Здравей Гост

Транзит на Плутон през натално Слънце.

• 56 Отговора
  • 8833 Прегледи
*

Stella

• 7765
Транзит на Плутон през натално Слънце.
« -: Ноември 01, 2010, 01:17:33 am »
Много ме интересува този тразнит. Моля който го е преживял да опише какво му се е случило. Аз ще го преживея, чак когато влезе във Водолей, но отсега настръхвам като си помисля, понеже и Луната ми е там. Имам чувството, че е е голяма мъка този транзит, най-вече защото Плутон е бавна планета и пече на бавен огън. Моля!

ПП. Въобще при родените по новолуние хубавите транзити са много хубави, а лошите са много лоши, заради съвпада на светилата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
Re:Транзит на Плутон през натално Слънце.
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2010, 01:24:50 am »
Аз нали съм отсреща с моите Луна и Слънце и някъде там сигурно ще мра, понеже едва ли и тия му транзити ще понеса. 

Мъка не си представям да е голяма към Слънце, но към Луна - да. Преживяла съм квадратура и на двете, но не само заради това, склонна съм да мисля, че към нея транзита е по-неприятен, меко казано.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2 -: Ноември 01, 2010, 01:26:26 am »
Да вдига купон, това е сериозен повод.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Ноември 01, 2010, 01:28:12 am »
Много ме интересува този тразнит. Моля който го е преживял да опише какво му се е случило. Аз ще го преживея, чак когато влезе във Водолей, но отсега настръхвам като си помисля, понеже и Луната ми е там. Имам чувството, че е е голяма мъка този транзит, най-вече защото Плутон е бавна планета и пече на бавен огън. Моля!

ПП. Въобще при родените по новолуние хубавите транзити са много хубави, а лошите са много лоши, заради съвпада на светилата.

Писала съм..... ;D ;D Eto.....

ехооо,къде сте?почивате си след кратката седмица :)?
плутон е в козирог.знаем го всички.като тежкар , той доста дълго потънцува танца си в срелец ,като не подмина с присъствието си и мутабелните знаци.горките ние стрелци-напоследък доста говорим за себе  си  , ама нали затова сме тук?да споделим преживяния опит ,да поучим себе си и дадем възможност на другите да се поучат.
та трансформацийте не бяха лесни и леки.наред с това ,промяната която преживяхме не беше лека ,но от натрупания опит могат да се възползват мъдрите и стабилни  козирози , чувствителните и емоционални раци , импулсивните овни и не на последно място дипломатичните везни.
от личния си опит мога да кажа , че плутон е много силна и сериозна планета.тя за мен беше преса,бавно и сигурно тя мачкаше ,дори определени модели на поведение в живота ми.както обичам да се изразявам той изпълнява присъдата на сатурн.
плутон ще премине през светилата на много съфорумци ,ще аспектира личните планети на много от вас,наред с това някой /като мен/ще си поотдъхнем от него.усвоили уроците му , възродили се като феникс от пепелта с много , ама много опит.
плутон не е свързан с цели поколения.той е свързан и с всяка личност ,болката и катарзиса-това е той.
плутон бих могла да сравня с уран по отношение на промяната.болката и КРИЗАТА по плутон могат да конкурират уран.дори са по силни.защото са бавни и мъчителни ,докато уран е внезапен и бърз тук  променяш себе си чрез натиск от вън, от обстоятелства или хора . кризата води до трансформация и имаш възможност да скъсваш с миналото си и да започваш живота си отначало.
плутон предизвиква необратими промени, унищожава неща, които са изглеждали сигурни и надежни. безпощаден е   ако не го направиш сам! по насилствен начин си принуден да отхвърлиш остарялото и негодно. плутон е жесток , като раждането и смъртта.естествен управител на 8-ми дом. :) като скорпиона готов за смърт.
под силното, изключително и безпощадно влияние на плутон, човек изпитва върху себе си действието на силни енергии  добива нови опитности ,както и свобода."това, което не ни убива ни прави по – силни". често го четях в постовете на каили -да това е плутон.Натрапчивите идеи, импулси могат да те тласнат  напред, нагоре или към дъното с голяма сила.като вълна в прибоя си!  по – силна, осъзнаваш своята мисия или загиваш.  психологическата помощ, психотерапия,се търсят точно по време на транзитите на плутон, но обикновено не я търсим. защо ли?- защото тежкаря  не обича за споделя. преминах през самота, изолация, имах чувството, че не ме разбират близките хора и сама трябваше да  разбера неговата истина , неговото безпрецедентно присъствие във вселената,за да се справя сама с проблемите . разбира се при мен не беше само той , уран ,сатурн и  :)  .........квадратури и опозиций.
плутон и Уран действат преди точния аспект и до 5гр-след него. финанси, бизнес, завещания, наследства-всичко това е плутон. и когато отсреща стой един юпитер. 
в мунданен план плутон е  мафията, насилствената смърт,проституция , политика. свързан  с властта,  подкрепата на масите в политическите борби за власт, манипулирането им , той руши непрестанно за да създава отново.това ми донесе и огромните юридически проблеми.
силата на планетата трябва да бъде преживяна ,за да бъде разбрана.много е важно през кой дом и какви аспекти ще даде.съвпада и квадратурите ,както и опозицийте ги преживях. като упр. на моя асц разбира се ,че той ми даде и онази сила , онази енергия ,както и ината за борба.където беше нужен магнетичен плутоновски подход,където беше нужно подмолна война ,все беше той!
сега е на в-ха на втори дом,все още се усеща разходящата му опозиция с нат. юпитер ...,но не е това ,което беше.
иска ми се ,да говорим за него ,защото той ще остане дълго в козирог и събитията ,които ще носи ще се усещат доста дълго.та затова си казах да попишем за плутон......
хубава вечер!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Ноември 01, 2010, 01:29:50 am »
Съвпад на транзитен Плутно през Слънце съм имала като дете. Нищо лошо не съм преживяла. По-скоро тогава ми бяха първите езотерични преживявания. По-късно научих, че на това му викали де жа вю  ;)  :blink:

ПП Слънцето ми е в 3ти управител на 1ви

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Ноември 01, 2010, 01:30:06 am »
Много зависи в кой дом е слънцето в натала. Имам един приятел чието Слънце е в 12 дом и когато тр. Плутон мина през него попадна в затвора. Всичко това се случва зад граница.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2010, 01:34:23 am »
Е моето е в 9, значи със сигурност ще се възнасям. Но казва Жином било хубаво, тъй че все тая.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Ноември 01, 2010, 01:46:53 am »
А който няма натално слънце в знак, през който се очертава преминаване на Плуто в рамките на обозрим човешки живот...? :unsure:

Блазе му!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Ноември 01, 2010, 01:48:04 am »
Много зависи в кой дом е слънцето в натала. Имам един приятел чието Слънце е в 12 дом и когато тр. Плутон мина през него попадна в затвора. Всичко това се случва зад граница.

Вайййй! Моите светила са във 2-ри и управляват 8-ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Ноември 01, 2010, 01:53:51 am »
Транзита на Плутон към нат. Слънце не е от най-хубавите периоди в живота на човек - изострят се хронични заболявания, тежест, спънки, бреме и т.н.. Но от мои наблюдения по-коварен е този към нат. Луна - тревожност, безсъние, безпокойство, раздразнителност, необузданост, нервни изблици и т.н.. Това най-общо.  :-\

Небесна, спокойно, и аз ще го преживявам заедно с теб, ще си пишем и ще се успокояваме една друга, да доживеем до тогава!  ;D  :wub:

Няма такова нещо....Плутон работи на вътрешно ниво.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Ноември 01, 2010, 01:56:20 am »
Транзита на Плутон към нат. Слънце не е от най-хубавите периоди в живота на човек - изострят се хронични заболявания, тежест, спънки, бреме и т.н.. Но от мои наблюдения по-коварен е този към нат. Луна - тревожност, безсъние, безпокойство, раздразнителност, необузданост, нервни изблици и т.н.. Това най-общо.  :-\

Небесна, спокойно, и аз ще го преживявам заедно с теб, ще си пишем и ще се успокояваме една друга, да доживеем до тогава!  ;D  :wub:

Няма вътрешно и външно. Всичко е свързано. като ми мина през асцендента (Стрелец) контузих тазобедрена става.

« Отговор #11 -: Ноември 01, 2010, 01:57:45 am »

А ми, а ми. Няма да е едновременно.  :lol: Първо тя, после ти  ;D Но всъщност, първо аз, защото ще ми направи опозиция на Луната и квадрат на Слънцето  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Ноември 01, 2010, 01:58:51 am »

А ми, а ми. Няма да е едновременно.  :lol: Първо тя, после ти  ;D Но всъщност, първо аз, защото ще ми направи опозиция на Луната и квадрат на Слънцето  :rolleyes:

добре дошла в клуба! ще си ближем раните заедно.
А, къде е Кайли? Дали е оживяла, някой знае ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Ноември 01, 2010, 02:01:02 am »

Няма вътрешно и външно. Всичко е свързано. като ми мина през асцендента (Стрелец) контузих тазобедрена става.

Katо Жи мине през слънцето ще си приказваме.... ;D ;D
На мен отвсякъде ми е минал...Искате мнение - споделям , кат не чувате ми е жсе тая...

Айя , какво пише из интернет ми е все едно...., важно е какво пиве в душата ми , щото съм го преживяла- разбираш ли малката разлика? ;D ;D

*

abroad

« Отговор #14 -: Ноември 01, 2010, 02:09:44 am »

черната станция да се обади ;D
при някои се проявява точно така, но само при тези, дето нямат други потвърждения по останалите съществени прогнозни техники

....да не назовавам поименно, но тук Kaily и Lillie могат да се произнесат :-[

преживях /и все още, съвсем малко остана/ Плутон опозиция диспозитора на Слънце/Меркурий - предимно на вътрешно ниво, слава който там трябва, но не знам къде точно ги отчетохте тия две години...живея в тази среда от 4

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Ноември 01, 2010, 02:13:33 am »
Значи си късметлийка щом ти е действал на вътрешно ниво... какво по-хубаво от това, не си давала явен признак на неприязън или вътрешен дискомфорт. Може би тук говорим за сила на характера. Силните характери преживяват по-леко тежките транзити, в сравнение с лабилните индивиди, които буквално издивяват.  :-[

Управител на АСЦ-то ми е ...НА МЦ-ТО МИ Е! Много съм писала за него , много.....! ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #16 -: Ноември 01, 2010, 02:14:18 am »
Наталният съвпад със Слънце е станал точен когато съм била на три-четири години. Родила се е сестра ми, Слънце - У3. Никакви болести, драми, травми и т.н. оттогава. Може и да съм ревнувала, ама не помня. Когато е минал през Уран/Меркурий съм била в първи-втори клас - бях вундеркиндчето на училището, ама ми мина. Над Венера - У5 и У 11 преместване - самостоятелна квартира, нова среда, бях приета във ВУЗ. Над Луна - У1 -  гаджето ми е влязло в казармата, две години зашеметяващо епистоларно творчество, май ми беше най-активния поетичен творчески период, интересни нови приятели, интересни нови интереси, малко самота в интимен план и преоценка на връзката. Никакви болести, никакви драми, никакви травми, никакви ужаси. По-плутонови са ми били случките, когато Плутон е нямал нищо общо по транзити.

От миналия солар и отпреди него съм с Плутон над СЛВ, от началото на тази година Плутон влезе в квадрата с наталната си позиция и Слънцето. Не преувеличавайте, моля.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Ноември 01, 2010, 02:38:08 am »
Забравих да кажа - любовник ми е! Плутон , за него иде реч! ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Ноември 01, 2010, 02:46:15 am »

черната станция да се обади ;D
при някои се проявява точно така, но само при тези, дето нямат други потвърждения по останалите съществени прогнозни техники

....да не назовавам поименно, но тук Kaily и Lillie могат да се произнесат :-[

И на вътрешно, и на външно.
Но аз още съм в началото на цикъла, надявам се да не зациклям много.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Ноември 01, 2010, 03:18:26 am »
При Плутон всичко започва от вътре...Усещаш го , как бавно и методично , безапелационно ти казва- баста! *Приключи играта!*....
Плутон е неотразим , той е моща , силата , края и началото....той е единствен...след него е тишината.... ;) :blink: