Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51659 Прегледи
*

Nessus

• *
  • 104
Re:Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?
« Отговор #280 -: Ноември 05, 2010, 10:48:23 pm »

Жената Овен е ярка, нетърпелива и също иска много и наведнъж. Тя е страстна и всепоглъщаща. На нея веднага трябва да й се даде желаното. Но по натура тя е щедра на ласки, може да вземе инициативата в отношенията. Колкото и да е странно, понякога жената Овен трудно се влюбва. Нейният кавалер следва да се постарае тя да види в него не толкова партньор, колкото любим. В отношенията с нея е добре да не я дразните и вбесявате, защото никога няма да ви го прости и повече няма и да я видите. Ако отношенията ви не са равноправни, тя ще ви напусне.
http://chrisbrown.log.bg/article.php?article_id=20538

;D ;D
ужас това прилича на мен :lol: ;

В интерес на истината и за мен..., но тъй като съм много цапната винаги будя съмнение за перверзна мръсница.....
а всъщност срава дума тояно за това: Жената Стрелец често не изразява ярко своите сексуални емоции и предпочитания и мъжът може да бъде удивен, откривайки в своята партньорка порива за покоряване на далечни хоризонти и силни страсти, които от време на време ще извират от нея. Тя може да си пада по правенето на секс на необичайни места.   ;D ;D

На това се вика огън момичета ;D ;D ;)
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #281 -: Ноември 05, 2010, 11:06:08 pm »
Миии , това е за огнените момичета :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=w6l4ZzcmZUg&feature=related

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #282 -: Ноември 06, 2010, 01:57:34 am »
Sлед мъничко приключва анкетата...., има ли негласували? ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #283 -: Ноември 06, 2010, 02:23:50 am »

Кучката създава мостове и руши ....но върви , не спира......

*

Lillie

• 30532
« Отговор #284 -: Ноември 06, 2010, 02:26:29 am »
Различни са мотивите.
Мисля, че инстинктивно е заложено да търсят секс, но не може и да се каже, че нямат нужда от любов. Струва ми се обаче, че при повечето мъже любовта идва на по-късен етап, в началото страстта ги заслепява и водещо е желанието за сексуален контакт с "обекта".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #285 -: Ноември 06, 2010, 02:33:00 am »
Различни са мотивите.
Мисля, че инстинктивно е заложено да търсят секс, но не може и да се каже, че нямат нужда от любов. Струва ми се обаче, че при повечето мъже любовта идва на по-късен етап, в началото страстта ги заслепява и водещо е желанието за сексуален контакт с "обекта".

Сигурност , искат един остров.... Секса е до време...,секса не е всичко за тях , както и за връзката...
Ако приемем , че 50% е секса...., къде е останалото? :rolleyes:
В кое да го търсим?

*

Марая

• 28287
« Отговор #286 -: Ноември 06, 2010, 02:42:27 am »
Предвид мъжете, които познавам, и промененото в последствие заглавие на темата с добавка + "защо се женят за тях?"

*

Марая

• 28287
« Отговор #287 -: Ноември 06, 2010, 02:48:33 am »

:rolf: :rolf: :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #288 -: Ноември 06, 2010, 02:52:48 am »
В кое да го търсим?

Душата, мила, душата...
Ама на някои жени душата им е между краката, затова нямат какво да предложат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #289 -: Ноември 06, 2010, 02:52:55 am »
Това, че мъжете МАСОВО се женят за кучки не се споделя от повечето хора във форума. Това мнение на авторката си остава лично нейно и непотвърдено.  Искам да ми се докаже с анкета, в която респондентите са мъже.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #290 -: Ноември 06, 2010, 02:56:15 am »
Авторката е КУЧКА!
И е свикнала да лаят по нея.....
Но дано не се НАМИРАМ В КЛУБА НА СВЕТИЦИТЕ- ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ЖЕНИ! ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #291 -: Ноември 06, 2010, 02:59:27 am »
В кое да го търсим?

Душата, мила, душата...
Ама на някои жени душата им е между краката, затова нямат какво да предложат.  ;D

Пусни ми СПЕШНО НА ЛИЧНИ ОНАЯ ЕМОТИКОНКА.....ЩОТО ...докато я открия ще стане пълнолуние....онази розовата с коминчето дето ми я беше пратила на лични! :25: :25: :58: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #292 -: Ноември 06, 2010, 03:00:48 am »
Това, че мъжете МАСОВО се женят за кучки не се споделя от повечето хора във форума. Това мнение на авторката си остава лично нейно и непотвърдено.  Искам да ми се докаже с анкета, в която респондентите са мъже.

Защо мислиш , че не се женят за кучки? ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #293 -: Ноември 06, 2010, 03:02:59 am »
Пусни ми СПЕШНО НА ЛИЧНИ ОНАЯ ЕМОТИКОНКА.....ЩОТО ...докато я открия ще стане пълнолуние....онази розовата с коминчето дето ми я беше пратила на лични! :25: :25: :58: :wub:

Не помня каква беше, не знам и дали я пазя някъде...
Нямам спомен а е било коминче, а май ще да е нещо друго.  :-[ :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #294 -: Ноември 06, 2010, 03:04:54 am »
Авторката е КУЧКА!

Ама ние, повечето от нас, това ти послание го разбрахме още с пускането на темата... :rolleyes:
МНОГО ЗЛОБА!МНООООГОООО! ПРОСТО СЕДЯ , ЧЕТА ТЕ И ИЗПИТВАМ ЖАЛ!
А ОТ ТУК НАСЕТНЕ НЯМА ДА ТЕ ЧЕТА! НЕ СИ СТРУВА , ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТИ СЕ ПРЕПОЗНА В ОХЛЮВ , А ТОВА НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ! :rolf: :rolf: :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #295 -: Ноември 06, 2010, 03:07:51 am »
Изпратих ти нещичко  ;D, но не знам дали е това, което те интересуваше.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #296 -: Ноември 06, 2010, 03:09:16 am »
Кучката е светица и грешница! Тя не може да бъде само една , тя е многолика , многопластова жена! Нейния път е пътя на жената , онази която е родена да създава , да покорява , да пада на колене , да става , да продължава , да се бори и пази ...Да бъде силна и слаба ....Тя няма право да не живее , да бъде блато , тя е като океана –дълбока , красива /красива е не красавицата-красива е любимата/….Towa e онази жена , която е готова да се бори , тя не хленчи , не страда , не плаче , тя има неподправена интуиция , тя вярва , не спира , търси , върви …живее тук и сега и в сънищата на мъжете до които се докосва....тя просто живее , защото е създадена да създава!Тя застава зад онова , в което вярва , зад онова  което обича и е готова да брани , да се бори , да обича , да забрави болката , обидата , сълзите , да сътвори от кръвта  , която се стича от сърцето и роза , която да подари на първия загубил пътя към дома си , да върне вярата в дребните неща, да плаче и   да хапе , но и да  целува с плам , жар отдавайки себе си.......
Тя е като луната пълна и празна , но луна- път в мрака , пътека по която мъжете вървят в миговете в които са слаби , за да се изправят за следващата битка със собствения си враг- страха , неувереността, самотата.....Тя е кучка , онази кучка за която мъжете се женят СВЕТИЦА И ГРЕШНИЦА!

У всяка жена е заложено да бъде такава....Желая Ви да бъдете СВЕТИЦИ И ГРЕШНИЦИ –НИКОГА ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО!
http://www.youtube.com/watch?v=-RJao1_qJwc&NR=1

ОБИЧАМ ВИ! ИСКАМ ДА БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ , ОБОЖАВАНИ ....ПРОСТО ЖЕНИ! :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #297 -: Ноември 06, 2010, 03:15:35 am »
Изпратих ти нещичко  ;D, но не знам дали е това, което те интересуваше.

:rolf: :rolf: :kissd: :kissd:

ТОЙ Е И Е ВОДЕЩ В АНКЕТАТА! С НЕГО ЗАПОЧВА И СВЪРШВА СВЕТА...., НО НЕ Е ТАКА...КАЗВАМ ГО СЛЕД 45х365 ИЗГРЕВИ И ЗАЛЕЗИ....

ЕТО ГО...А ЩОМ МИСЛИМ ТАКА ЗА КАКВА АСТРОЛОГИЯ , ДУША , ЕЗОТЕРИКА И ПРОЧИЕ ТЕРИКА МИСЛИМ.....
Мерси ЛИЛИ ,ще си го запазя..., много е свеж..... :rolf:

*

Stella

• 7765
« Отговор #298 -: Ноември 06, 2010, 03:18:04 am »

Защо мислиш , че не се женят за кучки? ;D ;D

не знам защо, но наблюденията ми са такива. Който е станал жертва на кучката, след това е съжалил. Те жените не се признават за кучки. Като ги радбере мъжа, какви са, кучката вече е далеч и друга го утешава и му ближе раните. (Визирам типа кучка от примера с моята приятелка, дето емигрира и си остави детето). Но най-добре е да попитаме САМИТЕ МЪЖЕ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #299 -: Ноември 06, 2010, 03:24:05 am »
Кучката е светица и грешница! Тя не може да бъде само една , тя е многолика , многопластова жена! Нейния път е пътя на жената , онази която е родена да създава , да покорява , да пада на колене , да става , да продължава , да се бори и пази ...Да бъде силна и слаба ....Тя няма право да не живее , да бъде блато , тя е като океана –дълбока , красива /красива е не красавицата-красива е любимата/….Towa e онази жена , която е готова да се бори , тя не хленчи , не страда , не плаче , тя има неподправена интуиция , тя вярва , не спира , търси , върви …живее тук и сега и в сънищата на мъжете до които се докосва....тя просто живее , защото е създадена да създава!Тя застава зад онова , в което вярва , зад онова  което обича и е готова да брани , да се бори , да обича , да забрави болката , обидата , сълзите , да сътвори от кръвта  , която се стича от сърцето и роза , която да подари на първия загубил пътя към дома си , да върне вярата в дребните неща, да плаче и   да хапе , но и да  целува с плам , жар отдавайки себе си.......
Тя е като луната пълна и празна , но луна- път в мрака , пътека по която мъжете вървят в миговете в които са слаби , за да се изправят за следващата битка със собствения си враг- страха , неувереността, самотата.....Тя е кучка , онази кучка за която мъжете се женят СВЕТИЦА И ГРЕШНИЦА!
У всяка жена е заложено да бъде такава....Желая Ви да бъдете СВЕТИЦИ И ГРЕШНИЦИ –НИКОГА ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО!
http://www.youtube.com/watch?v=-RJao1_qJwc&NR=1

ОБИЧАМ ВИ! ИСКАМ ДА БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ , ОБОЖАВАНИ ....ПРОСТО ЖЕНИ! kissd