Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51823 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?
« Отговор #300 -: Ноември 06, 2010, 03:25:33 am »
Марая, аватаратът ти кога станал ТРОЙКА?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Феникс

« Отговор #301 -: Ноември 06, 2010, 03:27:21 am »
Божееее,чукам си на главата...:57:
Марая,ти у ред ли си бе мойто момиче 

*

Stella

• 7765
« Отговор #302 -: Ноември 06, 2010, 03:30:14 am »
Не е наред, ето още едно потвърждение на представите ти за асцендента Cкорпион.  :85:

Моля, да не се набеждават асценденти и слънца. Моят приятел е с Асц. Скорпион и не се е захванал с кучка.
Тука работата е комплекс-на.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #303 -: Ноември 06, 2010, 03:30:25 am »
Кучката е светица и грешница! Тя не може да бъде само една , тя е многолика , многопластова жена! Нейния път е пътя на жената , онази която е родена да създава , да покорява , да пада на колене , да става , да продължава , да се бори и пази ...Да бъде силна и слаба ....Тя няма право да не живее , да бъде блато , тя е като океана –дълбока , красива /красива е не красавицата-красива е любимата/….Towa e онази жена , която е готова да се бори , тя не хленчи , не страда , не плаче , тя има неподправена интуиция , тя вярва , не спира , търси , върви …живее тук и сега и в сънищата на мъжете до които се докосва....тя просто живее , защото е създадена да създава!Тя застава зад онова , в което вярва , зад онова  което обича и е готова да брани , да се бори , да обича , да забрави болката , обидата , сълзите , да сътвори от кръвта  , която се стича от сърцето и роза , която да подари на първия загубил пътя към дома си , да върне вярата в дребните неща, да плаче и   да хапе , но и да  целува с плам , жар отдавайки себе си.......
Тя е като луната пълна и празна , но луна- път в мрака , пътека по която мъжете вървят в миговете в които са слаби , за да се изправят за следващата битка със собствения си враг- страха , неувереността, самотата.....Тя е кучка , онази кучка за която мъжете се женят СВЕТИЦА И ГРЕШНИЦА!
У всяка жена е заложено да бъде такава....Желая Ви да бъдете СВЕТИЦИ И ГРЕШНИЦИ –НИКОГА ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО!
http://www.youtube.com/watch?v=-RJao1_qJwc&NR=1

ОБИЧАМ ВИ! ИСКАМ ДА БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ , ОБОЖАВАНИ ....ПРОСТО ЖЕНИ! kissd

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #304 -: Ноември 06, 2010, 03:31:08 am »
Не е наред, ето още едно потвърждение на представите ти за асцендента Cкорпион.  :85:

:rolf: :rolf: :57: :58:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #305 -: Ноември 06, 2010, 03:35:50 am »

Моля, да не се набеждават асценденти и слънца. Моят приятел е с Асц. Скорпион и не се е захванал с кучка.
Тука работата е комплекс-на.
Толкова ли не разбираш от шИгЪ, пък и не съм аз човека, koйто набеждава no асценденти и слънца. ;D

Но го направи...всички хора не са длъжни да те познават....Видя ли сега как се тълкуват нещата. Хуморът ти беше неуместен.

*

Феникс

« Отговор #306 -: Ноември 06, 2010, 03:36:36 am »

да земеш да ми разясниш какво мисля за асц скорпион ли,малкия :97:да ма светнеш един вид ;)
а марая ако няма да и представлява трудност да постне пак за светиците и грешниците -дано го запомним пък ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #307 -: Ноември 06, 2010, 03:39:46 am »
Но го направи...всички хора не са длъжни да те познават....Видя ли сега как се тълкуват нещата. Хуморът ти беше неуместен.
Подразбираше се.. все тая..
и без думата длъжни, не съм задължавъл нищо никoй до сега
както и не съм си позволявал да раздавам присъди ;D

но се буташ между двама, които спорят и гледаш сеир после, което не ми допада, но коя съм аз, че да те съдя. Все пак е добре да не наливаш "масло в огъня". това не е твоята битка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #308 -: Ноември 06, 2010, 03:41:35 am »

Толкова ли не разбираш от шИгЪ, пък и не съм аз човека, koйто набеждава no асценденти и слънца. ;D

Има неща за които говорим , плеадираме , ние сме монахини , най-чистите , най-великите.....
И какво правим тук...кажи ми ти , какво правим тук?!
Стига фалш и лъжи.....Всички жени без изключение са и светици и грешници..., с малка разлика -някой го признават...А други са Честните каутки от долната махала..... :rolf: :kissd:
ДЮМА Е КАЗАЛ:
ВСИЧКИ ЖЕНИ СА....., С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА МАЙКА МИ , НО И ТЯ Е ЖЕНА!
АДМИН, ДАЙ РЕЗУЛТАТИТЕ И ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА , ЗАЩОТО ПРЕД ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!
ИЗЛЪСКАНО , КАТО ПИРОНА НА ПРАГА НА  ДУШАТА НИ ...ПИРОН ПО КОЙТО ВСЕКИ ДЕН СТЪПВАМЕ.....

*

Stella

• 7765
« Отговор #309 -: Ноември 06, 2010, 03:43:18 am »
И това клише се изтърка вече. Аз нямам проблем със самоидентификацията.

*

Stella

• 7765
« Отговор #310 -: Ноември 06, 2010, 03:45:40 am »
Подразбираше се.. все тая..
и без думата длъжни, не съм задължавъл нищо никoй до сега
както и не съм си позволявал да раздавам присъди ;D

но се буташ между двама, които спорят и гледаш сеир после, което не ми допада, но коя съм аз, че да те съдя. Все пак е добре да не наливаш "масло в огъня". това не е твоята битка.
къде се бутам? само ти си мислиш, че се бутам ;D

Кви битки, кви войни, да не съм си изпил мозъка.. пак отиде на кино ;D ;D
А това аз какво правя, въобще не мога да разбера защо толкова много те късае.. брех ;D

Не ме кЪсае.

*

Stella

• 7765
« Отговор #311 -: Ноември 06, 2010, 03:47:33 am »
Това не е никаква битка, Стела. И няма победители, и победени.

Аз визирах отговора на Крис на мнението на Феникс, не твоите постове.

*

Stella

• 7765
« Отговор #312 -: Ноември 06, 2010, 03:50:41 am »
Щастлив е този, който се чувства добре в кожата си. Не съм аз тази, която ще налага клишета на хората. Все повече се убеждавам, че в живота има толкова много вариации и всичко е относително. Извадиш ли го от съответния контекст, може да го превърнеш в гротеска. затова и избягвам обобщенията. Жените - това, мъжете-онова. Еми различни са и за всеки влак си има пътници. Добре, че светът е пъстър.

*

Stella

• 7765
« Отговор #313 -: Ноември 06, 2010, 03:53:52 am »
Не ме кЪсае.
браво е, ела превеждай ти в абв кирилица ;D

А точно това, че казваш, че не те касае, то всъщност, ама много те касае и ми писна все да ме набеждаваш за сиерджия, защото реално аз не съм.
Това, че не загряваш нищо от шегобийството ми, познай колко ми е на..

Въобще не ме интересува къде ти е и колко

*

Марая

• 28287
« Отговор #314 -: Ноември 06, 2010, 05:08:50 am »
ТА И В ТАЗИ ТЕМА НИЕ СВЕТИЦИТЕ ГОВОРЕХМЕ И ГЛАСУВАХМЕ ЗА СЕКС!
ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА....ВСИЧКИ СИ МИСЛИМ , ЧЕ ТОЙ Е ПРОБЛЕМА.... :rolf: :rolf: :rolf: :kissd:
МЪЖА , КАКЪВТО И ДА Е , КОЙТО И ДА Е ИСКА ДА ЗНАЕ ИСТИНАТА- НАШАТА ИСТИНА -ЖЕНСКАТА ИСТИНА!
САМО ТОГАВА ТОЙ Е МЪЖ , КОГАТО ТРЪПНЕ В ОЧАКВАНЕ НА 2 ВЪЛШЕБНИ ДУМИЧКИ -ИСКАМ ТЕ ТУК И СЕГА-НА МИГА! ;D ;D ;D

АДМИН , СЛОЖИ ЧЕРВЕНА ТОЧКА..... :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

http://www.youtube.com/watch?v=Jzw7Fqi4GaQ&feature=related

*

holanda

« Отговор #315 -: Ноември 06, 2010, 05:12:55 am »
Марая,не те ли заболя емотиконата от толкова търкаляне тая вечер?  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #316 -: Ноември 06, 2010, 05:19:19 am »
Мен ме боли онази, розовата  ;D -->
(на предната страница ~  <боли ме фара>)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #317 -: Ноември 06, 2010, 05:23:12 am »
Мен ме боли онази, розовата  ;D -->
(на предната страница ~  <боли ме фара>)

хахха,сега я видях
направо къса ми се сърцето като я гледам такава..отегчена от кучки  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #318 -: Ноември 06, 2010, 05:26:16 am »
Марая,не те ли заболя емотиконата от толкова търкаляне тая вечер?  ;D ;D

Боли ме фара....той е розов...някъде из страниците на темата.... :kissd: :rolf:
Боли от самота - а сама , не значи самотна! ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #319 -: Ноември 06, 2010, 05:39:16 am »

и за мен ти си много озлобена, чак заслепена, ама не ти избождам очите нали..  ;D

заслепена съм от любов. любовта е несъвместима със злобата. нямаш какво да кажеш.