Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51719 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?
« Отговор #240 -: Ноември 02, 2010, 02:52:24 am »
Ни прана, ни мрана... ;D

Искам да се говори да се вършат работи по същество.
За мен такива затворени общества, свръх духовно насочени, някакви космически и извънземни направо ме потрисат. Искам действия и реалности, без излишно задълбочаване... ;D ;D ;D

:rolf: :rolf: е хубаво де , ама нали и духовна връзка трябва...Иначе само кекс :rolleyes:....и ура-тута....и ...

„Когато използвам думата “кучка”, нямам предвид гаднярка или злобарка, а силна жена, която е наясно със себе си. За нея не е проблем да предостави на мъжа повече пространство, защото самата тя има нужда от такова. При най-малката проява на неуважение тя се отдръпва, а така става още по-привлекателна за мъжа.

Именно това е жената, за която той мечтае да се ожени един ден.“

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #241 -: Ноември 02, 2010, 02:58:19 am »
Не е нужно да стоя на " студио хикс", за да осъзная, че го обичам.За мен лично това са глупости. Отдавна съм се осъзнала и знам кога обичам, кога не и как да споделям чувствата си. Нямам нужда от доизяснявания със себе си... ;D

*

nerealna

« Отговор #242 -: Ноември 02, 2010, 02:59:04 am »

Смайват ме такива наивни разсъждения за мъжете. За мъжете - генерално, че има изключения - има. Нереална, много приказки си чела като дете... Надявам се, че не ми се обиждаш, но нямаш достатъчно опит. Или пък си намерила мъжа мечта, когото всички чакаме от деца.

:blink:
второто е повярвай :)

мъжът ми е духовно ориентирана личност. вегетарианец е, не пуши, не пие и се занимава с йога. четем си заедно книжките, ходим по излети, спортуваме и така   ;)

Нереална, лично аз с такъв мъж никога не мога да издържа.Ами той ангел- с мен грешницата.Не е ли да му седнем, да си хапнем нещо свястно / само на марули няма да издържа/ , да му пийнем по едно малко, остави ти тази работа.Съжалявам, но не ме радва мен такъв тип. Душата ми ще е все стегната... ;D ;D ;D

ами аз съм дала свободата да бъде такъв какъвто иска. за тази свобода говорех по-горе. той на мен също. той не пие алкохол, аз - пия :) на никой не му пречи кой какво пие или яде. и двамата се инетерсуваме от духовното. можем да говорим оп 25 ч. в денонощието без да си омръзнем на най различни теми ... и винаги има какво да си кажем :) най важното  в една връзка е двамата да бъдете не просто идеални хора, а  идеални един за друг

*

Stella

• 7765
« Отговор #243 -: Ноември 02, 2010, 03:04:44 am »
На мен думата кучка не ми харесва и точка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #244 -: Ноември 02, 2010, 03:05:04 am »
А тази кучка ли е?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1393486971819

Евала й правя,защото поне може да пее,ама по лош път е тръгнала,плейбой,мейбой и разбира се чалга ще пее,то иска ли питане?!
А дали е кучка  :unsure: ми не знам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #245 -: Ноември 02, 2010, 03:05:58 am »
Нереална, абсолютно си права с това, което казваш. Имаше хора, които предложиха такъв тип и за другите, в случая и на мен. ;D
Ще се получи така, че ако не си правим двамата компания за нещата, които харесвам, които ме карат да се чувствам комфортно и да релаксирам, съвсем вероятно е да си намеря някой, който може да ми предложи това. В един момент ще престане да ми е интересен. :blink:
Не напразно всички сме създадени различни. За това рецепти по тези въпроси няма.
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 03:18:25 am от Mia21 »

*

nerealna

« Отговор #246 -: Ноември 02, 2010, 03:06:01 am »
аз пък не мога да изтрая някоий тъпанар да ми дънка всяка вечер, после да ми хърка и смърди в леглото и да не може да си закопчае гащите от шкембето  ;D и да не може 2 лафа на кръст да върже. харесвам интелигентните, образовани мъже, на които и духовното не  им е безразлично..и такъв съм си намерила  ;)
не си мисли също че като се занимава с такива неща е някой сухар. постоянно ме рзсмива  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #247 -: Ноември 02, 2010, 03:14:39 am »
харесвам интелигентните, образовани мъже, на които и духовното не  им е безразлично..и такъв съм си намерила  ;)

Аз също си падам по интелигентни мъже, но и смятам, че трябва да има умереност. Нещо вземе ли превес, не е съвсем нормално.
Освен това прекален светец и Богу не е драг. От всичко по-малко, без да се прекалява. ;)
Не зная защо, от кой аспект ми идва, но не обичам прекаленото задълбочаване,тайните общества, вманиачаването. Създават ми неприятно усещане, тежест, затлачване. Обичам слънчевата страна на живота и се стремя към нея. :blink:

*

nerealna

« Отговор #248 -: Ноември 02, 2010, 03:18:41 am »
харесвам интелигентните, образовани мъже, на които и духовното не  им е безразлично..и такъв съм си намерила  ;)

Аз също си падам по интелигентни мъже, но и смятам, че трябва да има умереност. Нещо вземе ли превес, не е съвсем нормално.
Освен това прекален светец и Богу не е драг. От всичко по-малко, без да се прекалява. ;)
Не зная защо, от кой аспект ми идва, но не обичам прекаленото задълбочаване,тайните общества, вманиачаването, създават ми неприятно усещане, тежест, затлачване. Обичам слънчевата страна на живота и се стремя към нея. :blink:

май не си представих мъжа правилно и ме разбрахте погрешно  ;D така става понякога в чата .
няма тайни общества, няма нищо прекалено и вманиачено. просто го прави, защото се поддържа, както отвън така и отвътре ...за здраве най вече:)

и на мен си ми харесва такъв. и той мен такава, каквота съм. затова казах - идеални един за друг  :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #249 -: Ноември 02, 2010, 03:23:47 am »
за какво говорите..
ясно е, че нито едната крайност е хубава, нито другата ;D

Абе не искам йога и точка. ;D

*

nerealna

« Отговор #250 -: Ноември 02, 2010, 03:25:07 am »
за какво говорите..
ясно е, че нито едната крайност е хубава, нито другата ;D

Абе не искам йога и точка. ;D

;D никой не те кара да искаш  :P

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #251 -: Ноември 02, 2010, 03:31:53 am »
Защо мари, Мийо? Май Стинг практикуваше нещо такова и се хвалеше в едно интервю как можел да си сдържа ерекцията с часове. С жена си как - що правели...Как секса бил нещо духовно... Абе, едни висоти... Може пък да е готино.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #252 -: Ноември 02, 2010, 03:33:40 am »
Аз не го казвам случайно това... ;D
Онази моя Риба, Марая, къде ходеше като разпран с пет едновременно, се заплеснал по тези йогийските клубове. ;D
Божееееее, чудя се с коя ръка да се прекръстя. Той бил и духовен тип бе и то супер възвишен... :57:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #253 -: Ноември 02, 2010, 03:35:19 am »
Защо мари, Мийо? Май Стинг практикуваше нещо такова и се хвалеше в едно интервю как можел да си сдържа ерекцията с часове. С жена си как - що правели...Как секса бил нещо духовно... Абе, едни висоти... Може пък да е готино.

Ето къде е отговора къде ме мъчеше с месеци, за моя къде вятър го вее на бял кон. Ясно, пак с оная си работа мисли и там... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #254 -: Ноември 02, 2010, 04:04:28 am »
Искам действия и реалности, без излишно задълбочаване... ;D ;D ;D
Не съществува такова нещо като обективна реалност или "реален свят". ;D
За тези които животинското чукане е трагедия за други може да съдържа зарадош за безгранични възможности. ;Д
Както и обратното, същото е и положението с даоистките техники на сексуалното кунх-фу. ;d ;D

:72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #255 -: Ноември 02, 2010, 04:42:32 am »
Любовна среща. Младежът шепне:
- Ах, какво прекрасно лице! Каква красива шия! Ах, какви хубави рамене! Какви чудни гърди! Какво сладко пъпче!
Девойката:
- Абе ние  инвентаризация ли ще си правим или....?
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #256 -: Ноември 02, 2010, 05:05:15 am »
Любовна среща. Младежът шепне:
- Ах, какво прекрасно лице! Каква красива шия! Ах, какви хубави рамене! Какви чудни гърди! Какво сладко пъпче!
Девойката:
- Абе ние  инвентаризация ли ще си правим или....?

Престани , щото просто се..... :rolf: :rolf: :rolf:отивам...до там! :wub: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #257 -: Ноември 04, 2010, 08:18:45 pm »
Много ме накара да мисля днес един мъж....
Звънна ми преди около час с молба само да го изслушам...Но тъй като не понасям бавни и лигави разговори , а и гласа му много ме дразни , както и стила на говорене -мазен , бавен , флегматичен ....Просто трябва да си взема отпуск , за да го изслушам , типично по стрелчешки му казах....Слушай гадже - нямам време давай по същество....
А съществото беше :* Кажи ми защо ме напусна Милена ?....*
Въпросния пич ми е бивш служител и е мъж мечта...,за много жени. Но му липсва темперамент , липсва му харизма....Слънцето е в Телец...
Отговорих , че това не е новина , защото го е имало в картата му..., а той ми отговори , че е НОВИНА  тъй като сега е разбрал , че Милена е кучка! ;D ;D
А Милена , беше най-добрата , най-умната , най-красивата , тя беше онази , заради която той се разведе преди години, тя беше утрото и изгрева...., днес е кучка...Залеза и ноща....
Поредното доказателство , че само ПОМИАРИТЕ си падат по КУЧКИ! :-\ ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #258 -: Ноември 05, 2010, 03:13:11 am »
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража, Лисица в гардероба, Тигър в леглото и Магаре,което да плаща за всичко това

:57: :57: Кучката ги придобива сама... :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #259 -: Ноември 05, 2010, 03:14:44 am »
Аз пък съм чувала за молЕц в гардероба, ама това е друг виц.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.