Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51811 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Защо мъжете си падат по кучки? Какво искат ?
« Отговор #80 -: Ноември 01, 2010, 02:46:39 pm »
Дай ти тогава "тон за песен". Да не би да сме ти длъжни да пишем това, което ти искаш и очакваш да прочетеш?! :rolleyes:

;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #81 -: Ноември 01, 2010, 03:02:22 pm »

101 причини защо добрите момичета печелят място в рая, а лошите – в мъжките сърца

Мъжете не биха искали да притежавате тази книга, защото тя казва ясно и категорично истината: те искат от вас да бъдете добро момиче, но желаят да имат до себе си... кучка.

Кучката, за която става дума в тази книга, не е зла, груба, властна или отмъстителна. Тя не е и жената, която владее всички сексуални техники и ги използва, за да манипулира мъжете. Тук става дума за онази жена, за която мъжете мечтаят.

А тя е нежна, но силна. Тя е изкусителка, която притежава магнетична власт. Тази жена не се отказва от собствения си живот, за да преследва някои мъж, нито прави компромиси, когато той прекрачи границата. Тя никога не му позволява да мисли, че я притежава напълно, и затова той никога не спира да се старае.

И ако някой се съмнява, че точно тази жена привлича и задържа мъжете до себе си, нека попита самите мъже.

Авторката Шери Аргов е направила точно това – мащабно проучване сред стотици представители на мъжкия пол, за да разбере кои женски качества ги привличат или отблъскват. В следствие на техните откровени отговори тя формулира истината, която много жени предполагат, но не осъзнават напълно – мъжът желае не красивата жена, а онази, която е умствено предизвикателство за него.

“Мъжете си падат по кучки” е за всяка жена, която се е чувствала неловко, че е изглеждала прекалено зависима от мъж. За всяка жена, ухажвана от мъж, който е губел интерес към нея в секундата, в която е получавал вниманието й. За всяка жена, пренебрегвана от мъж. За всяка жена, която е била прекалено добра и по този начин е съсипвала интимния си живот. Но и за всяка жена, която е в състояние да промени това положение като осъзнае и приложи принципите на Шери в своите взаимоотношения с мъжете. Ето някои от тях:

* Жените, заради които мъжете прескачат огради, не винаги са изключителни. Най-често това са жени, на които не им пука особено.
    * Най-значимата разлика между кучката и доброто момиче е страхът. Кучката демонстрира, че не се страхува да живее и без мъжа до нея.
    * Той трябва да знае, че вие искате да бъдете с него, а не че имате нужда да бъдете с него. Само тогава ще ви възприема като равностоен партньор.
    * Преди секс мъжът не мисли трезво, а жената мисли по-трезво. След секс нещата се обръщат. Мъжът започва да мисли трезво, а жената си губи разсъдъка. ;D ;D
    * Когато жената се сравнява с друга жена, тя се унижава.
    * В мига, в който жената започне да полага свръх усилия, за да се впише в критериите на мъжа, тя понижава собствените си стандарти за връзката.
    * Ако установите, че влагате прекалено много, връзката най-вероятно не е добра за вас. Щастливата връзка протича без усилие.

* Без значение е колко привлекателна е жената, защото красотата сама по себе си няма да спечели уважението на мъжа. Външният вид може да го привлече, но вашата независимост ще го задържи.    * Промените ли установените практики, вашето отсъствие понякога ще го накара да ви търси. Мъжете не реагират на думи. Те реагират на липса на думи.    * Мъжът си мисли, че е спечелил – т. е. завладял – една жена, когато тя започне да “яде от шепата му”. В този момент той започва да се отегчава.
    * Най-привлекателното качество у една жена е достойнството й.

Шери Аргов е американска водеща на радиопредаване, посветено на общуването между мъжете и жените. Книгите й са издадени на повече от 30 езика и са начело в световните класации в категорията отношения между половете. Нейни статии са публикувани в списания като Cosmopolitan, Self, Glamour and First for Women.

;D ;D И ОЩЕ НЕЩО....Добро утро! ;D
« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 03:19:11 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Ноември 01, 2010, 03:24:14 pm »
чудя се,какво ви се е случило?
мислех ,че за астрология ще чета,
а то някакви феминистки глупости.
какви обичали мъжете?
така и никой не написа КАКВО Е КУЧКА?
КАК СА НАРЕДЕНИ ПЛАНЕТИТЕ НА КУЧКАТА?
Ако някой не си спомня,ВСЕКИ ШОФЬОР СЕ УЧИ НА СТАРА КОЛА
 ;D ;D ;D ;D ;D

Не всеки има тоя късмет!!!! ;D ;D ;D

Rolls-Royce Phantom II Continental „Звездата на Индия" от 1934 г.

Цена: 13 млн. долара

Ханс-Гюнтер Зак, собственик на музея на Rolls-Royce в Германия, продава цялата си колекция, включително и най-скъпия модел „Звездата на Индия".

Този автомобил е един от произведените общо 281 от серията Continental Phantom II. Направен е за индийския махараджа на Раджкот. Една от особеностите му е, че една от седемте му двойки фарове се движи заедно със завъртането на волана. Отличителна черта на автомобила също така е уникалната комбинация на оранжев цвят с алуминии.

Звездата на Индия е предложена заедно с 24 други редки модели на Rolls-Royce и три автомобила Bentley. След търга автомобилът е обявен за продажба за 13 млн. долара, но офертата по-късно е изтеглена.

http://www.politika.bg/article?id=17410

;D ;D

*

ana125

• *
  • 141
Re:Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?
« Отговор #83 -: Ноември 01, 2010, 04:04:51 pm »
Марая, като гледам какво е писано в тая книга, то повечето жени значи сме кучки.
Във всеки случай, нещата не са баш така, както е описано (въпреки, че има някаква истина в това), много по-сложни са. За всеки отделен мъж си има отделна истина.
Освен това, квито и да ги кърши една жена - стойки, секс, номера, колкото и да е добра в леглото, колкото и да е красива, всяка история си има срок, колкото и брутално да е това. Аз лично слагам максимум около 5 години тръпка - секса, любовта, и всичкото му там увлечение. После остават други неща. (После с тоя човек трябва да можете нещо да си кажете, и да гледате в една и съща посока що се отнася до пари, отглеждане на децата, както и да сте приятели и партньори.) В общия случай след тия 4-5 години (май даже и те са много), обикновено жената решава да си остане, (ако са в семейство и особено с деца). Мъжът - не е ясно. Или идва следващата "кучка" (което е по-често срещаното и ако си мислите, че ще го задържите - няма да стане дори да сте най - красивата, секси, че и богата кака), или си остава при жената поради някакво чувство за отговорност. Въпрос на възпитание, въпрос на жизнен опит, въпрос на характер.
П.П. Жените, които са цял живот кучки, задължително остават сами в края на краищата (и според логиката на книгата, макар че пак казвам - там са доста елементарни нещата).
« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 04:12:43 pm от ana125 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #84 -: Ноември 01, 2010, 04:29:53 pm »
Мъжът не си пада по "кучка", а по жена, която е способна да удоволетвори неговите сексуални фантазии.

Няма мъж ( освен онанистите и обратните) , който да не желае сексапилна ( красива) жена, такава която да му дава най-вече секс, топлина, уют! НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКОВА ЖИВОТНО!!!  :-[

Корелация м/у трите не намирам.... ;D ;D ;)

Жалко! Аз намирам. Който търси-намира.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Ноември 01, 2010, 04:35:10 pm »
Aна 125 , :blink:

Учудвала съм се на възрастни хора , които стоят на чаша чай и се гледат влюбено или вървят хванати ръка за ръка....Твърде малко такива съм срещала в Б-я , но в чужбина доста често....
Недоумявала съм как става това?
Мисля , че всичко е въпрос на отговорност , мисля , че наближаващата старост , смърт е причина за това....Времето е нанесло своя урок и страх в битието им...
Принципно си права за годините в които има срок на годност и когато този срок е без консерванти , а е чист продукт неговия срок изтича по-бързо.... :blink:

*

nerealna

« Отговор #86 -: Ноември 01, 2010, 04:51:30 pm »
марая, аз съм с мъжа ми от 17 годишна, той беше на 20. от тогава досега не сме се разделяли никога, нито сме се карали сериозно. след първоначалното влюбване остана обичта и приятелството и мисля, че това никога няма да се промени. и дори сме си говорили с него, че като остареем се виждаме да се рахождаме  в някое паркче и да си спомняме какво сме преживели заедно :) най важното е да се дава свобода на другия ... и ние това и правим... така мисля. :)

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #87 -: Ноември 01, 2010, 04:55:53 pm »
За да останеш с един човек, след като тръпката е преминала (а тръпката винаги отмонава), да - означава, че имаш силно чувство за отговорност. Но и - както казах - не е само интерес и/или отговорност - с тоя човек трябва да се понасяте, да ви е забавно и приятно заедно, да има какво да си кажете, да сте приятелчета, партньори. Компромиси - да, огромни компромиси - не. Сложно е. Всеки си знае кое е най - добре за него, всяка двойка си има модел.
И когато настъпи времето на белите коси и още се държите за ръце, то не е защото жената е кучка (или мъжа е куч), а защото сте преминали през толкова неща заедно... и тогава любовта сигурно е съвсем друга... Но и тя топли, даже може би и повече...
Значи, пак да си кажа - аз смятам, че ако една жена цял живот се прави на недостъпна и че не й пука дали някой ще остане с нея, то наистина никой няма да остане. То само по силата на факта, че си родила едно, две или повече деца, значи че на теб ти пука. Ако не ти пука и при тва положение, значи или не си наред в главата, или верно си кучка плюс много калпава майка (което вече е наистина осъдително). така че игрите по тъч линията на мъжете са докато не сме обвързани. После просто по дефиниция няма как да си кучка, ако искаш да си опазиш семейството цяло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Ноември 01, 2010, 04:56:52 pm »
марая, аз съм с мъжа ми от 17 годишна, той беше на 20. от тогава досега не сме се разделяли никога, нито сме се карали сериозно. след първоначалното влюбване остана обичта и приятелството и мисля, че това никога няма да се промени. и дори сме си говорили с него, че като остареем се виждаме да се рахождаме заедно в някое паркче и да си спомняме какво сме преживели заедно :) най важното е да се дава свобода на другия ... и ние това и правим... така мисля. :)

Много красиво звучи и дано винаги е така... :blink: От сърце ти го желая! :wub:

Като представител на един от знаците , които не понасят ограниченичта и воюват за свободата , мога да споделя , че давайки изключително много свобода и искайки я , допуснах грешка....Сега отчитам това за грешка....и не съжалявам - защото осъзнах , че най-голямата свобода означава отговорност и не на последно място тя те държи закотвен някъде на пристана.... :blink: ;)

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #89 -: Ноември 01, 2010, 05:04:47 pm »
Аз също съм давала свобода, но така загубих една много качествена връзка навремето. Защото идва 5-тата, идва 10-тата, и с 11-тата кучка човекът си тръгва. При такъв голям избор, и след като са изтекли "5-те години", и когато си и млад... така става. Така че аз лично вече не съм толкова либерална. Вече и имам какво да губя, и изобщо не мисля да давам лесно пътя на мъжа си. Нека да не съм интересна кучка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Ноември 01, 2010, 05:14:39 pm »
В крайна сметка , защо според Вас избират кучки? :blink:
Причината е важна..., както и повода! :blink:

Астрологичния аспект с който свързвате избора на мъжете...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #91 -: Ноември 01, 2010, 05:18:03 pm »

От изчетеното в темата става ясно, че всички мъже обичат кучки. Както и че всички жени са или са били кучки. Тоест не е възможно да се изведат уникални астрологични аспекти за нещо, което всички мъже и всички жени притежават.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Ноември 01, 2010, 05:20:24 pm »

От изчетеното в темата става ясно, че всички мъже обичат кучки. Както и че всички жени са или са били кучки. Тоест не е възможно да се изведат уникални астрологични аспекти за нещо, което всички мъже и всички жени притежават.

Останах с убеждение , че не всички са кучки ;D ;D...Нещо повече срещат се и монахини.... ;D ;)

*

nerealna

« Отговор #93 -: Ноември 01, 2010, 05:36:54 pm »
Аз също съм давала свобода, но така загубих една много качествена връзка навремето. Защото идва 5-тата, идва 10-тата, и с 11-тата кучка човекът си тръгва. При такъв голям избор, и след като са изтекли "5-те години", и когато си и млад... така става. Така че аз лично вече не съм толкова либерална. Вече и имам какво да губя, и изобщо не мисля да давам лесно пътя на мъжа си. Нека да не съм интересна кучка.

аз под свобода не разбирам това, всеки да си развява байряците и да изневерява с който му падне. ти ако обичаш някой наистина, ако ти е хубаво с него в ежедневието, ако всичко е нормално в секса  и връзката ви е  стойностна няма и да си изневерявате :)

а пък той ако е решил да изневерява едва ли ше можеш да го спреш . мъжете често изневеряват не защото другата е по- хубава по умна или т.н., а просто защото е друга, различна жена.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #94 -: Ноември 01, 2010, 05:37:49 pm »
Освен това не сме сигурни, че всички мъже си падат и се женят за кучки, за да умуваме какво искат. Още нито един от мъжките ни потребители не го е потвърдил.

Сигурно им става все по-трудно да ни разбират  :-\
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Ноември 01, 2010, 05:41:53 pm »
Забравете филмите с кучките, при много мъже това не работи, а при мен въобще. ;D

Особено при тези , които си падат по мъже! ;D ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #96 -: Ноември 01, 2010, 05:49:19 pm »

аз под свобода не разбирам това, всеки да си развява байряците и да изневерява с който му падне. ти ако обичаш някой наистина, ако ти е хубаво с него в ежедневието, ако всичко е нормално в секса  и връзката ви е  стойностна няма и да си изневерявате :)

а пък той ако е решил да изневерява едва ли ше можеш да го спреш . мъжете често изневеряват не защото другата е по- хубава по умна или т.н., а просто защото е друга, различна жена.

Нереална, ти си противоречиш в двата си абзаца. Може и да те обича и да е решил, че иска за малко нещо различно. Много често срещано явление. Тука и мъжете да кажат - има ли някой който ще откаже на оферта на кучка. Па макар и тайно, еднократно. Ще си каже тя жената няма да разбере, и все едно нищо не е било. Еми няма мъж, който да откаже.

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #97 -: Ноември 01, 2010, 05:49:40 pm »
Видяхте ли ретро венера в скорпион какво изкара -
 ;)
разговор за кучките и техните производни ;D
като влезе във везни ще стигнем и до справедливо заключение ;D
във всяка от нас дреме една бясна и желана кучка
или поне така ни се иска
стига сме били все добрите момичета
в знака на скорпиона венерката ми си иска .........мъст ;D ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Uran

• 6041
« Отговор #98 -: Ноември 01, 2010, 05:50:55 pm »
Предварително се извинявам ако някой се почувства персонално засегнат- не това е целта ми.
Забелязвам, поне от изказванията, неспособност да се градят отношения. Има "мерене" и в еднополовите, и в двуполовите такива. Най-важното според мен и естествеността, като под такава не разбирам дотолкова да чувстваш близък отсрещния, че да се оригваш и вършиш други присъщи на естеството нужди и т.н. пред него. Едни кушии, едни нерви, едни очаквания... Къде отиде обиконовената човешка комуникация?
Мисля, че там е разковничето. Киогато могат хората да си общуват нормално на чисто ежедневно/битово ниво тогава и връзките ще са по-удовлетворителни.
1/2-1 час страст в леглото не са достатъчни за каквито и било отъношения, а камо ли за дългосрочни партньорски.

*

holanda

« Отговор #99 -: Ноември 01, 2010, 05:52:15 pm »
и к'ва е тая анкета изобщо?  ;D

p.s.  Добро утро  :49: