Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51688 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?
« Отговор #320 -: Ноември 06, 2010, 06:03:12 am »
заслепена съм от любов. любовта е несъвместима със злобата. нямаш какво да кажеш.

Безмълвен съм пред безграничната ти любов. ;D

И аз , отивам да гушкам ВУТЕ по този повод И да сънувам ДРУГ....
Щото не е важно с кой си лягам , а това кого сънувам.... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #321 -: Ноември 08, 2010, 07:13:04 pm »
Извинявайте че ви връщам към тази тема ,но има нещо,което искам да попитам знаещите тука. За жените може би е по-нормално да бъдат кучки,защото така ги е създала природата.Да търсят материално обезпечен мъж,който да ги издържа докато си гледат децата.А какво ще кажете за мъжете кучки? Пострадах от такъв преди време.Ограби ме не само финансово със сериозни суми ,но и емоционално.    В темата имаше много хубаво описано,че кучките са независими финансово ,силни са и се оправят сами в живота. А по-надолу някъде беше обяснено ,че се дължи на липсата на женственост у тях.Ако една жена иска да бъде независима ,това не означава ли,че никога няма да се залепи като пиявица за някой мъж и да му смуче парите,а ще си ги осигурява сама?А онези жени,които имат силна женственост да правят точно обратното като да си осигуряват живота на гърба на някой мъж? При мъжете кучки тогава какво ще е?Липса на мъжественост ли?   И кои са планетите,които дават това?

*

Марая

• 28287
« Отговор #322 -: Ноември 08, 2010, 09:35:05 pm »
Извинявайте че ви връщам към тази тема ,но има нещо,което искам да попитам знаещите тука. За жените може би е по-нормално да бъдат кучки,защото така ги е създала природата.Да търсят материално обезпечен мъж,който да ги издържа докато си гледат децата.А какво ще кажете за мъжете кучки? Пострадах от такъв преди време.Ограби ме не само финансово със сериозни суми ,но и емоционално.    В темата имаше много хубаво описано,че кучките са независими финансово ,силни са и се оправят сами в живота. А по-надолу някъде беше обяснено ,че се дължи на липсата на женственост у тях.Ако една жена иска да бъде независима ,това не означава ли,че никога няма да се залепи като пиявица за някой мъж и да му смуче парите,а ще си ги осигурява сама?

На мнение съм , че точно това е най-важното за една жена....Кладенчетата пресъхват рано или късно.... :blink:
А онези жени,които имат силна женственост да правят точно обратното като да си осигуряват живота на гърба на някой мъж? При мъжете кучки тогава какво ще е?Липса на мъжественост ли?   И кои са планетите,които дават това?
А това е едно от основните оръжия , които умните жени използват...., онези които не са женственни са по-склонни към подобна проява...

При мъжете според мен това се дължи на комплекси....
Марс/слънце/луна....
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 09:44:14 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #323 -: Ноември 08, 2010, 10:16:41 pm »
Да,при такива обстоятелства се случва много често "от два стола, та на земята" - примери много ..

*

Santi

« Отговор #324 -: Ноември 09, 2010, 12:04:10 am »
Да,при такива обстоятелства се случва много често "от два стола, та на земята" - примери много ..

'арни сме 'сичките,6еии .... :mellow:  :mellow:   :P

без изключения  :57: ?..

« Отговор #325 -: Ноември 09, 2010, 05:40:13 am »
Такива мъже са комплексирани. Жената им дава една много грешна представа за нещата и живота, особено тези които са вещи в манипулирането. Накрая става следното: тя му продава филм,че е най-яката пичка на света,много силна и всички мъже я желаят,а той и продава филм, ч ее с най-големия пенис на света и има най-много пари. След години всички мислено напускат семейното огнище ( то тва огнище ли е ) и се правят че са семейство. Нема сми...

И според мене, не всички харесват кучки...Просто тези които НЕ харесват кучки, на нас са ни скучни  ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #326 -: Ноември 09, 2010, 05:41:53 am »
Такива мъже са комплексирани. Жената им дава една много грешна представа за нещата и живота, особено тези които са вещи в манипулирането. Накрая става следното: тя му продава филм,че е най-яката пичка на света,много силна и всички мъже я желаят,а той и продава филм, ч ее с най-големия пенис на света и има най-много пари. След години всички мислено напускат семейното огнище ( то тва огнище ли е ) и се правят че са семейство. Нема сми...

И според мене, не всички харесват кучки...Просто тези които НЕ харесват кучки, на нас са ни скучни ;D ;D

;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=vLznxRv2CmY&feature=related
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 06:10:50 am от Марая »

« Отговор #327 -: Ноември 09, 2010, 06:13:27 am »

И според мене, не всички харесват кучки...Просто тези които НЕ харесват кучки, на нас са ни скучни ;D ;D

;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=vLznxRv2CmY&feature=related

Хахаххаха, типично в наш стил, брате! Вари го,печи го, свободата си е свобода  ;D

*

nerealna

« Отговор #328 -: Ноември 09, 2010, 01:38:09 pm »

.Просто тези които НЕ харесват кучки, на нас са ни скучни  ;D ;D

глупости ! говори си само от свое име не и от наше  ;)

*

nerealna

« Отговор #329 -: Ноември 09, 2010, 01:41:05 pm »
Накрая става следното: тя му продава филм,че е най-яката пичка на света,а той и продава филм, ч ее с най-големия пенис на света и има най-много пари.

може за него да си е най-яката пичка наистина, а на него  може наистина да му е голям. как ще я заблуди  ;) 

« Отговор #330 -: Ноември 09, 2010, 02:41:52 pm »
Благодаря за отговорите.И аз така мислех,че жените които ги наричат кучки и са силни и независими,са със силна женственост и се оправят сами в живота.А другите търсят да се залепят за някой мъж.При мъжете сигурно е свързано с мъжествеността им.   

*

tadj-all

« Отговор #331 -: Ноември 09, 2010, 03:19:05 pm »
Извинявайте че ви връщам към тази тема ,но има нещо,което искам да попитам знаещите тука. За жените може би е по-нормално да бъдат кучки,защото така ги е създала природата.Да търсят материално обезпечен мъж,който да ги издържа докато си гледат децата.А какво ще кажете за мъжете кучки? Пострадах от такъв преди време.Ограби ме не само финансово със сериозни суми ,но и емоционално.    В темата имаше много хубаво описано,че кучките са независими финансово ,силни са и се оправят сами в живота. А по-надолу някъде беше обяснено ,че се дължи на липсата на женственост у тях.Ако една жена иска да бъде независима ,това не означава ли,че никога няма да се залепи като пиявица за някой мъж и да му смуче парите,а ще си ги осигурява сама?А онези жени,които имат силна женственост да правят точно обратното като да си осигуряват живота на гърба на някой мъж? При мъжете кучки тогава какво ще е?Липса на мъжественост ли?   И кои са планетите,които дават това?

Не е само до планети. И до домове и енергийно пренасяне.

Кучката в тая тема я описах, как я виждам някъде в по-горните мнения.

За мъжете "помияри" е същото. Все пак за такава "порода", дето да завличат им е необходимо 2 неща - Меркурий и Венера. И докато единия обработва с думи, другия го прави с жестове и с удовлетворяване на желанията на партньорката.

п.п: Лични наблюдения имам върху мъже, които имат Венера и Меркурий в 3-ти квадрант (7, 8 и 9-ти дом) в гъвкави знаци - Близнаци, Стрелец, Риби...
Добре обработват и добре се докопват до състоянията на партньорката.

п.п.2: Силна женственост при жена не я прави кучка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #332 -: Ноември 09, 2010, 05:04:10 pm »

Не е само до планети. И до домове и енергийно пренасяне.

Кучката в тая тема я описах, как я виждам някъде в по-горните мнения.

За мъжете "помияри" е същото. Все пак за такава "порода", дето да завличат им е необходимо 2 неща - Меркурий и Венера. И докато единия обработва с думи, другия го прави с жестове и с удовлетворяване на желанията на партньорката.

п.п: Лични наблюдения имам върху мъже, които имат Венера и Меркурий в 3-ти квадрант (7, 8 и 9-ти дом) в гъвкави знаци - Близнаци, Стрелец, Риби...
Добре обработват и добре се докопват до състоянията на партньорката.

п.п.2: Силна женственост при жена не я прави кучка.

:72: Съвпадение...

*

Stella

• 7765
« Отговор #333 -: Ноември 10, 2010, 09:44:45 pm »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥