Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51934 Прегледи
*

holanda

Re:Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?
« Отговор #200 -: Ноември 01, 2010, 11:24:34 pm »
Марая, мечтата на мъжете трудно може да бъде удовлетворена

то пък все едно цял живот покрай техните мечти трябва да се въртим. Чудно защо всяка пита ''какво да направя,че да ме харесва'',''каква му е мечтата,как да угодя''  :-X
вярно,когато си намериш майстора и знаеш,че си обичана от него,разцъфваш и осъзнаваш смисъла на съществуването си .Жена си ,за да ''обичаш и да бъдеш обичана'' както е мотото на Везните ,но все пак не всеки мъj е способен да изкара това от теб и естествено,няма какво да му дадеш.И пак си кучка  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #201 -: Ноември 01, 2010, 11:28:45 pm »
С една дума автора на книгата описва еманципираната жена.

Какъв е по националност автора? Защото ми се струва, че има объркване на понятия.
В България например, ако един мъж каже на една жена, че е прасе, това ще я обиди, докато тук, където съм аз, всяка жена мечтае да чуе тази дума от любимия си. Самата дума тук е с друго значение, не е както в България.

Mного хубаво пояснение.
Това го забелязах още като бях малък в едни deutchland девойки.
На тях им харесваше да се държат грубо, да ги обиждат и прочие, просто им доставяше удоволствие и го смятаха за много "секси". ;D ;D
Разбира се те не възприемаха думите, които ние в бг изпозваме да се обиждаме, като за обида.

Явно го смятат за мъжествено,  понеже техните мъже са импотентни през повечето време.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #202 -: Ноември 01, 2010, 11:33:19 pm »
Цитат
Кучката, за която става дума в тази книга, не е зла, груба, властна или отмъстителна. Тя не е и жената, която владее всички сексуални техники и ги използва, за да манипулира мъжете. Тук става дума за онази жена, за която мъжете мечтаят.

А тя е нежна, но силна. Тя е изкусителка, която притежава магнетична власт. Тази жена не се отказва от собствения си живот, за да преследва някои мъж, нито прави компромиси, когато той прекрачи границата. Тя никога не му позволява да мисли, че я притежава напълно, и затова той никога не спира да се старае.

И ако някой се съмнява, че точно тази жена привлича и задържа мъжете до себе си, нека попита самите мъже

Тя е нежна - Луна.
Тя е силна - Марс.
Тя е изкусителка - Венера,
която притежава магнетична власт - нещо скорпионово.
Тази жена не се отказва от собствения си живот, за да преследва някой мъж - Слънцето е по-силно от Венера.

Нито прави компромиси... - още едно потвърждение, че Венера куца!
...Когато той прекрачи границите - тук не мога да реша, кое от двете е  - Венера или Марс силни. Щото, както в една друга тема беше написано - Венера иска, а Марс трябва да има топки да го завоюва и осигури. Та Венера в случая трябва да каже, че й е писнало, и да "поеме" нещата в свои ръце.

От практиката знам, че човек рядко има един събирателен образ за партньор. Всички качества, които всеки мъж или жена приписват като желани за партньора са част от отделен образ за предполагаем партньор.
Примерно - една жена иска мъжа до нея да я уважава и да я разбира и изслушва. Тя също обаче държи този мъж да е мъж и да е способен да отстоява своето и да се бори в живота и да носи пари. Погледнато от психо-астрологическа гледна точка, човек, който се бори, няма много време(а и не му е заложено като програма или е изключително рядко!), да уважава, да разбира и да се вслушва/изслушва.
Затова и тези хубави черти се делят на няколко, като се търсят в отделни лица.
Това е просто пример. Но реален пример.

Та и по-горното в цитата е вероятно събирателен образ.
И като такъв - може да вдъхновява някой девствен чикиджия, но едва ли някой добър психолог, психиатър, философ и астролог.
Или пък на някой, който без всичките тия неща му е дадено да вижда, че всяко нещо си има "цена".

*

Stella

• 7765
« Отговор #203 -: Ноември 01, 2010, 11:37:33 pm »
Цитат
Кучката, за която става дума в тази книга, не е зла, груба, властна или отмъстителна. Тя не е и жената, която владее всички сексуални техники и ги използва, за да манипулира мъжете. Тук става дума за онази жена, за която мъжете мечтаят.

Това е жената ВАМП - някога имаше термин за това, който не звучеше грозно като "кучка". Не одобрявам това определение в този контекст.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #204 -: Ноември 01, 2010, 11:40:03 pm »
писна ми от жени,беее... ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #205 -: Ноември 01, 2010, 11:40:56 pm »
От практиката знам, че човек рядко има един събирателен образ за партньор. Всички качества, които всеки мъж или жена приписват като желани за партньора са част от отделен образ за предполагаем партньор.

За каква практика говориме? :blink:

Citata предмет на астрообясненията ти е на
 Шери Аргов е американска водеща на радиопредаване, посветено на общуването между мъжете и жените. Книгите й са издадени на повече от 30 езика и са начело в световните класации в категорията отношения между половете. Нейни статии са публикувани в списания като Cosmopolitan, Self, Glamour and First for Women.

Опитвам се да намеря повече инфо за нея , но не успявам....Любопитно ми е , за каква практика става дума.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

« Отговор #206 -: Ноември 01, 2010, 11:50:07 pm »

За каква практика говориме? :blink:

Citata предмет на астрообясненията ти е на
 Шери Аргов е американска водеща на радиопредаване, посветено на общуването между мъжете и жените. Книгите й са издадени на повече от 30 езика и са начело в световните класации в категорията отношения между половете. Нейни статии са публикувани в списания като Cosmopolitan, Self, Glamour and First for Women.

Опитвам се да намеря повече инфо за нея , но не успявам....Любопитно ми е , за каква практика става дума.... :blink:

Астрологичната, коя друга?

И, естествено и психологическата покрай астрологията.

И, естествено - сблъсъците с мнения, хора и събития...

Популярната психология на половете е, като популярната астрология на знаците - дава ти нещо, като сведение, но така по-задълбочено, по-конкретно, по-ясно просто да забравиш!

*

Stella

• 7765
« Отговор #207 -: Ноември 01, 2010, 11:51:48 pm »

Популярната психология на половете е, като популярната астрология на знаците - дава ти нещо, като сведение, но така по-задълбочено, по-конкретно, по-ясно просто да забравиш!

А ти какъв си по професия?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #208 -: Ноември 01, 2010, 11:51:49 pm »
Астрологичната, коя друга?
И, естествено и психологическата покрай астрологията.
И, естествено - сблъсъците с мнения, хора и събития...

Хареса ми! :blink: ;)

http://www.whymenmarrybitches.com/

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #209 -: Ноември 01, 2010, 11:56:10 pm »

точно за това говорех в другата тема. А всички тези качества са иззети от първите впечатления за мъj ,инспирирани от бащата,взаимоотношенията му с майката (които ще се приемат като стереотип или точно обратното) или странична фигура,повлияла над личността по някакъв начин.  

из ''популярна психология'' ,на каквато не съм голям привърженик ;D ;D ;D

*

tadj-all

« Отговор #210 -: Ноември 02, 2010, 12:00:32 am »

Защо питаш?
А и какво значение има?

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #211 -: Ноември 02, 2010, 12:02:56 am »
Небесна, иска да каже, че професията му е прикривач, доста популярна напоследък.  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #212 -: Ноември 02, 2010, 12:16:28 am »

Защо питаш?
А и какво значение има?

стана ми любопитно. ако искаш не отговаряй.

*

elfidka

• 3129
Re:Защо мъжете си падат по кучки? Какво искат ?
« Отговор #213 -: Ноември 02, 2010, 12:18:27 am »
Какво влагате в определението КУЧКА или то се отнася за всяка мръсница (мамицата и!) отмъкнала под носа ви Желаният? :blink:

Много уместен въпрос е това. Наистина първо трябва да се дефинира какво точно означава една жена да бъде мръсница и едва след това да се обсъжда.
И още нещо, в един астрологичен сайт не може, ей така просто да се слага всичко под един знаменател, сякаш не знаем за какво иде реч и с лека ръка да захвърлим наученото от астрологията.
Нима не сме разбрали, че зад всеки каприз, желание или черта от характера на всеки един мъж или жена  / без значение / стои стихия, зодиакален знак, натално домово разположение, аспект, транзит или дирекция.

Ша ма извинявате, ако вече сте го уточнили, защото аз сега започвам да чета по темата и този цитат е от втора страница. Аз продължавам да ви чета дано да имам време тази вечер, за да се включа пак.  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #214 -: Ноември 02, 2010, 12:23:28 am »
Дивна преди няколко страници спомена, че авторката е чужденка и заглавието на книгата не звучи коректно на български, понеже е буквално преведено. Оттам е цялото объркване. На тези неща обикновено се обръща внимание.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #215 -: Ноември 02, 2010, 12:28:55 am »
 :85: :57: :72: :rolf:

Какво е жената вамп, какви са нейните способи да подчини всеки мъж, как да действаме като нея за да можем да получим желания мъж

*Още в самото начало искай всичко. Колкото по - високо поставиш летвата толкова повече той ще се опита да я достигне. Вероятно защото предпочита да подскача до посиняване отколкото да се признае за победен;

* При теб трябва да бъде точно обратното - ти никога нямаш време, имаш купища ангажименти след училище, не можеш да излезеш с него в петък вечер, защото си на купон, където без причина отказваш да го заведеш, така че когато направиш нещо напълно обикновено за него ( предлагаш му да отидете на кафе) той ще обиколи стаята на ръце от кеф;

* Карай го непрекъснато да се усъвършенства физически и интелектуално, ако се мисли за болкук няма да поглежда другите момичета. Кой ще го иска такъв;

* Дръж го на сухо известно време, а когато го направите бъди повече от себе си. Така ще те желае все повече, особено когато му отказваш;

* Измисли си някаква травма в детството така непременно ще събудиш закрилническия му инстинкт;

* Обясни му че няма да го погледнеш докато не свали излишните 5 кг. а после му кажи да ходи на фитнес защото е много клечест;

* Когато го държиш на сухо пробвай " виж какво убийствено бельо си купих" после изчезваш и се връщаш с най - раздърпаните си дрехи;

* Бъди му съучастничка, а не съперничка на всички жени, които той харесва. "много е хубава, нали" става;

* Накарай приятелите му да се влюбят в теб, без да им се сваляш, бъди приятна компания така те никога няма да му позволят да те зареже;

* Заобиколи се с красиви момичета, които по една или друга причина са недостъпни за него;

* Влачи го неуморно по магазините, докато ти самата не се почувстваш пред колапс. Накарай го да инвестира в теб;

* Ако го уловиш, че кръшка, накарай го да разбере че знаеш но изобщо не ти пука. Скоро той ще започва да се пита толкова ли не ти пука за него, а това ще го амбицира в твоя полза;

* Имай свой собствен свят в който за нищо на света не би го допуснала, приятели, купони...

* Поощрявай всичките му дивотии

* Накарай го да се нуждае от теб, прави неша които никой друг не може да му предложи, торта или стриптииз, няма значение.

* Накарай го да се гордее с теб, води го на места, където познаваш страшно много хора, където красиви мъже подскачат при появяването ти

* Контролирай го непрекъснато къде ходи, кога, с кого, така скоро той сам ще се завърти в спиралата на вината.

* Извикай полиция когато е направил някоя дребна глупост.

* Стани перфектна в неговите хобита

* Казвай му истината винаги, особенно когато знаеш. че ще е болезнена за него * Знай повече за любимия му спорт от създателя му.

* Снабди се с обожатели, които непредтанно да ти звънят да ти пращат съобщения и да ти дават малки подаръчета
* Никога не го кани на гости, отказвай му да те изпрати, покажи му че не ти е необходим с нищо.
* Бъди много крехка, алергия например, за да го накараш да се грижи за теб
* Измисли всякакви страшни мъже около теб за да знае че и при най - малката грешка го чака наказание.
* Не се интересувай от неговия свят, откажи да се запознаеш с приятелите му. Така скоро ти ще станеш целия му свят.
* Говори непрекъснато, не му оставяй време да говори и мисли, обсеби целия му мозък
* Бъди идеална във всяко едно отношение, просто безупречна - ум, ъншен вид, характер.
* Веднъж седмично бъди най - милото същество на планетата, играй по свирката му и направи всичко което тй желае. 5 мин. в месеца!

« Отговор #216 -: Ноември 02, 2010, 12:34:22 am »
Хахаха,Стела,съмнявам се,че някой мъж би търпял такова нещо,каму ли да си мечтае за такова поведение на жената до себе си  ;D ама знам ли,има ги всякакви  :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
Re:Защо мъжете си падат по кучки? Какво искат ?
« Отговор #217 -: Ноември 02, 2010, 12:35:32 am »
Има мъже, които имат много силна воля и не се поддават на такива изкушения в името на свободата и благото на цялото човечество.  :mellow:

Колко мъченически звучи.....
Ох завалийте....живи да ги оплачеш.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #218 -: Ноември 02, 2010, 12:39:29 am »
Stella, тези напътствия от въпросната книга ли са?

п.п.Нищо чудно, че някои не успяват в отношенията (независимо какви) слушайки подобни добронамерени съвети.
п.п.п.Какъв идиот трябва д е този дето ще бъде разиграван по този начин и ще бъде в същото време Желан?!

*

Stella

• 7765
« Отговор #219 -: Ноември 02, 2010, 12:41:08 am »
Stella, тези напътствия от въпросната книга ли са?

п.п.Нищо чудно, че някои не успяват в отношенията (независимо какви) слушайки подобни добронамерени напътствия.
п.п.п.Какъв идиот трябва д е този дето ще бъде разиграван по този начин и ще бъде в същото време Желан?!

Не са от въпросната книга....няма такъв идиот.