наталната, свърши добра работа по облагородяване на
фасадата на 6 етажен блок... ;)преди това сменихме и магистралните железни водопроводни тръби  вътре  в апартаментите
все общи проекти изискващи, много търпение, време и убедителност да се направи, да се избере фирма изпълнител и да се съберат парите
« Последна редакция: Ноември 14, 2010, 02:49:51 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Ноември 14, 2010, 03:41:58 pm »
Нещо се чувствам изморена и хич не ми е до драми.  :-[

Вие къде най-добре усещате Марс? При мен в Скорпи ми е много шит, в Стрелец ми е слаба ракия  ;D. Не знам в Козирог как ще е.

В осми дом, в Лъв в опозиция на светилата (управители на 8-ми) направо ми разбърква подсъзнанието, съня ми смущава даже.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

« Отговор #77 -: Ноември 14, 2010, 05:31:32 pm »
Марс в знака на АС и все поблизо до него - самоповредих си климатика, в регулярния момент за чистене на филтрите, като реших за по-бързо да ги изсуша със сешоар на най-силна степен :-[ :-[
сега идея нямам, дали такава пластмаса ще ми я снабдят от някъде
*само да доуточня, че климатикът служи за отопление на цялото жилище :-X

« Отговор #78 -: Ноември 14, 2010, 05:35:56 pm »
Ако нямаш показатели за солидно вложение на пари, значи ще намериш пластмасата.  ;D

Кофти, аброуд  :-[ :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #79 -: Ноември 14, 2010, 05:40:20 pm »
Ако нямаш показатели за солидно вложение на пари, значи ще намериш пластмасата.  ;D

;D
е, там е работата Уран и Юпитер (във 2ри натално) квадрат Сатурн (У2)
сега се замислих, дали пък по така зададеното да не взема да си намеря нов подход, сиреч да си изработя пластмасата някакси :-\