Здравей Гост

Транзит на Плутон през натално Слънце.

• 56 Отговора
  • 8881 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re:Транзит на Плутон през натално Слънце.
« Отговор #40 -: Ноември 02, 2010, 02:12:20 am »
Чудих се дали не мога да го хързулна по някое от шани-сатитата, ма не става. Трябва да му е било миналата година едното сати, не тази. Макар че за транзит на Сатурн през пети от Луна също се казва, че е лош, но това се дължи по-скоро на субективни преживявания, а не на житейски неприятности - липса на ясна преценка за ситуацията и нещата.
Сати-тата хич не са ми ясни,но транзитния Сатурн е в разходящ съвпад с нат. Плутон.

Тук се сещам и за екс-снаха ми,Слънце на 3 гр. Козирог..
Плутон така я трансформира,милата, за 2-3 годинки,че вече сама си говори..От Гучи-та и Версаче-та премина на социални помощи.Имиджът на вярна любима,добра майка,работещо момиче,който градеше с лъжи и преструвки,рухна.Много хора останахме потресени и изумени на какво е способна..
Плутон е безмилостен към кучките в тоя случай.. ;)Всекиму според заслугите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Ноември 02, 2010, 02:18:23 am »
При квадратът със светилата родих и имах спокойно майчинство. Какво друго да ти кажа. На асцендента ме разтресе.
Абсолютно всичко що е на АС ме разтресва много повече в сравнение със светилата. ;Д

Аз Крис бях негова избранница...Защото преди да мине през слънцето , премина АСЦ-то ми , квадратира всичко без изключение.....смаза ме и ме роди отново по-силна , по-смела, по-по-по.....Но помня жилото му и сега с удоволствие ближа меда му! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #43 -: Ноември 02, 2010, 03:23:43 am »
Момичета, не се коркайте, аз съм родена със съвпад на Плутон с Нат Слънце - Ей ме на  жива съм. Още мърдам...но не се бях замислила какво ли ще става при квадратурата му когато тр. Плутон стане на 6 гр. в Козирог  :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #44 -: Ноември 02, 2010, 04:24:49 am »
Ооооохххх, кой пита за мен?
 :'(
Плутон впрочем някъде съм чела ,че докъм 21 години не действат така силно при транзити. Така че, който го е преживял като младенец, разминало му се е.

Моят Плутон е в съвпад с МС и северен възел, управител на АС и 12.
И слънцето ми е на 2 градуса в козирог, втори дом, не разбирам как тоя с 6 градуса вече е почнал да го влачи, много рано или не е Плутон?

Обаче върху слънцето ми се изсипа Плутон съвпад и Сатурн квадрат по едно и също време. Кой горе викаше, че трябва и Сатурн да се намеси.
Е, намеси се...

С две думи - мани мани, стоя без работа от една вечност време, баща ми почина и това доста ме травмира, всичко се  е запушило, всякакви начинания, изключая духовните, пропадат, такава душевна мечка никога не съм изпитвала. И преди съм имала неприятни периоди, но ми е липсвала осъзнатост, нали човек като го боли силно и изпада в безсъзнание, да притъпи болката.
Така и аз - имала съм кофти периоди, но не съм имала яснотата като сега. Сега непрекъснато ме поддържат будна, лисват ми кофа студена вода ако припадна и пак почват с мъченията.
Оооохх, оххх,
 :'( :-X :-\

*

holanda

« Отговор #45 -: Ноември 02, 2010, 04:39:13 am »
Ооооохххх, кой пита за мен?
 :'(
Плутон впрочем някъде съм чела ,че докъм 21 години не действат така силно при транзити. Така че, който го е преживял като младенец, разминало му се е.

Каили,жива ли си ,душата ,да ни преброиш  ;D

само да ти кажа за каква преебня става въпрос-точно на 21 съм и сега Плутон ми квадратира Слънце и Марс в 12 дом,съвпада с натални Уран,Сатyрн като първия го поотмина съвсем леко,но още му действа. А..и опозира наталeN Юпитер.
Не ми се занимава с песимистични мисли,ама за всеки случай се сдобрих с майка и някои стари приятелки..така де..поне карма да не да не ми тежи на плещите  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #46 -: Ноември 02, 2010, 04:55:28 am »
Е де, вие па, не чак толкоз, аз ако бех видела по-рано какво ме чака, да съм се споминала скоропостижно отдавна и да съм избягнала тоя ужас.
Ама късно видех, първо уран и сатурн опозицията ми беше точно връз луната и таман се махна, се усетих какъв са ми го приготвили уран-сатурн-плутон връз слънце, като пътьом забърсаха и меркурий, който е преди слънцето, ма мен вече толкоз ми беше станало все тая покрай луната и слънцето, че изобщо не му и забелязах.

А напред след слънце иде юпитер в точна опозиция на марс, ма все пак са на 12 градуса, има време, да се освестя, да поема глътка въздух, да пошавам с палците на краката свободно и после ще му мисля.

Обаче винаги съм твърдяла, че си го обичам Плутон, щото си е моя планета и трансформациите са ми вродени и прочее, ма ...кой го е газил Плутон, вече не е същия...
силно се надявам да се измъквам в момента, щото ми е на 1 градус от слънцето още, той от пролетта на 2008 се приближи, после на 3 пъти пресича и последно сега преди месец беше съвсем близо...
Уф ...2,5 години кошмар
 :-[

*

holanda

« Отговор #47 -: Ноември 02, 2010, 05:00:04 am »

Уф ...2,5 години кошмар
 :-[

то това не е и за срам  ;D
..ама бутай да върви,че положението е много натопорчено
--ха,още съм в Саде-Сати,густу майна..с теб съм,Каили,няма  ' се плашиш  ;D

« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 05:08:03 am от жълтолилава »

*

kaily

• 5145
« Отговор #48 -: Ноември 02, 2010, 05:07:02 am »
Пък за успокоение да ти кажа, че квадратурата му не е толкоз страшна, пък и 21 години са си пак там, на границата, та много вероятно е да ти се размине.
Ма като си се сдобрила с близките си ,не се карай пак де.  :mellow:

*

holanda

« Отговор #49 -: Ноември 02, 2010, 05:12:53 am »
Пък за успокоение да ти кажа, че квадратурата му не е толкоз страшна, пък и 21 години са си пак там, на границата, та много вероятно е да ти се размине.
Ма като си се сдобрила с близките си ,не се карай пак де.  :mellow:

дано си права
а с нашите не съм се сдобрила ,просто не се карам и се споразумяхме за здравословен игнор  ;D
спирам със спама,че темата трябва да е стряскаща ,а аз само разведрявам тука и Плутон ako разбере ще ми го хакне  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #50 -: Ноември 21, 2010, 09:50:31 pm »
Ето това е темата за оплаквачка от Плутон връз слънце.
 ;D

*

katrin_ls

« Отговор #51 -: Ноември 21, 2010, 09:52:47 pm »
Ето това е темата за оплаквачка от Плутон връз слънце.
 ;D

Не , не. Кайли, нещата са много сериозни. Но считай, че малцина са като теб, които иронизират положението и гледат с насмешка на ситуацията, защото ти си наясно поне малко за какво става дума. А другите?  Как да е... Всяко зло за добро казвам аз.

И нещата ще станат още по-сложни през пролетта на 2011, когато Уран навлезе в първите градуси на Овен, а Сатурн се върне в началото на Везни. Не съм гледала, дали ще се засекат, дали ще имаме точна опозиция.  :-\

*

kaily

• 5145
« Отговор #52 -: Ноември 21, 2010, 09:57:12 pm »
Е какво не не, аз рева тук от година време вече, свиква се.  ;D
Остави го само Плутон, аз говоря за тау-квадрата Плутон-Уран-Сатурн, де се мотае из небето още.
Е, не само Плутон ми и целият тау квадрат от най-зловещите планети ми беше затиснал слънцето, и съвсем малко по-встрани Луната и Меркурий.
Кажи, как се понасят ударите на трите най-злокобни планети върху трите най-лични светила и планети - слънце, луна и мерк.
Свиква се.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Ноември 21, 2010, 10:09:01 pm »
Плутон съвпад ЮЛВ , МЕРКУРИЙ , СЛЪНЦЕ
Плутон каре САТУРН , МЦ , ИЦ , ПЛУТОН И УРАН, ХИРОН
Плутон опозиция ЮПИТЕР

Чаках минорните аспекти като маана небесна... ;D ;D
По-жива и по-силна съм от всякога....
Стига сте ревали, не си струва.... ;D ;)

По същото време УРАН правеше карета към Възлите , към Мерка , към Слънцето , тъпчеше ИЦ опозираше наталната си позиция и натален Плутон...А Сатурн квадратираше всичко що е в стрелец да не го повтарям....
Светлината в тунела я нямаше....Юпитер извади всичко на масата- играех с отворени карти и губех....просто губех.Това не бяха битки , а войни.....,последна беше битката с душата ми....Не я продадох и победих!
Това е наградата на Плутон! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #54 -: Ноември 21, 2010, 10:10:53 pm »
Като каза ''светлина в тунела'' се сетих за нещо, което четох на скоро.
Ако видиш светлина в тунела, внимавай да не са фаровете на насрещен влак ...   :57:

И друго актуално за кардиналките - ако минаваш през Ада, не спирай да вървиш!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Ноември 21, 2010, 10:15:15 pm »
Като каза ''светлина в тунела'' се сетих за нещо, което четох на скоро.
Ако видиш светлина в тунела, внимавай да не са фаровете на насрещен влак ...   :57:

И друго актуално за кардиналките - ако минаваш през Ада, не спирай да вървиш!!!

;D
Така е....Но и влак е по-добре от преса....Влака минава бързо , пресата го прави бавно , целенасочено и методично.....Просто ставаш фолио... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Ноември 21, 2010, 10:48:56 pm »
Насрещния влак май че е Уран...  ;D  
Мисълта ми беше, че понякога си мислим, че когато ни се случи нещо добро на пръв поглед, то е най-доброто, а се оказва цяло бедствие. Но на нашенски си го казваме - ''удавник за сламка'' . Уж виждаме малко светлинка в тунела и БУМ в капана.  

За това, най-сериозните стъпки ( раждане, брак, съдружия, кариера, емиграция, и т.н.) в живота трябва да ги правим в момент на пълно съзнание, а не  в миг на  умопомрачение ( или по време на тежки транзити).  Та трябва да внимаваме с тия светлинки!  :-[

Да АЙЯ , точно така.... :72: :clap: