Здравей Гост

Какво харесвам у себе си

• 58 Отговора
  • 10729 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Какво харесвам у себе си
« -: Октомври 31, 2010, 02:34:08 am »
Стига с отрицанията момичета и момчета!
Баста!
Кажете какво харесвате у себе си и защо....
Посочете мястото на Венера и Луна  в натала си! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Какво харесвам у себе си
« Отговор #1 -: Октомври 31, 2010, 02:42:10 am »
Една Венера на трон по дом , но за жалост под строгия поглед на Сатурн , под волята на неговата Желязна ръка и една екзалтирана луна без забележки харесва всичко у себе си , защото знае , че е творение на Вселената , а Вселената твори съвършенни творби!
Рисува с четката на вятъра , въздуха , слънцето , дъжда.... :blink: и е най-великия художник....

Та на въпроса....Харесвам в себе си всичко , а най-много това ...,че продължавам...и ще..и до последния си земен миг....

http://www.youtube.com/watch?v=Q2w0CCs1w4I&feature=related

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Октомври 31, 2010, 02:44:28 am »
 ;DПриемам се, но немога да кажа, че съм очарована от себе си. ;D Нещата винаги могат да бъдат и по-добри.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Октомври 31, 2010, 02:49:44 am »
;D Паднала Венера в 12, Луна Водолей 5ти.

Харесвам бюста си, МНОГО!
Харесвам задника си. Стегнат, добре оформен.
Харесвам очите си - цвят и форма.
Харесвам стила си на обличане.

За черти от характера не съм мислила. Но определено оставям на преценката на околните.

Това е по-важно... :blink: ;) , другото е преходно! ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2010, 02:56:36 am »
;D Паднала Венера в 12, Луна Водолей 5ти.

Харесвам бюста си, МНОГО!
Харесвам задника си. Стегнат, добре оформен.
Харесвам очите си - цвят и форма.
Харесвам стила си на обличане.

За черти от характера не съм мислила. Но определено оставям на преценката на околните.

Това е по-важно... :blink: ;) , другото е преходно! ;)

Не е преходно!!! С една добра поддръжка, всичко си остава по старому!
Има и друго - модата се купува, стила се притежава. Има жени и 100 000 да им дадеш, няма да се облекат като хората, нито модерно нито стилно. Така че, нищо не е преходно. Или си стилна или не си. Или си поддържаш тялото, или не го поддържаш...

А за характера - днес си лош, утре си добър, зависи как те завърти живота. Характерът е изменчив според мен, много.  :-\

Айя , от горе до долу Във Фере да дрънкаШ , не го ли носиш вътре е една  смешна картинка...Вкуса се формира , той не е даден свише....

Има и още нещо.....Според теб и характера е като модата...Това ли да разбирам? :unsure: :rolleyes: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Октомври 31, 2010, 03:06:29 am »
Аз не харесвам в себе си, това че мърморя непрекъснато, с шут трябва да ми се затвори устата. Като дърта свекърва съм, направо свекървище! И ги нареждам все едни, някои хора много харесват това у мен, възхищават се, защото в бяса си понякога влагам много хумор ( без да искам) , а други изобщо не ме понасят.  ;D Неаспектиран Меркурий в 12 дом,  като управител на сл. знак и АСЦ и на МЦ.
Стремя се, по-малко да говоря, но на място. Рядко ми се получава обаче.   ;D

За това става дума....
Другото е просто фон.... ;D ;)
Въпроса е , щом не харесваш у себе си мърморенето- кое е онова качество което харесваш и смяташ за предимство.... ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Октомври 31, 2010, 03:08:00 am »
Харесвам, че съм обрязан, с бяла кожа, окосмен, и зодия телец.

Бегай да се бръснеш! ;D ;D

А какво в характерчето си харесваш? ;) :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Октомври 31, 2010, 03:11:31 am »
че съм свободен човек, прогресивен традиционалист, харесвам зрелите жени, окосмените, леко пълничките, мразя кльощите, обичам парите, лукса, гроздето, крушите, дюлите, София, бозата..

И къде ти е Венера и луницата? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Октомври 31, 2010, 03:17:58 am »
Венера и Мууна не ги знам дека са ми. Само знам, че съм асцедент Козирог

Ми , какво да ти кажа...., тичай да провериш къде са? ;D ;D
И да ми обадиш , къде си ги пъхнал.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Октомври 31, 2010, 03:27:02 am »
Ми нали ти ми ги гледа къде са ми, И дата ти дадох, и рожено място

Не поВнЯ , нищо не поВня....
Нямам спомени.... ;D ;D
А и не пазя нищо...., данни-манни не е за мен тая работа... ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Октомври 31, 2010, 03:34:16 am »

Обичам шоколада , Фен! ;D ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #11 -: Октомври 31, 2010, 03:56:34 am »
Аз съм с венера и луна в телец в 10ти  дом :blink:
Обичам комфорта,уюта,топлите взаимоотношения.Познатото.Тогава се чувствам добре и в свои води.
Харесва ми ,че съм усмихната,приказлива и общителна(с годините станах такава).Харесвам си талантите.Харесва ми,че съм организирана и когато си поставя цел,правя всичко възможно да свърша набелязаното,после се чувствам удовлетворена.
Харесва ми,че съм чаровна и привличам мъжете,които искам :blink:
Харесвам си дългите и красиви пръсти на ръцете.Хубавата коса,усмивката,зъбите,начина по който се гримирам(макар и рядко напоследък).

*

dst

« Отговор #12 -: Октомври 31, 2010, 03:08:01 am »
Луна в Риби в 1 дом и Венера в Дева в 7 д. Двете в опозиция!
Организирана, подредена, наблюдателна, спокойна, неконфликтна, отговорна.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #13 -: Октомври 31, 2010, 06:26:10 am »
ихии и аз да споделя :)) венера в последния градус на 12ти дом в скорпион и луна в стрелец в 1ви :)
харесвам магнетичния си външен вид, най-вече очите,косата, носа, устните, стомаха и дупето  :-[ ;D
за характера много съм общителна, сприятелявам се много бързо, забавна съм, искрена, интуитивна, опрощаваща,винаги знам какво да кажа, по принцип съм маниакално честна, но когато ми се налага да излъжа, никой не разбира  :P любезна съм и ми харесва това, че много умело защитавам интересите си, харесвам си много борбения дух и силата му :)) винаги мисля позитивно и се усмихвам :)))
обичам много да танцувам и ми харесва как гримирам :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #14 -: Октомври 31, 2010, 01:22:05 pm »
харесвам чувството си за хумор, оптимизма, вярата :P

прилича ми на лексикон,не е зле да се върнеш в детството ;D

съвпадък- припадък на Венера/ Луна / Нептун Скорпи в 3 дом срещу Дупитер в 9, голямо дерпи пада ката ден :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

nerealna

« Отговор #15 -: Октомври 31, 2010, 02:31:07 pm »
аз съм мн скромна ..затова и няма да се хваля тук   ;)

имам венера в 9ти дом, риби и луна в 11-ти -близнаци

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Октомври 31, 2010, 02:53:55 pm »
Най-много харесвам своя оптимизъм и това, че мноооого рядко падам духом в трудни моменти. Това ми е от асцендента в Стрелец.

По Венера в Риби харесвам това, че съм емпатична, но и това качество трябваше да тренирам да бъде с мярка иначе ти се качват на главата и те ползват като "кошче за душевни отпадъци"; всеки ти "реве в обятията", успокоява се, а ти преживяваш 2-3 дни след това. После разбираш, че съветите, които си дал са били безполезни, понеже хората не искат съвети, а искат да се оплачат. Аз пък искам да мога да помогна с реални и практични неща - съпреживяването не е достатъчно. Та дотук с безграничната емпатия.
По Луната си във Водолей харесвам това, че съм независима....във 2-ри дом (финансово).
По Марс във Везни харесвам това, че съм дипломатична и борец за справедливост, а по Марс в 10-ти дом - това че съм амбициозна.
По Юпитер в Рак харесвам това, че съм привързана към всякакви общности - семейство, колектив и държа на колективните ценности, ритуали и традиции.
По Меркурий в Риби (3-ти дом) харесвам това, че умея да се изразявам образно с метафори и алегории.
По Сатурн в Риби (3-ти дом) харесвам това, че си меря приказките.
По Слънце във Водолей ми харесва това, че се боря за всякакви хуманитарни каузи..

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #17 -: Октомври 31, 2010, 05:57:00 pm »
Леле, любимо за слънцето ми.......
„Аз съм това, аз съм онова,” .......овнешка му работа  :ariess:;D

Само дето луната ми е теле  :tauruss:и като й направиш комплимент тя се  обръща  и все не вярва, защо ли :19:  
а венерката  ми  все  си знае, (нали е близначка) :geminis: една такава закачлива и въобще не й пука какво мислят за нея, така и така си е прекрасна. :08:
Обаче много се чудя,  тая  ми  скромност  от де ли ще да е :25:

« Последна редакция: Октомври 31, 2010, 06:06:58 pm от Nessus »
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Октомври 31, 2010, 06:15:37 pm »
Леле, любимо за слънцето ми.......
„Аз съм това, аз съм онова,” .......овнешка му работа  :ariess:;D

А къде ти е Меркурия: "Аз съм това, аз съм онова"?  :kissd:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #19 -: Октомври 31, 2010, 07:55:31 pm »
Я,нова темичка за хвалби и превъзнасяния.. ;D
Много ми хареса поста на Стелла,затова ще и заимствам идеята да се похваля и аз.. ;D
По водолейско Слънце в 9-ти-приятелството е на пиедестал,честността и справедливостта са изключително важни,обучението,пътешествията и духовното развитие-също.Всички хора са равни за мен и винаги виждам първо доброто в тях..
По Луна-почти безпогрешна интуиция ..
По козирожка Венера на трон по дом-младоликост и добро приемане от околните,стабилност в партньорствата.
По близнашки Марс в 12-ти-чета,пиша,гледам филм и говоря по телефон едновременно.. ;DИ не изпускам какво  си шушнат хората около мен.. ;) Никой не може да ми "хване спатиите",реша ли да съм потайна.
По Сатурн във 2 дом,упр на 8-ми-добре съм с наследствата и с изкарването и харченето на парите.
По Юпи в 11-ти-дал ми е невероятни приятелства,доказали се във времето.
По сатурнов Мерк в 8-ми-не е многословен,мери си приказките,но е добър детектив и улавя безпогрешно лъжите.Благородните лъжи и измъкванията от кофти въпроси и ситуации ги владее почти до съвършенство.. ;D
Плутона го оставям,още не съм му разгадала ползите,които ми носи.. ;D